Gota!
Üdv a táborban!Kemény téma ez a szopi+met
Van,akinek elapadt tőle a teje,van akinek csak kevesebb lett,van akinek nem változott,és van akinek több
(a pcos honlapon is van egy cikk,amiben említenek tejserkentő hatást,és a kérdezz-felelek rovatban olvastam Petrányitól egy választ,ő nem hagyatja abba szoptatáskor sem)
Nekünk annyira jól ment a szopi,hogy féltettem nagyon.Nem mertem elkezdeni,pedig volt itthon még terhességről.És magamon éreztem,hogy nagyon kéne.Nagyon sokáig őrlődtem,hogy mit csináljak,végül Lara egy éves korában vágtam bele.Úgy voltam vele,mostmár ha elapad a tejem,hát elapad,végülis nem kisbaba már,de elválasztani erőszakkal nem fogom csak azért,hogy szedjem a metet.
De nekem szerencsém volt,vagy nem tudom,nekem majdhogynem még több lett a tejem,mint volt
pedig előtte sem volt piskóta
de azért az,hogy elázik a ruhám,akkor már rég nem volt,és met óta megint előfordul alkalmanként,ha nincs rajtam melltartó.
Egyéb pozitív hatásai pedig vitathatatlanok(pé,rendeződő ciklus(már nem 80 napos),fogyás,jó vv eredmények(bár terhelésen nem voltam terhesség óta).
Princzike!
Sajnos tényleg ez van,mindenkinek más válik be,ezek közül lehet válogatni
Az biztos,hogy a legtutibb,hogyha amikor csak teheted mellre teszed!Mert a tejet igenis nagyrészt a gyerek csinálja!
Lara nagyon sokáig másfél-2 óránként evett.Viszont csak rövid ideig(10 perc volt az ideje kezdettől fogva),persze mondogatta a család,hogy nem jó ez,ilyen sűrűn enni(tudod,a begyepesedett 3 óránkénti etetés
)de magasról tojtam rá!A gyerekek nagyon jól tudják,mi a jó nekik!És nagyobb korban is.Van hogy alig eszik valamit egész nap,másnap meg olyana dagokat gyűr be minden evésnél,hogy csak lesek
Mi se mindig egyformán kívánjuk az ételt.Pláne ilyen melegben!(Mondjuk a cicis babák ilyenkor sokat ciciznek általában)