Új privát üzeneted érkezett!

leti

én is viszem csavargyárba :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Chris vigyázz magadra de nagyon!!! Sztem a magnézium segít a görcsökben, nekem bevált a magneb6 is.
Mares aztán pancsizz helyettem is :)
Jah úgy döntöttük mi is visszük levegőre... jó tescóba nem a legelső héten megyünk, de tuti nem várok 4-6 hétig... lekaksizom mit szólnak majd az emberek...
Megyek, mert kismanóm nem bír magával... :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Betti, Baba, úgy legyen!

Betti a csavargyárról jut eszembe:

Tudjátok, miért rúgták ki Pista bácsit a csavargyárból??

Mert Anyázott... :wink: :? :oops: :shock: :lol:
Vendég

Tornáztam Rékára!

NAgyon jólesett! Ajánlom mindenkinek! CSak kb 20 perc!
Vendég

baba

úgy legyen,le kell tojni mindenki véleményét.

én tudom,mikor a tesóim kicsik voltak,télen a hidegben,anyu kitette öket babakocsiba,jól beöltöztetve és olyan jót aludt h csak na :) jól kiszivta a hideg és utánna nyugis volt kis piros pozsgás arcocskával :) na persze nem orákra,max fél orára,de mindig jó hatással volt rájuk :) én is kifogom tenni,kell is nekik,mert azzal nem teszünk jót a babánknak ha csak bent a szobában és még a széltől is ovjuk.mert ha az ember bent tartja és az első kimozdulásnál elkap valamit mert nincs hozzá szokva a levegőhöz meg semmihez.

KépKép
bettike83

Jó "reggelt" kívánok!

Gondoltam, megtöröm a csendet, ami elég hosszúra sikeredett a mai napon. Mit csinálnak a Babanetes leányzók ma???? Nálatok is kezd rossz idő lenni? Itt már borulgat.
Na szép napot mindenkinek!

Jó a Maresnak, én is úgy elmennék a tengerkére! Hmmmmmmmmm...
Vendég

Hali
Nálunk most áll el az eső! Nem sok esett,de az aratásnak 2 napra lőttek! Pedig már mindenki a gépeken volt, útra készen,mikor megérkezett az égi áldás! Nem kicsit voltak idegesek!

Kép
Kép
k_inga

Az nagy baj, Kinga! A mezőgazdaságban ez nagyon nagy rizikó, egy-egy ilyen felhőszakadás, nem? Meg egyáltalán annyira függ minden az időjárástól és ez kevés azon dolgok egyike, ami ellen semmit, de semmit nem tehet az ember. Ha egyszer a természet azt akarja, nincs mese. Ha a természet úgy akaná, már rég nem lennénk...

Nálunk úgy leszakadt az ég! De már süt a Nap, kicsit frissült a levegő.
Vendég

Sziasztok!
Ezt a hőt nézzétek. Teljesen a pincében. A pé vasárnap volt és nem akkor amikor behúzta a ferti, így még a 9 dpo -n vagyok. Ő szerinte 11, de még akkor is korai a mensi. Még nyoma nincs, de remélem nem is lesz még ilyen korán, legalább még 4 napot bírjon ki. 13 nap szokot lenni a luteális fázis.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.06 16:57-kor.

Kép

Kép
anabana

Letti! megint egyszerre írtunk.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!
Rohanunk az ügyvédhez, majd késő délután leszek, csak Anának akartam annyit mondani, hogy ez az esés lehet a beágyazodástól, mert korai a mensinek hidd el :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Ana, de jó, hogy végre előbújtál a rejtekhelyedről!!!!!!!!!

Ez lehet beágyazódás, esetleg, nem? Míg nincs Piri, van remény, ugye?
Vendég

Letti
hát mi azért nem vagyunk kétségbeesve,mert azért vannak elvetve a kertek,mert a vadak folyton lezabálták a veteményt. Pont az erdő alatt van. A többi helyen meg lehet közelíteni,de itt nagyon vizes volt egyébként is a talaj,nem kellett volna az eső! Most legalább 2 nap kell a száradáshoz. Meg nem annyi mennyiség, hogy ezt ne tudnánk eletetni vagy a felesleget itt helyben eladni,de azért bosszantó, hogy dolgozik vele az ember és a természet kipackázik vele.
Na de aki tényleg nagyban űzi,az nagy gondban van,már lánctalpakat kellett venni a gépekre,hogy ne süllyedjenek el a földeken. Itt még egész tűrhetőa termény minősége,de a tavalyit nem közelíti meg. Az Alföldön meg nem maradt szinte semmi a viharok után,minden víz alatt volt hetekig! Nagyon drága lesz az idén a gabona,tehát rendesen megdobja majd a kenyér,pékárú árát is! Felköthetjük a gatyánkat jövőre!

