Új privát üzeneted érkezett!

Csip, folytatjuk :lol: csak gondolom, a hormonjaimnak kell még idő, mire újra talpra állnak, most azon munkálkodok, h ne munkálkodjak semmin... és elkezdek lazítani, attól h nincs baba, megérdemlem.. kemény évem volt...

PÉ: előfordul :) akkor hajrá!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: Ez mind a hülye teák miatt van? Mert neked rendszeres volt ugye?
Nekem tegnap volt a csúcsponton a peteérésem, mert iszonyat fájt a hasam. Ritkán van ilyen, hogy ennyire érzem, már szinte elviselhetetlenül húzódik és fájdogál. Asszem ilyen csak egyszer volt eddig, miután abbahagytam a gyogyit az után. De boldog lennék, ha sikerülne. De ez majd két hét múlva fog csak kiderülni..... Addig még annyi idő van.
Egyébként Jeanner nekem is szokott lenni ilyen barna folyásom menszit követő egy-két nap. De azt mondták addig nincs baj, míg a ciklusom közepén nem barnázok.
Bejni: Nagyon gratulálok, hogy végzős lettél. :)) Jó érzés is az. :)))
Egcsi: Voltam Amcsiban én is és ott egészen mások az emberek. De tudom miért: mert a nagy többségüknek nem kell egyik napról a másikra élniük, mint ahogy itt kell. Szerintem ez keseríti meg az emberek életét. És ugye nem tudunk nyaralni menni, meg ilyenek. Iszonyat adókat kell fizetni és semmi haszna, mert elkótyavetyélik azt a pénzt. Szóval ez a különbség.
Kati: Gratulálok a petezsákocskádhoz. Növekedjetek egészségben. :)
Csip: Hogy van a család? Beszéltek már?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, én ott is barnáztam... már mint most, amúgy soha, se előtte, se soha....

Nem tudom, mitől van, nem akarom konkrétan a teákat hibáztatni, de jah, eddig pontos volt, és normális, most borult meg.. mindegy, visszatérek a processzhez, "mensi" alatt cicka tea, se előtte, se utána, aztán ennyi... most lehet várnunk kell kicsit, remélem nem sokat...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

Csip
Apjuk holnap jön haza, találtam neki olcsó szállást. :)

Jeanner
Drukk, hogy rendbejöjjön a ciklusod!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Az jó hír :D

Annyian vannak itt a szoliban, hogy megőrülök :evil:
csip-csip18
 
 


gabi: nem gondolom, h jenner ciklusát a teák kavarták volna be. szerintem az előző két, vagy pár hónapban sresszesebb volt, mivel vizsgaidőszak, meg munka, meg babaakarás, meg, meg, meg...

én hiszek abban, h nekem ebben a hónapban a tea segített. és ahogy jenner is írta, valószínű a progijával van a probléma, mivel nem emelkedett a hője pé után.
a teák hatási nincsenek bizonyítva, de káros mellékhatásokat sem mutattak még ki róluk.

csip-csip: ez a napsütés-hiány miatt lehet. én is szívesen mennék, de most a babók miatt nem akarok. én ilyenkor már jó barna szoktam lenni, most meg egy hulla vagyok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hello Mindenkinek!!!

Mit szóltok jön az újabb eső!!!!

Hát nálunk semmi újság. Ezerrel köhögök, bár most már leginkább csak este meg reggel. Viszont akkor nagyon durván. A héten többször volt már, hogy annyira köhögtem, hogy a végén még hánytam is. Hát ez van.

Meló van látástól mikulásig.

Nóri megvan, élvezi az ovit. Bár most újabban nem akar húst enni. Hát kész vagyok tőle, azért jó lenne ha 2,5 évesen nem lenne vegetáriánus, azért kéne még a hús a szervezetének. :?

Ja és nagyon vágyom már babára. Úgyhogy ezerrel elkezdtem zaklatni a személyügyes bigét, hogy számolja már ki mikor telik le a gyakorlatom és jelentkezhetek be végre vizsgára. :)
Ha kettő vizsga megvan, jöhet a babácska. Szerintem jövő nyár elején. Jaj már csak egy év van vissza.

