Új privát üzeneted érkezett!

Bogárka, igazából a tesze-toszaságán, aztán amikor felemlítettem neki, hogy talán tehetne keresztbe szalmát, mert unom, h rólam húzunk le 10 bőrt, akkor kitalálta, hogy mert én sosem mondom el, mit akarok, meg nem adok neki feladatokat... küldtem neki vagy 5 címet, h menjen el akkor, meg 3 tel. számot, h hívja fel őket, erre elkezdte nekem magyarázni, hogy azt sem hagyom, h otthon rendet rakjon, mert mindent kiveszek a kezéből (utóbbi időben nem is voltam otthon, csak aludni...) na ilyenkor be tud tisztulni az agyam, most fel is húztam magam megint...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner, biztosan rossz napjai vannak! Panikol, ideges, stresszes sztem. Ideges az eskuvo miatt!! :wink: Tuti!!! :wink: A pasik annyira mujak tudnak lenni!! Belul!! Kifele nem mutatjak aaam!! aaaaahhh, dehogy!!!! Biztosan kattog az agya, hogy huu, remeli nem eg le, meg huuu, de sokan lesznek es es es ott lesznek a haverok az eskuvon meg stb. Mi csajok sokkal faszabbak, belevalobbak vagyunk! Tobbet is birunk. Ugy teremtett a Jo Isten bennunket, hogy jo eros hatunk legyen, birjuk a terhet. Nyugi babam, feszeng csak aZurad. Majd elmulik!
Vendég

Gabi
Jobbulást a kutyusnak! :? Mit mondtak, mi baja?

Jeanner
Pasi. Genetikailag így vannak kódolva. :roll: Az enyém sem csinál semmit, ha nem mondom neki és akkor is játsza a tehetetlent. :roll:
A múltkor kimentem kitakarítani a kocsimat, 1O perc múlva mindkét gyerek a nyakamon lógott, jöttek "segíteni". Apjuk meg a szobában tévézett. Hát olyan ideges voltam, hogy fél órára nem bírja lefoglalni őket... :roll: És még mesélhetnék....12 évi házasságból lenne mit. :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hát még nem tudjuk, hogy mi a konkrét baja, mert a széklet vizsgálat még nem jött meg. A vérvizsgálat az jó lett. Remélem hamar meggyógyul.
Hát ha megjön és sajnos nagyon úgy tűnik, akkor következő hónaptól én már nem mérek hőt, nem veszek teszteket. Viszont úgy nem is fogom tudni, hogy mikor van peteérésem, és azt sem fogom tudni mikor kéne megjönnie. Nem baj legalább nem idegeskedek e miatt.
Jeanner: Az esküvő előtt minden pár össze veszik legalább egyszer. A pasik utálják az előkészületeket, (legalább is az én férjem teljesen kiszállt a készülődésből)...
Van már valakinek pozitív tesztje? Jó lenne, ha legalább valakinek közülünk sikerülne! Kati az első kismami, de még kiadó a második hely. :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85

Csip esélyes a második helyezésre, de azért se tesztel... 8) Csütörtökön kiderül. :wink:

Kati, neked drukk a holnapi UH-hoz, jelentkezz a hírekkel!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szijasztok!

Jó, persze, tudom, a pasik balfaszok... (tisztelet a kivételnek... volt olyan exem, aki takarított meg minden, persze csak akkor, ha fel akart húzni, mert közben lelkesen hangoztatta, hogy ezt ő úgyis jobban csinálja...) Meg hát, ő csak ne stresszeljen, nekem van min stresszelni, annyi elintézni való van, hogy a fele is sok, sírni lenne kedvem sokszor...

