Új privát üzeneted érkezett!

lukácsné,
sziiiiiiiiiija,
hát nem alszom, épp írtam a másik fórumon (2008. dec babák) hogy nem elég hogy az elmúlt két napban fejhangos üvöltéssel kelünk 3-4 óra között erre ma reggel már sírni tudtam volna úgy fáj a medencém (persze Marci most világbékében alszik)
szóval vagy vagy
DE KÍVÁNOM MINDENKINEK EZT AZ ÉRZÉST HOGY MIELŐBB TAPASZTALJA MEG.
Jaaaaa és 4 oldalnyi elmaradásom van, most ahogy átléptem 921 oldalról 922-re látom hogy már nem 924-ig, hanem 925-ig kell olvasnom,
gondoltam gyorsban megnézem ki az a galád aki ilyenkor nem alszik :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsu :cry: :cry: :cry: rettentően sajnálom a mk-t, :arrow: :arrow: gyors felépülést kívánok!!!!!!!!!

Maccs
vörösmacska

Hát nemalvós babás lányok sajnálom, hogy nem tudtok pihenni /Kubu ennyire fáj?????? :shock: :shock: :shock: :shock: /, egyébként nekem sem túl jók az éjszakáim :roll: , én egy éjjel 5-7 alkalommal megyek pipilni még mindig és nem mindig sikerál visszaaludnom. Alsó baby nyomhatja a hólyagom vagy nem tudom....

Maccs
vörösmacska

Lukácsné,
nagyon köszönöm a laptető felajánlást!
És csajok, bocsi, de most begyűjteném ezt is, mivel ma reggel is nega lett mind a két tesztem :?

Babás csajszik,
irigyellek ám benneteket!
Bárcsak ilyenek miatt ne aludnék :oops:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Túl vagyok az első inszemen. Pénteken du fél 4-kor végeztem, aznap én voltam az utolsó. Mondtam is magamnak az utolsókból lesznek az elsők. :D A jó kedvem nem tartott sokáig, mert Sz közölte, hogy kevés katona lett, ami érdekes mert mindig a határ felett voltak. valszeg a párom múltkori magas láza nem tett jót az állománynak.
Most nagyon el vagyok keseredve, mert persze esély van, hiszen csak 1-nek kellene odaérni, de icuri-picuri az esély. Persze uh nem volt, igy azt sem tudom, hogy 1 v. 2 tüszi repedt meg... :cry:
Próbálok + lenni, de olyan nehéz...

Judit,
megy a drukk a +++++++ tesztért, ne add fel

Kubuspace,
gratula a félévedhez

vikus82,
Nekem is volt hasonló álmom, hogy terhes vagyok, aztán ikreim vannak. Sőt volt olyan is, hogy a párom is ugyanazt álmodta ugyanazon az estén. Én bízom benne, hogy mihamarabb teljesül is. Igaza van Miezának ez tényleg azt jelenti, hogy nagyon nagyon szeretnél babát...

Amúgy ilyeneket találtam a neten:

baba
Feladatod van: óvni, védeni egy nálad gyengébbet. Ha nő vagy: vágyhatsz egy babára, vagy félsz a felelősségvállalástól, attól függően, hogy milyen érzéssel tölt el az álomban látott baba.

terhesség
Szerencsés és kedvező álomszimbólum. Sok tervünk és vágyunk van, amelyeket képesek vagyunk elérni, újat teremteni. Változást jelenthet két életszakasz között. Nők esetében elégedettséget jelent, férfiak esetén kedvező alkotóerőt jelent.
brumi24

Sziasztok!

Mindjárt itthon van a párom! úgyhogy majd egy kicsit nem jövök :D
Bár a 22 órás utazás alatt csak 2-t aludt, előtte meg bulizni vitték, szóval nem tudom mennyire lesz életképes. Szerintem megjön és beájul 24 órára az ágyba…

Hát, senki nem jártas álomfejtésben? Kíváncsi lenné, hogy mit jelent, ha babával álmodsz :D
Én mostanában ha álmodom, mindig az az alapszitu, hogy terhes vagyok. Pl. most éjszaka fiú voltam, össze akartam jönni az este látott film főszereplőjével, de mielőtt randira hívtam, szóltam neki, hogy tudnia kell valamit, terhes vagyok… Ő így nem vállalt, a karrierét választotta helyettem. (már nagggyon jó lesz, ha jön haza az uram :D )

Kissangyal, így legyen! Annyit nevettem az altatós cuccokon :)) Iszonyú jó lehetett!!! Na látod, a jelek is megjöttek :D Mondom, hogy még most ágyazódnak be, úgyhogy csak pozitívan, ne stresszeld magad!

Judit, a te kajarendelős storyd se semmi :) Lágy büszke apura, nagyon jó fej, hogy így támogat!

Kispatak, hajrá munka, hajrá pihenés :) Én is sírtam, amikor eljöttem az utsó helyemről és most egy icipicit sem hiányoznak azok az emberek :oops: Az újhelyed is jó lesz, majd meglátod!

Maccs, mikor lesznek meg az eredményei a mostani vizsgálatnak?

