Új privát üzeneted érkezett!

Köszi szépen mindenkitől a sok együttérzést!

Eddys, pedig nagyon korán teszteltél, nekem két nappal az eredményhírdetés előtt nega volt a teszt, fel is raktam ide.Az más tészta, hogy nekem rossz helyen volt... :cry: De nagyon sok mindenkitől kaptam üziket, hogy ilyen alacsony hcg-vel indultak!
Látom neked is volt mk-d, neked is műtéttel kellett befejezni?
Vendég

Gyancsi,LHB-köszönöm a drukkot!

eddys-ma én is csináltam egy másik tesztet,neg. lett :cry:
Már én sem hiszek a csodákban.

zsu-kitartás ,fel a fejjel!!!!!!

Pancsi
pancsi790204

Sziasztok Lányok :!:
Ne hari,hogy eltűntem de összecsaptak a fejem felett a hullámok a munkahelyemen :!: Haragudtam az egész világra :evil: Gratulálok a kis Adélkához :!: Remélem mindenki jól van :!: :D Lenne egy nagyon-nagy kérésem,tudnátok nekem segíteni lehet májusban idegességemben rosszul írtam fel a Krizsa doki mobilszámát :!: Nagyon fontos lenne s nagyon szépen köszönöm előre is a segítségetek :!: Kellemes hétvégét nektek :!: Pusy :P
sylvie1376

Sziasztok :!:

Gyancsi
Pénteken jött meg apácska, sikeres lett a motoros vizsga, most már motoros rendőr is a drágám, egy gyerekkori álma teljesült :lol: nagyon boldog és most már meg is nyugodott :!: :wink: de képzeljétek, amint hazajöttek át is adta a motort és a kollégája, akivel megosztva használják a motort telefonált, hogy egy kamion rátolatott a motorra :arrow: hát most egy pár napig nem lehet motorozni, de szerencse, hogy senkinek nem lett semmi baja :!: :roll:
Átadtam neki a borítékot és megnézte, de kértem, hogy ne mondja el nekem, nem tudom, hogy meddig fogja titokban tartani, mert elég sokszor nem tudja tartani a száját, de Én kértem, hogy nekem semmiképp ne mondja el :roll: :wink: nagyon pletykásak a férfiak :roll: :wink: remélem kibírja, már egyébként mondogatta, hogy biztosan nem akarom megtudni, még olyan sok idő van :?: :wink: de nem, majd mindennek eljön a maga ideje :!: :wink:
De jó, akkor láthatod nemsokára Gombóckát :lol:

Zsu
Gyors felépülést kívánok :!: sokat vagy eszemben nagyon :!:

Szrityi
Köszike, én simán kibírom :!: :wink:

Eddys, Pancsi
Én továbbra is drukkolok Nektek, kitartás+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Remélem drága minden okés veled, gyerünk Kismuki+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Jó lenne, ha jelentkeznél egy pár szóra, már többen aggódunk miattad :!: :roll: merre vagy drága, hogy vagy :?:

Ranita
Szorítok érted is, teszteltél azóta :?: megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép, esőmentes hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok,

eddys szerintem is korai volt még a teszt, hidd el átváltozik pozitívra :)

Pancsy még neked is simán lehet pozitív a teszt! :)

Zsu remélem már jobban vagy, kitartást és sok pihit kívánok!

Betty remélem jól vagy és a kis picurka is, drukkolok! :)

Suzy minket érdekel a baba neme, már majd megöl a kíváncsiság, s bízom benne, hogy a férjed tényleg pletykás, várjuk a választ a baba nemével :)

Szép hétvégét nektek is!

Betty
Vendég

Sziasztok

Ma már egy kicsit jobban érzem magam!Már gondolkoztam a "hogyantovábbon" ...

Suzy, gratula a férjednek a motoros vizsgájához!
Nem lehetne esetleg egy olyat kérni, hogy a férjed küld nekem egy "titkos" üzit a baba nemével? :lol: Ígérem nem árulom el neked! Becsszó! :lol: Mert szerintem lesz mégegy lyuk rajtam...és ez a 3 is sok most! 8)

Pancsy, mikor kell menned eredményhírdetésre?Nem volt korán?
Vendég

Zsu-Nekem is lapar-al vették el mindktszer :?
Aztán még 3x felszabdaltak.Nekem a mk.-nél majd kicsattant a 2 csík :roll:

Pancsi-mikor mész vv-re?Én kedden.

