Új privát üzeneted érkezett!

Ana a férjem itthon dolgozik, így sokat tud segíteni, meg a bnőim is :) Anyósoméknál most épp nagy felújítás van, de ha lehetősége van, ő is mindig besegít és elviszi egy éjszakára kis kakimakit :)
Leti ne hagyd magad küld el a p....ba a dokit, ha bunkó. Tényleg miért kell a genetika?
Kinga sztem ennyi elég, úgyis a nyanya fogja megbánni, h így viselkedett veled, a fiával és az unokájával...
Maccs igen imád a férjecském, és én is őt... A két fiú most a mindenem, na meg persze Dominika :) Várom már, hogy 4ben menjünk már :)
Tényleg maccs a gyerkőcök hol vannak a szünetben? :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba

te jól vagy?tényleg már nemsokára jön a pici lány :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Baba, igen, még dolgozom, de nem olyan korán indulok. Csak Édesapa fél 5-kor indul és ilyenkor én is felkelek és újabban csak 6-kor tudok visszaaludni. Ilyenkor 8-kor kelek és szépen lassan 10-re beérek melóba.

A genetika a korom miatt kell: 37 éves leszek szeptemberben.

Maccs, köszi, most már nyugodt vagyok.

Megyek kicsit melózni, később jövök. Pussz mindenkinek!
Vendég

Megrogyott a vonalzóm. Kihagyott 1 napot.
Vendég

Leti, én 36 leszek szeptemberben :)
Ha lesz köv. babánk, akkor nekem is már kötelező a genetikai. Ami egyáltalán nem baj, több szem többet lát, nagyon megnyugtató. Mondjuk én Enikővel nagyon sokat mászkáltam uh-ra (3hetente), az kellett, hogy mindig nyugton legyek agyban.

maccs01

Baba, szünetben a gyerekek itthon vannak. Eni szeptembertől kezdi a bölcsit, úgyhogy ő amúgy is beltéri gyerek, Ricsi ovijában meg szeptemberig összevont csoportok és nagyon gáz! A körzet ovijaiból mindenki oda viszi át ilyenkor a gyerekét és vannak nagyon zűrösek.

maccs01

Köszönöm Bettike jobban vagyok, mint voltam, és igen kb 5 hét, bár a doki szerint 1-2 héttel nagyobb :)
Maccs az jóóó ha otthon vannak, akkor ilyenkor tudtok jó sok progit csinálni együtt :)
Leti pihenni ezerrel, ha nem tudsz aludni, akkor is próbálj meg feküdni :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba

biztos előbb jönni fog,főleg erre a hűlye frontokra.de ha kibirja a 40 hetet úgy is jó :) mikorra vagy kiirva?

KépKép
bettike83

Bocsánat
Kicsit eltűntem, de kárpótlásul hoztam pár képet :)

első figyiszem (apa fényképezte a szülőszobán)
Kép

Itthon
Kép

Apán alszok éppen
Kép

Kép

Kép
princzike

kis édes :)

KépKép
bettike83

Princzike! Nagyon gratulálok. Gyönyörű kislány. Azt a pici orrot meglehet zabálni. Remélem hamarosan nekem is lesz ilyen édi kis mazsola.

Sok boldogságot és jó egészséget nektek.

Kép

Kép
anabana

jaj de gyönyörű eza kisbaba! Mint egy kis angyal!

Kép
Kép
k_inga

Bettike augusztus 9-re vagyok kiírva...
Princzike szép baba, mekkorra súllyal született?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Baba: Örülök,hogy már jól vagy,és kiengedtek a kórházból.

Leti: Most már te is megnyugodhatsz,rendben van a pici.

Princzike: Gyönyörű a babaád!!!

Ana: Olvastam,hogy megemelted az adagodat. Bajod men lesz belőle.Ha túlságosan lemegy,akkor 25-el visszacsökkented,de legalább lement:-)

Baba: Tőled kérdezném,meg hát ha valaki tudja a aválaszt még,az is segíthet,és megköszönöm.Engem még nem küldtek terheléses cukor vizsgálatra.Ez normális???Sőt,még az a Toxoplazma vizsgálat sem volt.Az a macskabaj.Gondolom az már felesleges...?
Előre is köszi nektek!!!
Vendég

Chris
Cukorterhelés a 24. heti vérvételen fontos! ott már nekem is rendesen meg akarják csinálni,mert először csak vércukormérővel csiálták,nem a laborban. De valahol abszolút nincsen már.
Toxoplazmám nekem nem volt soha,megnézték. éppen ezért kéne 4-6 hetente nézetnem,de mivel sosem vagyok macska közelben,így nem nézik. Azért a következő vérvételes papírnál szólj,hogy nem volt még!