Sajti, én is csak nézegetem még a babaruhákat, de némelyik annyira édes!! Jaj, már pakoltam, hogy megyünk a tengerhez! gondoltam, hogy ha te nem nyered meg a lottót, majd én! De elfelejtettem venni…
:oops:
Szóval, akkor most nem is megyünk??? Jaj, most látom, hogy nem volt ötös! Akkor viszont veszek ma lottót és utazunk ha megnyerem, oks? Magánrepcsi?
Képzeld, egy barátnőmék vettek két jegyet Mexikóba, elmentek másfél hónapra, a tengerparton egy turistakajibába laktak, nagyon élvezték, egész nap csak pihentek, fürcsiztek és szeretkeztek. Nem rég jöttek haza, szép barnák, de nem terhes... Mesélték, hogy kb. 2 és fél milla volt ez az út. Szóval, nem olyan drága :roll:
A kutyus, hogy van? Kicsúszott a mai reggeli? A párom télen kitalálta, hogy majd ő csinál madáretetőt és vett madárkalácsot is. Tök cuki lett. Másnap láttuk, hogy milyen ügyik voltak a kismadarak, mindet megették. Aztán a kerti kutyakaki szedés közben derült ki, hogy nem madárkák ették meg ezt :P Máig se tudjuk, hogy hgoy szedték le a fáról!

Hófehérke, jaj, de jól hangzik amiket csinálsz, egy kicsit mosd ki a fejedből a gyerekzajt!

Navi, de jó, hogy vagy :D Szuper lehetett. Igen, mondják, hogy a hosszú kocsiúton nagyon sokszor ki kell szállni, mert bedagadhat a láb, ami a terhesség végig is megmaradhat. Erre majd nekem is oda kell figyelnem, mert azért tavaly karikor voltunk Prágába és ugye kéne, hogy most már többször menjünk. Már mocorog? Jaj, de szuper érzés lehet :)

Lukácsné, majd a Balcsin jól kipihenitek magatokat. Én is annyira utaznék már, csak jó stabil híreket mondjanak csütörtökön :D
Kubu, hát, ezek az édes szenvedések :D

Judit, még mindig ne add fel, tessék hinni benne! És ha nem, akkor se keseredj el, egy csomó mindenkinek a második lombikja sikerült  De én még hiszem, hogy ez most sikerülni fog!!!

Brumi, neked is mennek a nagy drukkok! Higgyj benne és koncentrál egy egészséges kiskatonára, ahogy találkozik a szerelmével és egyesülnek és jó helyre mennek nászútra 8)
mieza

Látom, Brumi már írja is az álmokat :)
mieza

Naaaa itten vagyok, jó reggelt Mindenkinek !

Szóval szerdától olvasok

Először is Mieza köszi a titkos táblát, lányok jelölések tőlem mentek iwiwen (persze van még hiány, de ott a névegyezés miatt megakadtam, de majd folytatom a böngészést). Mieza Téged pedig facebookon is jelöltelek.

Eszter,
De ügyik vagyok, jó sok mindent csináltok. Biztos nagyon szépek lesztek.
Aug 2 munkahely már meg is van ? És persze hogy nem lesz rá szükség ! Ujjaim csuriban !
Húúú szép kis repertoárotok van ahogy leírtad miket is szedtek.
Jaj de drága vagy, ahogy olvaslak, idő előtt szülés, neeeeem az nem én leszek :!:
Ha nálunk lesz valami abban a pillanatban üzenünk ígérem, vagy én vagy apa jön onlányba :lol:
Jó hétvégét nektek.

Wikka,
Ne légy csalódott, K2 ügynök tutkóra jó helyre küldött Benneteket. A doktort nem ismerem, az intézetbe járok terhesgondozásra. Látod vickanyék is voltak már nála.

Vaya,
Deszupi hogy minden rendben van.
Kaptam egy lájtos balkamrait korábbi metrós sztoridtól.

Mieza,
Na volt társaságod az említett napokon ?
„medencét a párom szépen rendberakta, olyan cuccokat vett bele, ami a babaúszó medencékben szokott lenni „ mármint játékokat ? :lol: :lol:
Na én lemaradtam a fórumtalis sztoridról :(
Olvasom csütörtököt, nagyon szorítok, és kérlek a körülményekhez képest próbáld meg a gondolataidat rendezni valahogy, tudom könnyű mondani.
Ahogy Eszter is írja, terhesviti + MagneB6
Jelentem rossz idő van :lol:
Nekem jóváhagyta a doki az elevitet, amikor eszembe jut szedem, de lassan leállok vele mert nem akarnék óriásbébit szülni. Habár több barátnőm van aki pl életében nem is szedett terhesvitamint aztán olyan gyönyörű, egi, nagy bébiket szültek. Ki érti ezt ?
Régi kolléganő nem semmi.
Hihetetlen álmaid vannak.

kubuspace

Csucsu,
Remélem nagyon jót buliztatok.
Köszi Pancsi infót.
Körmeid ugye nem rágtad le miattam, ígérem többet ilyet nem csinálok 8)
Banyek, esést olvasom, emberek nagyon „kedvesek”. Vigyi magadra, ejnye !

Zsu Drága,
Milliónyi ölelésem a Tiéd !