Még azóta nem csináltam új tesztet de most indulok venni és tesztelek.Szerintetek a 10. napon a napközbeni viz.-ből jó ha tesztelek.
Látod Pancsi én sem hiszek a csodában de a remény hal meg legutóbb.......
Köszi a biztatásokat :D
eddys

Zsu ,eddys-holnap megyek vv-re.
Ma már nem tesztelek,holnap meglátjuk :roll:
Az van a tesztekre írva,h a nap bármely szakaszában meg lehet csinálni,valaki a kora reggeli viz.-re esküszik.
Megy a drukk mindenkinek!!!!!!!!

Pancsi
pancsi790204

Helló lányok!

Eddys!
Nekem ezek voltak ET+10-en,felső reggeli pisi 20-as teszt,az alsó déli pisi 10-es teszt.Nekem ennyi volt a külömbség.
Kép

Sylvie!
Én nem tudok segíteni. :?

Zsu!
Az jó,ha már tudsz a "hogyantovábbra" gondolni.Varratszedéskor átmész majd beszélni a dokinénivel?

Suzy!
Hát én is nagyon kiváncsi vagyok,h fiú vagy lány-e!!!

Betty!
Sokat gondolok rád és ++++++++++++++!

Eltűntek jelentkezzetek!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Eddys, nem emlékszel véletlenül, hogy a lapar után hogy és mikor jött meg? és meddig tartott a műtét utáni tisztulás?
Szerintem reggeliből csináld!

Pancsi, a reggeli azért jobb, mert az koncentráltabb!Jobb az elsőből csinálni! Várom majd a híreket!drukkolok++++++++++++

Gabi, igen úgy készülök, hogy átmegyek a dokinénihez, ne kelljen kétszer beautózni.Mert szerintem most jó ideig nem megyünk... :? Bár időpontot nem kaptam, azt mondták, hogy biztos tud majd fogadni, hát remélem.
Vendég

Sziasztok Lányok :!:
Kellemes vasárnap délutánt :!: Remélem lesz egy halvány reménysugaram míg a doki nem megy a nyári szabijára,hogy sikerül megtudni a telcsiszámát :!: Felétek milyen idő van :?: Itt egész délelőtt esett az eső,most meg fuj a szél tiszta ősz :!:
sylvie1376

Zsu
Isten őrizz, dehogy is szeretnék neked fájdalmat okozni :!: még bírja a titoktartást, de már mondtam neki, hogy nagyon kíváncsiak vagytok :!: :wink:

Pancsi
Drukk a v.v-hez, kívánom, hogy legyen babás a hcg-d :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eddys
Nagyon sok mindentől függ, hogy mikor csinálod a tesztet, Én csináltam reggel is és délután is, összehasonlítva a délutáni mindig erősebb volt, mint a reggeli :!: attól is függ, hogy mennyit iszol, mennyire híg vagy sűrű a pisi, ezekkel a tesztekkel már lehet délután is csinálni :!: drukk neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Pancsi, eddys mennek a drukkok a + tesztért :)

Pancsi vv után jelentkezz!

Zsu örülök, hogy már tudsz gondolkozni a hogyan továbbon :) jobbulást kívánok!

Mindenkinek drukkolok! Betty neked is!

Én holnap megyek kontroll UH-ra, megnézik, hogy nőtt-e az endós cisztám, hát nem tudom, mert éjszaka elég sokat feszített, persze sosem szokott éjjel :( remélem nem lesz semmi gond

Betty
Vendég

Jó reggelt!

Eddys, Pancsi- Mennek a drukkok a jó vv eredményért, még semmit sem szabad feladni!!!

LHB- Endós cisztaűzők mennek+++++ :wink:

Sylvie- Nekem meg van Krizsa doki száma ha kell, szólj! :wink:

Zsu- Nagyon örülök, hogy már jobban vagy!!!Csak így tovább, az idő majd begyógyítja a sebeket :wink:

Suzy- A párodnak gratulálunk, hogy ilyen ügyesen motorozott :wink: Tényleg írhatna nekünk titokban, hogy megtudhassuk a baba nemét :D

Betty- Ragasztók úton++++++

Bri, Ancsuka, Ranita, Melike, Angyli, Vanili, Zbinyek, Szrityi-???

