Sziasztok!
Boldog félévfordulót minden félszülinaposnak: Andris, Levi, Réka, Lilik, Hanga - sokan születtetek a márc. 15. környékén!
Ági
Édes a kis Buddha, de nem is annyira aaaz!
Azok a cicik csak icipicicicik
Petit alig tudtam beimádkozni az ágyba. Délleőtt anyu volt vele, aludt fél órát, ebéd után ismét fél órát, most, hogy hazaérkeztünk, még visszabújtattam. Csönd van, talán elaludt. Jó tömény volt a nyelvtanfolyam - kavarognak a szavak
Ed
Okok, kérdezd meg kérlek férjecskédet!
Legót úgyszintén imádom! Jó sokat eltettünk, Öcsémnek volt űrbázisa, Robin Hood vár, Forma-1, és még egy csomó. Megvannak valahol egy bazinagy dobozban. De a Duplot már lassan be lehet szerezni ezeknek a manóknak, abból is lehet édes kis házacskákat épiteni.
Katca, Moncsi
Nincs több időm, mint bárkinek közülünk, csak igyexem jól beosztani.
A délelőtt elmegy hamar, mert későn ébredők vagyunk, igy hatékonyságom a délutánra koncentrálódik. Az anyarabszolga szerepet a szoptatással egyidejűleg szépen lemondtam
, igy mára Peti is megszokta, hogy van a "Csak Peti", van a "Közös", azaz pl. mosogatunk, főzünk, sétálunk, vásárolunk stb. és van a "Csak Anya" program. Annyira édes, amikor várja a játékot, de szivesen "elbeszélget" velem, miközben végzem a dolgom. A netezést, olvasást, varrást, tanulást, stb. az Ő alvás ideje alatt végzem, vagy ha ébren van, akkor játszik a járókában. Este van egy nagy közös játék, mikor Apa végre hazaér, de utána Petike ismét közöttünk, de magában játszik, hogy egymással is tudjunk beszélgetni, vacsizni, stb. Munkahelyi ártalom, de itthon is bejött
Ami még fontos: nem engedem Apának, hogy túlórát vállaljon. Ilyenkor a pasikban életre kel a családot eltartó családfő szerepe, hajlamosak túlvállalni magukat a felelősség és a kiesett jövedelem miatt. Eredménye: késői hazaérkezés, fáradt pasi, nulla kommunikáció, ingerlékenység, stb. Ezt szeretném elkerülni, igy semmi pluszmunka, ha nem feltétlenül szükséges, marad időnk egymásra, egyikünk sem fáradt, nem nyűgös, nincs szétesve, nincs veszekedés. Na szóval, nálunk ez igy műxik. Lehet, túl kockafejűen hangzik..
Pedig nem vagyunk azok
Jaja, és nagyon fontos, hagyom Apát és Fiát együtt is érvényesülni, hiszen nekem is jár egy kis kikapcsolódás, barátnőzés, amikor elmegyünk kávézni, vagy csak dumcsizni, amikor kicsit kikapcsolom a családot. Apa pedig gyakorolja ellátni a babát, hogy véletlen se jusson eszéde, ez csak a nő feladata.
Mariann
Cipők egy része az előszobában (= százlábú
, a nyáriak a bazinagy gardrób legfelső 2 polcán, a téliek, alkalmiak az alsó két polcon az akasztós rész alatt. Mind a saját dobozában, igy kockásitva könnyebb tárolni, s nem is sérülnek meg, nem porosodnak, stb
Dugulok el. Hosszú és fárasztó voltam
Az iskola teszi....
Szilvus