Kép
Kép
k_inga

Chris, toxoplazma-vizsgálatot kérni kell, nem automatikus.

Cukor, igen, asszem a 24. héten nézik. Ha valakinek baj volt a cukrával mondjuk előző terhességnél, akkor már a 10-12. héten elküldik terhelésesre.

Kinga, akkor több mint valószínű, hogy most sincs toxód.

Mossátok meg rendesen a gyümölcsöket! Kerüljétek a nyers húst és tsaikat!

Princzike, csudaszép Kisbaba! Gratulálok!

maccs01

Köszönöm szépen!:-)
Akkor majd kérem a toxoplazmát is.
A dokinőm pp cukor vizsgálatot írt elő.Az ha jól tudom,1 zsemle,2 dl tej,utána 1 órával vérvétel.
Akkor jövő héten elmegyek beutalóért.

Azt esetleg tudjátok,hogy a súlyt mikortól mérik?Mármint hogyan?
Mikor kezdtem,akkor fogytam 2,5 kg.ot.
De ha a kezdősúlyt nézzük,eddig 3,8 kg-ot híztam.
Ha a fogyást is beleszámoljuk,6,3 kg-ot:-(Az sooook!!!
Vendég

Az első védőnői látogatástól mérik a súlyt, azaz ott téged le kellett mérnie (és csak mérnie és mérnie minden alkalommal:):):)).

Nem értem ezt a számolást :)

maccs01

... de már kezdem érteni...

maccs01

Igen,minden alkalommal van mérés. Én a kezdetihez képest fogytam 4,5 kg-ot, de azóta tartom a súlyomat.

Kép
Kép
k_inga

baba

hú akkor tényleg nincs sok időd már :)

megvan minden a pici lánynak?a csomagodat össze készitetted?

KépKép
bettike83

Köszi Lányok :o)

Anabana
Remélem hamarosan nektek is lesz egy ilyen :o)

Baba
3000 grammal született :o)
Hát nem egy hatalmas gyerek, mert ehhez a súlyhoz 51 cm tartozik, de annál kis kerekebb :o)

Kép

Kép
princzike

Princzike, csak 6hósra kell megdupláznia a súlyát. 3kiló az nagyon jó!

maccs01

Kinga, meg vagy dícsérve kilókat illetően!

maccs01

Sziasztok!
Nekem a 23. héten volt a terheléses cukrom 2 dl tej egy zsemlével. tocóxom nem is volt, nem is kérdezte soha a büdös életbe se senki, azt se tudtam, hogy azt ilyenkor nézik, azt hittem a 36. héten mikor vizsgálnak... nah most már ezt is tudom...
Bettike igen megvan szinte minden, a pelust most rendeltem meg, szerdára megvan az is. Miniből 2-5 kg ig rendeltem 28 db-ot a kórházba, és midiből rendeltem 4-10 kg ig 100at. Sogornőm az első perctől a midit adta rá Regére, ő 3650-el született, és a 2. héten már jó volt rá... Ha kevés lesz a mini max veszek még... vagy nem?
Chris egyáltalán nem sok a 23. hétben ennyi hízás, nekem volt, hogy 1-2 hónapig semmit se híztam, sőt fogytam fél kilókat.. Csak a 20. hét után kezdtem hízni, azóta 10 kilónál járok... Szóval csajok ne izguljatok a súlyotok miatt...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Halihó :)

Princzike, gyönyörűséges kisbabukád van, gratulálok :) Szülésed milyen volt? Rémesebbnél is rémesebb, vagy tűrhető? 8) És nagyon szép, különleges neve lett a kishölgynek :wink:

Baba, jó lett a vonalzód :wink: Mindig megcsodálom, annyira cuki az UH-os képen, ahogy Domi fogja a kis fejét. Talán még csóválta is, hogy hagyjatok máááár :lol: Szerintem is elég annyi pelus a babókának arra a pár napra, aztán úgyis veszel :wink: Eleinte nem is nagyon van peluscsere, mert kevéske ürül belőle, majd amikor megindul a tejecske a melledből, és tud szopizni (nem mindenkinél van azonnal, sokszor ugye 4-5 nap is), majd akkor fog több pelcsi kelleni.