Mi szobát festettünk a hétvégén, már félig kész , vagy is hát az oldalfalak vannak készen, a plafon még nincsen,de alakul a dolog :D

Mindenkinek szép napot!
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!

Zsu, kitartás, és nem akarom ragozni, így is elég rossz lehet.

Üdv az ujjaknak, látom vannak egy páran vagy voltak is? bocsi, de már nem nagyon tudom követni olyan ritkán jövök.

Suzyval beszéltem telón a múlt héten, tőle tudom Zsu-t.

Ranita, veled mi van? Tesztet csináltál azóta?

Rólam:
Nekem megjött nagyon nehezen, közbe már a dokim azt mondta fogigátló nélkül nem is fog, de mégis, viszont nagyon rossz lett a hormon vérvétel, iszonyatos adag hormont kellene kapnom, amit meg nem akarok hiszen jól reagáltam a stimukra. Nem értem mi van :roll:
Hogy kicsit javítsam a hormonképet és legyen peteérésem csaltam és costit szedtem. lehet nem szabat, sőt azt mondta a kaális doki hogy csak halolaj, e-vitamin és imuno tabletta, de nem akarok horror hormont. Most vagyok a 16.napon és barnázok nagyon kevés, de mi ez nem tudom?????????????????
A LH tesztem viszont félig jó lett 12.naptól csináltam és a második csík halványan de látszódott, vagyis ha nem is nagyon de volt valami ott bent vagyis peteérés szerű, gondolom én. Mikor újra megjön, mennem kell hormon v.v és akkor derül ki mikor kezdünk.
Lányok komolyan már nem tudom mit akarok, félek, úgy érzem az sem fog sikerülni. Nem vagyok bánatos, letört csak elegem van, hogy miért pont velem.
Látom hogy egy csomó nőnek az első nem is sikerül.......

De csak pozitívan tudom.

Puszi lányok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok Lányok :!: Szrityi nagyon szépen köszönöm a segítséget sikerült utol érni telcsin a dokit :!: Olyan jó lenne ha már haladnánk az uton előre :!: Remélem mindenki jól van ebbe a kánikulai melegbe :!: Szép napot mindenkinek :D
sylvie1376

Sziasztok!

Nem csináltam tesztet és nem is szándékozok, nem akarom idegesíteni magam. Csütörtökön majd kiderül minden.
ranita1979

Sziasztok Csajszik!

Kicsit örülök,kicsit nem,15,9 lett a hcg-m.
Valaki volt már így?
Lehet mk is,de még összekaphatja magát.
Két hét múlva vagy ha megjön a mensi másnap kell visszamenni.
Vannak esetleg valami jelek?

Pancsi
pancsi790204

Pancsi
Nekem volt már ilyen alacsony a HCG-m, de most neked ez hanyadik nap :?:

Lhb
Szorítok, hogy ne nőjön a cisztád :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Köszi apácska nevében is :!: :wink:
nem fogja megírni azt mondta senkinek, mert Én ezt kértem :!:
Hát kíváncsi leszek jövőhét kedden megyek genetikai uh-ra...ha ott nem látom, hogy milyen a neme :roll: ...azt hiszem elég nehéz lesz :!: :wink:

Ranita
Csütörtökön v.v lesz :?: drukk hegyek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma voltam cukorterhelésen, még mennem kell majd később is, de úgy voltunk a dokimmal, hogy ha gáz van derüljön kis időben :!: megcsináltattam az alapos terhesléses vizsgálatot :arrow: 4-szre szúrt a kolléganő ugyanoda, mert elég rossz a vénám, nem akart más helyen kísérletezni, örült, hogy egy jó helyet is talált :!: :wink:
A végeredmény jó lett a 120 perces 6,7 mmol/l lett, 7,4 felett nem szabad hogy legyen, dokimmal beszéltem azt mondta ok minden :!: :wink: örülök megint csak :!: :lol:

Ancsu
Csak elkezdted a Clostit :?: sztem doki nézzen rád :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy- ET+9.nap a mai.

Pancsi
pancsi790204

Zsu-én véreztem rögtön a lapar után aztán onnantól volt a 28 nap.Az első szörnyű volt és sokáig tartott a felépülés,múlik nagyon sok a lelki állapoton.

