Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jelentkezem a hajnalban kelők táborába. fél 5 kor sikerült kelnem, de úgy zakatolt az agyam (milyen pelust vegyünk majd a babának, mibe hozzuk haza a kórházból :lol: ) hogy nem tudtam visszaaludni. ajajajj azt hiszem kezdődik. és még csak félidőnél vagyok...

Zsu nagyon sajnálom a mk-t még jó hogy bementetek a kórházba. gyors felépülést és mielőbbi babásodást. Legközelebb már jó helyen lesz a kicsike.

Mieza sajnálom hogy még nem hallottátok a kistesó szivverését de nem elszontyolodni simán lehet hogy még korai volt. drukkolok neki nagyon

Kubu gratuládé a félévhez most már aztán pihi ezerrel. (ha tudsz olyat :lol: ) Képzeld kiderült hogy az egyik barátnőmet a Molnár mütötte tiz éve cisztával. Kicsi a világ.

Sajti jó hallani felőled jó duma ez a tengerpartos. amúgy tényleg sok mindenre jó páromnak az ekcémája múlt el a lábán amivel előtte évekig szenvedett. igaz azóta kijött máshol :shock:

Csucsu hú ez az esés durva tényleg vigyázz magadra. Nekem a metróban volt régen ilyen jó sztorim a lábam csúszott be a szerelvény és a peron közé. nem történt semmi nagy baj de mindenkire a frászt hoztam aki látta. nektek mikor esedékes a kezdés?

Judit drukk holnapra. derékfájás jó jel lehet

minden akciózónak mennek a drukkjaim

Kép
vayacon

Jó reggelt,

Vaya,
hú de korai vagy :-)
zakatolás ? lesz ez még rosszabb is :lol: na jó csak viccelek

vissza akartam olvasni az elmúlt pár napot, erre q vuk nem megérkezett, na megyek akkor a kétbetűs helyre aztán vízszinte, a fene :twisted: :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sajti,
szíven találtál ezzel a laptetővel!
Ugyanis be kell vallanom nektek, hogy minden jó tanács és észérv ellenére nem bírtam a kiváncsiságommal, és csináltam ma reggel egy tesztet...ami persze totál negatív lett :cry:
Teljesen elszontyolodva ültem le hozzátok, és akkor jött Sajti laptetője...hát megkönnyeztem kicsinykét!!!
De most arra gondolok, hogy csak én vagyok ilyen gyagya, minek tesztelek korán, mikor Miezának a száznemtudomhányasát egy nappal előbb is csak halvány csík jelezte?!

Kép
judit0713

Vaya,
látom beindult a tervező üzemmód :D

Kubu,
sikerült Vukkot hajnalban megkergetni?
Remélem már jobban vagy!

Kép
judit0713

Szószerint Judit, ne szívas magad, higgyél benne, ki higgyen ha nem te!!! Nekem 189 volt és előző nap reggel csak az látta, aki nagyon akarta, du már egy kcisit jobb volt. 2 nappal előtte full negatív lett volna.
mieza

Ja és a 10-es szinte egyeltalán nem látszott (azóta el is tünt róla), a 20-as volt egy kicsit jobban kivehető :)
mieza

Kedves fiatalok. Csak 4 napot hagytam ki, de két napomba telt utána visszaolvasni. Hát szabad ilyet csinálni szegény ártatlan topiklakóval??? ;)
Most cserébe megkapjátok a reagálásaimat. Lehet időközben elavultak, de csak ti tehettek róla :D

Zsu: Olvasom, hogy bent tartottak, és hogy mi történt. Igazán sajnálom! :)

Eszter: Gynevac: Én is agyaltam rajta jó darabig. Vannak akik esküsznek rá. A régi házi dokimmal elég jóban voltunk. Ő azt mondta, csak azoknak ajánlja, akiknek többszörös fertőzés miatt gyulladásai voltak.
Spermateremtés: Nekünk az e vitamin és a maca vibe párosa jött be. Több nem is kellett. Meg a citrocsepp, hogy ne legyenek bacik ;)

Brumi: Mondanám, hogy a bogomon olvashatsz az inszemről egy részletes leírást, de mivel mára már túl vagy rajta, ezért fölösleges megnézni… (www-re kattintva a hsz-em alatt az jön be)

Kubu: Mi történt tegnap? (elavult kérdés)

Mieza: Szurkolok mindkét babódnak. Az unokatesóm ikrei teljesen különböző súllyal és mérettel születtek 19 éve. Épp most érettségiztek :)
Ha még a nyáron leszel múzeumlátogatós kedvedben, szívesen csatlakozom ;)
Hallod-e, jó sok energiát elszívtál attól a napocskától ;) Azóta ki se dugta az orrát… :)

Kubu: Gratulálok!!! Én már alig várom a szerdát, hogy a férjem is letegye a félév utolsó vizsgáját… Ma is ment egyre. Hajnalban vittem a vonathoz.