Hogy nektek milyen mákotok van/volt, engem cukroslötyire küldtek cukorvizsire (a második fiammal), nem tudtam, hogy rókázzak, vagy elájuljak inkább? Végül elmaradt mindkettő szerencsére, de nem sokon múlott, az tuti. :roll:

Kilók: háááát, ti nagyon ügyik vagytok, én az első terhességemnél kb. 28 kg-ot híztam! Brutális. Viszont szopiztatás alatt 16 kg-tól szabadultam meg viszonylag könnyen. Második babavárás alatt kb. 9 kg jött fel, aztán még rátettem szoptatáskor párat, és azóta sem méltóztatott lemenni nagyon :?

Ma megyünk anyuékhoz, kicsifiamnak vettünk Spongyabobos tortát, remélem, tetszeni fog neki. Formatortát szerettem volna, de 10 ezer Ft, így lemondtam róla. Az Auchanban meg kapott férjem ostyatetejűt, és Bobot meg Patrick barátját ábrázolja, úgy megörültem, mikor megláttam, és nem több, mint 3ezer az ára. Imádja ezt a mesét :) .

Puszikállak benneteket, töltsétek nagyon kellemesen a maradék hétvégét! :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ehcsillag Boldog Szülinapot a kisfiadnak :) :lol:
Tuti tetszeni fog neki :) Főleg ha még meg is eheti :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok Lányok!

Tegnap kicsit elszaladt a nap...pénteken szintúgy..

Princzike, gyönyörű a kislányod! Gratulálok én is, így ismeretlenül...:)

Csillag, Boldog Szülit a Kiscsákónak!

Baba, nagyon izgi lehet ez a készülődés! A meleggel megbirkózol azért?

A terheléses cukrot már zsemlével és tejjel csinálják? Anyukám is a cukros löttyről beszélt...az jó szar lehetett...

Kinga, ez a 4,5 kg! Le a kalappal! A szénhidrát diétával ment? Ez nagyon jó! Irigyellek!

Én tegnap voltam Orfűn, 6 után mentünk le, a fiúk úsztak a tóban, mi meg trécseltünk a barinőkkel...Ettem jégkrémet, aztán pedig úgy 8 óra körül megcsapott a lángos illata....hmmmmmm...nesze neked esti szénhidrát és zsírbevitel....ettem egy jó kis tejfölös- fokhagymásat... :? Ez van... Hadd egyen a kis mocorgó.

Ma sem leszek, megyünk Anyumhoz füvet nyírni, ebédelni, jostát, ribizlit és feketeribizlit szedni...:) Meg hozok tőle eperlekvárt! De jó is lesz, főleg a szénhidrát-bevtielnek.

Na, szép napot Nektek!
Vendég

Nem Letti,nem diétáztam!
A folymatos hányinger hányás nélkül heteken keresztül csodákra képes! Háztartási keksz ásványvízzel volt a menü,semmi más! De szó szerint semmi más! Ha legalább tudtam volna hányni....de azt sem,aztána 12. hét után jobb lett! Bár ezekben a meleg időkben gyakran előjöna hányingerem,de kaja után elmúlik! :D
Te már híztál?

Kép
Kép
k_inga

baba

persze

ha kell akkor veszel még,végülis szüls után sem áll meg az élet.már egy hét múlva mentek csavarogni a 2 gyerköccel :)

KépKép
bettike83

EHCS
Nagyon Boldog Szülinapot Kisfiadnak!

Kép

A kiárusítással kapcsolatban kérdezem, hogy most befejezted és többet nem lesz teszted, vagy ez egy ilyen nyári akció? Csak, hogy ne essek pánikba!

maccs01

kinga

én mondjuk nem hiztam semmit,nem is nagyon tudok enni,csak hányinger van,hányás nincs,de nem kivánok semmit.tegnap sajtot ettem meg imádom a zöld paprikát(tegnap kifogtam egy jó erőset,hát volt pánik :D :D :D )meg a gyümölcsök,dinnye,ezek jöhetnek.meg most rágerjedtem a csöröge fánkra :D

KépKép
bettike83

Lányok, köszönöm a kispockom köszöntését. Tortának örült, hát még az ajiknak, öröm volt látni a kis boldog, mosolygós arcát :oops: :)

Leti, ne idegelj a lángossal, nyammmmiiiii..., cipőfűző lóg a számból :lol: Egyszer, még nagyon régen (tán igaz sem volt 8) ), valahol ettem milánói vagy bolognai vagy milyen lángost. Juj, annyira ízlett, de azóta sem találtam olyat. Pedig előtte el sem tudtam volna képzelni, hogy én olyat megegyek, de utána... Na hagyjuk is :D

