Új privát üzeneted érkezett!

Evica, én tapasztaltam, hogy akiknek egyből összejön a baba, azok nem tudnak mit kezdeni azzal, akinek nem... mert nekik elsőre sikerült, el sem tudják képzelni, milyen az, ha neked nem... na ilyenkor jön a "jajj, de sajnáljak, de talán majd egyszer nektek is lesz kisbabátok" + lebiggyesztett ajak + kiskutya szemek + hátsimogatás + nyálas együtt érzés. Csak jót akarnak, de NEM KELL!!!!!!!!! Mert ezzel csak azt az érzést keltik benned: benne minden megvan, de te csak egy selejt vagy, aki alkalmatlan anyának. Csak jót akarnak, és fogalmuk sincs, mi zajlik benned... sajnos... én nem haragszom rájuk ezért, csak ne lepődjenek meg, ha utána nem lesz kedvem velük beszélgetni...

A másik, amitől falra tudok mászni: "dehát te beteg vagy!!!! menj orvoshoz, mert nem lehetsz terhes, nem látod???? vagy ha igen, úgyis elvetélsz, már eddig 2x elvetéltél, nem volt elég????" ilyenkor valami nagy kérdőjel kiül az arcomra... a doki hüvelyi UH után azt mondta, hogy bent minden oks, és méhnyálka vastagságból azt állapította meg, hormonilag is minden ok lehet... de ők rám néznek és megállapítják: beteg vagyok... igaz nekik ilyen, olyan, amolyan okból nem lehet gyerekük, mi meg csak egy hónapja próbálkozunk, de...

Na mindegy, szal érted... nem csoda, ha elmegy az ember kedve az egésztől... amikor egy szánalmas degenerált semminek érzi magát...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner, igazad van, ne is sajnáljanak bennünket! Nem kell nekem sem a sajnálat, csak valahogy nekem annyira érzéketlennek tűnik az ilyen.

Azt viszont ne hagyd, hogy semminek érezd magad miattuk!!!!!!!! Nem ez dönti el, ki kicsoda és micsoda, hogy sikerül-e elsőre. A lényeg, hogy a doki mit talál, nem talál, és mit mond!
evica8
 
 


csip: ha jól emlékszem Te kérdezted: a tisztulási időből még két és fél hónap van hátra...elég sok, de már féllábon is kibírom...főleg most, hogy összemorcantunk férjemurammal...szal most éppen seggberúgni van kedvem, nem gyereket szülni:D:D
de senki se aggódjon semmi komoly, csak szerintem rajta van az utazás előtti stressz:) Mert ugye vasárnap repülünk..
Bár szerintem az igazat megvallva már rajtam is rajtam van a stressz, mert ma egész nap olyan ideges voltam, hogy rajtam volta a senki se szóljon hozzám érzés...olyan frusztrált vagyok, mint mikor megjön a bajom...pedig az még elég messze van...vagy 20 nap...bár lehet az idő is beleszól a hangulatomba..

jeanner: kitartás, nincs neked semmi bajod...nem ám elhiszed a többieknek, mert akkor pszichésen lesz probléma...:) minden rendben van, nyár van.:)

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 

 
 

Bejni, a vitákban és az összemorcanásokban a vízszintes békülés, és mélyreható megbeszélések sora a legjobb ;) javaslom nektek is! :D mert ám elutazni összemorcanva nem jó :P :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok,

Ha megengeditek én is csatlakoznék hozzátok.
Még tavaly év végén regisztráltam, mert úgy volt, hogy ez év első felében szeretnénk nekiállni a bababrojektnek.
Ez kicsit megcsúszott és a június volt az 1. próbálkozós hónapunk. (múlt hétvégén pont a 32. szülinapomon :) )
Idén áprilistól nem szedem a fogamzásgátlót.(kb12 évig folyamatosan szedtem) Áprilisban és májusban tankönyv szerinti 28 napos ciklusom volt, a PÉ-t pedig nagyon megéreztem. Gondoltuk a június sem lesz más, 14. nap PÉ, így 12. nap elkezdtük a projektet. De 14. nap egyszerűen nem éreztem semmit :( szóval nem tudom pontosan, hogy mikor is lehetett. Most várakozó állásponton vagyunk, kiváncsi vagyok melyik nap jön majd meg.

