Hmmc
A szorítást köszi! Kicsit már most ideges vagyok. Remélem ok nélkül.
Délután kell telefonálnom, pont a 2 órám között... Ha rossz hír, a másodikra nem biztos, hogy lesz erőm bemenni, és akkor az embörnek kell megtartania helyettem (nem mintha neki jobb lenne, de ennyi idő alatt nem fogok tudni más helyettest keríteni
)
Hétfőn merre ültetek? (Hátha beugrotok... Mondjuk annyira el voltam foglalva magunkkal, hogy nem is nagyon néztem szét, meg az asztal mellett ültünk a falnál, ahonnan semmit nem látni.)
Elég korán voltunk ott, és én voltam az, akit feltűnően hamar behívtak, miután letette a terheskönyvét (az ismételt AFP-seket mindig előre veszik - nem én kértem).
Nikcsi
Az én férjem is szeretni dédelgetni a "pockot". Ilyenkor annyira aranyos, hogy csak vigyorogni tudok rajta!
Persze mi volt az első mondat, amit 2 puszilgatás között a pocimhoz intézett?! "Kisfiam, fiú legyél, hallod?"
Persze azért, mert én váltig állítom, hogy lányunk lesz! (Azértis...
)
Szántóné van a Praxisban is? Nekem dr. Győrffy-t ajánlották. A stílusa nem annyira megnyerő állítólag, de vitathatatlanul elismert szakember... És mivel eddig mindig Szántónénál voltam, több szem többet lát alapon inkább dr. Győrffy-hez mennék. De még nincs időpontunk, a jövő szerdai UH-ot még megvárjuk vele.
Jajjjj, a fogorvos! Teljesen kiment a fejemből!!! (Valszeg nem véletlenül...
) Szerencsére nincs semmi panaszom, meg pár éve rendberakta a fogaimat a dokinőm, de azóta felé se néztem.
Torna van délelőtt is délután is? (Jól tudom?) Melyik a jobb? Vagy Ti melyikre jártok? (Nekem úgy rémlik, azt javasolta a védőnő, hogy ha ráérek menjek inkább a délelőttire, hogy ne vegyem el a helyet a délutániak elől...)