Sziasztok csajok!
Újra itthon, már nagyon vártam, utálok kórházban lenni
Az történt, hogy hétfő éjjel nagyon fájt a jobb oldalam, semerre se tudtam fordulni, aztán fél 4 kor elindultunk a kórházba. Tudtam nem szülni fogunk, de annyira fájt, féltem, hogy Dominikával nincs vmi rendben. A jobb vesémben minimális tágulatot találtak, nem tudta a doki megmondani, hogy ez a normális terhességnél előforduló tágulat, vagy vesekő. Mivel a méhnyakam C2000 lett, és a magzatvíz is az átlagosnál vmivel kevesebb lett, a vérvétel eredménye is nagyon rossz lett, így bent tartottak. Dominika jól van a Bdp 90mm, jó a magzati szívműködése 122 és 150 között mozgott a szívhangja, 50es jóslófájásaim voltak. Ma megkaptam a zárót azzal a feltétellel, hogy napi 6-8 órát feküdnöm kell, nehogy szívárogni kezdjen a magzatvízem, és minimum 4 litert kell innom, és ha bármi van azonnal vissza
Remélem veletek minden okés, olvastalak most titeket, köszönöm, hogy aggódtatok.
Jah és Ana igazad van, lehet megéreztem, mert vittem a kórházi cuccaimat is, pedig tudtam, hogy nem szülni fogunk... Lehet ezért pakkoltam össze hamarabb, és milyen jól tettem...