Új privát üzeneted érkezett!

utolsó darabosak a baba cuccok és össze vannak szerelve.én megvenném csak nincs aki segitsen elhozni,párom dolgozik.más meg nincs,és már nem sokáig van nyitva az üzlet.szoval nem tudom mi lesz.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Betti, valami szállító cég? Vagy az túl költséges?

Szivi, hello mérleg vagyok...
Tényleg jól néz ki a görbéd!

Ana, jó,hogy előkerültél! És kösz a drukkokat!
Vendég

Szivi!

ha utánna nézel, akkor meglátod, hogy ilyen egy normális görbe. A második fázisban nem kell le fel ugrálnia a hőnek. Nyugi ilyen egy tökéletes görbe. nekem is ilyen volt a februári, amikor mi is kihagytuk egy összeveszés miatt. Sajnálom, hogy kihagytátok. Nem baj majd legközelebb.

Kép

Kép
anabana

Gyerekek, én annyira izgulok a holnap miatt, hogy nem is tudok semmire sem koncentrálni... Csak már lennék 1 nappal öregebb!!!
Vendég

leti

csak nyugisan,én is igy csináltam,semmi idegeskedés jó :)

szállitócég,hát náluk szerintem nincs,de megbeszéltem a párommal h hétfőn bemegyünk,ha nem lesz meg akkor igy jártam,de akkor is veszek legalább egy babaágyat.de nem hinném h olyan hamar elviszik.

KépKép
bettike83

NYUGODT VAGYOK......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

legyél is az.

te,tűnetekkel h állsz?

nekem megint elöjött a hányinger :?

KépKép
bettike83

nekem tegnap el kellett mennem 1 gyűlésre. 25 perc séta oda, 1 óra gyűlés, 25 perc vissza. Annyira elfáradtam, hogy elkezdett fájni a fejem és úgy járkáltam, mint 1 zombi...aztán hazamentem és ledőltem. Még ma reggel is fájt a fejem. Aztán elmúlt.

Hányingerem múlt héten volt itt-ott, de nem jellemző. A haspuffadás, már az elejétől megmaradt. Gondoltam rád Betti egyik nap, újabban nekem se kell a hús.

Neked egyéb?
Vendég

a hús nekem sem kell továbbra sem,de tegnap jó kis falusi csirkéből csináltam pörit,és közben is hányingerem volt,na mondom nem cseszel ki velem gyerek,akkor is eszek belőlle,nagyon jól esett :D

néha van egy kis fulladás,vagy légszomj amikor neheze kapok levegőt.

KépKép
bettike83

hÁT A FULLADÁS MEG LÉGSZOMJ NEKEM IS JÁTSZIK, FŐLEG, HA SÉTÁLOK.

Ahhoz képest, hogy tavaly átúsztam a Balatont, lefutottam szeptemberben egy félmaratont és 10 km-es versenyt, most gondot okoz egy 25 perces séta, aminek a 15. percénél már azt éreztem, hogy mindjárt összeesek... Kellett vennem pia-hegyeket ott helyben, mert tényleg szarul voltam.

nem baj, csak jöjjön a 14. hét, onnantól kezdve megúsztatom Pocimanót! Meg reggelente sétálni fogok. Egyelőre nem bírok.
Vendég

biztos jó lesz neki,bár ő már igy is lubickol odabent :)

fura ez a légszomj,pedig még alig van hasunk,hát mi lesz még később :D

KépKép
bettike83

Majd kérünk mesterséges légzést!
Vendég

Vendég

Ne reménykedjetek! Én 2 napja hányingerrel küzdök. Megint megkívánok valamit,mire kész,nem kell! Jönne vissza!
Légszomj nekem melegben van,pl ma is!

Holnap hozzatok ám uh képet!
Sőt! pocifotót is!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok! Kórházban van a piciFeleségem, a baba jól van, a veséje miatt fájt a pocija, de majd ír ha hazajött, csak megkért h mindenképp írjak nektek :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Jaj, szegény Baba, gyógyulj meg mielőbb és gyere közénk! De rendes, hogy üzent!

Baba-férj, köszönjük a híreket! Mielőbbi jobbulást kívánok!
Vendég

Kinga, én nem hozok pocifotót, mert megtévesztő!
Ez még csak hááááááááááj
Vendég

Sziasztok!

JAj Baba! REndes a férje hogy írt. Remélem semmi komoly baj. NAgyon küldöm nektek a poz energiát.

