Új privát üzeneted érkezett!

csillag

igen,nagy kedvencem és érzésem szerint lány lesz :)

mia

megvenni a butorokat.

KépKép
bettike83

Mia, én is azt gondoltam, hogy nekünk csakis lányunk lehet... :wink: :lol: :D

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág: sebaj,a név választás nálunk még úgyis ráér, csak foganjon már meg!!! :roll: Szerintem nálam onnantól kezdve mindegy is lesz a neme,Tominál is úgy volt!Mindig is kiscsajt szerettem volna,Tominál a Vivien név tetszett de mikor megtudtam hogy terhes vok,volt 1 olyan érzésem,hiába szeretnék lányt,úgyis fiú lesz,hát bejött!!! :wink: Egyébként tényleg mindegy a neme,csak egészséges legyen és ittlegyen már velem :)
Vendég

egyébként ha észrevettétek volna,laptetűm van :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Már nagyon hajtottam rá :D :lol: :lol: :lol: és Sikerült :wink:
Vendég

mia

drukk+++++++++++++ :)

KépKép
bettike83

Betti:kösssz
Vendég

sziasztok!

betti: megnyugodtam. bár nem igazán vagyok ideges. valamiért azt érzem, h minden rendben van. azt is érzem, h csak egy babám van. mindig bocsánatot kérek a másiktól és mondom neki, h én nagyon örülnék, de NAGYON ezt érzem. de már szerda mindjárt itt van!

bogár: már mindjárt vége a visszaszámlálásodnak! nekem már elkezdődött a hétvége! nagyon örülök!!!!!!!

fagyíííííííííííí!!!!!!! azt meg bírom enni.
ma ettem fasírtot (tudom, h szüksége van a babámnak rá)! de csak egy felet bírtam. sok kelkáposzta főzelékkel.

adryca: tényleg jó hosszú a kálváriád. nem bíztatnálak én sem nagyon, de olvasok egy másik fórumot is és ott is van egy lány, akinek sem az otthoni teszt, sem az első hcg-s vérvétel nem mutatott terhességet. ő tudta,h terhes. 3nap múlva újra vérvételés ott már mutatott neki babát. szerintem menj el 2-3 nap múlva te is egyszer.

képzeljétek mi történt ma velem. a munkahelyemen még nem mondtam el a hírt, majd csak a jövő héten az uh után akarom. ma az egyik pici gyerek 18hónapos, amikor ült a nagylabdán és rugóztattam rajta hátra fordult és azt mondta: Kata néni, neked baba van a hasadban. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ilyet már olvastam, h a gyerekek néha hamarabb megérzik a kistesó, vagy egy másik baba jelenlétét sokszor, mint az, aki babát vár. hát én már tudom, de nem tudom honnan jött fel ez a gyerekben, amikor nála ez soha nem téma. vannak olyanok, akik álandóan kérdezik, h van-e gyerekem, meg anyuka vagyok-e már..... de ő nem ilyen.

Kép

Kép
@ka(ti)

Mia, én is nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Nika, Neked is!!!!!!!!!!!!!

Mona, Téged sem hagylak ám ki!!!!!!!! Megy a drukk ezerrel!!!!!!!

Kati, én is hallottam már olyanról, hogy egy kisgyerek megérzi, hogy valaki babát vár még azelőtt, hogy az illető tudna róla.
Pár hete Bence is mondott olyat Gergő babával kapcsolatban amiről ő még nem tudhat. Kérdeztem tőle, hogy mit csinál most Gergő? erre azt válaszolta, hogy "Úszik.". Honnan tudhatná, hogy magzatvízben úszkál egy kisbaba???? Olyan érzésem volt mintha "belelátna" a hasamba...

Kép

Kép
csillagvirág14

mia: egyenlőre semmi különös :) te hogy vagy?

Egyik ismerősöm úgy vette észre hogy babás hogy gyereke nagyon sokat bújt hozzá.Én is hallottam ilyet.Mondjuk Gergő is mostanában sokat puszilgatja a cicimet meg simogatja a hasam :)

nika70
Salgótarján

Nika, ez nagyon izgi!!!!!!!!! Lehet, hogy érzi (tudja) Gergő?????