Kati, híreket mi is várjuk!!!! Drukk megy ezerrel, hogy mindketten meglegyenek! :)

Gabi, hidd el, most, hogy mindent abbahagytál, sokkal hamarabb fog jönni a baba, mint gondolnád ;)

Mi tegnap megint ingoványra tévedtünk, szóba került a gyerek... mondtam, hogy mennyire irigylem a kismamákat, mert mindegyik már 2.-3. hónapban kiíratja magát (akik megtehetik, ugye :roll: ), és aztán semmi mást nem csinálnak, mert KÍMÉLNIÜK KELL MAGUKAT!!!!!!!! ( :lol: ), csak fekszenek hasról hátra, hátról hasra (tisztelet a kivételnek, mert ismerek normális kismamákat is, akik nem zárják magukat vákuum búra alá...), én meg robotolok, 4-5 órákat alszom, és elegem van... erre párom: "de nemsokára nekünk is lesz kisbabánk.." mire jól felbosszantottam magam és kerek perec megmondtam neki, hogy hallani sem akarok a gyerekről, nem érdekel a téma! Örüljön, hogy annyira hajlandó voltam, hogy nem vezettem vissza a védekezést, bár be kell vallanom, teljesen biztos vagyok benne, hogy nem mostanában lesz babánk, mert ilyen fáradtan képtelenség teherbe esni... bár a ciklusom helyreállni látszik, aminek nagyon örülök, talán mégsem lesz még egy ilyen fájdalmas ciklusom, nem nagyon kívánnám... a mindegy, szóval párom eléggé letört, de majd megint szép lesz és jó, ha kipihenem magam, mire megkérdeztem tőle, h ok, és mikor fogok pihenni???? Mert erre valahogy nem derült fény... na mindegy, nem is idegesítem magam ezen, de nekem ne adja be, h ő milyen hulla fáradt, ha képes volt 11ig facebookon játszani... Zsani vagyok, nem hülye!

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Bár az én uram akarná bebizonyítani, hogy jobban takarít mint én... :D Pedig amikor megismertem még lelkesen takarította a legénylakását, most meg.... :roll:
Jeanner, kitartás, túl lesztek az esküvői felhajtáson és lenyugszanak a kedélyek. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!!!!

Nagyon jól esett, hog ennyien gondoltatok rám :D

Bogarka: igen 13 kerületben lakom!!!!Te mért költöztél el???Nincs az a pnz amiért itt hagynám ezt a környéket!!!!

Jeanner: Ma, hogy vagy????Sajnálom, és remélem mielöbb túl lesztek az esküvőn, és rendeződnek a dolgok :wink:

Gabi: Szia!!!!Mien kutyid van????Én is nagyon kutyás vagyok :D
Mennyi a hőd?????????

Egcsi: De volt teszt, mindjárt mesélek!!!!

Na és akkor :)
Tegnap rá beszéltetek a tesztre!!!!Reggeli hőm 37.1 volt megint...Na mondom elmegyek a rossmannba veszek tesztet. Lily 25-set (ami pisibe márogatós) Mikor terhes voltam Februárban akkor is ezt vettem és hangya fasznyi volt a második csík első pisiből, már dobtam ki a kukába, mikor a napsütés alatt, mintha ott lett volna...Ezek után vettem Corexet a Dm-ben ami csepegtetős, na azon szabad szemmel látható volt a két csík délután!!!!
Na most megcsináltam a Lilyt, de semmit nem láttunk rajta a barinőmmel, sajna(második pisiből) :( Dm-m meg nem volt a közelben...Szóval egy csíkos lett....Ma reggel meg már nem is csináltam meg, mert holnap megyek az orvoshoz...
Ja és persze a mai hőm 37.1 megint!!!!!
Esküszöm nektek lányok, ilyet még nem basztam, 6 nap nem mozdul semmere semm egy 0.1 tizedet semm...Mindig 6 kor mérem és 5 percig!!!!!
Hát ezek vannak!!!!

Viszont segítsetek már nekem!!!!
Ha valakinek megfog jönni, akkor mnyh mien vastag vagy vékonyodik???Mert ha vastag akkor az igen csak terhességre utal....Mikor Én elöször mentem orvoshoz és nem láttak semmit akkor volt 8mm mnyh...

Kati: Neked nem mondta az orvos, hogy mien vastag volt???Ma mész orvoshoz igaz???Drukkkkkkk :D
csip-csip18