A vasárnapi tesztem is egyértelmű neg. lett.Nappali viz.-ből csináltam.
Holnap én is megyek vv-re!!!! :roll:

Pancsi-egy helyen azt olvastam,h. 5-ig negatív!11 fölött pozitív!!!!!
Úgyhogy szerintem ott van az csak icir-picir lehet :)
A negatív az egyértelmű negatív,pláne a vérből!
Gondolom én :roll:

Ancsuka-én is így gondolom miért pont én és még szerintem sokan mások!!!
Ezek feldolgozhatatlan dolgok,ezekkel együtt kell élnünk sajnos.

Pancsi-én úgy örülök a vv-ednek,ott kell,h. legyen.

Már rettegek a holnapi naptól!!!!! :roll:
eddys

Pancsi.mennyit vártál az eredményre?
Pláne még alacsony lehet a HCG-d ha ez a 9.-ik napod.
Nekem 12 lesz holnap.
De hogyhogy ilyen hamar vissza hívtak?

Kezem -lábam remeg milyen hírt kapok holnap :roll: :roll: :roll: :roll:
eddys

eddys-ne keseredjél el,én is úgy mentem ma oda,hogy
újat nem tudnak mondani,neg. lett a tesztem és tessék. :lol:
1óra alatt meglett az eredmény,ilyen még nem is volt,h 11:30-kor
már indultunk haza.
14.-én volt a leszívás,19.-én volt a beülti,a leszívástól meg volt a 2hét.
Szorítok!!!!!!

Pancsi
pancsi790204

Suzy, úgy néz ki abba maradt a barnázás, a neten olvastam a középidős barnázásról, azt írta normális, a peteérés jele is lehet. Örülök, hogy jó lett a cukorterhelésed.

Pancsi, szorítok nagyon, megy az a HCG fentebb is.

Ranitám, neked egy nagy kalappal csütörtökre.

Eddys, mi ezt az évet kivárjuk ha semmi akkor spontán ha úgyse akkor marad egyke a lányom, de legalább van és összeteszem a két kezem ezért.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Sylvie:
Örülök ha tudtam segíteni az elérhetőséggel :lol:

Ancsu:
De jó rólad is hallani, már rég voltál. Remélem mielőbb meglesz ez a második babutok szorítok hozzá nagyon.

Suzy:
ahhhhhhhh legalább nekünk elmondhatná nem áruljuk el
:wink:

puszi mindenkinek
szrityi

Suzy,
uh lesz. De annyira nem érzek semmit, hogy komolyan mondom azon sem fogok meglepődni, ha sehol nem látunk terhességet. Csak volt pár pozi tesztem, aztán lehet már nem is lenne az. Nem is merek csinálni.

A torkom meg a mandulám viszont úgy bedurrant, alig bírok nyelni. Plusz ehhez tegnap még sokat is beszéltem a melóhelyen és elment a hangom :roll:

Eddys,
megy a drukk mára!
ranita1979

Jó reggelt!

Ancsu- Mi lett pontosan rossz a hormonlaborodban??Nincsen peteérésed??Szerintem orvosi felügyelet nélkül ne szedd a Clostit, okozhat cisztát és ha nincs aki észrevegye.....De reméljük nem okozott semmi gázt....Én azt nem értem,hogy ha amúgy is lombikra mentek ott úgy is csinálnak neked petéket ha van peteérésed ha nincs :roll:

Sylvie- Na akkor meg lett a szám Szrityitől örülök, hogy sikerült intézkedni :wink:

Ranita- Nagyon szorítok csütörtökre, hogy minden rendben legyen, kérlek gyere az eredménnyel mindenképp :wink:

Pancsi- Az már egész jó HCG, hajrá babó, tessék még szépen nőni :D

Eddys- Drukkolok mára, hogy hasonlóan jó hírekkel gyere, mint Pancsi! :wink:

Suzy- Akkor jövő héten csukott szemmel kell majd feküdnöd a genetikai Uh-on, ha nem akarod látni Cipike nemét :D Örülök a jó cukor eredményednek!

Betty- Mikor tesztelsz?????

Bri, Angyli, Melike, Vanili, Zbinyek-Nagyon régen voltatok Lányok, tessék valamni életjelet adni!

Megyek barátnőzni-babázni :wink:

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Nem sikerült!!!!

Bömbölök................................................................ :( :cry: :x
eddys

eddys-NAGYON SAJNÁLOM,fel a fejjel!!!!!!!
Sírd ki magad,megkönnyebbülsz egy kicsit.
Lemaradtam,első lombik volt?

ancsu,gyancsi-köszönöm :lol:

Pancsi
pancsi790204

Hol vagytok csajszik?