Nekem kb. fél órája "megy a buli" a pocakomban!!!!! :D :D :D :D :D Most már elég erősen érzem a rúgásokat! Mi lesz később? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14

Sziasztok!!!

Orulok, hogy mindenki babazik es vidam, Viragnak mar rugkapalnak odabent!:):) Kati rokazgat, Betti hol ezt kivan, hol azt, Zsuzsi is jol van, meg mindenki, Mia varja a ++, Nika is, +++++!!! Errol a gyerek dologrol en is hallottam mar. Nagyon erdekes. Egy ismerosom ugy tudta meg, hogy terhes, hogy ovis gyerekekkel talalkozott es nagyon figyeltek Ot a gyerekek, mig egyszer az egyik mondta neki, hogy vannak a pocakodban. Aztan a masik bologatott, a harmadik is mondta van valaki a pocakodban. Aztan leesett neki, hogy mar napok ota meg kellett volna jonnie. Es valoban terhes is volt!!:):)

En meg jol megszivtam, holnap is mennem kell! 12 orat!! Nem birom ki!!!! Meg fogok halni. Vasarnap kesz leszek teljesen. Ezt a szivast!:(:(
Draga vagy Kati, hogy gondoltam, hogy mar visszaszamlalas vege. Sajnos holnap ujra kezdodik.:(:(
Vendég

Betti szuper hogy sikerült a baba butor::))))))
pihiszéket ha akarsz a miénk nemsokára eladó lesz........:))))
Virág nekem is vannak eladó babruháim..ha gondolod szólj:)))
NIka szegény Gergő...........:(((
Zsuzsi ugy néz ki nem akarják a kocsit:(((((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bogárka: sajnálom hogy nem tudsz egyszerűen eljönni onnan:( de bírd ki pár nap és itthon leszel pihenhetsz :)

nika70
Salgótarján

Kati
Igen, a gyerekeknek különös érzékük van ehhez.
Sőt állítom a szülésről élménye is bennük lehet. Regivel egyik nap a szülésről/születésről beszélgettünk. És azt mondta, hogy ő pihengetett, aztán mikor kellett megfordult egyet és zsupsz már kint is volt. Hozzáteszem, tényleg két fájás alatt szószerint kicsusszant a baba. És még a párom is látta, hogy fordult, miközben átjutott a szülőcsatornán, és kibújt.

Na most lépek, délután céges kerti buli, és még előtte fodrászhoz is megyek, szóval van dolgom, Regit is le kell tennem délben, hogy aludjon valamit.

Pááááá!
Vendég

Pampalini! Isten eltessen 18. szuletesnapodon!!!! Boldog Szuletesnapot!!!! Aztan gyere meselj, hogyan sikerult az este!!

Rita, Neked jo szorakozast, remelem nem leszel rosszul!! Te is meselj majd milyen volt a buli!!

Nika, koszi szepen! Igyekszem majd nem arra gondolni, hogy hany ora van meg hatra estig. Bar akivel be vagyok osztva egy hulye hajtos picsa, azt hiszi O kakikalta a spanyol viaszt. Vegulis, kibirom. En holnaptol mar nem vagyok, ez a picsa pedig meg marad es szivhatja a fogat tovabbra is talan honapokig is mert nem ugy tunik, hogy valtana. Utalja ezt a melot, latszik is rajta de mashoz nem ert, ugyhogy en megyek, O marad oszt kapja be!!!!
Vendég

Bogárka, most olvasom csak, hogy ma is menned kell melózni... :cry: ráadásul egy hárpiával... :cry: na de sebaj, most aztán már tényleg 10-9-8-7-6... :lol: :lol: :lol: :lol:
Jövő héten meg már repülsz is haza!!!!!!! :D :D :D :D :D

Brita, jó szórakozást az esti bulin!!!! Rókakoma meg legalább ma este sunnyogjon el máshova, hogy jól érezhesd magad! :P

Velem nem tudom, hogy mi van ma.. olyan vagyok, mint akin átment egy úthenger... :roll: Álmos vagyok meg úgy fájnak a karomban az ízületeim... vagy az is lehet, hogy az izmaim???? Tegnap bevásárlókocsit tologattam és mivel emelnem nem szabad, teljesen el vagyok szokva a súlyoktól... Na mindegy, majd csak jobb lesz.