Ms: Akkor ezek végül is kedvező jelek :) Én is voltam túlsitmus az egyik inszemnél…. de a vérképem alapján mehetett utána tovább a dolog. Csak otthon maradtam még 2 hétig, hogy tuti ne legyen baj. Drukkolok neked!

Andrea: Te asztán szép tüszőgyárat tartasz fenn :) Remélem sok jó tüsződ lesz, hogy lehessen válogatni… gondolom a többit meg lefagyasztják..

Csucsu: Nagyon vacak érzés lehetett… remélem gyorsan gyógyulnak majd a sebeid!

Rólam: Csütörtökön volt a suliban a beiratkozás. Egész délelőtt és kicsit délután is vittem fel szg-re az adatokat. Berekedtem, elfáradtam. Utána még magántanítottam egy sort, meg a rendszer gazdival megpróbáltuk a routerünket beállítani, hogy legyen wifink. Ez olyan jól sikerült, hogy hazahozva nem ment a net sehonnan. Ennyit két értelmes informatikus munkájáról. Végigpityeregtem az estét, de legalább az asztali gépbe sikerült netet lehelni. Tegnap viszont 10 ig aludtam. Nem is tudom mikor csináltam ilyet utoljára. De legalább sikerült kipihenni ezt a tanévet. Így már csak hétfőn kell bemennem, és kezdődhet a nyáriszünet :) A tegnapi nap is elment. főztem, meg vásárolni voltunk. Vettünk slagot a kertbe, meg rácsot a rózsalugasnak.... most pedig elvonulok babot szedni. De rettegjetek, mert visszatérek...

Na úgy látszik ma meg a koránkelés ártott meg.... :shock:El is vonulok....
:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hofeherke 2010.06.26 08:44-kor.

hofeherke

Judit: Nehogy már egy teszt megtévesszen. Majd annak hidj, amit az eredményhirdetésen mondanak! Addig meg tessék pozitívnak lenni!

hofeherke

Judit sajnálom a nega tesztet de igazuk van a többieknek. higyj benne, még korai volt. drukkok mennek ++++++++++++

Kép
vayacon

Mieza elküldöd nekem is a titkos listát?

Kép
vayacon

Sziasztok!

Túl a 6.szurin is :)
Vér ma is volt,és nem volt kellemesnek sem mondható... :(
De a lényeg,hogy beindultak a dolgok!! :lol:

Amúgy hatását csak az első 2 nap éreztem kb. 1 órával a szúrás után,akkor a bal petefészkem elkezdett fájdogálni.
Van összefüggés e között és a szúrás között,vagy az endóm cs*szeget??

Megy a relax és meditálás ezerrel,hogy minden okés legyen.

Amúgy volt valakinek a Deca-tól ciszta???

Mivel nemrég szedtek ki mindkét petefészkemből cisztákat,picit ráparáztam,hogy ettől még inkább lehet?

de csajok,Sz ügynök tényleg nagyon alapos!
Mindenben biztosra megy.
Ja,eszembe jutott egy újabb kérdés a longosokhoz.

* mivel most azon kell imádkozni,hogy a stimu lehetséges kezdéséig megjöjjön (ráutaló jelek már most vannak), akkor hogy fogja megcsinálni a hüvelyi UH-ot Sz???? :shock:
Úgy értem a vér nem számít?
Hogy fekszem fel oda egyáltalán úgy,ha már van menstr.??? :lol: :shock:

Ez normális dolog?

muszáj is megjönnie,mert haladni akarok!!! :D

Vickany: én is várom a pénteket! Csodás lehet nektek már AZT az UH-ot nézni :)

Tündér vagy a szurival,de köszi mégsem kérném.
Már csak azért sem,mert Sz is kérte,hogy azokat még ne váltsam ki,így még akár változhat is a dolog.

