Hali!
Apa Oroszlányban dolgozott, de csak 3 napig volt távol, péntek estére hazaesett, de szinte szó szerint, mert alig aludt ez idő alatt, hiába, a megszokott csucsukálóhely az igazi. Viszont most anyuékhoz jöttünk "nyaralás" címen, de párocskám hazavágtatott, mivel holnap már dolgozik Budapesten, szóval most jó pár napig megint nincs velünk
Hát a tesztekkel kapcsolatban: kissé belefáradtam a sok "érdekes" emberkébe, persze sok kedves, aranyos emberrel is megismerkedik ilyenkor az ember, de mit ne mondjak, belefáradtam na.
Meg tényleg itt a nyár, dög melegben 2 gyerekkel a postára blattyogni, mire hazaérek, úszómedencének érzem magamat tele vízzel
annyira leizzadok.
Szóval most egyenlőre pihentetem, és meglátom.
Egyébként tényleg nem nagyon éri meg, majdhogynem beszerzési áron adom, hiszen másképpen nem vennék meg, így meg...
Baba, én nem rendelkezem sajna nagy kézügyességgel, már ami az ilyen festéses-rajzos dolgokat illeti, meg hát nem vagyok benne biztos, hogy apuci örülne-e, ha összebigyolnánk az ablakot. Már így is a tapétánkra nem lehet ráismerni, tele van "szebbnél szebb" rajzokkal, gyurmákkal, stb.
Hát amikor az első babám megszületett, én is úgy gondoltam, legalább 2 hétig otthon kell kuksolni a kicsivel, és csak azután lehet óvatosan kivinni. Na a másodszülöttemnél már nem voltam ennyire óvatos, igaz, nem órákra vittem ki, de szerintem ha egy félórát sétáltok, nem lesz baja a babónak. Neki is kell a levegő, és sok baba nagyon szereti, ha tolják a kis popóját a béjbkocsival a levegőn, nekik is élmény, akármennyire kicsik is. Persze nem baj, ha tiszta levegőjű helyen talicskázunk velük, nem a belváros szmogjában
Tehát ne aggódjatok lányok, vigyétek csak ki bátran a babuckákat, a fokozatosság elvét követve, de tűző napra tilos tenni a kicsit, erre figyeljetek!