Kép

Kép
csillagvirág14

nika

lehet megérzi a fiad,reméljük,már ideje lenne neked is egy kistesót összehozni neki :) :)

te iszol gyógy teákat?

2 nap múlva 13 hetes leszek,hát el sem hiszem,úgy tellik az idő,észbe sem kapok és már félidős leszek :) de én örülök mert már nagyon babáznék :)

kati

szerda már tényleg itt van,és lehet ott van a másik pici is :)

KépKép
bettike83

Sziasztok! :D

Bogár :!: Sajnállak hogy még menned kell dolgozni,de Kitartás!!!!!! Menni fog!

Betti:szalad ám az idő tényleg,és pocifotót mikor kapunk??? :wink:

Nika: hoppá-hoppá :D Érzi Gergő a tesót??? :)

További Szép Hétvégét Nektek!!!!
Vendég

Nita, rucikkal üzletelhetünk :wink: de majd csak ősszel... több cuccot most nem akarok venni.
A pihiszéketekről dobsz fel egy fotót???? Lehet, hogy engem is érdekelne...

Kép

Kép
csillagvirág14

mia

majd jővőhéten lesz pocifotó :)

nálunk is van egy üzlet ahol lehet kapni használt pihiszéket is,ami volt most az 7e volt,azt mondjuk sajnáltam rá.és ez sima,nem rezgős...semmi.akkor erre a célra megfelel a sima kocsis hordozó is,ami már 3 ezerért is van.de 7000ért már tök új,csak megvették és nem kellett.

KépKép
bettike83

B@sszus... hőemelkedésem van... :cry: :cry: :cry: Nem akartam az ördögöt festeni a falra amikor azt írtam, hogy nagyon fájnak az ízületeim, de volt egy sejtésem, hogy ez lesz a dologból... Nálam a legkisebb hőemelkedésnél is ez a tünet. :cry: Most bevettem egy Algopyrint, remélem használ... (azt tudom, hogy ezt lehet szedni)
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14

Pampalini,

"Minden évben van egy nap,
mikor az ember ajándékot kap
és az ünnepi tortán mindig eggyel több
a gyertyaszál..."

Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

Pampalini!!! Nagyon boldog születésnapot!!!!

Nita: Van egy megfigyelője a kocsinak, ha őt érdekli, akkor lecsap rá az utolsó pillanatban. Ha nem, akkor meg kell hirdetni máshol (babaszoba, stb.) ELADJUUUUK!!!!

kovacszsuzsi

Csillag: :( hőemelkedés monnyonleee!!!!! Sajnálom! Bizti hamar meggyógyulsz!!!

kovacszsuzsi

Zsuzsi: köszi!!!! Most jobban vagyok, a gyogyó levitte a hőmet normálisra.

Kép

Kép
csillagvirág14

Betty: pénteken volt pém és szombat óta iszom a palástfű teát.Nekem nem filteres hanem szálas így egy evőkanálnyit teszek két és fél dl vízbe :)
csillag: vigyázz magadra:):)

Mondjuk Gergő alapból is szokott puszilgatni de lehet én magyarázom bele de mostanság mintha többet az átlagnál :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok! Jó reggelt!

Köszi Csajok, hogy gondoltatok rám! :)

Ma jön a család, ezért már nem alszok vissza. AZuram már elment dolgozni, de hamarabb eljön a "buli" miatt, szal ma sütök-főzök, de semmi extra. Még el akarok menni a tecsóba is pár dolog miatt.
Egyébként még csak melóban ünnepeltük, a napján, iszogattunk meg ilyesmi... ma család, a jövő 7en meg majd a csajokkal ülünk be valahova. Amúgyis már többminden összegyűlt amire koccintani lehet...