Ja,és a legszebb a dologban,hogy még azt se tudom,rohanok-e onnan délre dolgozóba...
Merthogy még most sincs meg a köv. heti beosztásom...

Csak reménykedhetek,hogy egyáltalán szabadnak írnak be legalább reggelre... :?

Közben anyósom is hívott tegnap,bár már 2 hónapja mosolyszünet van,ő próbálkozik...
De nem sok kedvem volt ma vele "shoppingolni".
Inkább írogatok Nektek :D

Longosok: a stimu napjától mit szúrtatok,és hányat?
A Deca-n kívül a többi szuri is előretöltött fecskendőben volt?
(Remélem a többinek a tűje is picurka :D ).

Ja,és valaki tud egy frissített babavárós listát?
Vendég

Judit: ne tessen idő előtt tesztelgetni!!!
Csak pozitív gondolatokat szabad ilyenkor magadhoz engedni, a negatív is önmagát beteljesítő jóslat lehet,úgyhogy csak +++++++++++ dolgokra gondolj!!

Természetesen sikerülni fog Neked is,ahogy itt mindenkinek!

egy hónap múlva nekem is fog!!

Párom azt mondta tegnap,hogy nekem azért fog sikerülni elsőre,mert sikerülnie KELL! :lol:
Egyszerűen mindent el szoktam érni,amit akarok,így sok választás nincs. :D

Sajti: örülök,hogy előkerültél :)
hiányoztál a legutóbbi BMC-s látogatásomkor!
Megszoktam,hogy minden alkalommal összefutunk! :)

Csucsu: köszi,igen kezd végre beindulni a dolog nekünk is :)
Vendég

Kisbeeka, mi az a frissített babavárós lista? Ez?

Álmaink

Nem sajnos nem mindegyik injekció lesz tűbe rakva. A gonal nagyon szuper, az egy adagoló ceruza, viszont pl. a merional nagyon szar. Azt majd kérdezd meg a vérvételesektől hogy kell. (nagytűvel felszívód az oldószert, összekevered a porral... kistűvel beadod...)

Igen, mensi alatt fog megvizsgálni. Hidd el, több ilyet látott, mint te nőgyógyászt :) Csak neked ciki az elején, neki nem. Én már megszoktam, kicsit sem vagyok szégyenlős, ezzel jár :)
Vannak trükkök: tampikát az utsó pillanatban rántom ki, amikor szól, meg viszek törlőkendőt.. stb. de én niagara mennyiségű vagyok :)
mieza

Igenis, értettem!
Csak pozitív gondolatokkal töltögetem magam...épp most értünk haza Eszter lányommal a shoppingból, és végig édi babaruhákat nézegetett :D
Ja, és megvolt a nagy áttörés! Ő, aki eddig mindig lánypárti volt, azt mondta, hogy végül is kissrácokat is lehet vagányan öltöztetni, tehát nem bánja, ha ifiúr lesz a baba :lol:

Mieza,
nagyon köszi az infót a tesztekről, ez most totál megnyugtatott!
Én ugyanis ma még csak 10-essel próbáltam, mert az ugye érzékenyebb :roll:
De akkor holnap reggel (vagy hétfőn bmc előtt?) megcsinálom a huszast is!
És persze semmit sem hiszek el tutira, csak amit az ügynöknő mond majd hétfőn :oops:
Végülis Zsuzsiinknak sem volt pozitív teszt, mégis mértek hcg-t...

Mara,
de jó is, hogy végre nyári szünet van!
Már csak a nyár hiányzik :roll: Bár cégre kezd érni a málnánk, és a meggyfán is jó sok van, tehát csak lesz valami látszata ennek az évszaknak is :)

Béku,
látom nem olvasgattál régebbre vissza...ez a bládis uhu mindannyiunk parahelyzete volt anno az elsőnél.
Igen, jól érted, úgy fog megvizsgálni!
Nyugi, nekik ez mindennapos sztori, igyekeznek nem zavarba hozni.
Érdemes a tampont már előtte kivenni, és az öltözőbe már csak betéttel érkezni.
Na meg nedves törlőkendővel!!! Így egész ügyesen felfrissítheted magad mielőtt bemész a vizsgálóba. Ne felejts el zacsit vinni a "cuccnak", amit aztán majd ügyesen eldobhatsz, mintha mi sem történt volna :wink:

Kép
judit0713

Mieza,
most aztán jól elláttuk Brekit tanácsokkal :D
Pont egyszerre írtunk!
De ezek után már talán nem fog parázni :wink:

Kép
judit0713

Édesek vagytok csajok!!