Szép napot Mindenkinek!
J.
jucus31
 
 


Szija Jucus!

A történeted ismerős, de most akkor ha jól értem, kivártátok a 3 hónapot?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szia Jeanner,

Tulajdonképp eredeti terv szerint nem akartunk egy hónapot sem kihagyni a bogyo abbahagyása után. Rögtön utána bele akartunk vágni, mivel úgy tudom, hogy ezek a modern bogyok már nem olyanok, mint amilyenek rég voltak, hogy kötelezően ki kell várni a 3 hónapot, hanem most már a bogyó abbahagyása utáni 1. hónapban van a legnagyobb esély a terhességre (állítólag a lombikososk is bogyoval kezdenek emiatt). Én kicsit előbb abbahagytam mert fél éve újat irt fel a dokim és elég sokat híztam tőle :( de a pénz miatt még kicsit toltuk a projectkezdést, így 2 hónapot hagytunk ki és a 3.-ban vágtunk bele.
Egyenlőre nagyon bizakodóak vagyunk :)
jucus31
 
 


Jucus, fel a fejjel, itt mindenki drukkol nektek! ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jeanner:D:D:D igen-igen, tisztában vagyok a békülés eme hatékony formájával:D:D:D:D:D:D és alkalmaztuk is;) ja és ilyen még sosem volt: magától bocsánatot kért valamiért:D:D:D:D wowow:)

Jucus: Isten hozott! Drukkban itt nem lesz hiány! Remélem mihamarabb összejön..
Mi is most várakozó állásponton vagyunk, de nekem javasolta a dokim a pihit. Hát majd lesz ami lesz...reméljük minden jó lesz..most még én is bizakodó vagyok...majd meglátjuk mi lesz, ha már nem várakozunk..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok...

Egcsi: Meg nagyon neked a drukk :D :D :D :D Mikor tesztelsz vagy mikorra nem várod????

Jenner: Párod megrkezett???Hogy vagytok, minden oké???

Bejni: Én kérdeztem :D Bizti igen az utazás, de lényeg, hogy megvolt a békülés :D

Jucus: Üdv nálunk :D Sok sikert!!!

Amúgy Én most anniyra boldog vagyok, képzeljétek tegnap 4 új vendégem is volt :D Megnézztem mennyit kerestem és ez volt a csúcs idáig nekem 2009 január óta :D Anniyra feldobot :D és holnap is jövök körmözzni :D Ma meg Péntek és holnap munka után meg Grill party :D Fergetegessen jó lesz :D
Amúgy nem jött meg :roll: A hőm meg...HÁT...37.1. (46 napom):shock: És multhónapban ugyan annyi volt mint most :shock: ugyan úgy a 46 napomon...52 nap meg pozi teszt :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
csip-csip18
 
 


Bejni, a házasság csodákra képes :D

Ajajj csip :D amúgy missed után sokkal termékenyebbek a nők és könnyebb a beágyazódás, mert kitisztul onnan minden... de ne aggódj!!! bnőm anyukájának is egyből missed után összejött a baba, most járnak a 4. hónapban :)

Párom hazaért, épen egyben (lemeóztam, de mindene megvolt :lol: ), minden a legnagyobb rendben :) próbáltam beszélni vele tegnap a gyerekről, hogy mégsem kéne ezen gondolkodnunk még, de kinevetett, meg hogy ismer, és most ezt csak úgy mondom :( nagyjából ennyi volt a negatívum... nem vagyok komolyan véve :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jenner: Hűhaaaaaaaaa, az kemény a 4 hónapban????Hát valahogy azért nem bánnám, ha nem rögtön most lenne , egy menzit igazan jöhetne :roll:(így parázzom egy pöpet most) Ja és mi a legszebb????Hogy pont csütörtkön megyek az orvosomhoz, az meg az 52 napom :shock:
Na akkor mindent rendben találtál :D Helyes ne is vegyen komolyan :D egyetértek vele :D
csip-csip18
 
 


Csip, akkor drukkolok, hogy mégse!!!!! Bár, ugye Murphy-t ismerjük, amikor nem akarjuk akkor történnek a dolgok... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Hát igen... :lol: :roll:
csip-csip18
 
 


