Sziasztok!
Mindjárt itthon van a párom! úgyhogy majd egy kicsit nem jövök
Bár a 22 órás utazás alatt csak 2-t aludt, előtte meg bulizni vitték, szóval nem tudom mennyire lesz életképes. Szerintem megjön és beájul 24 órára az ágyba…
Hát, senki nem jártas álomfejtésben? Kíváncsi lenné, hogy mit jelent, ha babával álmodsz
Én mostanában ha álmodom, mindig az az alapszitu, hogy terhes vagyok. Pl. most éjszaka fiú voltam, össze akartam jönni az este látott film főszereplőjével, de mielőtt randira hívtam, szóltam neki, hogy tudnia kell valamit, terhes vagyok… Ő így nem vállalt, a karrierét választotta helyettem. (már nagggyon jó lesz, ha jön haza az uram
)
Kissangyal, így legyen! Annyit nevettem az altatós cuccokon
) Iszonyú jó lehetett!!! Na látod, a jelek is megjöttek
Mondom, hogy még most ágyazódnak be, úgyhogy csak pozitívan, ne stresszeld magad!
Judit, a te kajarendelős storyd se semmi
Lágy büszke apura, nagyon jó fej, hogy így támogat!
Kispatak, hajrá munka, hajrá pihenés
Én is sírtam, amikor eljöttem az utsó helyemről és most egy icipicit sem hiányoznak azok az emberek
Az újhelyed is jó lesz, majd meglátod!
Maccs, mikor lesznek meg az eredményei a mostani vizsgálatnak?
Sajti, én is csak nézegetem még a babaruhákat, de némelyik annyira édes!! Jaj, már pakoltam, hogy megyünk a tengerhez! gondoltam, hogy ha te nem nyered meg a lottót, majd én! De elfelejtettem venni…
Szóval, akkor most nem is megyünk??? Jaj, most látom, hogy nem volt ötös! Akkor viszont veszek ma lottót és utazunk ha megnyerem, oks? Magánrepcsi?
Képzeld, egy barátnőmék vettek két jegyet Mexikóba, elmentek másfél hónapra, a tengerparton egy turistakajibába laktak, nagyon élvezték, egész nap csak pihentek, fürcsiztek és szeretkeztek. Nem rég jöttek haza, szép barnák, de nem terhes... Mesélték, hogy kb. 2 és fél milla volt ez az út. Szóval, nem olyan drága
A kutyus, hogy van? Kicsúszott a mai reggeli? A párom télen kitalálta, hogy majd ő csinál madáretetőt és vett madárkalácsot is. Tök cuki lett. Másnap láttuk, hogy milyen ügyik voltak a kismadarak, mindet megették. Aztán a kerti kutyakaki szedés közben derült ki, hogy nem madárkák ették meg ezt
Máig se tudjuk, hogy hgoy szedték le a fáról!
Hófehérke, jaj, de jól hangzik amiket csinálsz, egy kicsit mosd ki a fejedből a gyerekzajt!
Navi, de jó, hogy vagy
Szuper lehetett. Igen, mondják, hogy a hosszú kocsiúton nagyon sokszor ki kell szállni, mert bedagadhat a láb, ami a terhesség végig is megmaradhat. Erre majd nekem is oda kell figyelnem, mert azért tavaly karikor voltunk Prágába és ugye kéne, hogy most már többször menjünk. Már mocorog? Jaj, de szuper érzés lehet
Lukácsné, majd a Balcsin jól kipihenitek magatokat. Én is annyira utaznék már, csak jó stabil híreket mondjanak csütörtökön
Kubu, hát, ezek az édes szenvedések
Judit, még mindig ne add fel, tessék hinni benne! És ha nem, akkor se keseredj el, egy csomó mindenkinek a második lombikja sikerült De én még hiszem, hogy ez most sikerülni fog!!!
Brumi, neked is mennek a nagy drukkok! Higgyj benne és koncentrál egy egészséges kiskatonára, ahogy találkozik a szerelmével és egyesülnek és jó helyre mennek nászútra