Jeannaer, draga, nyugodj le, legy szi. Tudom nem tudsz es most mondod is, hogy jajj, bogar hagyjal mar ezzel!! Nagyon faradt vagy es az eskuvo miatt ideges is. Sok mindenen jar az agyad, soha nem all le. Porogsz agyalsz, intezkedsz, ki vagy merulve. Sok minden van rajtad amit Neked kell intezni es emellett meg ugye van egy eleted is amit elned kell. Valahogy kapcsolj ki egy picit. Menj el balettozni vagy nemtom. Azt nem mondom, hogy fekudj le aludni mert 1. nem fekszel mert inkabb intezkedsz, 2. ha lefekszel sem tudsz pihenni, aludni. Ne aggodj, minden rendben elsz, most mindketten feszultek vagytok. En meg nem talalkoztam olyan parral akik ne vesztek volna ossze nehanyszor az eskuvo miatt. Akarom mondani az eskuvo okozta feszultseg miatt. No, ezert nem megyek en ferjhez!:)-csak viccelek, nem ezert de amugy tenyleg nem megyek! :wink:
Vendég

Jeanner: Kitartást!!!!! Most nagyon fáradt, kimerült vagy biztos azért érzed ezt. Sajnos mindenkinek vannak nehéz időszakai, de muszáj túlélnünk. Mikor lesz egyébként az esküvő?
Megmondom őszintén én a terhességtől jobban félek, mint a szüléstől. Félek, hogy nem fogok tudni járni dolgozni, pedig nagyon kell a pénz. Lehet, hogy ezért sem jön még a baba, mert tudat alatt parázok és blokkol.
Egcsi: Most párom nem dolgozik és hát elég nagy kosz van otthon, mert van, hogy 6 napot dolgozom egy héten és nem jut időm a takarításra. Tegnap megkértem, hogy takarítson ki, remélem megteszi. Mondjuk szerencsém van vele, mert nagyon sokat segít. De most hogy nincs munkája elég depressziós, egész nap otthon van nálunk... Remélem hamar elmúlik majd neki.

gabi85

Szija csip!

Nekem múltkor 10 mm volt, de akkor még tutira semmi nem volt, előtte 2 nappal voltunk együtt... de am nem értek hozzá.... :( de testek miatt ne aggódj, holnap úgy is minden kiderül!!!! :)

Én nem mérem a hőm 5 percig, mert visszaalszom, és kicsúszik a kezemből a hőmérő, aztán ennek következtében a nyelven alól is, és akkor ennyi volt...

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 60800_.png

Itt a görbém, a piros 7-est ne vegyétek figyelembe, az nagyon kész mérés volt (hosszú story), de am a módszer bevált, a hőm beállni látszik :) 8. cn-től alkalmazom a módszert, de maximálisan elégedett vagyok, egyelőre úgy fest, megúszom a nagyon fájdalmas mensit :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Bogi, Gabi, köszi a biztatást, igyekszem összekapni magam! Ma mondtam is páromnak, h korán fekszem, mert nagyon kivagyok...

Gabi, sajnálom, hogy párodnak nincs munkája :( lehet, hogy tényleg a tudatalatti munkálkodik, de asszem erre szokták azt mondani, h a baba tudja mikor kell jönnie...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Csipp, lehet, hogy meg korai volt 25ossel tesztelni foleg 2. pispisbol!! Az csak mensi kimaradas utan mutatja ki kb. 1 hettel kiveve ha mehen kivuli, akkor termeszetesen korabban. Holnap ugyis mesz dokkerhoz!! :) hanyra mesz? Es van valami tuneted?
Milyen napod volt tegnap, volt forgalom a szoliban?
Azert koltoztem el a XIII-bol mert unokatesomeknak van ott lakasuk csak egy ideig en laktam benne mert a 2 srac masfele vette az iranyt. Aztan bekoltoztek en pedig eljottem. Jo volt, szerettem ott lakni. Te merre laksz? En a Jozsef Attila szinhaz mogott eltem.
Vendég

Bogi, az ott van a 106os Árpád-hídi megállójánál :D mindennap arra jövök és megyek :D

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

:D Én meg szemben a József Attiával és kicsit a Dózsa felé :D 4 emeletes sátortetősben :D
Hát igen holnap minden kiderül...
Tünet? nagyon nem figyelem, nehogy bebeszéljem..Nem foglalkozzom vele....
csip-csip18

Ja este fél 6 ra megyek :D...
Nem szoliban voltam, körmöztem :D egyik nap szoli másik nap körmözés, igy melozzom :D
csip-csip18

Csip, te műkörmös vagy? hol dolgozol?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Igen műkörmös pedikűrös vagyok :D

5 kerületben dolgozzom a kiwi sun szoláriumban
csip-csip18

Sziasztok!