Tényleg, és ha kiderül, hogy tényállás van, akkor mi lesz?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Tényállás van??? :shock:
Úgy érted, hogy "baba" :shock: ????
csip-csip18
 
 


Az biztos, hogy kibaszot ciki(mivel rögtön-még kontroll elött)A szabályokat betartottuk, hogy 4-5 hétig nem lehet, de mi utána voltunk együtt...Nem tehetek róla, ha esetleg van vagy volt akkor pont abban az időszakban p.é(Én nem gondolnám, hogy rögtön marad a ciklus meg a p.é is akkor mit mielött megműtötek volna...)... :oops: Mit gondol majd az orvos, vagy mit fog szólni vajon???
Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz most csütörtökig, mert akkor kell mennem...Az biztos, hogy nemm tesztelek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Úgy értem...

Én ismertem olyan csajt, akinek missed ab után 28 napra megjött...

De akkor drukkolok, hogy ne baba legyen!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jucus
Szia! Drukk a csíkos teszthez!

Csip
A 37,1 az elég biztató. :wink: Ne foglalkozz azzal, mit szól az orvos. Ha nem most repült ki az egyetemről, látott ő már cifrábbat is. :wink:
Egyébként köszi a drukkot, de tedd el szeptemberre, ebben a hónapban nem próbálkoztunk még. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi: Ok elrakom :D
Hát majd kiderül mi van legkésöbb csütörtökön :D Addig várok :D Nem sietem el a dolgokat :)
Ma nem nagyon voltak a szoliban, szerencsérre volt idő végre megcsinálni a körmeimet...
Lassan zárok, de lusta vagyok takarítani...Szedem össze magam :)

Kellmes Hétvégét Mindenkinek!!!!
csip-csip18
 
 


Kedves Lányok!

Mindenkinek drukk a nyárra:D mi holnap reggel elutazunk, 39 nap múlva jövünk:D De azért majd igyekszem bekukucskálni ide!

Cuppanat mindenkinek!

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni
Érezzétek jól magatokat! :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Vagyok, drukkolok....
Csak olyan kifacsart rongy vagyok... megkezdődött a szabadságolás nálunk. Aki marad, az dolgozik többet....
Sok helyen osztályokat, részlegeket zárnak be a nyári szabadságok idejére... nálunk meg növekszik a betegforgalom... :cry:

Most nagyon nem is gondolok a babára...
Vendég
 


Sziasztok...

Én is csak gyorsan :D Ma ez a 49 napom :? És a mai hőm:37.1 volt, tegnap meg 37.2....

Szóval még mindig nem jött meg :shock:

Puszi
csip-csip18
 
 


Csip
Drukkolok!!!!!!
Vendég
 


Csip
Most már nagyon várom, mit mond a dokid. :D UH-ja van?

amandi
Kitartás! :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


hello mindenkinek!
visszatértem a szabiról. és meggyógyultam!!!!
most nem nagyon érek rá, mert fektetés van meg minden ami velejár, ráadásul Nóri ma kicsit hisztis és mindenáron engem akar.
de majd holnap jövök és mesélek mi volt ja meg kérdésem is lenne.

Puszi Mindenkinek!

Ja és üdv az újaknak!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Csip, ez nagyon nagyon izgi... mindig ilyen magas a hőd?

Ninike, szuper!!!!, hogy meggyógyultál :)

Amandi, tudom miről beszélsz... nekem senki helyett nem kell dolgozni, viszont nincs szabim, a hétvégéim meg a meghívóosztás és egyéb elmebaj miatt keresztbe vannak fűrészelve... így már nem csak hétköznaponként, hétvégente is csak 5 órát van időm aludni, vagy annyit sem... kissé kiakasztó :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! :)
Nekünk ez a hét még várakozással telik, bár nem tudom, mikor lehetne először tesztelni, h már biztos legyen az eredmény (bocsi, de még csak most tanulom a dolgokat)
Kb 1 hete volt a PÉ, akkor szerintetek mikor vegyek tesztet? Én úgy gondolnám, h hétvégénél előbb nem... Végülis jövö hétfőn kell megjönnie, lehet addig már nem... Csak olyan nehéz kivárni :(

A nyaralóknak jó nyaralást a többieknek jó munkát :)
És mindenkinek sok drukk!
jucus31
 
 


Jucus, elvileg mensi várt időpontja előtt 2 nappal már mutatja, de ha az negatív is, akkor sem kell elkeseredni, mert ugye nem lehet tudni a beágyazódás idejét...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok :)

Egcsi: igen van uh-ja, biztos 1000% meg fog hüvelyivel nézzni :)

Jeaner: Nekem régebben mikor egyszer megjött hőm 36.6 volt, és rá egy pár napra meg is jött...Ilyen magas a hőm Februárban volt, mikor pozi lett a tesztem, csak akkor 37.2 állt....