Én nem tudom van-e p.é-m. De kb. rendszeresen 28. napra megjön, késni sose késik, max előbb jön 1-2 nappal. :)

Nem tudjátok van valami amivel a peteérést lehet segíteni?
Nem ártana majd a babaproject előtt rásegíteni egy kicsit. :)

Jövő héten lesz a házassági évfordulónk. :) (Vacsi lesz kettesben étteremben. Jönnek a nagyszülők vigyázni Nórira. :) )

Jó hétvégét mindenkinek!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Hát én amondó vagyok, hogy ha jönni akar a gyerek akkor is jönni fog, ha egy nőről kiderült hogy meddő. Erre is volt már példa. Úgy hogy ez nem csak rajtunk múlik.
Jeanner: Tuti vissza fog állni a ciklusod, csak ez most egy ilyen menszi volt.
Kati: A teák minden szervezetre másképpen hatnak. Szerencsére neked jót tett. :) És ott vannak a bébik. És egyébként van már rosszullét?
Úgy fáj még mindig a mellbimbóm a peteérés óta.. Holnap megmérem a hőmet, mert kb tudom mennyi az alap hőm és tudok viszonyítani. Olyan nehéz megvárni ezt a két hetet..
Ninike: Jobbulást kívánok! Nem lehet túl jó ennyit köhögni.
Egcsi: Akkor holnaptól már jobb lesz. :))
Csip: Ilyen rossz időben sokan szoliznak. Te is szoktál?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Sziasztok! Most regisztráltam a fórumra. Én is babát szeretnék 2011-be. Van egy 8 éves és egy 8 hónapos kisfiam. A nagyobb fiam 5 évi sikertelen próbálkozás,4 inszemináció és 2 lombik után természetes úton jött össze. A második fiam első próbálkozásra.:-))) Biztos vagyok benne,hogy nálam a görcsösen akarás miatt nem jött össze először a terhesség. Másodszorra már úgy voltam vele,hogy nagyon vágyom rá de ha nem jön akkor elfogadom,hisz van már egy gyerekem. Biztos vagyok benne,hogy most is így lesz! Szóval tea ide vagy oda, hőmérőzés ide vagy oda,a nyugalom és kiegyensúlyozottság a leges legfontosabb!!!Tudom nehéz ez,könnyen beszélek,hisz ki ne pánikolna ha nem jön rögtön a baby. Először nekem sem ment. Tudom ajánlani a meditációt és agykontrollt. Nem akartam okoskodni ,remélem nem vettétek rossz néven. Ez az én tapasztalatom.Ennyi!:-) Aztán remélem pár hónap múlva pocakosan beszélgetünk majd!:-)
henó
 
 


Sziasztok lányok!

Csak gyors benéztem hozzátok,majd jövőhéten visszaolvasok!
Ma jöttünk haza délután anyuéktól!
Jól éreztük magunkat tele voltunk programokkal,szupi volt,bár az idő lehetett volna jobb is,de így jártunk!
Viki hála az égnek hamar kilábalt a megfázásból,pár nap alatt elmúlt neki! :D
Holnap megyek a nődokimhoz kontrollra,nagyon félek,bár azt hiszem nincs mitől,de a rossz emlékek ott még jobban rám törnek! :(
Kíváncsi vagyok mit mond,majd megírom nektek!
Most megyek,majd ha sikerült visszaolvasnom úgyis reagálok!

Pusszantás mindenkinek!!!!!!!!

Kép
barbara83
 
 


Henó
Üdv közöttünk és drukk! :)

Barbara
Milyen programok voltak? Remélem holnap jó hírekkel jössz. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok csajok!

Na, frankón egyedül vagyok otthon, már 3. napja... ebben 2 elviselhetetlen van... az egyik, hogy nem tudok egyedül aludni.. szinte semmit... mára felvettem a mosott f*s állapotát, nem látok ki a fejemből, de érzem, h aludni megint nem fogok tudni... a másik meg, h megszoktam, h egyedül vagyok, aztán meg arra kell visszaszoknom, h nem vagyok egyedül... vagány lesz...