Vikus,
Átjárhatósági, 1x volt, kibírható, nekem inkább kellemetlen érzés volt. Olykor egy erősebb migrén jobban megkínoz. Nem voltam rosszul és vérezni sem véreztem, gyógyit sem vettem be, sőt utána robogtam dolgozni.
Álom álom csiribicsiribá legyen gyorsan valóság.

Judit,
Nagyon szorítok, annyira izgulok, remélem jó híreket hozol, de még van egy pár oldalam mire megtudom.
Olvasom szombat reggeli tesztet, tutira korai még !
Ma reggeli teszt, nem hiszem, nagyon szorítok Neked.

Vuk nem hiányzott, jött, tarolt, majd migréntől szenvedtem, végül apja-fia közös vuvuzela koncertje mindent feledtetett. :twisted:

Brumi,
Babaragacsokat küldöm.
Tüszirepi nézés nekem sem volt.

Vicky,
Barbusnak jobbulást, hajrá vezetés :!: Teccik ?

Vickany,
Mindjárt mentek uhura :lol:

Pendike,
Üdv itt.

Ms,
Drukk hogy minden rendben legyen. Uh olvasom hogy közben voltál bent, vigyi Magadra !

kubuspace

Lukácsné,
aztán vizsga után kemény láblógatást irnék neked elő receptre – de jó hogy nem Te vagy a dokim, épp nagytakarítást tervezek.
Azért ahogy olvasom Rád is ráfér a pihi és vigyázz a vérnyomással, brutál ez az időjárás.
Nagyon jó időt és pihit kívánok Balcsira !

Vnbeni,
és egyéb dolog is történt ami kizárja hogy menjek – itt a torokgyuszira gondolsz ?
Jobbuljál, hol rendel orvos 23.45-kor ?

Zsu,
Úristen milyen magas hcg. Hatalmas ölelések Neked.
Jó hogy időben bementél.

Andrea,
Hajrá kedd !!!!! Húúú jó sokat vártál.

Sajti,
De jó hogy jöttél, már úgy hiányoztál.
Szappan :lol:

Hófehérke,
Férjuradnak tegnapi vizsgája hogy sikerált ?
Ez igen egyszer alszol 10-ig és máris úgy érzed hogy az egész tanévet kipihented :shock:

Kisbeeka,
Hajrá hajrá.

Angyal,
Korai még ! Ujjaim hipercsuriban.
Húúú micsoda anyagot kaptál, felolvastam a történéseket a páromnak, dőltünk a rötyögéstől.

Macs,
De jó hogy jöttél, izgultam nagyon. Izgalmas napotok volt, lényeg hogy rendben volt minden, és jól vagytok. Pihi pihi pihi.
Hát az uccsó időszak nem leányálom, félóránként érzem, hogy pisilni kell (tutira nyom), aztán mire kicsörlőzöm magam az ágyból, és sokszor van hogy fáj a medencém, derekam, hát végül is lassan befordul célirányba, fáj van amikor azt érzem mintha alulról feszítenének szét.

Kispatak,
Sajnálom utolsó napot. Ölelések.

Nava,
Örülök pihinek. Huh visszafordulás, nem semmi.
Hurrá mocorgás, nagyon örülök.

Rodina,
Naaa bekötötték a fejed ? :lol:

kubuspace

….tudom fenékbe rúgást kapok ha ilyet írok, de nagyon nem akartam bemenni a kórházba, mert féltem hogy bent tartanak, (volt már egy vizsgaidőszakom amikor így buktam el 5 vizsgát, ergo egy félévet) és most úgy voltam vele hogy inkább öngyógyítok, amennyire lehet. Szóval párom simizte a pocimat, beszélt Lizához, Kal-Mag, doki megnyugtatott stb stb.
Tutira az idegeskedés, a stressz volt az oka hogy Liza is csendesebb volt a kelleténél. Marci is áktív, pörög 6-23 óra között mostanság, kikészített ez az elmúlt héten !!!

Drukkot, biztatást mindenkinek nagyon köszi, jó tudni hogy sikeresen vége ennek a félévnek is.

Végre elolvastam mindent, most megyek és átnézem az összes szekrényt, mindhármunk ruháit, a párom végzett a saját ruháival, az ő autója csomagtartója már meg is telt, még én is pakolok és kedden-szerdán elvisszünk sok sok adományt az index szerkesztőségébe, akik eljuttatják az árvízkárosultaknak. (nem reklám !)

kubuspace

Sziasztok!

Bocsánat, hogy bepofátlankodok, de szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek az intézettel kapcsolatban!
Megpróbálkoztam a topik végigolvasásával, de esélytelen a dolog, hisz szépen pörög, ami így van rendjén. (925 oldal nem semmi!)

Minden információ az intézettel kapcsolatban érdekel! Esetleg priviben, hogy ne legyen itt off!

Ha jól tudom, akkor eme inzétet tb alapon működik?
Mit kell vinni első konzultációra? Hogy zajlik a dolog?

