Szijasztok!
Jó, persze, tudom, a pasik balfaszok... (tisztelet a kivételnek... volt olyan exem, aki takarított meg minden, persze csak akkor, ha fel akart húzni, mert közben lelkesen hangoztatta, hogy ezt ő úgyis jobban csinálja...) Meg hát, ő csak ne stresszeljen, nekem van min stresszelni, annyi elintézni való van, hogy a fele is sok, sírni lenne kedvem sokszor...
Kati, híreket mi is várjuk!!!! Drukk megy ezerrel, hogy mindketten meglegyenek!
Gabi, hidd el, most, hogy mindent abbahagytál, sokkal hamarabb fog jönni a baba, mint gondolnád
Mi tegnap megint ingoványra tévedtünk, szóba került a gyerek... mondtam, hogy mennyire irigylem a kismamákat, mert mindegyik már 2.-3. hónapban kiíratja magát (akik megtehetik, ugye
), és aztán semmi mást nem csinálnak, mert KÍMÉLNIÜK KELL MAGUKAT!!!!!!!! (
), csak fekszenek hasról hátra, hátról hasra (tisztelet a kivételnek, mert ismerek normális kismamákat is, akik nem zárják magukat vákuum búra alá...), én meg robotolok, 4-5 órákat alszom, és elegem van... erre párom: "de nemsokára nekünk is lesz kisbabánk.." mire jól felbosszantottam magam és kerek perec megmondtam neki, hogy hallani sem akarok a gyerekről, nem érdekel a téma! Örüljön, hogy annyira hajlandó voltam, hogy nem vezettem vissza a védekezést, bár be kell vallanom, teljesen biztos vagyok benne, hogy nem mostanában lesz babánk, mert ilyen fáradtan képtelenség teherbe esni... bár a ciklusom helyreállni látszik, aminek nagyon örülök, talán mégsem lesz még egy ilyen fájdalmas ciklusom, nem nagyon kívánnám... a mindegy, szóval párom eléggé letört, de majd megint szép lesz és jó, ha kipihenem magam, mire megkérdeztem tőle, h ok, és mikor fogok pihenni???? Mert erre valahogy nem derült fény... na mindegy, nem is idegesítem magam ezen, de nekem ne adja be, h ő milyen hulla fáradt, ha képes volt 11ig facebookon játszani... Zsani vagyok, nem hülye!