Üdvözlet mindenkinek innen Malagából:)
Lányok, drukk az uh-khoz, majd mindenképp jelentsetek, hogy mi a helyzet.
Jeanner, neked is nyugi, és türelem, és remélem olyan jó híreket kapsz majd, amilyet szeretnél!:)

Na, most időhiány miatt el..
REmélem otthon is olyan szép idő van, mint itt (bár talán nem ennyire meleg..)

12. Hetes uhu április 29. 10:00

Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület

Bejni, itt szakad az eső :D de jó neked, jó pihit!!!! :)

Csip, az király, egyszer beugranék hozzád, lassan aktuális lenne... ;) persze csak ha elvállalsz... :roll:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner: persze akármikor :D Akár ma is eljöhetsz talizhatunk :D
Hol laksz???
csip-csip18

Sziasztok,

Jeanner: egyetértek az előttem szólókkal. Nyugi! :) bár hétvégén én is hasonlo miatt kaptam össze a párommal :) de aztán megbeszéltük, hogy mindkettőnknek vannak rosszabb napjai (megjegyzem nekem mostanában elég gyakran :( ), nem cseszegetnünk kellene akkor egymást.. és szerencsére hamar lenyugodtak a kedélyek :)

Bogár: én sem szándékozom férjhez menni (legalábbis egyenlőre :) ) te miért nem? :)

Csip: Holnap már csütörtök!! Már csak egyet kell aludni :)
Nincs túl sok szabadidőd, ha 2 munkahelyed is van... hétvégén is dolgoznod kell?

Gabi: Én is hasonló cipőben járok. :( Én is attól tartok, hogy azért nem fog sikerülni, mert még annyi mindenen agyalok, hogy mi lesz velünk, ha baba lesz. de mostanában, ha ilyen gondolataim támadnának, akkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy ugysincs tökéletes időpont, mikor azt mondhatjuk, hogy mindenünk megvan minden feltételt megteremtettünk...

Egcsi: ti a 3. babával próbálkoztok???
jucus31

Csip: Keverék kutyum van, de olyan mint egy családtag. Nagyon szeretem őt. Remélem hamar meggyógyul és újra a régi lesz.
Ne aggódj Csip ez nagyon jó, hogy ilyen magas a hőd. Szerintem tuti baby. :wink:
Nekem ma 36,9 volt a hőm, reggel fél 7-kor, ami elég magasnak számít nálam, mert fél nyolckor szoktam mérni és akkor szokott olyan 37 lenni, tehát kb. most is annyi lett volna, ha akkor mértem volna... De én érzem a hasam. Fájdogál. Ma vagyok a pozitív ovuteszt 14. napján. Nekem általában 15 napos a luterálási fázisom, úgy hogy holnapra nem várnám.. De egyből tudni fogom reggel, hogy mi van, mert ha leesik a hőm 36,6-ra akkor tuti 100% hogy meg fog jönni. De szerintem az ember érzi, hogy mikor fog megjönni és mikor van odabent baba. Én most azt érzem, hogy lejjebb van a méhem mint szokott. Ebben a hónapban a peteérésem is igen kellemetlen fájdalmakkal járt. Kb. tavaly ilyenkor fájt utoljára ennyire.. Érdekes dolgok ezek.
Bejni: Jó nyaralgatást!
Bogárka ti hogy álltok a baba témával?

gabi85

Gabi, drukk megy!!!!

Csip, tündéri vagy, de nekem a héten tuti nem jó, ha jövő héten dolgozol, megbeszélhetnénk, hová, mikor, miért, mennyiért ;)

Jucus, szerintem nem sokat számít, mennyit agyalsz min, a kolléganőm meg azt mondta, kifogást mindig lehet találni, mert sosem lesz meg mindened, hogy ideális legyen a gyerekvállalás ;)

Szóval csajok, csak hajrá!!!!