Maccs, hát egyenlőre nem rendelek több tesztet, picit most leállok a tesztárusítással, így ha szeretnél tőlem tesztet, most jelezd, mert már nincs túl sok készleten. Az sem baj, ha most "lefoglalod", és csak később fizeted ki, nekem ráér akár pár héttel később is, ha neked is. :wink: Hozzáteszem, ilye olcsón sosem fogod megkapni ezeket a teszteket, szóval érdemes most befektetni, szeptemberig is eláll a polcon, sőt... ugye majdnem 2 év a szavatosságuk :)

Puszkány mkinek

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ehcsillag hogy hogy úgy döntöttél most nem rendelsz egy ideig? Nem nagyon éri meg? Vagy fárasztó a postára rohangálni? Vagy a nyár miatt inkább a gyerkőcőkkel foglalkoznál? Amúgy mit vettél a kispocoknak?
Mi most annyi ötletes dolgot csinálunk Kakimakival, mint üvegfestés... ajándékba is cuki... Meglepetésnek pedig a kád mellé megcsinálhatnád neki az egész spongyabobot, sztem kövi ajcsinak nagyon cuki lenne, és örülne neki :) Nekünk Manó ajtaján is van üveg, oda raktunk thomast meg verdákat, és annyira örült a szaros neki, mindig megcsodálja mikor bemegy :) Férjecskéd nagyon messze dolgozik tőletek? Gyerekek hogy viselik a hétvégi talit? Anyósoddal nem rosszabb így?
Bettike ezt most nem értem... én úgy tudom a pici babábakat 3-4 hétig nem nagyon lehet utcára vinni, szoktatni kell a levegőhöz őket... Elvileg a téli babákat hosszabban a hideg miatt, a nyáriakat korábban...
Ti mit gondoltotok erről akkor?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

EHCS!
Isten éltesse a drágádat! Jó,hogy örült mindennek!

Baba
Én is így tudom,de a sógornőm aztán tesz az ilyesmire! 1 hetesen kocsikáztatta a gyereket, fél 10-kor indultak haza, éjfélkor fürdetett. A rendszertelenség azóta is megvan,meg az utazás is,még ilyen melegben is. Én tuti nem cincálnám szegényt! De azt mondta nem szabad maradinak lenni. hát ő tudja,nekem közöm hozzá semmi!

Rendeltem a babának fejvédőt a kiságyba,meg gumis lepedőt,meg ágyneműt. Disney kistigris van rajta. A fejvédő narancssárga-sárga, a lepedő fehér, az ágyneműhuzat narancs. Tök megtetszett és így együtt 6500 ft az egész. Apának is nagyon bejön! Így legalább van egy komplett szett,cserének meg jó,amit kaptunk,ahhoz csak ágyneműhuzat kell másik. Olyan édes dolgokat találtam,de a gatyám is rámenne ha mindent megvennék.

Kép
Kép
k_inga

Kinga, én eddig 2 kg-ot híztam. Az étvágyammal semmi de semmi baj nincs... :? Egy kis mogással akarom majd ellensúlyozni. CSak várom az "energikus időszakot". Neked már van olyan?

Csillag, a milánói vagy bolognai lángost valahogy én se tudom elképzelni. Tényleg, a gyerekek hogy viselik Apu távollétét?
Vendég

Kinga honnan rendelted ennyiért? Nagyon olcsó ez így.
Mondjuk ágynemű az elején nem nagyon kell sztem, mert párnát csak egy éves kora körül ajánlják a babáknak, nekünk a takaró meg van 5, 2 utcára, 2 ágyban, és 1 dunnyhább féle, ilyen rendes takaró, de sztem az is ráér majd neki 1 éves kora körül... Lepedőt meg vettünk minden félét, a jysk-be most le volt értékelve, meg Manóról is maradt... De azért érdekelne honnan szerváltad, hátha mégiscsak meggondolom magam ezügyben... ( mint sok minden másban, lehet ezért van mindenből annyi :lol: )
Hát most nem tudom mikor is kéne kivinni a babát...Ezeket olvastam:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=45439
Mondjuk nem vinném plázába meg ilyesmi, de egy kis sétának most úgy megörültem....