Lehet ezt értezte Baba, hogy már készülődött. Emlékeztek?

Csajok! Nézzétek meg a görbém, beírta a Dpo-t. Még ilyen nem volt. Szerintetek mikor volt pé. Szerintem szombat vagy vasárnap. Bár a 3 hónap alatt a ferti még nem tévedt. A ciklus már tévedt egyszer, de most ő is odahúzta.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Baba kívánom, hogy minden rendbe legyen és mihamarabb otthon legyél!Szorítok értetek!

Leti mikor mész ma az uhura? Mikor várjalak itt a hírekkel? :lol: :lol:

Ana, én a leesés miatt vasárnapra tenném.

Engem tegnap megcsípett egy méhecske a felkaromon belül.
És most annyira fel van dagadva ott, ráadásnak egyre jobban vörösödik körbe. És egyfolytában ég meg meg viszket.
Már nemtudom mit csinálhatnék vele. :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Ana: én is vasárnapra tenném. Írj be 1-2 jövőbeni adatot és meglátod, át fogja tenni. A fertility-n sokkal érzékenyebb a szoftver, mint a ciklus.hu-n
szivi77

Csajok!

NEkem múlt hónapban is leesett a 2 napon, akkor is így vaciláltunk, és kiderült hogy jól húzta be. Egyébként én is vas-ra számolom.

Szivi! kipróbáltam de nem húzza át. Amúgy mindegy, nem igazán számít, mert még szerintem úgy sem sikerült. Talán majd 1-2 hónap múlva. :lol:

Kép

Kép
anabana

nanicke

fránya méhecske.nem tudom mit lehetne vele csinálni,igyál kálciumot,az tuti jó rá.párom is allergiás rá csak a kalcium jó rá,úgy feldagad szegény.

baba

gyere minél előbb csajszi,remélem nincs komolyabb baj.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ana, új hónap, új remény! Szorítok ismét!

Niki,
Neked is! Én is csak a kálciumot tudom, meg az aloe vera gélt.
Egyébként fél 11-re megyek, + a csúszás, ami mindig van állítólag. Utána ebédelni, aztán nemtom hová...délután valamikor jövök. Ha meg nem, akkkor este.

Egy zabszem se férne be...

Baba, további jobbulást energiákat küldök!

Mares és Csillag meg megint süllyesztő!!!
Vendég

leti,drukk drukk :) :) :)

lebeszéltem a bababolttal hogy jővőhéten bemegyünk érte.75ezer az egész,de azt hozzá tette h a szekrény alját meg kell erősiteni picit,annyi az össz baja,többivel nincs gond.ez a pici hiba meg elfér,könnyen meglehet csinálni.

és igy legalább már a baba butorokon nem kell agyalnom.már csak a pici ruhák,aprobb dolgok maradnak.légzésfigyelő,bébiőr,babakocsi,hordozó,mei tai,pihiszék ha kapok használtan olcsón...mondjuk ezek nem is annyira apró dolgok :shock: de anyós hozzájárulásásval,nem fog olyan sokba kerülni,a bababutort álja :) rendes :)

KépKép
bettike83

A kis Lurkó úgy ficánkolt, hogy a dokibácsi egyszerűen képtelen volt befogni. Össze-vissza kalimpált és nem hagyta, hogy lemérje a nyaki redőt... Én meg az egészből nem láttam semmit, mert 10 PERCÉBE!! került, míg mindennel megvolt. Szerencsére Apika bejött velem, ő mindent látott.
Kérdeztem a dokitól, hogy forgatható-e a monitor, erre közölte, hogy először majd ő megnézi, amit akar és akkor majd utána elforgatja.

Láttam megint a szívét, az orrocskáját, a száját szopizni, rugkapált és hadonászott, forgott mindenfelé. Akkorát ugrott, mint amikor az úszóversenyen hátúszás van és elindulnak a medence szélétől elrugaszkodnak. Na, ilyet ugrott. Tuti, sportoló lesz..:)

Na, ennyi van, Csajok, köszi a drukkokat!

Betti, jó neked, hogy ez már legalább megvan! Ahogy így az ember összeírogatja, nem is olyan "néhány apróság"... Van azért még mit veszegetni. De hát így van ez rendjén.