@Kati: van, akinek meg sem jön a teák mellett... amit Gabi is mondott, nem egyformán reagál a szervezet a dolgokra... ha így lenne, nem lennének gyógyszer allergiák sem, penicilin érzékenység stb. Nem hiszem, hogy a teák fogyasztása előtt teljesen rendszeres és normális ciklusom csak úgy, hobbiból állt volna le, zavarodott volna teljesen össze és csupán valami furcsa véletlennek köszönhető az, hogy ez egybeesett azzal, hogy elkezdtem inni a teákat... az emberek 99,8%-ának segítenek, és én is azt mondom:1000x a teák, mint bármi bogyó... de úgy fest én is abba a 0,2%-ba tartozom, akinek nem... a hétvégén elkezdtem újra a cicka teát inni, mert elviselhetetlen fájdalmaim voltak (bevallom, ciki vagy nem, megcsináltam a terhességi tesztet is, mert azt hittem, méhen kívüli terhességem van...), ettől beindult a vérzésem, és jobban vagyok... így maradok a régi jól bevált teánál, nekem csak az segít... ami felnyomná a progeszteront, nálam az lehúzta, ez van... de mint mondtam, a maradék 99,8%-nak nyilván segít, én is több + visszajelzést olvasok, mint negatívat :)

@Barbi, szerintem nincs mitől félni, hidd el ;) majd a doki is megnyugtat, hogy minden rendben, én nagyon drukkolok, hogy így legyen :)

@Henó: Üdv köztünk! Drukkolok neked, hogy tényleg jöjjön a baba :)

@Ninike: gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!!! :)

@Gabi: veled mizu? A "magának soha az életben nem lehet gyereke" kismamákról én is nagyon sokat tudnék mesélni ;)

Én most eljutottam oda, hogy hallani sem akarok gyerekről... bevallom, örültem, amikor elkezdtem vágyni egy kisbabára, de sajnos ez teljesen elmúlt... hát ez van... így viszont nem is akarom erőltetni a dolgot, mert nem látom értelmét. Nem akarok úgy babát várni, hogy minden bajom van a gondolattól, hogy babát várok. Annyi embertől kaptam meg az utóbbi időben, hogy selejtes vagyok, hogy úgy érzem, jó nekem így selejtes is, gyerek nélkül...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok...

Gabi: Szoktam és kell is szolzzni :D rám szól a fönököm különben :)

Jeanner: Szegénykém láttom, most Te nem vagy a Toppon :( Sajnálom...Párod hol van, hogy ilyen sokat vagy egyedül???

Barbara: Várunk majd a hírrel!!!

Nálam remélem rendöződtek egy kicsit a dolgok...Képzeljétek Péntek este meghozták a szekrényt, amit 6 hete rendeltünk...Hát egész hétvégém ráment, Össze rakása, ruha selejtezés rendezés, stb...Még most is fáradt vagyok...De nagyon szupi örülök neki nagyon-aztán barátoknál voltunk Mind 2 nap és Lángost sütöttünk, tök fini volt :D
Egy hét múlva kontroll...Ami érdekes lesz, mert holnap van, hogy 6 hete műtötek és még mindig nem jött meg...Jó lenne, ha a napokban megjönne, mert akkor nem kellene új időpontot kérnem...Nem szeretném, ha pont Hérfőn még menziznék, jó lenne ezt valahogy elkerülni!!!
Süt a napcska!!!Legyen szép napotok!!!
csip-csip18
 
 


Csip, Dublinban van továbbképzésen, de csüt délelőtt már itthon lesz :) és idén elvileg már sehová nem megy... ma szerintem elmegyek, futok egy kört, vagy táncolok, hogy kiengedjem a feszkót, aztán sírok egy nagyot és talán fogok tudni aludni :lol:

Szupi lehet a szekrény, nekünk most komód kellene, de nem nagyon akaródzik rászánni magunkat, hogy megrendeljük... kontrollhoz drukk!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Na akkor már nem sokára itthon van :)
csip-csip18
 
 


Hát, már vágom a centit :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


:)

Huuu nekem baromira nehezemre esik ma munka, fáradt vagyok...Nem használ a kávé :( És hol van még az este 10 :shock:
Fejem is fáj, hasam is mintha görcsölne egy picikét :?
csip-csip18
 
 


