Jó reggelt!
Szrityi- Nem tudom, hogy hová lett a fütyije a babámnak
Igazából a párom egy kicsit le is cseszett, mert a múltkor amikor azt mondta a dokinő, hogy csak 70%-ra tudná megmondani, ezért nem mond inkább semmit, ekkor a tesóm hangosan mondta kétszer is, hogy ott van a kukija ( az Ultrahang alatt) és a dokinő csak mosolygott rajta, nem mondott rá semmit, ebből mi azt következtettük, hogy akkor 70% fiú( tesóm és én, de a dokinő igazából semmit se mondott).....Lehet ez a saját hülyeségünk ( vagy inkább tesómé, én ráfogtam
), hogy ennek ellenére beleéltük magunkat a fiúba ( bár a környezetemben is mindenki azt mondta, hogy fiús a pocakom, meg ha nem vagyok rosszul akkor tuti, hogy fiú stb.....) Na ezek együttes hatására már mi is tutira vettük a fiút
Most viszont már iszonyúan beleéltük magunkat a kislányba, remélem most már2 hét múlva ( 19-én) akkor marad a kislány
Sylive-Szerintem is jó ötlet amit Zsu art, hogy attóla dokitól kérd a beutalót aki a vizsgálatot szeretné, elvileg neki adnia kéne
Zsu- Nagyon szorítok, hogy mihamarabb munkát találj és folytatódhasson a lombik, végre sikeresen
Viszont szerintem mindenképpen előtte vizsgáltasd ki magadat jó alaposan, hogy miért nem tapadnak meg a babók rendesen, ennek tuti van valami oka, hogy már kétszer is előfordult!
Betty, Ranita, Gabi, Suzy, Vanili, Angyli, Melike, Ancsuka, Bri-??
Olyan keveset jöttök mostanában.....Bár süt a nap, így megértem
Mindenkit puszilok!Ma festünk, úszunk
Ancsa