Bogár-utolsó nap, de jó! Nyugi féllábbal is kibírod! Drukk! ;)

Csillag -gyógyulj meg! Sajnálom h beteg vagy! Jobbulást!

Nika- ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot Mindenkinek! :)

Kép
pampalini

Jaj a lényeget nem is írom: tegnap megjött! Szülinapi ajándékként.... de most az egyszer örülök neki :)

Kép
pampalini

Pampa: bocsika én nem is mondtam neked hogy nagyon sok boldogságot:) Kerek ez a szülinap :) és innentől visszafelé kell számolni :wink: :wink: Mensihez meg hurrá hiszen te most ennek örülsz :) szóval innentől hajrá mindent bele :)

nika70
Salgótarján

Köszi mindenkinek aki hozzászólt a sztorimhoz. Még megyek majd vissza a dokihoz és kiderül mi van velem.
adryca

Viragom, gyogyulj meg!!!!! Remelem semmi komoly es kutya bajod sem lesz reggelre!!!!

Nika, csomo drukk Nektek!!!!:):) En annyira erzem, hogy TE babas vagy, hogy el sem tudom mondani!

Pampi, Neked szep estet! Biztosan lesz valami meglepi is amirol nem is tudsz! hihihi:):) Lehet urad nem is melozni ment hanem intezkedi a meglepid!:):):)

Zsuzsi, az nem lehet, hogy palyat tevesztettel???! Neked kereskedonek kellene lenned, nagyon elvezed ezt az eladas dolgot!:):) Biztosan erzeked is van hozza!

Nekem meg most van pe-m. Kerdeztem Apjukat, akar e babat?! Aszonta igen, de en meg ugy vagyok vele, most nem. Bar, ha meggyoz....:-)
Kepzeljetek, tegnap lehuztam 11,5 orat meloban es csak 10 perc pihim volt. Hazaertem, lefekudtem es reggel fel10kor ebredtem. Ilyen sokaig csak akkor aludtam amikor hajnali 3kor mentem haza discobol fiatal lyankoromban.:(
Vendég

Nika, Pampalini, Bogárka, köszönöm szépen. Ma nem volt hőemelkedésem, bár éjjel megint nagyon fájtak az ízületeim... Ma meg elkezdtem úgy köhécselni, mint ahogy a férjem is kezdte... nem a torkom fáj, hanem lejjebb a légcsövem. :cry: Azt tudom, hogy nem ettem fagyit és nem ittam semmi hideget úgyhogy nem megfázás. Szerintem "benyaltam" Apától, mert ő még mindig köhög.
Na mindegy, a köhögés -bár nem kellemes- de nem árt a babának, csak lázam ne legyen.

Pampa, örülök a mensinek! Huss ciszta!!!!!!!!!!

Bogárka, bizony jól elfáradtál! Szerintem én is ugyanígy kidőltem volna ennyi munkától...
Most Neked is drukkolhatunk baba ügyben????? Mert akkor indul a törzsi tánc a tűz körül! :lol:

Nika, idd csak a teát szorgalmasan!!! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14

csillag

nehogy lebetegedj ám..

nika

jól van,akkor ügyi vagy :)

bogárka

nem semmi,nem csodálkozom rajta h fáradt vagy..

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!!!
Bettike hamarosan babázni fogsz!!!!!!!!!!

Virág ilyen a pihiszékünk:

Kép
gyönyörű állapotban van....vigyáztunk rá.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bettike, most latom, hogy Te mar a 13. hetet taposod????!!! Ejjjha, nem semmi ez kerem szepen!! Lassan utol ered Viragot, Zsuzsut, Bezet, Bezet foleg, alig van koztetek kis ido!!:):)

Viragom, haaaat, varjal meg azzal a torzsi tanccal!!:):) Fustot semmikepp ne eregess!!:):)
Jut, eszembe, lattad Sandra Bullock vigjatekat, Nasz-ajanlat a cime. En nem rajongok ezert a noert, mondjuk masert sem de ez a film ez meger egy estet!!! Humoros, szerelmetes filmecske!:):) Ha nem lattad es megnezed majd meglatod miert gondoltam, hogy nezd meg. Egy reszlet van a filmben amibe most belekepzeltelek!:) Es gyogyulj meg!!!
Vendég

sziasztok!!!

