Sziasztok,
Estrella,
Yes, minden elázott, kivéve egy überbrutál nagy doboz legó (mert valamiért azt még nejlon acskóba csomagoltam (huh) és az én gyermekkori plüssfiguráim ami szintén ilyen csomagolásnak örvendett) a többi cucc, ruhák, könyvek, ami csak dobozolva volt, kuka… inkább csomagoltam volna be őket is múlt héten amikor készítettem az adományokat az árvízkárosultaknak.
Totál megértem h carul esik a lebacás, hiszen már bocsánat, de nemtetszést lehet kultúráltabb módon is kinyilatkoztatni ha valami nem teccik vagy nem a protokoll szerint történik, de h kb. gyomorgörccsel jössz ki egy konzultációról, hát nekem ez nagyon nem teccik.
Sz nekem is megcsinálta rákszűrést.
Judit,
„Tudom, tudom, nem oktatlak, csak féltelek ”
Tudom és köszönöm, próbálok vigyázni, de tényleg, mondjuk ha összeszámolnám hogy egy nap hányszor kell lehajolnom, én ennyit életemben nem pakoltam mint mostanság, nem tudok olyan tempóban összepakolni mint ahogy az én kis tornádóm szétpakol…
Rodina,
De jó hogy jelentkeztél. A húgodékkal közös esküvőtök volt ? Képek iwiwre ?
Gratulálok Nektek. Kitti remek választás.
Zsuzska,
Sajnálom nem túl jó eredményeket, de hogy a HSG rendben volt az szupi.
Nekem nem volt beutalóm anno…. Úgyhogy az én kórlapomon ilyen infó nincs is. Titkos vonalon felhívtam Sz ügynököt és taliztunk
Wikka,
Sajnálom Lujzi újabb húzását. Irénke tényleg nagyon rendes. Kivi vagyok az eredményekre.
Sajt,
Karod liluljon ki, drukk hogy jók legyenek az eredmények.
Mai napi „programot” sajnálom.
Vikus,
Szerintem szabad orvosválasztás van, ebben nem lehet korlátozni, max a recin mondják az első alkalomkor hogy Sz-nél sokat kell várnia és javasolnák helyette S-t. Egyébként ha Sz-t kérted, ő van a lapodon, akkor igen !
Rita,
Drukkok mennek.
Mieza,
Nálunk pl védőnéni nem is néz szívhangot, de nem is „hiányzik”, érzem hogy az oldalam kirúgja és tutira minden rendben van, rendben kell lennie. Igaza van dokinak.
Hálapénz: „Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz…” – semmi
Angi,
Várjuk híreket.
Nava,
Németországban barátnőm szült, se nődokija nem volt, se hálapénz fogalma nem ismert.
Jaja van egy kis negatív hullám, persze ezt még tetézi hogy kis hurrikán előbb
- összetörte az olívaolajos üveget
- elrontotta a tv-t
- kis kedvenc üvegkancsómat a földhöz vágta
deeeeeeeeeeeeeeeeeee nyugodt vagyok, szúúúúszá