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner: Oké megbeszéljük, persze :D

Gabi: akkor neked is jó a 36.9 nem???Holnpra kellene neked leesni ahoz, hogy megjöjjön 36.4-re????Nem fog :D
Huuu holnap mindenképp gyere akkor!!!!!És idáig az utsó pár napban, mennyi volt a hő ua.36.9??
csip-csip18

Csipp, megyek haza vasarnap, igaz Pesten 20-a utan leszek, beugorhatok hozzad egy pedi-manikurre? Meg lehet szolizok is egyet. Milyen araid vannak? A volt kormosom elkoltozott ill. lebetegedett es most nem dolgozik. Itt Londonyban nem koltok ilyenekre, draga. Volt mukormom le kellett szedetnem a munkam miatt..stb. nnna, mindegy, hosszu, a lenyeg, hogy nagyon jo volna rendbe tenni kezem-labam. Nem gaz, csinalgatom en magamnak csak tudod az megsem olyan. Ram dobsz arat priviben. Ha nem gond ide is kiirhatod.

Gabi, a kutyusnak tovabbra is gyogyulast, ne legyen beteg, ugyes, okos kutyus!!!! Szereti gazdaja meg fog gyogyulni. Es drukk Neked a babahoz is! Mi projektelunk is nem is, most eppen megyek haza vasarnap nogyogyihoz mert mehszajseb mutetem volt a 2. egy even belul. Meglassuk, mit mond.

Jucc, azert nem akarok ferjhez menni mert engem ettol kiver a viiiz! Sosem akartam, mindig is utaltam elkepzelni magam felesegkent, a feher ruha sosem vonzott es ugy egyaltalan a papir semmire sem garancia, en boldog szeretnek lenni nem hazas. Bocsi lanyok en tiszteletben tartom mindenki hazasulasat, sot kitoro orommel fogadom a barataimet is, tamogatom is, ertekelem is, ez egy csodalatos dolog az ember eleteben,csak ne en legyek az, aki oltar ele all!! bbrrrrr. Nem! A pasimmal boldog vagyok, nem erzem ugy, hogy hazasodnom kellene. Meg egyszer ne haragudjon meg ram senki, puszi mindenkinek, Jeanner Neked is orulok, hogy ferjhez mesz de mit tegyek, en magamat nem tudom ebbe elkepzelni. Meg valahogy nem is hiszek a hazassag intezmenyeben. A boldogsag nem ezen mulik. Ha meg valni kell... az igy egyszerubb, mint valoperre jarni.
Vendég

Bogárka, nincs ebből semmi... olyanokat is ismerek, akiket meg a gyerek szó hallatán ráz ki a hideg, hát na... nem vagyunk egyformák :roll:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Bogarka: kinek a pap kinek a papné :)

Persze megírom az árat!

Sima Manikür:1500.- lakozással: 2000.-
Japán Manikűr: 1400.-
Pedikűr:2500.- lakozásal:3000.-

Műköröm felrakás:(tipp és épített)
-Francia: 5100.- és 5400.-
-Csilli-villi: 5500.- és 5800.-

Töltés:
-Francia: 4500.-
-Csilli-villi: 4900.-

Ilyen árakon dolgozzom, Budapest, 5 kerületében :)
csip-csip18

Ejha... ember azt hinné belváros akkor egy vagyon, de nem!!!! :)

Szuper!

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Csipp megyek majd Hozzad!! Viccelsz?? Ezek ingyen vannak!!! Majd megdumaljuk!!
Vendég

Jeanner, a gyerek szo hallatan engem is kirazott a hideg, most tartok ott, hogy johet, kieltem magam, amit akartam elertem es most mar csak a gyereknek elek nem erdekel semmi. 27 eves koromban kerdeztek: gyerek?? Mondtam: aaa, ki van csukva. Gyerek?? En meg utazni, jonni-menni akarok, vilagot latni. Es igy is volt. Most mar nincs semmi amire vagyok, johet a csalad. Tudom en ebben is hulye vagyok, de ez van.
Vendég

Nem, szerintem jól csinálod! ;)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Köszi aranyosak vagytok :D
Várlak Benneteket!!!!!

Nekem nem a pénz számit :D Jó azért az is :D De sokkal jobb, ha meg vannak elégedve az árral mert akkor jönnek inkább többen!!!!!
Persze nem is azért vagyok olcsóbb a többi körmösnél, mert szarul melozzom!!!! :wink: De így több ember jönn hozzám is :D És Én így szívesebb melozzom, ha korekt árnak találják az áramat :wink:
csip-csip18

Csipp, az uzleti erzekeddel nincs gond!!:):) A munkaddal sem, sztem!!:) Ha a multik is igy mukodnenek es a Vilag is, nem lenne gazdasagi valsag.