Kép
Kép
k_inga

Pont, mire gyerekünk lesz, még nehezebb lesz a megélhetést...Bár mikor volt könnyű...
Vendég

Előjöttem!

Szabin vagyok.
Ma festettem le két ajtót, ami a melléképületen van. Azután meggyet bontottam, fahéjjal és cukorral 24 órát állni hagyom,és azután szedem üvegbe. A lánykámmal imádjuk,és meggyes piskótába is ez a tuti. A meggy másik felét az uncsitesóm gépe kimagozta és ledarálta lekvárnak. 22 üveggel lett. Hurrá!!!

Tegnap meg a nappaliban függönymosás és ablakpucolás volt. Ez egy nap, mert van vagy 2db 6m*2,8m a függöny.

A leesésről annyit, ha ez az is, akkor is ez már nagyon késő lenne a 9 nap. Sokan úgy tartják, hogy ez késő és annál nagyobb a vetélés kockázata. Pirinek nyoma sincs. De lehet más is ez e lenit hő. Ki tudja!

Baba! Miért mentetek ügyvédhez? Hogy érzed magad?

Mindenkinek millió puszi. Azért jövök ritkábban, mert fáj a szívem mikor olvaslak titeket. Ne haragudjatok, de jobban viselem a kudarcot, ha ritkábban olvaslak és "látlak" benneteket. Ez van!

Bocsika

Kép

Kép
anabana

Átmahináltam a fertit, úgy ahogy szerintem van.

Kép

Kép
anabana

na hoztam pocakfotot,hát nem a legjobb,6 képből ez lett valamilyen.rosz a gép és csak a töltöjéről lehet vele fényképezni,és atükör kicsit messze volt,de ezen is látszik valami :D

13 hetes pocakfotó:

Kép

KépKép
bettike83

Jelentem én is itt vagyok, bár én mindig olvaslak titeket, de sajna a babás dolgokhoz nem tudok hozzászólni!

Megfogadtam Baba tanácsát és rendeltem lh-t Csillagtól. Tegnap már el is kezdtem tesztelgetni.

Bettike, NANÁ hogy látszik!!!!! :D :D :D :D

És a többiektől mikor lesz pocifotó?

Ana a hőd érdekes nagyon! Azt nem hinném, hogy korábban megjönne,de kivi vagyok milyen lesz holnap!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

nanicke

egy időre megált aztán most kezdett el ujra nőni :)

KépKép
bettike83

Bettike, mikor mész legközelebb uhura?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nincs igazán időpontom.

de a 18.heti az aug 23.-án lesz

KépKép
bettike83

Lehet, hogy már írtad, de ti szeretnétek tudni, hogy kék vagy rózsaszín??

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Betti!

Ez már tök nagy poci.

Niki! Látom neked is közeleg a pe ideje. Most a jobb oldali jön, ez korábban lesz. Legyél ügyes, tesztelj minden nap, nehogy lemaradj. Szorítok. Nagyon nagyon szorítok. A görbét átmahináltam, mert két nappal előbbre húzta ferti a pe-t, de azt nem hiszem hogy pénteken volt. Inkább szombat, vagy vasárnap. Szerintem is furi, de nem bízok a beágyban, majd holnap hozom a hőm.

Letti! Tőled is kérünk pocifotót. Kinga, Chris, Baba és Maresz. Ti is megmutathatnátok. Ja Letti, megnéztem a képeket az iwiwen, nagyon super pasid van. Tudod?

Kép

Kép
anabana

Betti
Azta nagyobb hasad van 13 hetesen,mint nekem 18 hetesen! :D
Ti is vagytok iwiw-en? Kit hol és hogyan lehet megtalálni?

Íme a kép!
Kép Kép

Sajnos nem valami jó kép,nem tudom mi van a géppel,ki kéne pucoln,de majdnem drágább mint egy új gép. A másodikon meg becsillant a vaku

Kép
Kép
k_inga

Ana, köszi!
Most, hogy mondtad meg is néztem. Egyszer a 18. nap másodszor a 19. napon volt. Most már több mint fél év után kezdem ki ismerni magamat.Egyre jobban odafigyelek a tünetekre mikor mi milyen!
És egyszer csak sikerül beletrafálni! :roll: :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Kinga, szép formás pocid van! És a múltkori kép óta szépen nőtt is!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Kinga!