Kép
Vendég

Ja és megvan mindene, ami kell, 48,9 mmCRL, 1,3 az a nyaki redő.
Vendég

Leti ez szuper!!! És milyen kedves vagy, hogy nem hagytál minket akár estig várni a hírrel no és a képpel. :D :D
Akkor gondolom a vérvétel is megvolt!

A kép halovány kicsit, de a lényeg látszik! És mikor kell legközelebb menned?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Köszi Niki!

Most ennyi futotta a kép, mert a kapott képről csináltam a telómmal képet és azt tettem fel. Mert ugye a család is epekedve várta e-mail-en és nem akartam őket se szivatni estig.

Fogalmam sincs, mikor kell menjek, meg kell néznem az "itinert", de most nem tudok mással foglalkozni:).

AKkora kő esett le! Mire odaértünk, már beszélni nem tudtam az idegtől. Most kezdek megnyugodni.

Egyébként az eredeti kép minősége se valami jó!

Csak egy valamit nem tudok: mi a hála Isten az, hogy:

Chorion frondosum: mellső falon. Az, hogy ott tapadt meg? És az jó?
Vendég

leti

hatalmas picikéd van :) úgy örülök h minden oké a kis ficánkoló bébivel :)

picit kisebb még az enyémnél de sztem napban is kevesebb terhes vagy még,pár nappal csak.enyém bébi 51mm és 1mm a tarkóredő :)

olyan jó olvasni végre,nálad is szépen fejlődik a picur,vártlalak nagyon.

ti mikor akartok elkezdeni vásárolni?

mi egyenlőre csak a bababutort vesszük meg,a többit pedig majd ha tudjuk milyen nemű lesz :)

KépKép
bettike83

jaj Baba! Ne tessék ennek a gyermeknek ijesztgetni mindenkit! Várjuk a híreket! Aranyos a férjedtől,hogy átadta az üzeneted!

Letti
Milyen édes a kis maszat! És minden rendben van vele! Az jó,ha aktív! :D

Betti nincs internetcíme a boltnak,ahol vásárolsz?

Kép
Kép
k_inga

Bettike, köszi!

A mért adatok alapján ma 11+5 vagyok. Talán ezért ekkora. Mellesleg én 156 cm "mély", a párom 182 cm magas. Tehát mitől lenne a drága hosszabb?????

Én szeptemberben szeretnék már vásárloni, akkor lesz itt mellettünk a vásárcsarnokban Bababörze. Onnantól meg szép lassan.

Tavaly a Húgom (aki Londonban él) az előző bébinek hozott már 7 hetes korában rucikat... Meg vett is Karácsonyra, de az már nem jutott el ide, mert elajándékozta, miután történt, ami történt. Azok a rucik a Nagymamámnál vannak, azóta meg se néztem őket. Még majd eldöntöm, kellenek-e vagy egyből kiviszem a börzére.
Vendég

leti

a rucik később jól jöhetnek.bár rosz emlékeid fűződnek hozzá,de mikor meglesz a pici akkor ez már eszedbe sem fog jutni.

kinga

http://jandor.gportal.hu/

ár nincs kiirva,de sok akciós cucc van,meg van telefonszám.

KépKép
bettike83

Hali!

Bocsi, hogy eltűntem, de sok-sok elintéznivalóm van mostanság, plusz férjecském lelépett dolgozni messzebb, és nem jön haza csak a hétvégére, most kicsit ezzel és hasonlókkal vagyok elfoglalva.

Leti, nagyon cukker a bébike, örülök, hogy jól vagytok! Mellső falon tapadt nekem az első fiam is anno, hát sajna érzékenyebb így a dolog, jobban kell vigyázni meglátásom szerint!!! De igazán más jelentősége nincs :)

BabaFérj, köszi a híreket, üzenjük, hogy jobbulást a kicsiFeleségnek, és pocisimit küldünk a babácskának!

Mindenkit pusszantok, most szaladok további teendőimre :P

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Bettike, szerintem ha jó áron megtudtad venni az már szuper és nem kell többet keresgetned!

Csillag, férjecskéd ezek szerint dolgozik! Az jó ugyi, mégha messze is van?!
Feltennéd nekem a tájékoztatót ne kelljen visszakeresnem? Mert ha holnap kapok fizut (amit nagyon remélek) rendelek tőled lh-t.

