Sziasztok csajok!
Na, frankón egyedül vagyok otthon, már 3. napja... ebben 2 elviselhetetlen van... az egyik, hogy nem tudok egyedül aludni.. szinte semmit... mára felvettem a mosott f*s állapotát, nem látok ki a fejemből, de érzem, h aludni megint nem fogok tudni... a másik meg, h megszoktam, h egyedül vagyok, aztán meg arra kell visszaszoknom, h nem vagyok egyedül... vagány lesz...
@Kati: van, akinek meg sem jön a teák mellett... amit Gabi is mondott, nem egyformán reagál a szervezet a dolgokra... ha így lenne, nem lennének gyógyszer allergiák sem, penicilin érzékenység stb. Nem hiszem, hogy a teák fogyasztása előtt teljesen rendszeres és normális ciklusom csak úgy, hobbiból állt volna le, zavarodott volna teljesen össze és csupán valami furcsa véletlennek köszönhető az, hogy ez egybeesett azzal, hogy elkezdtem inni a teákat... az emberek 99,8%-ának segítenek, és én is azt mondom:1000x a teák, mint bármi bogyó... de úgy fest én is abba a 0,2%-ba tartozom, akinek nem... a hétvégén elkezdtem újra a cicka teát inni, mert elviselhetetlen fájdalmaim voltak (bevallom, ciki vagy nem, megcsináltam a terhességi tesztet is, mert azt hittem, méhen kívüli terhességem van...), ettől beindult a vérzésem, és jobban vagyok... így maradok a régi jól bevált teánál, nekem csak az segít... ami felnyomná a progeszteront, nálam az lehúzta, ez van... de mint mondtam, a maradék 99,8%-nak nyilván segít, én is több + visszajelzést olvasok, mint negatívat
@Barbi, szerintem nincs mitől félni, hidd el
majd a doki is megnyugtat, hogy minden rendben, én nagyon drukkolok, hogy így legyen
@Henó: Üdv köztünk! Drukkolok neked, hogy tényleg jöjjön a baba
@Ninike: gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!!!
@Gabi: veled mizu? A "magának soha az életben nem lehet gyereke" kismamákról én is nagyon sokat tudnék mesélni
Én most eljutottam oda, hogy hallani sem akarok gyerekről... bevallom, örültem, amikor elkezdtem vágyni egy kisbabára, de sajnos ez teljesen elmúlt... hát ez van... így viszont nem is akarom erőltetni a dolgot, mert nem látom értelmét. Nem akarok úgy babát várni, hogy minden bajom van a gondolattól, hogy babát várok. Annyi embertől kaptam meg az utóbbi időben, hogy selejtes vagyok, hogy úgy érzem, jó nekem így selejtes is, gyerek nélkül...