Ilyen egy napot,nem elég,h tegnap óta szét megy a fejem,reggeli tusolásnál barna darabkák "távoztak" belőlem,ez normális ilyenkor?
Punkció után is ilyen volt.
Ha ebből mensi lesz akkor az nem jó jel?
Ja és még nincs vége,bármit eszek "távozik",alul,mondjuk én úgy vagyok vele inkább alul mint felül. :roll:

eddys-közben visszaolvastam,h 2. volt,fagyisok vannak :?:
Jobban érzed magad :?:

Pancsi
pancsi790204

sziasztok,

ma megvolt az UH-m, s egyik szemem sír, a másik nevet. Nem nőtt az endós cisztám, sőt összement, viszont amit múltkor tüszőnek vélt a doki nem repedt meg, úgy néz ki, hogy abból is ciszta lett, de csak folyadékkal van tele,szerencsére. Most 1 hónapig fog.gátlót kell szednem, aztán ha nem szívódik fel, akkor leszívják, altatásban :( ver az Isten engem nagyon.

Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám.

Pancsi megy a drukk.

Eddys sajnálom :( fel a fejjel, kitartást kívánok!

Betty remélem hamarosan jelentkezel!

sziasztok
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nagyon régen nem írtam de legalább 2 naponta olvaslak titeket csak nincs időm írni és mint ahogy régen is írtam azért sem írok mert nem tudok nagyon hozzászólni a lombikos dolgaitokhoz meg a többihez mert nekem szerencsére nem volt részem benne csak tudjátok a legjobb barátnőm közétek keveredett a Gabi és ezért kezdtelek olvasni titeket.Persze mindenkinek nagyon drukkolok és izgulok mindenkiért,hogy minden jól menjen.Sztrityi remélem jól vagy te is.Sokat gondolok rád is és a tesódra,hogy babát vár.
Képzeljétek a Gabi volt nálunk szombaton!Úgy örültem neki!Jó nagy már a pocija és beszéltem a pici Rolihoz is.:)Csak megsúgom,hogy ő ne hallja de nagyon imádom a Gabit,a világ legjobb barátnője jóban-rosszban!Remélem még nyugdíjas koromban is megmaradunk egymásnak a legjobbak! :)
Röviden magunkról meg annyit írnék,hogy jól vagyunk,rosszcsont Petikém szereti az ovit de rosszalkodik állandóan. :)
Jól van lányok!Mindenkinek nagyon drukkolok és millió ölelés és sok puszi a pocaklakóknak is!
GYANCSI!Köszönöm,hogy kerestél!Nagyon jól esett!Ez már nem az első volt!Ezért is írtam most!Vigyázz magatdra és a pocilakódra is!
Sziasztok!

Kép

Kép
zbinyek

Sziasztok Lányok :!: Nincs igazság a földön,ma voltam a meddőségin beutalót kérni kromoszóma vizsgálatra s nem kaptam,mert azt a kaáliba kellett volna kapnom :x Felhívtam a klinikát s ott is mondták,hogy ők nem adnak vizsgálatra beutalót :!: S nagyon magam alatt voltam ami arra a helyzetre következtetett,hogy feladom de a férjem nem akarja,hogy annyiba hagyjam,s majd megoldjuk :!: Hát persze csak az én lelki világom már nem a régi már nem vagyok olyan pozitiv mint az elején :cry: Nem tudom mi lesz, s lesz -e valami változás az ügyben de eddig még csak a fekete fellegek vannak előttem :!: Kellemes estét mindenkinek :!:
sylvie1376

Jó reggelt Lányok!!

Eddys- Nagyon sajnálom :( Most mi a következő lépés??Mikor vágtok bele megint?

Sylvie- Szerintem egy beutaló miatt nem szabad feladni, ne butáskodj.....Meg lesz az az tuti, egyébként a kromoszóma vizsgálat az csak egy vérvétel, nem értem miért szórakoznak :roll:

Zbinyek- Nagyon cuki vagy, hogy jelentkeztél :D Örülök neked :D Olyan szépeket írtál a Gabiról, hogy szerintem nagyon szerencsések vagytok ha mindketten így gondolkodtok a másikról :wink: Remélem az én barátaim is hasonlókat mondanak a "hátam mögött" :D

LHB- Fel a fejjel, előbb utóbb minden akadály elgördül az utatokból és akkor végre kezdhettek :wink: Nézd a jó oldalát, így nem vesztegetsz el lehetőségeket, hanem minden zavaró tényező kiiktatása után kezdessz bele, ami nagyonn esély a sikerre :wink:

Pancsi- Nem tudom mik lehettek azok a darabok amik távoztak, szerintem azért kérdezz meg egy dokit, az a biztos....Szedsz progeszteront?

