Sziasztok!
Nagyon nehezen viselem a meleget. A gyerekek hála Istennek jobban. A nagyot nem lehet kiszedni a medencéből, a kicsire meg igyekszem minnél kevesebb időre pelust adni. Na mosok is mindennap törölközőt, mert azokat teszem alá. A járókáját meg kitettem az erkélyre, ami fedett és jó nagy, úgyhogy ott szellőztettjük a popsikát. Már stabilan forog oda-vissza, képes végiggurulni a franciaágyat így. Szóval nem kúszik, hanem forog
És elkezdte csodálni a tappancskáit. Meg használni is, szóval jó, ha nem hajolunk hozzá közel
Mi most úgy eszünk, hogy reggel 6 és 7 között kel, akkor és utána anyatejet kap. Utána tejberizspépet eszik banánnal és őszivel. Utána megint anyatej, majd este 6 körül megint a pép és elalváshoz a cickó. A péphez vizet adok neki pohárból. Nagyon profkón iszik, még a kis kezével is fogja a poharat. Mint a nagyok.
Szilvi! Nyugi, természetes, hogy parázol. Én sem olvastam semmit az utolsó időkben. Pláne nem szülés történeteket. És nekem is volt egy nap, amikor alig mozgott. Tiszta agyrém volt. Aztán azért paráztam, mert nem híztam, aztán meg azért, mert uh-n a gyereket is kicsinek mondta a doki. Szóval mindig volt valami. De nyugi, minden rendben van!
Én is akartam az alapítványi szobát, és rémálmom volt, hogy esetleg nem lesz. Ráadásul egy ágyasat akartam, de az nem volt szabad. Hiába, nem vagyunk egyformák. Megmondom a frankót én igyekszem másokra tekintettel lenni, és nyűgös vagyok, ha rám nincsennek. Amikor a szobatársam ment haza és elvitte öltözni a gyereket, apuka benn maradt a szobába. Jött a szoptatási tanácsadó és ha hiszitek, ha nem, a csávó nem ment ki. Aztán a következő akit kaptam egész álló nap telefonált. De amikor már végre második nap a gyerek is elaludt (mert előtte szinte csak a cickómon lógott) meg én is, éjjel negyed 12-kor megcsörrent a telefonja. Éjfélig beszélt. Na, lehet azt mondjátok hisztis vagyok, de rohadt ideges lettem. Ezután nem is ugrottam azonnal, ha a gyerekem felsírt. Gondoltam magamba, na most te se fogsz aludni. Meg tényleg jó volt, hogy tudtam rajtam kívűl max. még egy ember használta a budit, nem a fél VII. kerület. De tényleg nem vagyunk egyformák. Úgy csináljátok, ahogy nektek jó. Egyébként igaza van Kattkatnak, az lenne jó, ha minden szobába lenne, dehát a falakat ugye nem lehet kintebb tolni.
Jaj, mindig bennem marad egy csomó közlendőm, utána meg elfelejtem leírni. De mennem kell, mert szalonnát akarunk sütni, és jó lenne, ha a naggyal nem történne semmi. Már így is olyan, mint a térkép
Vigyázzatok magatokra kismamik, többiek kérjük a képeket!