Hát mra nem változott :D A hőm maradt 37.1-n :shock: Nem fogok tesztet csinálni!!!!!!
Majd csütörtökön megtudom az orvostól, hogy mi van :D

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok nekem :D Köszönöm :D
csip-csip18
 
 


Húúúúúúha... irigyellek, hogy ilyen türelmes vagy :) de ennek nagyon babaszaga van :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Soha nem voltam türelmes :D Az előzőnél miden nap napi mint nap csináltam a tesztet!!!De most másképp szeretném, hogy legyen, és alakuljon :D
Hát nem tudom :D Most kíbirom még Csütörtökig!!!

Egy dologra vagyok nagyon kiváncsi az orvos mit fog mondani vjon?!?!?
:shock: Mr mint arra, hogy ügye nem baj, vagy nem lesz baj...
csip-csip18
 
 


Csip, baj biztosan nem lesz, mármint a babával tutira nem... hogy a doki mit fog mondani, az már más kérdés... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ht igen, ez az amire Én kiváncsi vagyok...Biztos nagy szemmel nézz majd rám :shock:
Most voltam wcn...nem jött mge...folyásom van!!!
Érdekes... :roll:
csip-csip18
 
 


Csajok, sorry! Tudom, hogy nem ide tartozik, de mindjárt felrobbanok!!!!!

Nemrég hívott anyum, h mert eléggé gáz, hogy szombaton otthon felejtettük a meghívójukat, mennyire rosszul esett nekik, meg azon agyaltak, hogy talán meg sem lesznek hívva, csak a nászajándékokat veszik nekünk tonnaszámra... maximálisan megértem őket...

Azt nem értem, hogy miért volt az, hogy párom anyjáéknál már szinte másnap ott kellett toporogni az ajtóban, míg az én anyámék ráérnek... mert az ő anyjáék megsértődnek, ha nem ők kapnak először meghívót... és akkor normális, hogy bunkó módon elfelejtkezünk az én szüleimről???? Persze kifejtette a kedves, hogy őt mennyire bántja, hogy ezt elfelejtettük, de azért nyugodtan aludt, míg amikor az ő szüleiről volt szó, minden nap meg kellett hallgatnom, hogy de senkinek ne adjak még meghívót, mert az anyjáék...

Arról nem is beszélve, hogy anyuék csak segítenek, míg a kedves anyjáék csak hátráltatnak... "beszéljetek ezzel..." "hívjátok meg azt..." "ezt is meg kéne hívni" "ki kéne menni Szlovákiába, a rokonokhoz, majd szólunk, nekünk mikor jó" "ne küldjetek e-mailben meghívót, az bunkóság", amikor mindent megvettem a meghívókhoz nem kis pénzért: "áááá, mégis inkább küldönk e-mailt..."

Teljesen tele van a hócipőm az egésszel, miért kell nekem ezt csinálnom?????? Miért őrültem meg, h egyáltalán belevágtam???? Intő jel volt már az is, h mindent egyedül csinálok, annak ellenére, h alig alszok, mert nincs időm, vizsgaidőszakban is elvárás volt a vacsora, de olyan nem sokszor fordult elő, h legalább egy tasakos leves várt volna, amikor hulla fáradtan hazaértem...