Ez nagyon jó. Ó tök nagy már. Küldjetek már nekem is abból a fránya hasnövesztő babaporból.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!
Ana férjem betársult egy cégbe, hogy hivatalosan is legyen vmi bevételünk a családin kívül. hmmm jól hangzik egy kis lekvár, csak nálunk olyan drága minden, sztem idén lecsót se rakok el, ha nem megy lejjebb a pari ára....
Niki jól tetted, hogy vettél tesztet :) Mindennap tesztelj, mert lehet rejtett ovud is :P
Hozok majd pocifotot, bár már akkorra lehet be se férek a képbe... mindenki csodálkozik, h még egy hónap van hátra, azt mondogatják ááá előbb meglesz meg ilyesmi... tuti ketten vannak. Holott csak 11 kilót híztam és eszek, eszek, eszek, eszek, és ha meguntam akkor nekiállok enni :D

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Valaki használt már ovu mikroszkópot?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

2 kép :

Kép nyaraltunk

Kép Éppen most

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

hú baba

ez igen,tényleg gyönyörű nagy pocakod van :)

kinga

azért nálam kicsit nagyit a tükör is mert valóságban nincs ekkora.meg nagyon fel voltam puffadva is,csináltam tejfölös gombás tésztát és az ilyen nagyon puffaszt.reggel kellett volna csinálni.

de azért egyértelműen látszik.de még bőven el tudom dugni ha akarom :D :D szűk felsőkben jobban kidudorodik :)

ana

nekem biztatónak látszik a görbéd :)

KépKép
bettike83

aki szeretn h jelöljem iwiwen az küldjön egy nevet cimet :wink: :)

KépKép
bettike83

Mrs. Big néven vagyok fent iwiwen.... :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Na végre, történt egy kis mozgás.

Ana, kösz a dícséretet a drágámról...tudom, hogy jó pasi...imádom is! Ő is engem, ezt minden nap elmondja. Vigyáznom is kell a külsőmre...az iwiw-es képeim 2008-asok, azóta van +10 kg. Majd jövőre megint kezdek készülgetni versenyekre, talán könnyen le fog menni. Remélem, ha lányunk lesz (mindenki ezt mondja) rá fog hasonlítani!
Együttérzek veled, tudom, hogy szar érzés ennyi kismami közt lenni, de mi szeretnénk, ha maradnál és jönnél többet (azt hiszem, beszélhetek a többiek nevében is), mert mindannyian drukkolunk neked és ez azt jelenti hogy hamarosan össze is fog jönni! Úgyhogy gyere csak a sok jó kis recepteddel, engem mindig elkápráztatsz! Számomra új dolgok kerülnek iott "terítékre"..pl. fahéjas meggy - ezt mondjuk épp nem szeretem, mert nem bírom a fahéjat, de tök jókat csinálsz!

Betti, nem kicsi a hasad! Nagyon formás!
Én azért nem akarok küldeni, mert elég megtévesztő a nagy bendőm, de most kíváncsi lettem a véleményekre, lehet, hogy legalább a fele már nekem is az. Én is ma vagyok 13 hetes. Megpróbálok csinálni - de előtte cenzúrázom...:)

Kinga, te is nagyon formás vagy! Nem is vagy husi! Nem azt írtad egyszer, hogy te is husi vagy? Vagy rosszul melékszem? Nincs mit szégyellned!

Baba annyira aranyosak vagytok ott hárman! Ne haragudj, de nem látom azt a 11 kg-ot! HOL IS VAN????????? Szép család vagytok! Mind a hárman! Jól néztek ki! Ez a Kismanó is olyan cuki!

Niki, neked is szorítok ugyanúgy, mint Anának!

Jó lenne, ha már lennének újdonsült kismamik...néhány teszt, izgulhatnánk már egy kicsit, nem, Lányok?

Én az iwiw-en: Székelyhídi Letícia

Szívesen bejelölök én is mindenkit!

Na csók, megyek vissza alcsikázni!
Vendég

Ja, Niki, nekem van PG53 ovu-mikroszkópom, erre gondolsz? Én nem mentem vele semmire - nem tudtam soha, hogy most éppen mit mutat...:) A teszt a tuti!
Először Gábriel ovu-tesztet vettem magamnak, aztán rájöttem, hogy k. drága (majdnem 4000 Ft 5 vagy 7 db. nem 7, 5 mégis. Utána találtam meg ezt a topicot és lettem függő. Ugyanazért a pénzért 30 - 40 db-ot kaptam - hála CSillagnak és most itt tartok...:)
Vendég

Lettttttiiiii szarakszik az iwiw, nem tudlak vissza jelölni :(
Kinyomtam, jelölj vissza te :) Talán így menni fog :)
Délután megyünk vissza a dokihoz a záróval és megvizsgál, kapok ctg-re is beutalót.... hát én látom azt a 11 kilót...

