Sziasztok
Köszönöm az aggódásokat, még fekszem, de a nővérkém kölcsönadta a laptopját.... aztán hátha holnap lekltözik az én gépem is
Most már eltelt egy pár nap amnio óta és úgy tűnik semmi gáz, jól vagyunk az apró görcsök is elmúlogattak, bár 3x2-re emelték a MagneB6 adagomat a magzatvízvétel miatt. Szóval ez a lényeg, hogy nem történt semmi baj a babácskákkal, legalábbis nagyon remélem, erre utaló jel hála nincs.
Egyébként erős göörcsök, magzatvíz szivárgás vagy vérzés utalhatott volna erre.
Deeee maga a beavatkozás egy rémálom volt, bár ahogy elnéztem megcsinálnak itt naponta vagy ötvenet, ebből nem sok (de volt!)csaj volt aki eltorzult fejjel vagy sírva jött ki. Még az első szúrás után én is azt mondtam volna, hogy "nem vészes", de aztán a második szúrást valahová férebökték, forgatták bennem a tűt, majd elájultam, egyszóval ez nem sikerült.
Aztán volt egy 3. szúrás, ez már jó helyre ment, de nagyon fájt, mindezt izonyú fejvakarós tanácskozások közepette, pedig tényleg ez a legtutibb hely és a legtapasztaltabbak a dokik, de kétszer annyi ideig Uh-ztak meg tanakodtak, hgy majd hova szúrjanak, mint aki egy babával csak bement és kijött. Már férjuram el nem tudta képzelni ugyan velem mit csinálnak, mert nagyon sokáig voltam bent, hát be is vallotta a doki meg az assziszt, hogy jól megizzadtak. De tényleg az a lényeg, hogy nem lett utána semmi vész és tényleg jól vagyunk. Még pihenek, nagyrészt fekszek, és még két hét extra kíméletes életmód.
Én még életemben soha semmitől nem féltem ennyire (cisztaleszívás
petesejtleszívás
), amikor felfeküdtem az ágyra ésott tanakodtak felettünk, hogy melyik lehet az A és melyik a B és hova kéne szúrni, és hogy mennyire kalimpálnak és mennyire hegyén hátán vannak a gyerkők, mejdnem világgá mentem, majdnem elszaladtam. Hát igen ez az amikor már nem csak saját magáért aggódik az ember, hanem a gyermekéért is
Mieza ne aggódj ennyire kérlek, mert nem tesz jót.
Én most kérdeztem Zuramat, hogy milyen voltam amikor K ügynökhöz jártunk az elején 2 hetente UH-ra - azt mondja nem paráztam - én is úgy emlékszem, hogy babácskákra bíztam a döntést és a Jóistenre, hogy inkább az elején döntsön a sors, mint később, amikor már a másik babus is veszélybe kerülhet. Nálunk első perctől kezdve tudod megvan a különbség,
5 hetesen 0 naposan petezsák 9mm - 7 mm
7 hetesen 0 naposan a babák CRL 12 mm - 10 mm
Tényleg pont határeset 6 hetesen szívhangot nézni, úgyhogy nyugság van, legközelebb minden ok lesz.
Egyébként én úgy veszem, hogy volt 2 db négysejtes és 1 db 5 sejtes palántánk és ez lehet a különbség.
Érdekes nagyon, de a 20-as teszt nekem is erősebbnek tűnt, mint a 10-es. Ha jól emlékszem nekem ETplusz10. (12) napon mutatta ki reggeli pisiből nagyon halványan, de hát ugye két erős babszemmel.
ms, üdv köztünk! Kár, hgy nem voltam itt, a nehézlégzés miatt egyből mondtam volna, hogy irány a kh, mert ez biza tústimu. Gratu a hcg.hez!
Drukk a kezdésekhez
Drukk a tesztelőknek
Drukk a babásoknak
Drukk a spontán babákhoz
Drukk a tüsző növekedésekhez
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2010.06.27 19:17-kor.