Köszönöm a tippeket a kezemre. Ittam kálciumot, kenegetem fenistillel,már a főnök allergiára való gyógyszit is adott, de egyre durvábban néz ki.
A vége az lesz, hogy bőrgyógyászhoz kell mennem.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nani

én is igy vagyok vele,a nagyját most beszereztem,a többit meg majd apránként,mikor már tudom h mi lesz a kis drágám :)

KépKép
bettike83

Niki
Mikor aput megcsípte egy méhecske, ő is kálcium injekciót kapott,meg flucinar kenőcsöt,mert az gyulladáscsökkentő!

Kép
Kép
k_inga

A főorvosunk is megnézte és beküldött a feleségéhez, mert ő bőrgyógyász. Most 5 napig antibiotikumot kell szednem, jegelni és Burow kenőccsel kell kennem.
Mekkora galibát tud okozni egy méh csípés. Ha darázs csíp meg attól semmi bajom nem szokott lenni.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok csajok!
Újra itthon, már nagyon vártam, utálok kórházban lenni :(
Az történt, hogy hétfő éjjel nagyon fájt a jobb oldalam, semerre se tudtam fordulni, aztán fél 4 kor elindultunk a kórházba. Tudtam nem szülni fogunk, de annyira fájt, féltem, hogy Dominikával nincs vmi rendben. A jobb vesémben minimális tágulatot találtak, nem tudta a doki megmondani, hogy ez a normális terhességnél előforduló tágulat, vagy vesekő. Mivel a méhnyakam C2000 lett, és a magzatvíz is az átlagosnál vmivel kevesebb lett, a vérvétel eredménye is nagyon rossz lett, így bent tartottak. Dominika jól van a Bdp 90mm, jó a magzati szívműködése 122 és 150 között mozgott a szívhangja, 50es jóslófájásaim voltak. Ma megkaptam a zárót azzal a feltétellel, hogy napi 6-8 órát feküdnöm kell, nehogy szívárogni kezdjen a magzatvízem, és minimum 4 litert kell innom, és ha bármi van azonnal vissza :(
Remélem veletek minden okés, olvastalak most titeket, köszönöm, hogy aggódtatok.
Jah és Ana igazad van, lehet megéreztem, mert vittem a kórházi cuccaimat is, pedig tudtam, hogy nem szülni fogunk... Lehet ezért pakkoltam össze hamarabb, és milyen jól tettem...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba
Örülök,hogy hazaengedtek és tényleg tartsd be az utasításokat,nehogy a kislány hamarabb akarjon a világra jönni! A vesefájdalom,nagyon borzasztó,nekem is volt vesegyulladásom,hát azt nem kívánom senkinek!

Kép
Kép
k_inga

Niki, neked, és annak, akit esetleg még érdekel:

KIÁRUSÍTÁS:

LH tesztcsík 50 db: 3300 Ft!!!

HCG tesztcsík 50 db: 3300 Ft!!!

Kazettás teszt 25 db: 6250 Ft!!!

Vizeletsugaras HCG 9 db: 2700 Ft!!!

A készlet erejéig! Várom megrendeléseiteket!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

baba

nagyon vigyázz magadra,és pihenj sokat,és örülök h végre itthon vagy :)

KépKép
bettike83

Baba örülök, hogy ilyen hamar kiengedtek!Most akkor igyál sokat és pihizzél!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Tök jó,a szomszédos utcában gyakorol a helyi zenekar,nagyon jól játszanak,idáig azt hallgattam! :D
Ők játszottak volna a lagziban is.

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Igen szuper, hogy itthon lehetek.. VAN NET ÉS TV :D
Sokat fekszem, de azért idönként jövök hozzátok :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Baba, megnyugtató, hogy itthon vagy...tényleg pihizz sokat! 4 l folyadék? Az rengeteg..Én már 1-1,5-től is egész nap pisilni járok...:)

Kinga hogyhogy volna??? Most végülis lesz lakzi?

