sziasztok!
betti: megnyugodtam. bár nem igazán vagyok ideges. valamiért azt érzem, h minden rendben van. azt is érzem, h csak egy babám van. mindig bocsánatot kérek a másiktól és mondom neki, h én nagyon örülnék, de NAGYON ezt érzem. de már szerda mindjárt itt van!
bogár: már mindjárt vége a visszaszámlálásodnak! nekem már elkezdődött a hétvége! nagyon örülök!!!!!!!
fagyíííííííííííí!!!!!!! azt meg bírom enni.
ma ettem fasírtot (tudom, h szüksége van a babámnak rá)! de csak egy felet bírtam. sok kelkáposzta főzelékkel.
adryca: tényleg jó hosszú a kálváriád. nem bíztatnálak én sem nagyon, de olvasok egy másik fórumot is és ott is van egy lány, akinek sem az otthoni teszt, sem az első hcg-s vérvétel nem mutatott terhességet. ő tudta,h terhes. 3nap múlva újra vérvételés ott már mutatott neki babát. szerintem menj el 2-3 nap múlva te is egyszer.
képzeljétek mi történt ma velem. a munkahelyemen még nem mondtam el a hírt, majd csak a jövő héten az uh után akarom. ma az egyik pici gyerek 18hónapos, amikor ült a nagylabdán és rugóztattam rajta hátra fordult és azt mondta: Kata néni, neked baba van a hasadban.
ilyet már olvastam, h a gyerekek néha hamarabb megérzik a kistesó, vagy egy másik baba jelenlétét sokszor, mint az, aki babát vár. hát én már tudom, de nem tudom honnan jött fel ez a gyerekben, amikor nála ez soha nem téma. vannak olyanok, akik álandóan kérdezik, h van-e gyerekem, meg anyuka vagyok-e már..... de ő nem ilyen.