Betty- Van már eredmény???Minden nap nézem a blogodat, de még semmi :roll:

Gabi, Suzy, Ancsu, Zsu, Melike, Ranita, Vanili, Szrityi, Bri, Angyli- Mindenkit pusszantok :wink:

Én most megyek dokihoz :wink:

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok lányok.

Ranitám, én azért reménykedek..... drukk

Ancsi, cisztám már nem lesz, legalábbis most nem, a végén megírom miért. Leírom a hormonlabort, én nem értek hozzá, így nem tudom. A doki azt mondta katasztrofálisan rossz. Mondta azért kell az újabb v.v hogy lássa valóban ilyen szar a hormonképem mert akkor horror adag stimu kell.
Írom:
Tehát a mostani vagyis 06.13.-án
TSH: 2,08
FSH: 14.63
LH: 21,19
Prolactin: 11,37

A régi hormonképem amit a kaális doki nem fogadott el, mert közvetlen stumus hónap után készült.
Ezt is írom:
TSH:1.94
FSH: 7,5
LH: 5
prolactin: 172

RÓLAM: Tegnap sikeresen megjött, vagyis CISZTÁM már nem lehet ha jól gondolom :?: A 18.napra jött meg, ma fel is hívtam a Kaálit, hogy akkor mennék hormon v.v újra. Holnap kell mennem.
Amit ANcsi írtál abban valami és én is ezt mondtam a dokinak, ha stumulálva vagyok nincs gond. Most hogy mit mond, fogalmam nincs, viszem az összes eredményemet a régi hormonképet is.
Szóval én már nem értek semmit.
Egy nagy kérdés LÁNYOK! Ha nem indulunk most sem akkor szedjek be ujabb adag cistit vagy ne csináljam. Őszinte leszek ezt is csak azért kezdtem szedni hátha valamit csinál és normalizálódik a mesim, de tessék 18.napra jött meg. Mondjuk legalább megjött. Nem tudom megértetni a dokival ha stimulálva vagyok nincs gond, de neki is látni kellene a régi eredményekből. Mondjuk erre is van válasza a lapo megváltoztathatta a hormonjaimat. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ki érti már ezt??????,

Eddys, nagyon sajnálom. Pont ezek a dolgok miatt viszakozok én már ettől az egésztől és nem hiszek már nagyon benne, tessék itt van szegény eddys is, és a többiek.......

Puszi mindenkinek

Ancsu

ancsuka

Lányok nem lehet, hogy PCOS vagyok? Most olvastam utána. vagy az más?
Mondjuk eddig senki nem mondta....

Ancsu

ancsuka

Ancsu- Majd jönnek a csajok és jól megszakértik az értékeidet( elvileg minden érték mellett ott kell lennie zárójelben egy tól-ig tartománynak, hogy mi a normális érték)....De a clostit szerintem semmiképpen ne szedd ultrahangos követés nélkül, mert baj lehet belőle.....Remélem , hogy ettől függetlenül hamarosan kezdhettek, de az biztos, hogy ha nagyon nem vagy rendben hormon ügyileg ( és nem csak a peteérés miatt, hanem mondjuk a megtapadás és hasonlók miatt), addig nincs értelme belevágni, mert csak felesleges pénzkidobás lenne :roll:

Lányok én megjöttem a dokitól és mára a 70%-os kisfiúból lett 90%-os kislány :D Jó lenne ha már valaki mondana egy 100%-osat, mert én most beleélem magam a kiscsajba, de ha 3 hét múlva megint mást mondanak, lerúgom az ultrahangost :D

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi:
hogy lehet, hogy most mégis kislány?
Én úgy tudom, hogy a kislányt könnyű elnézni, de ha egyszer már látják a kukit abból hogy lesz kislány?
Hát most egyenlőre jobb ha nem éled bele magad egyikbe sem. Talán a következő UH-n már tutira megmondják a nemét.
Én ahhoz szurkolok amit szeretnél.

