Csajok, sorry! Tudom, hogy nem ide tartozik, de mindjárt felrobbanok!!!!!
Nemrég hívott anyum, h mert eléggé gáz, hogy szombaton otthon felejtettük a meghívójukat, mennyire rosszul esett nekik, meg azon agyaltak, hogy talán meg sem lesznek hívva, csak a nászajándékokat veszik nekünk tonnaszámra... maximálisan megértem őket...
Azt nem értem, hogy miért volt az, hogy párom anyjáéknál már szinte másnap ott kellett toporogni az ajtóban, míg az én anyámék ráérnek... mert az ő anyjáék megsértődnek, ha nem ők kapnak először meghívót... és akkor normális, hogy bunkó módon elfelejtkezünk az én szüleimről???? Persze kifejtette a kedves, hogy őt mennyire bántja, hogy ezt elfelejtettük, de azért nyugodtan aludt, míg amikor az ő szüleiről volt szó, minden nap meg kellett hallgatnom, hogy de senkinek ne adjak még meghívót, mert az anyjáék...
Arról nem is beszélve, hogy anyuék csak segítenek, míg a kedves anyjáék csak hátráltatnak... "beszéljetek ezzel..." "hívjátok meg azt..." "ezt is meg kéne hívni" "ki kéne menni Szlovákiába, a rokonokhoz, majd szólunk, nekünk mikor jó" "ne küldjetek e-mailben meghívót, az bunkóság", amikor mindent megvettem a meghívókhoz nem kis pénzért: "áááá, mégis inkább küldönk e-mailt..."
Teljesen tele van a hócipőm az egésszel, miért kell nekem ezt csinálnom?????? Miért őrültem meg, h egyáltalán belevágtam???? Intő jel volt már az is, h mindent egyedül csinálok, annak ellenére, h alig alszok, mert nincs időm, vizsgaidőszakban is elvárás volt a vacsora, de olyan nem sokszor fordult elő, h legalább egy tasakos leves várt volna, amikor hulla fáradtan hazaértem...
Fel tudnék robbanni...
Sorry csajok az offért...