Rólam/Rólunk: 4éve küzdünk a babáért, eddig egyetlen egy zebrás tesztem nem volt; nekem pcos (poli cisztás ovarium szindróma) és inzulin rezisztenciám van a pajzsmirigy alulműködés mellé; Férjemnek sem túl fényesek az eredményei...(lassúak a drágák; és őt is megáldott a sors az inzulin rezisztenciával)
Szóval nem könnyű a dolog....
Jártunk idén júniusban a Kaáli intézetben is, nem túl nagy sikerrel (mondjuk csak a konzultációig jutottunk, de nem jött be a dolog) ezért szeretnénk más helyen is próbálkozni.

Előre is köszönöm a segítséget!

hajni...
Budaörs

Szia Hajni!

Hát tényleg nem könnyű itt megtalálni, bár már volt róla szó párszor :)
Igen, tb-s intézmény, tehát "csak" a gyógyszerekért kell fizetni (azért azt tudni kell, hogy ez eljárástól és stimutól függően 40-200 ezer Ft is lehet!).
Hálapénzt egyetlen orvos sem vár el. Nekem az a tapasztalatom, hogy siker esetén általában ad az ember, amennyit a pénztárcája enged.
Sokan vannak tehát lélekápolásra ne számíts (arra itt vagyunk egymásnak :) ), viszont minden doki profi a szakmájában!

Első konzultációra mindenképpen kell a nődokidtól egy beutaló.
Ezzel már indulhattok.
Amint látom, van már sok leletetek, ha ez 2 éven belüli, akkor valszeg nem csináltatnak új vizsgálatot.
Amúgy kell 3. és 22. napi vv, nagyrutin, HIV, toxoplazma, stb.
HSG vagy egyéb átjárhatósági lelet és UH tőled. (uh-t megcsinálják mindenképpen kezdés előtt)Párodtól a vv és két sperma eredmény.
Ja, és hazassági anyakönyv, vagy közjegyző által ellenjegyzett élettársi.
Asszem ennyi az indulás. telefonon kell bejelentkezni, de ne lepődj meg, ha 1-2 hónap múlva lesz csak időpont!
Ezen úgy tudsz rövidíteni, ha vmelyik dokihoz privátban mész először, akkor kb. 2 hét alatt bent lehetsz (ha kell telószám, írj privit)
Sok sikert!!!

Kép
judit0713

Brumi mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: a babaragacsok :arrow: Kép

Judit sajnálom nagyon, hogy a tesztek negatívak, de én azért nagyon drukkolok egy vagy két babáért a pociban :arrow: :arrow: Kép

Eszter drága végigolvastam a blogodat, mondanom sem kell, hogy végigbőgtem :cry: :cry: :cry: :cry:

Angyal pozitív tesztet a jövő hétre :arrow: :arrow: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2010.06.27 19:12-kor.

Maccs
vörösmacska

Judit!
Köszi!

hajni...
Budaörs

Kubu,
látom rögtön több időd van írni, hogy vége a vizsgáknak :D
Azért csak óvatosan a pakolással, pihizz is!

Brumi,
csak pozitívan, miért is ne sikerülne? :wink:

Macsek,
köszi a drukkot, remélem holnap mosolygós levéllel jövök!

Kép
judit0713

Sziasztok! :)

Vicky:
Merre kolbászolsz amikor vezetsz? Csak, hogy tudjam... :lol: Komolyra fordítva: hogy megy, nem félsz? Jól érzed magad vezetés közben?

Navi:
Visszaút miatt remélem nem kaptál idegbajt, fránya útlevél...
A lényeg, hogy jól éreztétek magatokat. Francokat! A lényeg inkább az, hogy megmozdult a gyerkőc, tök jó érzés lehet!!! :lol:
Sipirc pihenni! :)

Lukácsné:
Irtó cuki lehet a függöny, ma már olyan szépeket lehet kapni, hogy nehéz dönteni.
Remélem a vízpart megteszi hatását és jókat fogsz aludni. :)

Kubu:
Ez az altáji fájdalom nagyon vacak lehet... A szeméremcsontinál érzed, vagy a medencecsont két oldalán? El sem tudom gondolni. Ez nóóómális ilyen babás állapotban? Már úgy értem, hogy sok pocisnál előfordulhat? Vajon mi okozza? Az átrendeződés? :roll:
Az öngyógyítást megértem, pláne, ha a dokid is megnyugtatott. Én sem szeressem a kórházat.
Ruhaadományokért gratula, én pízt kűttem nekik - nem sokat, de az is jó lesz vmire... Sajna rucim nincs, mert én sokszor "lomtalanítok" és azok rendszerint - ha a családnak, ismerősöknek nem kellenek, akkor - a hajléktalanoké lesz.

Macs:
Kellemetlen lehet sokszor felkelni álmodból a pipi miatt. Este még szoktál inni lefekvés előtt? Tuti, hogy a bébi ingereli a hólyagot v.hogy.

Judit:
Én még mindíg reménykedek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajni:
Szió, mielőbbi pocaklakót! :)
Judit mindent leírt, ha van még egyéb kérdésed, írd meg bátran!
Nektek akkor még nem volt se inszem, se lombik? Látom a Metet szeded, tartasz szénhidrát-diétát is mellé? Nekem is Pcos+IR, bár a Zuram okés. Tiédnek ajánlom a FER14-et, a lányok nagyon dicsérték, 3 hónap alatt (asszem) fejti ki a hatását igazán.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Hajni: Nahát... Üdv itt is :)

Olyan jót rötyögtem az altatós sztorikon :D Még mindig azokon mosolygok, meg szegény szappanos kutyuson...