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, szerintem kb. 2 hét után 10 percről indulva egy kis levegő nem árthat meg... Főleg, családi házas környéken laksz, nem?
Azt olvastam, hogy 10 percekkel kell kezdeni és szépen lassan emelni az időt.
A barátnőm a február 1-én született kisfiát már 1 órás sétára vitte 23 hetesen... ja és most 5 hónaposan UZSONNÁRA 1 egész banánt fél almával eszik... na mindegy, tehát ez megint olyan, amire úgy tűnik, nincs egységes álláspont. NYilván, ha a baba hasfájós, nem visszük. Ha viszont higany-baba, mocorgós, energikus, lehet, hogy a levegő jót tesz az alvásának, nem? Bár nekem még nem volt gyerekem, de majd a gyakorlott Anyukák biztos mondják..:)
Vendég

Letti
A második trimeszter tényleg energikusabb,nemsoká te is megtapasztalod!
baba
küldök privit,mert nem tudom nem tiltja-e a szabályzat a kiírást

Kép
Kép
k_inga

Első napokban szellőztetéssel jön be a friss levegő, aztán 2-3 hetesen lehet kivinni Őket pár percekre. 1hós kortól javasolják a babakocsis sétákat. Mi így tettünk.
Enivel mondjuk rá voltam "kényszerítve" a bevásárlásra, szóval ő 2hetes korától jött velem Tescóba, letakartam a hordozót egy nagy pelussal... muszáj volt, nem örültem. Kocsival mentünk, hordozóból ki sem kellett venni, hanem rákattintottam a babakocsivázra, fel sem ébredt. A kényszer nagy úr. Ha megteheted, inkább csak kenguruban vidd ki percekre 2 hetesen, ha sétákat szeretnél.

EHCsillag
Este megszámolom a raktárkészletet és írok privit, ha hiány van és kell. Köszi a tájékoztatást!

maccs01

Hali!

Apa Oroszlányban dolgozott, de csak 3 napig volt távol, péntek estére hazaesett, de szinte szó szerint, mert alig aludt ez idő alatt, hiába, a megszokott csucsukálóhely az igazi. Viszont most anyuékhoz jöttünk "nyaralás" címen, de párocskám hazavágtatott, mivel holnap már dolgozik Budapesten, szóval most jó pár napig megint nincs velünk :roll:

Hát a tesztekkel kapcsolatban: kissé belefáradtam a sok "érdekes" emberkébe, persze sok kedves, aranyos emberrel is megismerkedik ilyenkor az ember, de mit ne mondjak, belefáradtam na. :? Meg tényleg itt a nyár, dög melegben 2 gyerekkel a postára blattyogni, mire hazaérek, úszómedencének érzem magamat tele vízzel :twisted: annyira leizzadok.
Szóval most egyenlőre pihentetem, és meglátom. Egyébként tényleg nem nagyon éri meg, majdhogynem beszerzési áron adom, hiszen másképpen nem vennék meg, így meg... :roll:

Baba, én nem rendelkezem sajna nagy kézügyességgel, már ami az ilyen festéses-rajzos dolgokat illeti, meg hát nem vagyok benne biztos, hogy apuci örülne-e, ha összebigyolnánk az ablakot. Már így is a tapétánkra nem lehet ráismerni, tele van "szebbnél szebb" rajzokkal, gyurmákkal, stb. :twisted: :lol: :mrgreen:

Hát amikor az első babám megszületett, én is úgy gondoltam, legalább 2 hétig otthon kell kuksolni a kicsivel, és csak azután lehet óvatosan kivinni. Na a másodszülöttemnél már nem voltam ennyire óvatos, igaz, nem órákra vittem ki, de szerintem ha egy félórát sétáltok, nem lesz baja a babónak. Neki is kell a levegő, és sok baba nagyon szereti, ha tolják a kis popóját a béjbkocsival a levegőn, nekik is élmény, akármennyire kicsik is. Persze nem baj, ha tiszta levegőjű helyen talicskázunk velük, nem a belváros szmogjában 8) Tehát ne aggódjatok lányok, vigyétek csak ki bátran a babuckákat, a fokozatosság elvét követve, de tűző napra tilos tenni a kicsit, erre figyeljetek!

esthajnalcsillag

Köszönjük lányok :o)

EhCSillag
Nagyon boldog szülinapot a kisfiadnak! :lol:
Hát a szülés elég tűrhető volt. Eslő gyerekhez elég gyors volt, mivel kb este 11-kor repesztettek burkot és hajnali 3/4 2-re megszületett :o)
Mondjuk nem mondanám, hogy minden nap szülnék, de gondolom van ennél rosszabb is. Én meg voltam elégedve a szüléssel és a dokival, na meg a szülésznővel is.