Csip, na ettől szenvedek én is... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner
Látom dolgoznak a hormonok... Sajnálom, hogy nem tudsz aludni, a kialvatlanság sokat ront az ember kedélyén. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Szia Henó! Üdvözlünk a csapatban. Örülök, hogy leírtad a történetedet, mert ebből okulhatunk. Én is nagyon szeretnék babát és nem jön és mindig azt hiszem, hogy valami bajom van. Most vettem ovu tesztet és örülök hogy van peteérésem. Most megnyugodtam egy picit.
Jenner: Remélem már jobb a kedved. És hány napra utazott el a párod? Miért nem akarsz babát már? A csalódás miatt? Néha rám is rámjön.. De aztán megint szeretnék újra.
Csip: 10-ig vagy. :((( És hányra kellett menned?
Barbi: Örülök, hogy jobban van már a lányod. :)
Egcsi: Mizu veletek?
Velem minden ok. :) Dolgozom ezerrel. Múlt hét az nagyon hosszú volt, hat nap....
Voltunk lánybúcsún. Nagyon jó volt. Volt rúdtánc oktatás, iszonyat izom lázam van azóta. Meg voltunk a Trófeába ettünk jókat. :) Csak nagyon rövid volt a hétvége, hogy szombaton is meló volt. Ez így nagyon sok.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Mindenki trófeába jár? :lol: jó kis hely lehet :lol:

Nem tudom, miért nem akarok gyereket, de most egyelőre jó így... lehet így is marad, de azt se bánom...

Párom egy hétre ment el, csütörtök reggel jön haza, azt már fél lábon is kibírom :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Gabi: reggel 7 re kell itt lenni :?
Láttom nagyon menő a Trófea :D Mi akkor megyünk ha valakinek valamije van :)
Most anyóékat fizettem be a 25-dik házassági évfordulóra azt kapták tőlünk!!!!Ti mi alakalomból voltatok vagy csak úgy?????????????

Jeanner: Akkor tuti most leszel babás!!!!Figyeld meg!!!!
csip-csip18
 
 


Csip, ja.... :D ez Murphy... de mint mondtam, ha nem, az sem fog padlóra tenni...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: Az biztso, Én is akkor lettem :D
Engem nem rég hívot az otvosom :( nem tudok menni hozzá Hétfn, mert ügyeletes lesz :(
Sajnos :cry:
Csak Csütörtökön, 8-án megyek...Hát ez van!!!!
csip-csip18
 
 


Gabi
Megvagyunk. Voltunk tegnap a fiam barátjának a szülinapján. Írom a második esszémet.... Nemsokára jön anyós....

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Csip, de a csütörtök legalább fix...

Egcsi, miről írod a második esszédet?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok :)

Rég nem jártam erre, de olyan sok dolgom van...a hülye vizsgák miatt teljesen el vagyok maradva, alig tudom magam utolérni..most is kb. akkora kupac vasalás áll, mint én magam (170cm):D pfuhh...


:D vettem elevitet...:D:D tök jó érzés volt már megvenni is..tudom, ez így egy kicsit furesz, de ettől már olyan kézzel foghatónak érzem az egészet...

Ja és ez a tisztulási időszak szörnyű...el vagyok én(mi) már az ilyen védekezéstől..remélem hamar letelik ez az idő;)

Amúgy semmi extra..próbáljuk összepakolászni a cuccokat a nászútra, vasárnap induluuunk:D:D:D

Tegnap pedig volt nálunk egy kis esküvői after party:) szóval reggel 8 előtt 8000 poharat mostam el..élmény volt:D De legalább zajlik az élet!

Remélem mindenki jól van, az elkeseredők visszakapták életkedvüket, a kismamák (Kati főleg:D ) vigyáznak magukra, és boldogan növögetnek:)

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Hello csajok!
Nálunk most nem túl rózsás a helyzet, mert apu veszi fel a saját nevére a házra a hitelt, és mi fogjuk fizetni. Csak most kitalálták, hogy csak azt csináltassuk meg rajta, ami nagyon muszáj.... Szóval állandóan beleszólnak mindenbe és már én is nehezen viselem, nem hogy a férjem. Kicsit elszomorít, hogy soha nem lehetünk a magunk ura.
Egcsi: Kitartást az esszéhez. Tök jó, hogy már a másodiknál jársz. :))
A szülinapi bulik mindig nagyon jók. :)
Bejni: Jó nyaralgatást. Nagyon jó lesz nektek. Én is mennék. :D
Jeanner: Kitartást! És tuti lesz baba, mert most nem érdekel...
Csip: Akkor jó sokat vagy bent a munkahelyen. :( Hát sajnos a nőgyógyászoknak sokszor nem fix a rendelésük, mert ha szülés van, akkor menniük kell..