Képzeljétek a pintyőkéink tartják a régi vidéki szokásokat. Náluk is vasárnap van a nagy fürdés ideje. Olyan pacsálast csaptak... Aztán meg rázták a tollukról a vizet össze vissza. El is gondolkoztam rajta, hogy írni kellene egy pintynaplót :)

A párom ötösre vizsgázott tegnap. (Ennyit a "csak engedjenek át" dumáról) Már úgy várom a szerdát, hogy vége legyen a tanévének. Van egy egész listám amit meg kellene csinálnia :lol:

Ma végigtakarítottam az emeletet. A "gyerekszobával" kezdtem. Még csak a helye van meg. Most ott szárítok, meg oda van bepakolva az összes könyvünk, amíg el nem készülnek az új könyvespolcok... Olyan jó volt képzelődni egy kicsit. Lehet beindultak a fészekrakó ösztöneim :lol:

Három adag babot elraktam ma. Most estére hagytam a bébirépákat...

Nem tudtok arról, hogy holnap lesz-e kiselőadás? Azt mondták a recepciósok, hogy holnap érdeklődjem, mert lehet hogy lesz. Nem igazán értettem, mert azt mondta, hogy két hetente szokott lenni, de ez a kedd, nem 1. vagy 3. keddje a hónapnak. Legfeljebb hülyének néznek holnap...

hofeherke

Brumi:
Fő az optimizmus, ha az nincs bediliznénk!
Képzeld el, ahogy összetalálkozik a petécske és a kiskatona, aztán eggyé válnak, majd elkezd osztódni és osztódni, hogy egy csodás embrió, később babácska legyen belőle. :)
Ezt napjában többször is végiggondolhatod (kódolod a sikert).

Mieza:
Ja? :shock: :roll: Akkor te sem vettél még lottót? :lol:
Asszem, így csak a Margitszigetre mehetün el pihenni, ha majd megáll ott a 4-eshatos... :lol:

Mi kitelkeztük magunkat, ami abból állt, hogy a Zuramnak nagyon megfájdult a torka és az ízületei - mondok emmán vírus! Ezért csak fél 1-re kecmeregtünk ki, én gyorsan összedobtam a tojásos noklit+fejessalit, bezaba, pihi, alternatív módon forma1 a páromnak. Amikor vége volt és jól megszeretgettük a kutyukat, szedtem gyógyfüveket a torkára, meggyet és ribizlit mert szereti, hangyát mert ideges voltam (áá, nem is!). :) Utána hazacuccoládé, de előtte anyóspajti megtömött minket palacsintával.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mara:
Jó ötlet a pintyőkeblog, ha már a gólyákat is webkamerázzák...
Párodnagy nagy gratula! Hogy fog örülni a listádnak! :lol: :lol: :lol:
Az jó, ha beindultak a fészekrakó ösztöneid, hátha baba is hamarabb kedvet kap a pociba-költözéshez. :wink:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: A listámtól már most is boldog :D
Az uraddal együtt érzek. Az én torkom is oda van.
A répák után spurizok is inhalálni...

hofeherke

Sziasztok!
Jaj csajszik olyan Tündérmanók vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Álomfejtés cimén ezekre az álmokra,olyan hülyeségket olvastam :shock: :shock: :shock:

Sajtikám!még nem tudom hány cisztám van és mekkorák,6-án megyek vérvételre aztán doki!

Angyalkám!no para,,,meg lesz a ++++++++++++++++++++++++++++++++
vikus82

Sziasztok!

Navi,
üdv újra köztünk!
Megmozdult a picur? Nagyon jó érzés lehetett :) És nem csodálom, hogy mindenki tapizta, hiszen már régen vártatok erre a pillanatra :idea:

Mara,
remélem a legközelebbi pintyfürdőről kapunk képet!
Friss bab és bébirépa? Nyamiiii!
Párodnak gratula! Lassan nekieshet a listádnak :lol:
Nálunk is félig van kész a babaszoba, de apa igyekszik megcsinálni, hátha csak erre vár a kislurkó :)

Sajti,
párodnak jobbulást! Bár látom már kezelésbe vetted!
Kutyó jól van a szappan után? :lol:

Kép
judit0713

Mara:
Gyógyteáim érjenek utól - online/virtuálisan! :D

Vikus:
Talpmasszázzsal is ki lehet ebrudalni a cisztákat, ajánlom neked.
Megpróbálom előkotorni, hogyan (már többször előkerült ez a téma is), remélem nem is lesz már mire meguhuznak. :)

Judit:
Köszi!
Kutyi :arrow: hajajj, de még milyen jól! Már nem fut, hanem csusszan a füvön! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vikus cisztaűző :arrow: :arrow: Kép

Lejött a számítógépem a szobába :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mara gyógybogyóóóó :arrow: :arrow: Kép Tök édik lehetnek a madarantyúk :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Csucsu, ha ráérsz megírnád nekem priviben, hogy van ez a ruhabiznisz? ... én valamiről lemaradtam :?: :?:
pussszantás