Kép Szerelmemmel

Ez tavaj készült... az arcomon lehet látni a mamásodást, ahogy egyik bnőm mondaná :P:) De sebaj majd lemegy... :)

Ana és Niki JÖNNÖTÖK KELL, ha már én nem tesztelhetek... tudjátok milyen rossz, hogy nem hoztok mindennap egy tesztet legalább... így a képzeletemre bízzátok, h nah vajon ma milyen lett... nem szép ámmmm

Bettike sztem nagyon cuki pocakod van, nekem is ilyen volt.... ha akartam elrejtettem, ha nem megmutattam....

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ana, mai hőd????

Baba, tényleg szép nagy pocid van!Mennyire becsülik Dominika súlyát?
Nagyon kis helyes család vagytok és nemsokára már négyen lesztek!

Leti, igen arra gondoltam. Gondoltam, hogy veszek egyet, de nemtudom kinek milyen tapasztalata van róla.
Annó én is néztem a dm-ben ovu tesztet. Az 5 db kerül 3000Ft-ba.
De aztán idetaláltam és nem vettem, úgyhogy én csak Csillagét használom.

Én is fent vagyok iwiwen Nagy Nikolett néven és Seregélyes településen.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Micsoda pocakok!!:-)
Nagyon helyesek vagytok.
Jelöltelek titeket iwiwen,akit megtaláltam:-)

Ana: Mikor lesz vérvétel???
Vendég

letti

várom a képdet :wink: mi már ismerősök vagyunk iwiwen :)

tényleg irjatok lányok pűt egy névvel és jelőllek bennteket

KépKép
bettike83

Baba, ez a kép is nagyon cukker! Ti se vagytok egy besavanyodott házaspár... :wink: Nagyon helyes!

Bettti, tudom, hogy ismik vagyunk! Meg Anával is.

Ja, tényleg vmi bnem stimmel az iwiw-en, én se tudtam visszajelölni. De majd később.

Baba, reggel, amikor visszaaludtam, veled álmodtam. Görkorcsolyáztunk Pécs és Harkány között volt egy országúti görkorcsolya verseny és együtt indultunk. De nem értünk célba, mert felébredtem.
Vendég

tényleg arik vagytok a képen baba :) ja és jelöltelek :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Itt a mai hőm, de nincs jelentősége, mert a teszt total negativ.

Chris!

Tegnap volt 2 hete hogy elkezdtem emelni az adagon 50 mg és rá egy hétre 75mg, még két hét. Az újabb pe előtt lesz aktuális. Remélem zuhanó repülésben van a tsh.

Kép

Kép
anabana

Ana: Tuti lemegy a TSH-d.

Baba Nem tudtalak visszajelölni,mert szarakszik az iwiw,de majd később próbálkozom.:-)

Betti: Majd priviben írd meg a nevedet,és jelöllek.Az én nevemből több ezer van:-)
Vendég

hahó!

Ana,Niki,Letti
Jelöltelek titeket iwiw-en

Baba
Nem találtalak meg!

Voltunk ma csempét venni. Fél Fehérvárt körbeautóztuk,de vettünk! Délután megyünk a sógiékhoz köszönteni,jól meggyúroma Levit!
3-ra meg barátnőm hívott,hogy nézzem mega bébihordóját meg egy pár kisruhát,neki már nem kell,olcsón eladná. Nekem meg nincsena,,kor megvenném ezt,persze csak ha tetszik. A babakocsija is eladó,he nem vettem volna lecsapnék rá Zöld-drapp kockás Bergon! Nem is kopott,majd ajánlom barátnőmnek,neki még nincsen.
Tényleg Betti voltatok bútorért?

Kép
Kép
k_inga

kinga

igen voltunk még hétfőn,meg megvettem a babakocsit is,nagon jó áron volt bergon,fiúnak ,lánynak is tökéletes.és most minden ott nyugszik anyósnál,nem is nézek rájuk majd csak a nyár vgén mikor kész lesz a szoba,festés.képet is csak akkor csinálok majd.

vedd is meg őket ha szépek,lehet sokat sporolni vele :)

ja és irtam nekem privit.

KépKép
bettike83

baba
Mégiscsak megvagy iwiw-en! :D
Micsoda pocid van már! Tiszta aranyosak vagytok együtt!

Kép
Kép
k_inga

Betti
Milyen színű a kocsid?Én is Bergont vettem volna,de aztán közbe jött a Baby lux. :D
Mennyi volt a kocsi? Azok most jó áron vannak mindenhol! Bolygókerekes vagy sima?

Kép
Kép
k_inga

Kinga! Nem tudlak elfogadni, bekattant az iwiw.

Baba! Én is akarlak!!!!

Chris téged is.

Kép

Kép
anabana

Kinga! -Szemtelenül fiatal vagy.

Kép

Kép
anabana

Baba! nagyon édik vagytok. Egy kicsit sem vagy kövér, milyen vékony kis combid van a fenti képen.

Kép

Kép
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?