Jeanner, koszi. Ha egyet ertesz Velem, annak csak orulok!:) :wink:
Vendég

Köszönöm csajok a biztatást!!! Hát nem tudom sajnos, hogy ez előtt milyen volt a hőm, mert nem mérem már két hónapja mert össze vissza kelek a munka miatt, úgy hogy értelmetlen lenne. Ez előtt mondjuk legalább fél évig mértem és akkor ez a fél hétkor mért 36,9 jónak mondható, mert fél nyolcra felment volna 37,1-re és az már nekem is magas. Az alaphőm egyébként 36,6 körül mozog. De aznap szokott leesni, amikor megjön, de akkor már alapból érzem, hogy hűvösebb a testem, mint szokott.
Képzeljétek múlt hónapban beképzeltem, hogy sokat kell pisilnem... Aztán persze nem volt miért sokat pisilni..... Most nem reménykedek, ha jön jön, ha nem nem.
Én meg pont fiatalon szeretnék szülni, de még nem tudom, hogy össze fog-e jönni.
Csip: Tényleg jó árakon dolgozol. Én sajnos nem bírom a műkörmöt, pedig nagyon szép, de nem nekem való.

gabi85

Gabi akkor hajraaa!! Megy a babasodas drukk Neked ezerrel!!! :D :D
Vendég

Gabi: Én is drukkolok, és köszönöm...
csip-csip18

Gabi, drukk innen is megy!!! Megérdemelnéd már a babát, de komolyan... :roll:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Na hahó hol vagytok lányok???
Írjatok valamit :)
Dobjunk fel valami témát... :roll:
csip-csip18

Téma :lol:

Menni kéne moziba, mer ugye van ez a vodaakció, csak assetom, mit kéne megnézni... most van valami jó kis kung-fus film, de nem tudom a címét... :roll:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Huu Én nem is tom mikor voltam utoljára moziban :roll:
Nem tom mire gondolsz....
Mától játszák a Shrek 3 mat zt hiszem...

Láttad 1, 2????
csip-csip18

Voda akció???Én nem tom, hogy vanaz...nem is vayunk vodásak :(
csip-csip18

Csajok, vagytok iwiwen??? Nincs kedvetek jelolni? Csak, hogy lassuk ma` kivel irogatunk!!!:) :wink: :wink:
Vendég

Csip, shrek egy még jó volt (nagyon) de a többi???? az így neveld a sárkányodat akarjuk megnézni :) vodásoknak keddenként 1jegy áráért kettőt adnak :)

Bogarka, írok privit :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Nekem is jöhetnek nevek :D
csip-csip18

Csipp, hiaba irok Neked privit, nem megy at!! Irj mar Te ram nevet es jelollek en!! Koszike!!!
Vendég

ment privi :D
csip-csip18

Ez a mai nap is tiszta unalom itt... :roll: Nem tudom, de ez a hét ilyen...Vlahogy nem tellik az idő :roll: Kell kitaláljak majd valamit, mert ez gy nem lesz jó
csip-csip18

sziasztok csajok!

Nem sikerült a vizsgám, már kisírtam a két szemem... Át kell most gondolnom a dolgaimat, mit is szeretnék kezdeni magammal. Ez teljesen megváltoztatja a terveimet. Főleg így, hogy itt ilyen szar a rendszer, hogy nincsen utóvizsga. Próbálhatom meg jövőre...

Mi a hétvégén néztük itt meg a shrek4-et 3d-ben. Nekem nagyon bejött. Az elején kicsit csalódott voltam, mert érdekesen kezdődik a sztori, de aztán tényleg jó lett. Nekem a macska volt a legjobb benne. Itt 3d-ben adják, gondolom otthon is. Nekem a 3d volt kicsit csalódás, nincsenek benne nagy effektek. Elején mivel újdonság nagyon élveztem, de kb 20 perc után már fel sem tűnt, hogy 3d-ben van. Kicsit több effektel mégjobb lehetett volna.

Most megyek kicsit magam alatt vagyok...

mka
mka

mka: nagyon sajnálom.... :cry: :cry: :cry:
Akkor most hogyan tovább???Most ez egy tantárgy volt, vagy mi???
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?