Maccs
vörösmacska

kubu: Barbus jobban van, a vezetés is tetszik mióta ennél az oktatónál vagyok. A másik egy kretén volt. Legutóbb már forgalomba is kivitt, azt hittem betojok. Csak úgy kapaszkodtam a kormányba. :D

hajni: Üdv itt is, mi a pcos-es topikból ismerjük egymást. Hajrá baba, szerintem jó helyen vagy, ha van elég türelmed. Bár a 4 év ezt mutatja.

sajt: Eddig még csak egyszer vitt ki a mexikói út környékére. De még nem ütöttem el senkit. :D Kicsit félek, de az oktatóm szerint nagyon jól megy. Bár ezen az egy úton a táblákat még nem nagyon tudtam figyelni, mentem is a 30-as övezetben 40-nel. :D Mire szólt a pali, hogy most hagytuk el a 30-as övezetet.
vicky79
Budapest III. kerület

Huhh, nem vikt egyszerű, de megtaláltam a ciszta-masszírt!

Vikus:
Először masszírozd át mindkét talpad, majd a talp közepét hosszában (fel-le). Ha ezzel megvagy, mehetsz a petefészek-pontjára. Úgy találod meg könnyen, ha a külső bokacsontnál (oldalt a kiálló gumó alatt), majd egy picit hátrébb masszírozod. Ezután ott az a lágy rész hátul - mindkét oldalt az achilles és a bokacsont alatt - na ott alulról felfelé kell masszírozni mindkét oldalt egyszerre (a mutató-és hüvelykujjal a legkönnyebb), mintha ki akarnád húzni a cisztát.

Navi is tud egyet...

Macs:
Juhéjj!!! HegyGép lement MohamedMacshoz! :lol:
Mostmár nem izgulok annyira érted, mert kevesebbet lépcsőzöl, ez szuper! :)

Vicky:
A lényeg, hogy ne félj a forgalomban és vezess határozottan. Az elején én is mindíg "gyorshajtottam". :lol: A szimpatikus oktató pedig nagyon fontos - szerintem. Engem sok rinyától kímélt meg, hogy kedves volt és szakmailag is jó.

Asszem megnézem hány fok van az ágyunkban, már nagyon hívogat... Átmentem Ásító Sárkányba (Pom-Pom meg itt kopogtat Picúrral az ajtóban :lol: )
Jójcakkát!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

egy adag drukk a holnapi hivatalos tesztekhez, remélem pozitív eredmény születik... :-) minden előzmény ellenére.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem utálom a világot, és a medencém sem fáj és egyébként sem szenvedek ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted: :twisted:

Hajni,
Üdv itt, ahogy olvasom Judit mindent le is írt.

Judit,
Nagyon várunk holnap és jóóóóóóóóóóóóóóóóóhíreket pls.

Sajti,
A szeméremcsontnál érzem, nooormális teljesen, készülődik, helyezkedik, nyom, két hete volt 2000 gr a kiccsaj szóval van ott terhelés szépen.
Pénzt én is küldtem ezzel a telefonhívásos dologgal, csak olvastam a porontyon egy cikket, kimondottan egy családról, akiknél fél éves a baba és semmilyük nem maradt és akkor úgy gondoltam hogy segítenünk kell. Szóval annyi cucc lett hogy mindkét autó megtelt, (hál istennek) holnap dobozoljuk őket és kedden vagy szerdán elvisszük. Azelőtt fájt megválnom minden ruhámtól, de most olyan szívesen tettem. Ja és azt nem is mondom hogy ma fél napot a létra 3 fokán töltöttem, élveztem a magaslati levegőt, na jó, szóval olyan szekrényekből pakoltam amit mint törpe egyébként nem érek el, persze uram nem díjazta eme tevékenységemet.
Nagyon jó progitok volt ma, Zuradnak jobbulást.

Hófehérke,
Pintynapló remek ötlet.
Gratula párodnak.
Ügyes voltál mai házimunkával.
Holnap hétfő lesz :lol:
Jobbulást torkodnak.

Macs,
Hurrá számítógép.

Vicky,
Szupi hogy minden okés.

Jaaaa és enyém a caranyai cím mára: másfél év alatt ilyet még nem csináltam, de ma kétszer vágtam rá Marcusra az ajtót, az elsőnél a szekrényajtót ahogy csuktam be, elsodortam, a másodiknál pedig mentem wc-re és nem láttam hogy jön ő is, na ajtó éle csinált szép szép puklit fejére, áááááá nem éreztem rosszul magam.

kubuspace

jupppé már egy órája ébren :twisted: :twisted: :twisted:
és úgy hallom kismanóka is ébredezik, király kezdjük a napot :shock:
na majd jövök

Judit,
ujjaim nagyon nagyon csuriban !!!

kubuspace

jó reggelt

Judit sajnálom a nega teszteket picit még reménykedjünk. de ha mégsem nem elkenődni az első lombik mindig egy próba, legközelebb sikerülni fog

Angyal nagyon korán teszteltél, ez még simán becsikosodhat

Kubu dádá a létrázásért, most már ne csinálj ilyeneket, én az összes magaslati munkát a férjemre bizom. főleg hogy fájdalmaid is vannak tessék pihizni de most már tényleg! Marci már biztos megbocsátott :wink: :lol:

Navi üdv itthon jó lehetett Horvátországban. szóval már te is érzed a babót tök jó.