csillag! nagyon megilyesztettél, ahogy visszaolvastam. vigyázz magatokra, de nagyon!!! nem kaphattál a nagy napimádatban egy kis napszúrást???? annak is ilyen tünetei vannak!!!!

nika: szerintem te is és mia is babások vagytok!!!!

bogár! te is legyél babááááááááás!!!!! örülök, h végeztél a munkával! én nulla munka nélkül is képes vagyok fél10-10ig aludni. nem megeröltető számomra. szerencsére a férjecskémnek sem. ez fog hiányozni, ha lesz babánk.

betti: tényleg nagyon telik az idő!!!!!!hogy bírod a meleget?

beze, hol vagy??? pici lánykád hogy van? és a pocilakód?

papmpi!!!! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!! (majdnem elhittem, amikor bogár orait olvastam, h 18 vagy, közben én kérdzetem egyik nap, h készülődtök-e már :lol: )

a tegnapi nap nekem sem volt felhőtlen. reggel megdöbbenve tapasztaltam, miután reggel beszélgettem rókakomával, hogy valami barnás trutyim van. nem nagy mennyiség. ki sem folyt, csak amikor megtöröltem (bocsi a részletezésért). ez kb egész nap így. gondolkodtam, h van-e értelme dokihoz menni. se nem görcsöltem, se nem lett több, se nem volt darabos, se nem volt sötét, se nem folyt ki. úgy döntöttünk, várok máig. majd ma reggel még mindig volt. el is döntöttem, h délután benézünk a kórházba. azóta elmúlt. délelőtt óta semmi, pedig nagyon figyelem. pihenek. pihenek. pihenek. és nagyon várom a szerdát. persze ha valami lesz, rögtön megyünk, eldöntöttem.

Kép

Kép
@ka(ti)

Figyu mar csajok! Ilyen pihiszekre is feltetlen szukseg van? Ez miert jo?? En eddig nem is tudtam, hogy van ilyen es igy nem is gondoltam ra, hogy vegyunk majd egyet.(csak az anyagiak miatt) Most pedig ahogyan itt irjatok...:( muszaj ez? :?
Vendég

Kati mást nem tudsz tenni mint hogy pihizel!!!!
nem lesz semmi nyugi!!!!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kati, jo, hogy irtal!! Ha ilyen jo alvokad van, lehet, hogy a babanak, babaknak is az lesz!:)
Egy baratnom is igy barnazott az elejen, sot verzett is de azt mondta neki a doki, semmi gond, elofordul, foleg, ha faradt a kismama. Lehet, hogy a 2. babo helyezkedik meg, furkalja magat es ez jelzett Nalad!
Megmondom oszinten nem tudom babas legyek e.:( Jo volna de...nemtom. Az a baj, csak 9 honapig jar a gyes es gyed itt angliaban amit onnantol folyositanak, hogy nem jarsz be dolgozni. Aztan bolcsi. A bolcsi pedig tobb, mint az eddigi itt valaha volt fizum. Vagyis nekem folosleges dolgozni jarni, csak, hogy a bolcsire keressek. Akkor inkabb a gyerekkel itthon. Apa fizuja viszont arra nem eleg, hogy 3 embert eltartson. Foleg, hogy nagyobb lakasba kell koltoznunk. Ezen ragjuk most magunkat de nem jutunk dulore. Gyerek nelkul viszont nem elet az elet. Ha meg lesz, mi lesz Velunk? Hogyan tovabb? stb. Dilemma.
Vendég

Bogárka nem könnyü ott kint sem.............
remélem jól fogtok dönteni........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mindenkinek köszönöm a gyógyító szavakat!

Nita, tetszik a szék, még gondolkodom rajta... igazából olyat szeretnék, amin vannak olyan lelógós játszós kütyük.