Fel tudnék robbanni... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sorry csajok az offért... :oops:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Huuu nekem ez most sok volt... :oops:
Nem értem :oops:
csip-csip18
 
 


Csip, elfelejtettük a meghívót átvinni anyuékhoz múlt szombaton, pedig tudják jól, h május közepe óta meg vannak... szept. 4-én lesz az esküvőnk... de a vőlegényem anyjáéknál ott kellett toporognunk szinte azonnal, hogy az övék legyen a legelső, mert a vőlegényemnek ez fontos volt... elhiszem, h az én anyámék nem az övék, de ez a hozzáállás akkor is kiakaszt...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Mar bocsanat, hogy igy bele utom az orrom Jeanner (regebben mar irtunk egymassal csak el voltam tunve), de allj ki magadert es a szuleidert! Ha most anyos az ur, mi lesz kesobb?? Igenis ne hagyd magad!! Mondd meg aZuradnak, hogy.... ezt igy szepen amit leirtal mondd el neki is!!! Anyost meg egyszeruen allitsd le. Tudom milyen erzes, az en anyosom is messzirol szep csak, detto ugyan ez. Allandoan csak utasitgat. 2 hete kikeltem magambol, elegem lett. Megmondtam neki, hogy legyen szives ezt befejezni ezert es ezert. Uram csak lesett de neki is megmondtam, hogy sorry de a sajat eletemet, eletunket akarom elni, nem szorulok kulso iranyitasra. Eleg ebbol, ez igy nem elet. Azota anyos vonalon csend van. Muszaj volt, nem fogok en senkinek ugralni. Mi vagyok en, bakkecske??!!
Vendég
 


Szija Bogárka :)

Tök igazad van! Erről majd beszélek párommal, szerencsére hajlítható, ha elmagyarázom neki a dolgokat és nem támadok, akkor hajlamos felfogni... majd le fogok ülni beszélgetni erről vele...

Én sem bírom, ha irányítgatnak...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


A parom nekem is kezelheto de anyossal a szep beszeddel nem mentem semmire, allandoan csak azt vagta a fejemhez, hogy en milyen buta vagyok. Na, elegem lett. Gondoltam magamban, hogy ha a szep szo nem hasznal, leszek durvabb, ez jott be. Sajnos.:(:(

Beszelj Apjukkal!! Beszeljetek meg mindent, kesobb konnyebb lesz! Legfokepp Neked lesz konnyebb!!:):)
Vendég
 


szaisztok!

vagyok ám, csak sokszor olvasó módban.

jenner: nagyon átérzem!!!! nálunk nem a párom csinálja a különbségeket, hanem anyum az, aki álandóan azt hajtogatja, h a másik szülők fontosabbak, a másik családnál többet vagyunk stb. pedig mi megpróbálunk figyelni az ilyen dolgokra. de persze, h így van, mivel a párom szüleivel egy házban lakunk. sőt abba az utcába építünk, ahol most is lakunk.
szóval lehet, h nálatok is egy picikét fel van fújva és te mindenkinek meg akarsz felelni. én is ezt csináltam, de éppen az esküvő szervezésénél álltam le erről a felfogásról. nekem is ki folt a f...om mindennel. államvizsgáztam, meg dolgoztam, meg esküvő, meg építkeztünk már, meg, meg, meg... próbálj meg egy picikét lazítani, mert tehernek éled meg életednek ezt a szép eseményét! és ez elrontja!!!!! ne engedd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csip: szerintem is babás lehetsz! azt mondják, h hajlamosabb ilyenkor az ember teherbe esni. és én azt vallom, ha egy baba meg akar foganni, az meg is tud! modjuk valami rásegítés lehet, h nem fog ártani, h ne is legyen baj. a doki pedig örüljön veletek!!!! tényleg nem semmi türelmed van!!!! én nem bírnám ki! én is megfogadtam, h nem csinálok tesztet, csak ekkor-akkor, mivel nekem is vetélésem volt előtte. de nem bírtam. fejben eldötöttem, h nem attól leszek terhes, vagy nem terhes, ha csinálok tesztet.

egcsi: hajrá az esszékkel!!!!! és mindjárt itt a ti időtök is!!!

nini: remélem jó volt a szabadság! gyógyulj meg!