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, én ilyenbe sose mentem volna bele... mi is saját lakást akarunk, mert ez az anyóséké, és olyan durván nem is szólnak bele a dolgokba, de sehogy ne szóljanak bele! :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner
A média szerepe pszichiátriai betegek negatív megítélésében a témám. 8)

Gabi
Hát remélem ebből a hitel ügyből nem lesznek nagy viták.... :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


hello Mindenki!


Jenner, fel a fejjel!!!!

A többieknek meg minden jót, aki nyaralni, nászútra megy annak jó szórakozást, aki meg dolgozik, annak meg jó munkát!!!

sajnos még dolgoznom kell, úgyhogy megyek is :(

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Sziasztok!

Köszi az üdvözléseket!:-)

Gabi 85!

Hát ez a házfelújítósdi meg hitelfelvevősdi elég stresszes élethelyzetet teremt.Tudja az a baby,hogy mikor kell neki jönni. Mióta próbálkoztok egyébként?
henó
 
 


Egcsi, ez egy isteni téma!!!!! Erről és hasonló dolgokról kisregényeket tudnék én is írni... de most nem vagyok képben teljesen, te minek is tanulsz? Nem ápolónak?

Ninike, ennél fentebb már nem lehetne a fejem :lol: a hullafáradtságot leszámítva végre stabil lelkiállapotnak örvendek újra, és ennél nincs is fontosabb...

Baby, miért nem kellenek a tesztek? Remélem, nincs baj...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok...

Gabi: Gondolom nem egyszerű a helyzet :(

Bejni: kell is egy kis buli :D Mennyi idő még a tisztulás????

Jeanner: Hogy vagy???

Nálunk a helyzet változatlan...nem tetszik a szekrény, ahova össze szereltüük Embernek semm....
Kezdünk gondolkodni, mert most má csak kanepé vagy sarokgarnitúra kell, amit nem sokára szeretnék, de jól meg kell fontolni, mert később nekünk az hálószoba is lesz, és akkor nem mind 1 mit veszek és hova teszem De tegnap lett egy szupi terve...Már csak ki kell nézzni a kanapét Meg egy gyereket
Aztán teljes minden

Ma is hőség van, nem tom, hogy bírom majd itt bent a szoliban
csip-csip18
 
 


Csip, légkondi nincs?

Én tegnap nekiálltam őszileves pálinkát inni végső elkeseredésemben... a zuram nem óhajtott velem cseverészni, inkább elment városnézni (külföldön van egy hete, holnap jön haza), amivel az volt a szar, h én 2 órát ültem potyára a gép előtt...
Persze aludni tegnap sem tudtam, így mára már nem is mosott sz*r, inkább zombi állapotba léptem át... eléggé szánalmas...

Meg a fáradtságtól nincs is a legjobb kedvem, ráadásul újabb két kismama bukkant fel az életemben, akiknek szuperül elsőre összejött a baba :) nagyszerű! :) de ne aggódjak, mert egyszer talán majd nekem is... (aranyos tőlük, h még vigasztalnak is... pedig nem voltam köcsög, nagyon örültem nekik, nem értem, ez miért kellett...)

Na mindegy... két kedves ismerőssel kevesebb... nem az a bajom, h babát várnak, örülök az örömüknek, hanem hogy ettől érzéketlenek és bunkók lettek... bekaphatják...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner:
Sajnálomm :(
Telefonon nem volt kedve cseverészni???De mért ültél a gép elött 2 órát???Jaj interneten???huuuu ost áll össze a kép...
Ha jól értem :)

Nekem meg lenne egy kérdésem, mi eléggé nem is tudom kellemetlen, de kiváncsi vagyok mit mondtok nekem erre.... :oops:

Lehet az ember terhes, akkor, hogy ha a párja nem élvezz belé(megszakítjátok), de miután ő elment, folytatjátok tovább a szexet???s utána ő már nem megy el, és csak egy picit folytatjátok(5-10 perc)

Köszönöm :oops:
csip-csip18
 
 


Csip, lehet...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner
De igen, ápolónak tanulok, de most az angol (irodalom-nyelvtan) tantárgyat kell megcsinálnom minimum C-re (3-as), hogy bekerüljek a programba. Ehhez gyártok esszéket és arról írunk, amiről akarunk.