Hát lányok.. nem tudom, hogy ki mit vall, nálunk a védőnő azt mondta, hogy 2 hetes kortól lehet fokozatosan levegőztetni a gyereket. Hát mi már egy hete a szobában levegőztetjük, úgy, hogy most 2 napja folyamatosan nyitva van nála az ablak (persze estére azért becsukom), igaz nincs huzatban, mert arra figyelek, de én már pl most hétfőn azért legalább egy fél órára ki akarom vinni babakocsival. Már nagyon szeretnék én is a 4 fal közül kijutni. Szeritnem nem lesz semmi baja.

Kép

Kép
princzike

Nem valószínű, hogy bármi baja is legyen, de ne engedd, hogy hozzányúljanak a járókelők, hogy "deédibédibaba", tényleg ne engedjétek, hogy megtapogassák, meg behajoljanak a kocsiba telefröcskölve a gyereket - bocs, de nekem csak ilyen szavak jutnak most eszembe :)

Nekem az a tapasztalatom, hogy amíg ilyen kicsik, kiviszed őket a levegőre és "beájulnak" :):):) Tök cukik.

maccs01

Sziasztok!

Gyors bekukk és sűrű elnézést kérés, de hulla vagyok, uram lánya itt volt két hetet majd múlt héten rokon lányka is alig voltam itthon, nemhogy gép közelben, volt Kalocsa, Sikonda, Balcsi, meg Hertelend, meg rohanás hegyek... elnéééééééééézést mindenkintől!

Most meg pakolnom kell, megyünk urammal horvátba péntekig , pulara, remélem minden jó lesz, aztán ha hazajöttem lesz 3 hetem mikor remélem enyém lesz a gép :)

Princike: cééép a baba!

Mindenkinek pusz, Baba kitartás a nagy melegben, Chris én meg sem mondom, de sztem, 6-6,5et én is híztam már :) többbi kismaminak is sok poci simi!

Többiek meg sok sex a babákhoz!

PUssssz8ika

Mares lányka meg a Gergő :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Köszönöm,hogy válaszoltatok:-)

Lenne még egy kérdésem.Tegnap este miután lefeküdtem,elkezdett fájni a hasam.Olyan volt,mint mikor megjön,és az első 2 napon fáj.kb. 10 percig tartott.Bedobtam 2 magne b6-ot.Szerintetek ez normális??
Vendég

Chris, a magneB6 sz.rt sem ér - szerintem. Csak 48mg magnézium van benne - legalábbis a Béres-félében.
Vegyél magnesii Citricit - 500mg/tabletta. Az én orvosom a terhesség kezdetétől min. 500mg/nap magnézium szedését javasolja. Akár napi 3szemet is bevehetsz belőle, ha tovább görcsölsz! Nem kéne még a pocakfájás!
10db van egy dobozban, asszem úgy 300 pénz környékén van az ára, recepttel meg cirka a felébe kerül. Nincs keverve semmi mással, úgyhogy mellette simán szedheted a kismamavitamint.

Kép

maccs01

Köszi Maccs. Akkor megpróbálom ezt a fajtát.Azóta nem volt semmi gond.Szerencsére:-)
Vendég

Még az a jó!
Nagyon vigyázz magadra!

maccs01

nálam ez a görcs úgy van,ritkán jön elő de ha bekapok egy ladeevitet akkor az elmullasztja rögtön.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csillag, szomorú vagyok, hogy feladod a dealer-kedést!
Pedig aztán ha én minden tesztet a boltban vettem volna meg (az LH és HCG-t egyaránt) a gatyám úgy rendesen ráment volna...így pedig hamar sikerült, amire "szerződtünk"... :wink:
Hála neked, mert benne voltál rendesen! Kár, hogy a kereslet nem indokolja a folytatást! Pedig fontos szolgáltatás!

Chris, vigyázz azért magadra! A hét-meg-a-nyolcát!!!!!!!!!

Mares, jó nyaralást! Szívesen áztatnám magunkat egy kis jó sós tenger vizecskében! Állítólag ilyankor az a legjobb és a legegészségesebb! Úgyhogy hajrá! Ússzál, úszzál! Meg napozz és töltődjetek fel!
Aztán utána meg siess ide vissza és el se mehetsz a gép mellől!

Ha nekem meglesz a babóm, én tuti, sétálok vele sokat! Persze csak ésszel, de már hamar megmutatom neki a világot!!! Elvégre azért jön, hogy lássa... :wink: :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?