Sajt kb másfél havonta kell védőnénihez menni ez pont elég :roll: Nem volt még nálunk, azt mondta szülés előtt feljön majd egyszer. de nagyon normális mondta annyiszor jön ahányszor szeretném de szerinte felesleges 4x mint ahogy elő van irva. igaza van

Én ma olyan jól aludtam hogy most alig birok magamhoz térni. Álmodtam is jó sok hülyeséget. Pl hogy megkértem Tony Almeidát a 24 című sorozatból, hogy mutassa meg a fenekét, mert hogy milyen jó keménynek néz ki. :shock: :shock: Ezt az álmomat inkább ne fejtsétek meg, ha lehet :lol: :lol:

Kép
vayacon

Jó reggelt!

Sajti!
ez nem is rossz ötlet,köszi!!!Te milyen okos vagy!

Vörösmacs!Köszi!!!!!!!!

Kubu!
irgumburgum létra miatt!
vikus82

Jó reggelt!

Köszi, a hiányolást. Lehet, hogy nektek nem írtam, de elmentünk férjecskémmel pihizni a Balatonra egy hétre. 8)
Hétfőn még voltunk orvosnál, utána indultuk. Lili jól van (nagyon is), a doki szerint nem fog kibújni előbb, szerinte inkább +1 hétig lesz bent. De ha jó neki ott legyen….
A lényeg, hogy minden ok legyen vele!

A Balatonról akartam írni, de a net nem volt valami gyors 30 óra is volt, hogy behozott valami oldalt, így az írással nem is tudtam próbálkozni. Sajnos nem volt valami jó időnk, de legalább nem haltam meg a melegtől. És a kiskutyám is sokat tudott úszni, hiszen senki nem vállalta ilyen hidegben.

Zsu, nagyon sajnálom a műtétet! :cry:

Kubu, gratulálok a vizsgákhoz. Most már tényleg csak pihizned kell!

Lukácsné, jó nyaralást a Balatonon. Nektek már jobb időtők lesz mint nekünk volt!

Vicky, én és a mexikói útnál vezettem először. Ügyi vagy, ha már most megdicsér az oktató!

Macs, szuper, hogy jelentkeztél és minden ok veled, de még pihenjél jó sokat!!!

Angyal, szerintem nagyon korán teszteltél, így nagyon várom szerdán a magas HCG-s
eredményed!

Nava, Horvátország szuper egy kis tengerpart hiányzik nekem is…..

Mai BMC-s lányok várom a híreket! :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jóreggelt, szép hetet Mindenkinek... ha minden igaz, a héten itt lesz végre a nyár, előbb mondták a tvben :)

Juditnak mára mennek a drukkjaim!!!!!!!!! :)
andrea-1

Na, itthon van a párom. tegnap már el is vitt csupavirágos mezőre sétálni. Picit megsértődtem előtte úgyhogy nem csináltam neki meglepit (lufistortásat), de mivel szeretem, csudafinom nagyebédet kapott :)
(Azon sértődtem be, hogy indulás előtt úgy volt, hogy ír még sms-t. Utoljára akkor beszéltünk, amikor annyira bedagadtam, hogy gondolkoztam, bemenjek-e a Jánosba... Aztán nem írt. Ki is volt kapcsolva. És eltelt 15 óra, mire jött egy félrészeg sms... Én mindenhová engedem, nem is kell megkérdeznie, de tudni akarom, hogy van. Kicsit megijedtem, hogy mi van, már a hotelt is hívtam, mert féltem, hogy elaludt és lekési a gépet...) Kiderült, hogy lemerült és a munkatársak elvitték bulizni :)
Aztán HOng Kongból felhívott (19 óra után), hogy, ja, hogy vagy?
Nevettünk és mondtam, neki, hogy azonnal vegyen nekem egy HOng Kong feliratú sárkányos pólót, amit ha bármikor felveszek, mindig elmondhatom, hogy ezt azért kaptam, mert 19 órán át nem érdekelte, hogy mi van a terhes feleségével!
Ő utálja, hogy felhozok ezer éves dolgokat, én meg utálom ha így eltünik, mert aggódom érte. :)))
Most hallgathatja egy ideig :)
De hát szeretem és tudom, hogy teljesen kész volt a fáradtságtól, szóval lufit nem kapott, de szuper ebédet igen :)
Évente egy ilyen szarságot csinál, régen mindig mondtam, hogy elválok, a kanapé és a kutyák az enyémek. Kérdezte hogy most ezt nem mondom? Én: hülye vagy? terhes vagyok ikrekkel, már sosem válunk el :) Annyira nevettünk :)
mieza

Ma bmc-ző csajok, reggelóta csuriban a kezem :) Úgy csináltam a reggelit is :)
mieza

Csajok,
valakinek nincs véletlenül ismerőse Thaiföldön vagy éppen most megy ki nyaralni stb. stb. ?

kubuspace

[quote]t írta:erhes vagyok ikrekkel, már sosem válunk el Annyira nevettünk
:lol: :lol: :lol: :lol:
Mieza nálunk ugyanígy van, amikor mondom, hogy "elválok", akkorát röhögünk, hogy majd meg pukkadunk :lol: :lol: :lol: :lol: így nálunk már normálisan veszekedni sem lehet. jajajaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: két gyerekkel el nem válok :lol: :lol: :lol: !!!!!