Csip
Oh, yes... Nem is a legbiztosabb módszer a megszakításos. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


[quote="egcsi"]C írta:egcsisip
Oh, yes... Nem is a legbiztosabb módszer a megszakításos. 8)


Erről én is tudnék mesélni és nálunk még csak vissza se tette :lol:

Huhh... hát akkor drukk megy ezerrel!!!!! de úgyis meglesz, mert simán meg tudod csinálni 8)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ez most komoly, hogy vissza semm tette Jeanner???Veled történt meg vagy mi???Bocsánat, hogy ezt így megkérdezzem...

Egcsi: Ohh, yes :lol: :lol: :lol: Thank you :D
csip-csip18
 
 


Ja, az a baba ment el... :roll: mint kiderült később, tényleg baba volt... :( csak nem maradt meg...

Van ilyen.. ez most volt, egy hónappal lettél volna előttem... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Végül miből derült ki????
Mikor most volt???

Hát most Én ezt nem tudom feldolgozzni!!!!Hogy te úgy lettél terhes(bocsi), hogy a párod nem élvezet beléd, megszakítottátok??? :oops: és utána nem folytatátok???
Hát az szép :shock: mi meg mépg folytatuk!!!! :shock:

Sikeressen megint elájultak a szoliban, de már meg semm hat!!!Már anniyra vágom, meg érzzem, hogy csak na!!!! :roll:
csip-csip18
 
 


Csip
Vödör hideg víz készenlétben... :D Olvass utána a megszakításos hatékonyságának, meg leszel lepve mennyi ember szaladgál annak eredményeként a nagyvilágban. 8) Ne lepődj meg, ha pozi lesz a teszt... :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi: bizony ám!!!vödör víz van itt, csak most még nem is volt időm, mert pkk-pakk felállt...
Hát basszus utána olvastam, aztán vannak rendessen, akik pontossan, ahogy te fogalmaztál, szaladgálnak a nagy világban :shock: Hát nem tom, de nem lenne jó lehet, íhy rögtön a missed ab után... :oops: legalább 1 menzim legyen, de még mindig nem jött meg :?
csip-csip18
 
 


Csip, abból jöttünk rá, ahogy megjött... piros vér, literszám, és olyan görcsök, h nem tudtam felkelni... evvan, túlélem... :) szóval bizony, mivel az ejakulációs váladék tartalmazhat spermát, mindenre meg van az esély :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Megint sikerült beesnem. Annyi a munka, mint a tenger :(

Megjártam a dokit. Mivel a hormoneredményeim rendben vannak, így kilőve a sárgatest-elégtelenség egyenlőre. Abban maradtunk, hogy ha 3 hónapig nem sikerül, akkor kapok gyógyszert serkentésre, ha azzal sem, akkor jön a petevezeték-átjárhatósági. Jaj, remélem nem lesz rá szükség. De legalább vannak tervei a jövőre nézve. Nem is baj, ha lépni akar.
Én már az előző ciklusomat 1-nek veszem :)

Visszaolvasok kivel mi újság :)
evica8
 
 


Evica, mióta próbálkoztok?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner, tavaly novemberben kezdtük, a decemberi ciklusban sikerült, mert januárban pozit teszteltem, de a 7. héten elvetéltem spontán.
Utána jött a szünet, így májusban kezdtünk neki újra. Szóval ez most megint a 2. ciklusunk, a 14.napunk, és ha a hőm is úgy akarja, akkor már épp pé után vagyok :D
evica8
 
 


:-)

Akkor drukkolok ám ezerrel!!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Köszi :)

Te hogy állsz a babatémával kapcsolatban? Olvasom, hogy rád tört ez a nem is kell baba érzés :(
A két kismamára visszatérve: Azok, akiknek hipp-hopp összejön, bele sem gondolnak mi zajlik a másikban, akik meg akár már évek óta hiába küzdenek egy babáért. Nem is látnak már mást a világon, csak magukat és a növekvő bébijüket a pocakjukban. persze tisztelet a kivételnek! Mert vannak olyanok, akik nem szállnak el. Ne értsetek félre, én elhiszem, hogy ez egy csodálatos dolog, én is vágyom rá, de vannak, akik körül megszűnik a környezet, és nem is érdeklik mások. na ilyen nem leszek én.
evica8
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?