Sziasztok!
Na végre, történt egy kis mozgás.
Ana, kösz a dícséretet a drágámról...tudom, hogy jó pasi...imádom is! Ő is engem, ezt minden nap elmondja. Vigyáznom is kell a külsőmre...az iwiw-es képeim 2008-asok, azóta van +10 kg. Majd jövőre megint kezdek készülgetni versenyekre, talán könnyen le fog menni. Remélem, ha lányunk lesz (mindenki ezt mondja) rá fog hasonlítani!
Együttérzek veled, tudom, hogy szar érzés ennyi kismami közt lenni, de mi szeretnénk, ha maradnál és jönnél többet (azt hiszem, beszélhetek a többiek nevében is), mert mindannyian drukkolunk neked és ez azt jelenti hogy hamarosan össze is fog jönni! Úgyhogy gyere csak a sok jó kis recepteddel, engem mindig elkápráztatsz! Számomra új dolgok kerülnek iott "terítékre"..pl. fahéjas meggy - ezt mondjuk épp nem szeretem, mert nem bírom a fahéjat, de tök jókat csinálsz!
Betti, nem kicsi a hasad! Nagyon formás!
Én azért nem akarok küldeni, mert elég megtévesztő a nagy bendőm, de most kíváncsi lettem a véleményekre, lehet, hogy legalább a fele már nekem is az. Én is ma vagyok 13 hetes. Megpróbálok csinálni - de előtte cenzúrázom...
Kinga, te is nagyon formás vagy! Nem is vagy husi! Nem azt írtad egyszer, hogy te is husi vagy? Vagy rosszul melékszem? Nincs mit szégyellned!
Baba annyira aranyosak vagytok ott hárman! Ne haragudj, de nem látom azt a 11 kg-ot! HOL IS VAN????????? Szép család vagytok! Mind a hárman! Jól néztek ki! Ez a Kismanó is olyan cuki!
Niki, neked is szorítok ugyanúgy, mint Anának!
Jó lenne, ha már lennének újdonsült kismamik...néhány teszt, izgulhatnánk már egy kicsit, nem, Lányok?
Én az iwiw-en: Székelyhídi Letícia
Szívesen bejelölök én is mindenkit!
Na csók, megyek vissza alcsikázni!