üdv az újaknak!!!!!
bejni: szerintem még korai. mérted ovuval a pédet? még elég korai tesztelned. nekem mensi kimaradás után 3nappal mutatta először, halványan, majd kb rá 4 napra már elég erősen. nekem későn volt még egy pém-és abból úgy tűnik ketten is beköltöztetk a pocimba!

bejni: már elrepültetek, de jó utat kívánok. drukk, h hárman gyertek vissza.


mi jól vagyunk. szombaton és vasárnap délelőtt volt egy nagyon pici, halványka barnázásom. de azóta minden oké. dokihoz nem szaladtunk, mert úgy döntöttem, h majd csak ha több lesz. tényleg picike volt. ki se folyt (bocsi a részeltezésért). már csak kettőt kell aludnom és megyünk uh-ra. remélem megtudom, h mi van a babáimmal, és hogy mennyi idős is lehetek.
tüneteim szépen jelentkeznek. hányinger, édestől hányás, no kávé! hatalmas cicik!-a férjem nagyon örül neki!!!!

hű-ez most hosszúta sikerült.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok,
Jeanner, először is köszi a választ, akkor még türelmesen várok - bár ez nem erősségem :)
Anyóstéma: szerencsére egy szavam sem lehet, nekem nagyon aranyos anyósom van, nem szól bele semmibe, és ha mi kérünk tanácsot vagy segitséget, mindig egyből segít. Persze tudom, h ilyen jó kapcsolat csak elég ritkán alakul ki :(
Viszont egyetértek Boglárkával, ezt meg kell beszélnetek. Persze csak szépen (mégiscsak ő az idősebb :) ) illedelmesen, de meg kell neki mondanod, hogy köszönitk szépen, de inkább megpróbáljátok ti magatok intézni a dolgokat. Máshogy sajnos nem megy, mert ha nem tisztázzátok nem fog változni a helyzet, te pedig csak idegeskedsz - pedig az hiányzik neked mos a legkevésébé!
Csip: Biztos kibírod csütörtökig, hogy megtudd mi a helyzet? :)
jucus31
 
 


szia bogár!!!! te mindenhol ott vagy????!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jeanner: értem most már :D Köszi, hogy leírtd :D Hát igazatadok, Bogarkának!!!!

Kati: Akkor te Szerdán mész dokihoz???Jujj de kiváncsi vagyok :D Teljessen igazad van a tesztel kapcsolataban...

Jucus: Hát most sokan írtátok nekem, kicsit megbilentem, de egyenlőre még mindig a nem felé hajlok :roll:
csip-csip18
 
 


csip: ige, szerda este megyün baba-szívhangot/szívhangokat hallgatni! negmondom, már negyon türelmetlen vagyok!!!!! ahogy te érzed a tesztelést! ne hallgass ránk!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati!! Te is itt vagy??:):):) En ma irtam ide eloszor, bar mar regebben asszem jartam itt, legalabbis Jeannerrel valtottam par hsz-t, asszem ezen a topikon. Vagy megsem??!! :shock: :? :roll:
Igazad van, nem szabad, hogy egy anyos:) elrontsa az eskuvo es keszulete hangulatat. Nem kell megfelelni senkinek, ez is nagyon igaz. Nehez nem megfelelni es nem arra figyelni, hogy mindenkinek jo legyen, de ha az ember maximalisan erre koncentral sem lesz jo valakinek. Tokeletesen sajnos nem mukodnek a dolgok. Van, hogy osszejon de akkor meg tok veletlen az egesz!!:):)

Hajra, Jeanner a Te anyosod intelligensebb, mint az enyem (raadasul az enyem valami szekta tagja, waaaaa!!!!). Csak ugyesen, es ott a parod is aki melletted fog allni!!!!

Csip-csip Neked megy a drukk. Ha jol sejtem babat szeretnetek? Es most varakozo allaspont van?

Kati, szerdan dokkkkkker!!! Izgi!!!:):) Igatott vagy??! (nanaaaaa, de attol meg megkerdem am!!!:))

Jucus, Te is most babara varsz? Drukkolni kell?
Vendég
 


bogáááááár! hát nem ismersz???????? szted izgulok????áááááááá!!!!!! majdnem a falat kapargatom már és keresem az okokat, amiért korábban mehetnék. de szerencsére nincs, így marad a szerda!!!!
én már egy ideje itt is vagyok, nem csak a másikon, de veled, még nem találkoztam!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogarka: igen várakozás :) De Én csütörtökön megyek rvoshoz este :) Legkésöbb akkor megtok mindent ott....
csip-csip18
 
 


csip: és a hőn kívül vannak tüneteid? mondjuk nekem sem igazán voltak.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?