puszi
szrityi

Sziasztok Lányok :!: Gyönyörű napsütéses időnk van én meg tehetetlen vagyok :!: Ma ugyebár nálunk zárva van a tb nagyon szerettem volna megtudni mondják már meg,nekem mezei embernek,hogy ki az aki ad beutalót,mert se a meddőségi,se a klinika de még a háziorvosom se ad egy kromoszómás vérvételre :evil: Szerettem volna megtudni ugyan már akkor minek fizetem a tb-t ha nem érek vele semmit :?: Akkor annyi pénzből már simán megcsináltatnám az összes fizetős vizsgálatot ami kell a ivf-hez :!: Ne harizzatok,hogy kiborultam :oops: Mindenkinek csodásan szép napot kívánok :D
sylvie1376

Sziasztok

Tegnap kiszedték a varratokat! Elvileg szeptemberben mehetnénk a fagyisokért, de még nem döntöttünk.Én attól teszem függővé, hogy sikerül-e munkát találnom, mert ez a két és fél lombik kimerítette teljesen a családi kasszát, a lelkiekről nem beszélek!

Én most visszavonulok zugba, de azért természetesen mindenkiért szurkolok!

Betty, mikor lesz eredményhírdetés?

Puszilok mindenkit!

Ja. Sylvie, attól az orvostól követeld a beutalót, aki kérte a vizsgálatot!Olyan nincs, hogy nem adnak!
Vendég

Jó reggelt!

Szrityi- Nem tudom, hogy hová lett a fütyije a babámnak :D Igazából a párom egy kicsit le is cseszett, mert a múltkor amikor azt mondta a dokinő, hogy csak 70%-ra tudná megmondani, ezért nem mond inkább semmit, ekkor a tesóm hangosan mondta kétszer is, hogy ott van a kukija ( az Ultrahang alatt) és a dokinő csak mosolygott rajta, nem mondott rá semmit, ebből mi azt következtettük, hogy akkor 70% fiú( tesóm és én, de a dokinő igazából semmit se mondott).....Lehet ez a saját hülyeségünk ( vagy inkább tesómé, én ráfogtam :D ), hogy ennek ellenére beleéltük magunkat a fiúba ( bár a környezetemben is mindenki azt mondta, hogy fiús a pocakom, meg ha nem vagyok rosszul akkor tuti, hogy fiú stb.....) Na ezek együttes hatására már mi is tutira vettük a fiút :wink: Most viszont már iszonyúan beleéltük magunkat a kislányba, remélem most már2 hét múlva ( 19-én) akkor marad a kislány :D

Sylive-Szerintem is jó ötlet amit Zsu art, hogy attóla dokitól kérd a beutalót aki a vizsgálatot szeretné, elvileg neki adnia kéne :wink:

Zsu- Nagyon szorítok, hogy mihamarabb munkát találj és folytatódhasson a lombik, végre sikeresen :wink: Viszont szerintem mindenképpen előtte vizsgáltasd ki magadat jó alaposan, hogy miért nem tapadnak meg a babók rendesen, ennek tuti van valami oka, hogy már kétszer is előfordult!

Betty, Ranita, Gabi, Suzy, Vanili, Angyli, Melike, Ancsuka, Bri-??

Olyan keveset jöttök mostanában.....Bár süt a nap, így megértem :wink:

Mindenkit puszilok!Ma festünk, úszunk :wink:

Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok.

Köszönöm az együtt érzést mindenkinek.

Ancsuka-voltál már endokrinológusnál?
Nekem a magas prolaktin -ból eredően még az is kiderült,h. van egy hipofízis micro adenomám!Egy 3mm-es daganat a központi idegrendszeren ami a prolaktint termeli.

Pancsi -nekem ez volt a 4.-ik beültetés,2 Győrben ,2 pedig a BMC-ben.
1 fagyasztott van csak!
Fogalmam sincs mi lesz,nálunk is kimerült a családi kassza meg lelkem is lemerült,kimerült,összetört...........stb....................
Már most félek előre az 5.-ik sikertelentől,mondják így nem lehet hozzá állni én tudom!!!De mikor ilyen helyzetben van valaki,hát,hogy álljon hozzá,mikor-e körül forog a világ még ha nem is görcsölünk rajta akkor is görcs a vége!!!!
eddys

Syilvi-nekem TB-re is 17.e. ft volt a kromoszóma vizsg.
Nekem azt mondta a doki ez is törvényhez van kötve,h. 3 sikertelen után kérhetnek ilyen vizsgálatot!-Nekem ezt mondta az orvosom aztán nem tudom máshol-másnak,hogy volt.
eddys

Sziasztok!!!