Kati, nagyon vigyázz magadra, lehet, hogy Neked is haematómád van és az ürül... ilyenkor csak pihizni szabad, nem kellene dolgoznod addig, amíg nem lát egy doki!
Az alvás dolog majd változni fog nálad is! Most a hormonális változások miatt is vagy ennyire szunyókálós.
Napszúrást bizti nem kaptam. Nem "kifekvős" napimádó vagyok, csak azt szeretem, ha reggel kihúzom a függönyt és süt a nap. A lelkemnek kell!!!!! Amióta ilyen meleg van nem is feküdtem direkt módon a napon. :wink:

Bogárka, nem láttam azt a filmet, de majd leszedetem a netről a Zurammal. :lol: :lol:
a phiszékre nem feltétlenül van szükség. Bencének nem volt se ilyenje, se járókája. Most azért gondolkodom rajta, mert jobban biztonságban tudnám benne a babát amíg nem mozgolódik. Ebbe bele lehet kötni biztonsági övvel, így nem aggódnék, hogy amíg elmegyek mondjuk WC-re, Bencus nem löki le az ágyról... nem mintha ilyen gyerek lenne, de sose lehet tudni. Ezeknek a székeknek a háttámláját vízszintesre lehet állítani, így akár aludni is tud benne a baba, ezen kívül rugóznak, így hintáztatni is tudják magukat.

Kép

Kép
csillagvirág14

Bogárka, ez így tényleg baromi nehéz döntés...

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág rendben ha érdekel szólj.............mi azért nem vettünk olyan lelógós kütyüst...mert olyan messze van a játék rajta hogy a pici ne éri el.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kati

pihizz nekem sokat nehogy baj legyen.bár nem lesz,nem lehet

bogárka

hát igen,már 13 hét,én is elvagyok rajta csodálkozva h már itt tartok,de halad az idő én meg probálok jól lenni,de egyszerűen annyira gyenge vagyok,erre a rohadt melegre,semmivel nem haladok,a legkedvesebb barátom az ágy meg a kispárnám :D :D

pihiszék

én is gondolkodom rajta,tényleg majdnem felesleges mert majdnem olyan mint a sima hordozó.és ha nem kapok olcsón akkor max veszek 3000ft ért sima hordozót ami otthoni lesz,amiben ugyanugy el lehet mint a pihiszékben.

én nyomozom ez űgyben,h mi fontos és mi nem,mi van olyan amit ti megvetettek és kár volt,nem kellett,lányok??

és mi az ami tuti kell és hasznos is?

KépKép
bettike83

bettike én megcáfolom a hordozót..nem olyan kényelmes a babának mint egy pihiszék...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betti, egyetértek Nitával! A hordozóban nem jó hosszú ideig fektetni a babát, mert nem egyenesen van a gerince!!!!!!!! Az tényleg CSAK utazáshoz jó!
Tudom, hogy az anyaméhben is összekuporodva fekszik, de ott vízben lebeg és nem úgy hat rá a gravitáció, mint itt kint. Ha jót akarsz a kisbabádnak (márpedig tudom, hogy azt szeretnél :lol: ), akkor nem fekteted otthon hordozóba.

Kép

Kép
csillagvirág14

Nita, azt még nem is néztem meg, hogy milyen magasan vannak a pihiszékben a lelógó kütyük... jó, hogy mondod :D

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág okés:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Már nagyon készen vagyok a sok tanulástól, úgy érzem semmit nem tudok....

Elméletileg szerdára nem várom...ma csináltam egy tesztet, persze - lett, ennek ellenére ma délelőtt majdnem kidobtam a taccsot....utána nagyon sokáig remegtem!Ha esetleg ez baba miatt lett volna, akkor már kellett volna mutatnia a tesztnek, nem??? Kb 10-11 napja volt PÉ!! Az is lehet, hogy csak az idegeskedés miatt volt!

Örülök, hogy mindenkivel minden rendben van! Kati pihenj még többet, és nagyon vigyázz a picikre!!! Bogárka örülök, hogy jössz haza!!
Szerdán, vagy csütörtökön jövök!!!
Pusz mindenkinek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?