Kép Judit :arrow: :arrow: :arrow: nagyon-nagyon :arrow: :arrow: Kép

most éppen diszkóznak a gyerkőim odabent :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Kubu ???? nekem nincs

Maccs
vörösmacska

Kubu, nem klór van benne, hanem valami bababarát cucc. De dobhatok játékokat is :D

Vaya, azt hiszem álom terén most te vezetsz! Akkkorát nevettem!!!

Msi, te is megírod, hogy mi lett az eredmény? Bár nálad már sejthetjük :)))
mieza

Kubu, nekem nincs :(
mieza

Macs, bennem is csak most tudatosult, hogy már ezzel sem veszekedhetek :) Mondjuk mi mindent elröhögünk, nem tudunk nagyon veszekedni. Én zsörtölődöm, ő meg csóválja a fejét, kb. eddig jutunk :)
mieza

Szép napsütéses napot Mindenkinek!

Mieza, ez tényleg aranyos, ikrekkel nem válunk! :lol:
Hát igen, a pasiknak néha vannak hülye dolgaik, de szerintem az ő szemükben meg mi vagyunk gyagyák néha :D

Vaya, jajj, akkor én lemaradtam a te mozgolódós kiscsajodról :oops: a másik topicot még nem volt időm átböngészni, de igyekszem! Ugye milyen fantasztikus érzés???!!!
Nekem ezek a lepkefingok :D meg buborékok nem voltak igazán, hanem rögtön a mozgását éreztem!
Húú de jó kis álmaid vannak neked is!

Ezt se fejtsétek meg: ma reggel azt álmodtam (na jó kissé túlaludtam magam), hogy pasi vagyok és beleszerettem egy másik jóképűbe :lol: szóval kicsit meleg volt a helyzet :lol:

Vikus, látom Sajti szépen leírta, hol kell massznod a lábadat... még esetleg a sarok talpi részén, az Achillestől haladva a saroktól kb. 1-2 cm-re középen (2 oldalról) is lehetne. Elméletileg ha van peteérés akkor is és ha mensi előtt van az ember akkor is érezhető ott vmi (bogyó)!

Kubu, sajnálom, h. fáj a medencecsontod! Ez amúgy teljesen normális? Csak mert én még kevés nőtől hallottam :oops: persze gondolom ez is mindenkinél más és más...
Ja nekem sincs ismerősöm sem ott, sem nyaralni menő.

Macsesz, a mi pocilakónk inkább délután és este aktív, de azért még nem diszkózik akkor sem! :lol:

Woody, épp te jutottál eszembe tegnap, h. téged nem is "láttalak" mikor visszaolvastam, de annyira nem voltam alapos...
Örülök, h. jól vagytok és kiscsaj nem siet! :wink:
Híztál vagy csak poci nőtt? Én talán most már lassan elérem az 50 kg-ot :roll: :D

Lányok, gyertek a jó hírekkel!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, nálunk is így zajlanak a "nagy" veszekedések! Én mondom a magamét, ő meg csak hallgat inkább... ezzel jól fel bír bosszantani!

Két leányzó bejelölt engem iwiw-en, de nem tudlak benneteket beazonosítani :oops: Egyszer "gyanakszom" Hófehérke/Marára... de nem tudom, ki a másik... segítség! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi, küldöm a listát :)
mieza

Sziasztok!

Most kezdtem el járni a BMC-be, és annyi lenne a kérdésem így elsőre, hogy a vizsgálatra ugye a menstruáció 3 napján kell menni... Nekem az első két nap alig van valami, és igazából a 3. nap indul be rendesen, ilyenkor melyik számít az első napnak, nem tudjátok?
estrella22

Sziasztok!
Ha valakinek szüksége lenne még megvan:3 doboz Ultrogestanom, Gonal-900 NE,14 Decapeptylem, 10 ampulla és 10 oldószer Menopur 75 NE, Gynazol 2% hüvelykrém, Metypred 16 mg tabletta/26 szem, bontott 4 szem hiányzik belőle/,Írjon privit és árban biztosan megegyezünk nem akarok meggazdagodni belőlük...
Decapeptylt, ha valakinek felírnak 28 ampullát a Szent János gyógyszertárban szólni lehet és csak pl felét 14 ampullát is kiadnak a 28 darabos receptre, én már párszor csináltam ilyet, mert volt volt előző stimuból megmaradt készletem.
2010.07.02-án személyes átvételi lehetőség is van Budapesten/UH -ra megyek a BMC-be/

07.02-án első UH, már nagyon türelmetlen vagyok.Jön valaki 07.02-án a BMC-be? Kisbeeka jön, más valaki?
Vendég

Estrella én elfelejtettem, de tudom, hogy van erre szabály. Majd jönnek a lányok és segítenek :)

Judit, msi, hol vagytok már!?

Navi, hát igen, így megy ez :)
mieza

Csak nem életem első laptetője? :)
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?