Zsu!
A dokinéni nem is mondott semmi további kivizsgálást?
Azért jelentkezz majd néha!

Gyancsi!
Hát,ha már ennyire átálltatok a lányra akkor tényleg jó lenne,ha nem változna legközelebb. :wink: Ó a tünetek miatt nekem majdnem mindenki lányt mondott,így azokban én már nem hiszek.

Sylvie!
Furcsa,hogy nem adott az a doki beutalót a vizsgálatra,aki kérte.

Ancsu!
Én nem vagyok jártas ebben a pcos-s dologban.

Zbinyek!
:oops: :oops: :oops: :oops:

Ranita!
:?: :?: :?:

Betty!
:?: :?: :?:

Velünk semmi!Jó meleg van,még elég jól bírom.

Mindenkinek puszi!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Méhen belül van egy gyönyörű 7mm-es petezsákunk :D :D :D. Dokibács 5 hetesre mondta vagy pár nappal fiatalabb, 2 hét múlva nézünk szívhangot. De minden rendben lesz, tudom :D.
ranita1979

Ranita
Ez csodálatos :D én gondoltam, hogy ott van a babóka, nyugi van és semmi pánik :!: :lol: gondoltam Rád tegnap, nem írtál én már azt hittem...örülök nagyon :!: :D

Zsu
Szívből kívánom a legjobbakat minden téren, majd zargatlak sms-ben :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita!
:lol: :lol: :lol: Nagyon örülök én is!!! Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Ranitám, de jó gratulálok!!!!
megy a privi.

Ancsi, nem semmi egyszer fiú majd lány, de fő, hogy egészséges legyen.
Azt mondta a doki, hogy a hormon profil most teljesen jó, nem láttam csak mondta telefonon kellett vele beszélnem. Anno Vivivel is costit szedtem ellenőrzés nélkül vagyis uh-ra nem jártam, mondjuk lett is egy cisztám, vagyis annak tünt, és közbe a fél petefészkemet kivették.
Azt mondta a doki ebbe a hónapba húzzunk bele hátha összejön, én most megint vacillálok a costin, vagy ne tegyem? Ha nem szedek costit akkor a duphasztot kezdem amjd el szedni, hogy tuti megjöjjön. Ahogy újból megjön akkor egy hónapig fogigátó és köztes időbe uh, majd mikor újra megjön akkor kezdés. De hogy miért kell a fogigátló fogalmam nincs. Azt mondta valamit beállítani.....
Viszont úgy érzem a costit ha szedem van is esélyünk ha nem szedem nem biztos, hogy lesz esély a peteérésre. Mondjuk jó lett a hormonom, de az még szerintem nem azt jelenti, hogy lesz is peteérésem. ááá nem tudom

Ancsu

ancsuka

eddys, nem voltam. Nem is mondták, hogy mennyek.
Nekem 2008-ban endometriozisom volt amit megműtöttek, majd 2009 januártól kaptam gyógyszert amitől kb. fél évig nem volt petefészek működésem. Majd ahogy abbamaradt a gyógyszeres kezelés egyből stimulálva lettem, vagyis az első hónapban még fogigátló mert nem akart megjönni majd stimu egészen mostanáig, közben volt szünet 1 hónap. Mikor stumuzva vagyok nincs is semmi gond van tüszőm, de ahogy a stumu kimegy abből ez lesz. Az első hormonkép stumus hónap után készült, pont ezért nem volt jó, majd jött egy sima hónap, amiben volt a rossz, majd a mostani amikor costit szedtem és ez megint jó volt, mármint a hormonkép.
Viszont a régi, jó hormonképnél le van írva a prolactin 102-496-ig a jó. Nekem a régi hormonképen(stimus hó után) 172lett, majd a rossz hormonképnél csak 11,37 mondjuk a 172-nél mIU/L van írva míg a 11.37-nél ng/ml egy a kettő?????????

Ancsu

ancsuka

Ranita!
Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon-nagyon jó hír!!!

Kép

Kép
princzike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X