Tegnap voltam dokkernél - nem értem, miért kellett, de mindegy - fizettem neki megint 1 kört... Elküldött genetikai tanácsadásra. Még mostanában kell mennem. Az egyetlen baj, hogy ezt egy országos bunkó doki csinálja, aki decemberben előkészítette a műtétemet, a méhszájamba egy táguló izét helyezett. De annyira balf.. volt, hogy kicsúszott, erre elkezdett velem kiabálni, hogy nekem hátrahajlik a méhem. Na ez a kis köcsög csinálja egyedül a genetikát a városban. Többen mondták már, hogy vérlázítóan bunkó, a kismamik sírva jönnek ki a tanácsadásról. De nem baj, majd így megyek, hogy ezt tudom, lehet, hogy még el is igazítom...
Vendég

Ne is mondd Leti a bunkó dokikat... Én is találkoztam 4 hetes korunkban eggyel mikor hormonpótlásért mentünk, sírva jöttem ki tőle, akkorra paraszt volt.
Most ő vett fel az osztályra, de annyira tüneményes volt most meg, mintha 2 külön ember lenne... szóval ne izgulj, ha jó kedvében találod, lehet kedves lesz. Engem még haza is engedett az én bunkó dokim :)
A pisilésről ne is beszéljünk, sokat jártam így is, volt, hogy éjjel 4x. Mióta haza jöttem, csak 2x voltam kint éjjel, lehet azért, mert jobban odafigyel a Piciférjecském, hogy nappal megigyam a 4l-t és ne este igyak sokat :) Annyira kis aggódó :)
Amúgy mész dolgozni, hogy ilyen korán fent vagy?
Pipilni keltem fel, csak gondoltam ide ülök picit, kihasználva, hogy itthon van NET :D :lol:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba!

Nagyon örülök hogy jól vagy!!!!!!
Most aztán vigyázz!!!!!!!! Egyébként van valaki aki tud neked segíteni? Vigyáz valaki a fiadra?

Pihenj, mert már nem sok van hátra, és utána tudod, már nem fogsz.

Puszika mindenkinek.

Kép

Kép
anabana

leti

olvass be neki :!: :!: nehogy már bunkozzon,neki ez a dolga,ha meg nem szereti akkor váltson szakmát.. :evil:

KépKép
bettike83

Letti
Miért kell a tanácsadás? Eza halálom,mikor egy igazi paraszt játsza a Janit és mindenkivel úgy beszél,mint akita seggéből rángatott ki! Mennyire rühellem az ilyen köcsögöket! Én is megmondanám neki a magamét,az biztos!

Lagzi nem lesz,csak esküvő,a kedves anyós miatt,nem kell a cirkusz,mi boldog napot akartunk. Most annyit felajánlottunk,hogy jöjjenek le ide utána a pár szem rokonnal,mert nálunk tuti lesz kaja meg süti a mieinknek,de nem tudom a párom végül szól-e neki. Nem tudjuk mi lenne a jobb. Békülési szempontból jobb lenne,ha lejönnének,de amilyen nagyképű és öntelelt,nem gondolom,hogy leereszkedika pórnép közé! Mondjuk én nem bánnám egy cseppet se. Engem nem zavar,hogy nem beszélünk,ragyogóan mevagyok nélküle,hogy nem kell elviselni a nikotintól bűzlő lehelletét és a hangját,ami olyan,mint Dart Wederé!
Páromnak sajnos nem jó ez és őt sajnálom is miatta,mert hát mégiscsak az anyja,üsse agyon? Hiába szól neki,falra hányt borsó!
Azt mondta ki kéne békülnünk,mondtam jó,hogyan? Mert én nem alázkodom meg ennek,az biztos!Nem én kezdtema bunkózást,nem én mondtam el őt mindennek!Erre jó lenne az esküvő utáni vacsi,de a nagysága majd nem méltóztat részt venni szerintem.
Hát őszintén szólva még örülnék is neki,mert én felajánlottam,ő nem élt vele,innentől én megtettem a lépést, többet nem fogok tenni az ügy érdekében,aztán leszarom. A párom meg elgondolkodhat,hogy megint ki miatt van balhé,ki kever...

Kép
Kép
k_inga

Baba, nagyon örülök, hogy a lehetőségekhez képest jól vagy! A férjed írtó kedves üzit hagyott a fórumon, imád Téged!

Leti, kicsi babád nagyon szép méretekkel rendelkezik. Tessék most már megnyugodni! Genetikai a korod miatt kell? Ugyanis a tarkóredő teljesen normális.
A lepény a mellső falon van megtapadva - ez van a leleteden. Az jó.

Betti, örülök, hogy lezsíroztad a bababútort, anyósod is nagyon rendes!

Mostanában kevesebbet vagyok a neten, úgyhogy kicsit lazábban tudok csak jönni.

Szép babavárást kismamiknak, mihamarabbi babaáldást mindenki másnak! Pussz

maccs01

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?