Bár azzal vitatkoznék,hány nőgyógyászt láttam,vagy hogy engem hány látott az elmúlt évben :lol:
De lényeg a lényeg,hogy annyira akkor nem para...

No és amúgy a Deca mellett lehet szedni gyógyszert a mensi görcsökre?
Csak mert az enyémek olyanok,hogy a földről nem kelek fel,ha nincs bennem egy tabletta :D

Nem mondta senki,hogy lehet-e,nekem meg talán holnap már igencsak aktuális lenne.

szóval akkor viszek magammal tampont,betétet,zacsit,és törlőkendőt :lol:
betét bekészít,tampon kiránt,gyors fekvés,lassabb leszállás :D
törlés,öltözés :lol:

Ja,nem olvastam vissza annyira,akkor még nem voltam erre,mikor ez a jelenség nálatok is problémás volt :)
Vagy azóta lehet,hogy elsiklottam az infó fölött.
Pedig próbálok az okosságokra odafigyelni ;)

tegnap mi is nézegettünk babarucikat párommal.
Végül persze nem vettünk,de nagyon édesek voltak!

Ilyen téren nem vagyok babonás,nem hiszem,hogy azért ne jönne össze a baba,mert valamit már beszereztünk neki.

Évek óta van egy faragott bölcsőnk,amit még a barátainknak vettünk,de sose volt alkalmas nekik elvinni,és hát azt nem lehet ugyebár sokáig használni...

Sőt,még az én régi babaruhácskáim is megvannak :)
Némelyik egész jó állapotban :lol:
Vendég

igen Mieza,erre a listára gondoltam,a táblira,csak nem jött a számra a szó :lol:
Vendég

Szerintem nyugodtan vegyél be fájdalomcsillapítót, a deca még csak előkészíti bent a cuccokat :) Amíg nincs bent baba, bármit tehetsz :)
mieza

csak azért,mert vényköteles erős bogyót szedek,és nem tudom,hogy ezekkel a szurikkal összeegyeztethető-e...
de betelefonálni nem merek,múltkor is kiakadt Sz,hogy miért hívjuk amiatt,hogy mehetünk-e,hisz ő mondta,hogy 21.napon találkozunk :lol: csak épp a recepciósok mondták a telefonban,hogy inkább helyette 24-én menjek újabb nőgyogyó vizsgálatra,pedig megvolt minden eredmény :lol:

szóval ideges volt,hogy minek hívtuk,de legalább mi megnyugodtunk,és ennek hála,elkezdtük :D

mikor műtöttek,kaptam fájdalomcsillapítót éjszakára,arról lelestem,hogy mi az,de az is vényköteles volt,mint a másik,de kevésbé erős,viszont gyorsan hat :)

mieza: ha jól emlékszem,a Deca, Merional, Gonal, ovitrelle volt a vényeimen,meg még vmi... az nem jut eszembe.
Nem tudod,hogy lesz azoknak az ütemezése?
Még jövő péntekig Deca van,elvileg aznap kezdődhet a stimu.
Neked hogy volt?

Az Uh nem fájt Neked?
Vendég

Sziasztok,

én is csináltam tegnap egy nega 10-es érzékenységű tesztet :cry: nagyon neki kámpicsorodtam...nekem szerdán kell mennem vv.-re,de annyira nem érzek semmit,mint az előző kettőnél :cry: beszéltem egy lánnyal akinek akkor és ilyen protokollal csinálták az E.T és neki szurkál a petefészke és nagyon fáj a cicije...nekem semmi ilyen tünetem nincs :cry: :cry: :cry:

Mieza: ezt nem értem,a 10-es nem mutatta ki a 20-as meg igen???de,hát a 10-es az érzékenyebb nem :?:

Andikám: nagyon szép számmal vannak tüszőid :D szerintem több lesz ebből jó min 4 :!: :D :!:

Csucsukám: annyira sajnállak,hogy eltaknyoltál :cry: Kiváncsi vagyok a meglepi bulikára :D

Kubu: Te aztán borzasztó ügyi vagy :D Gratula :D :D :D

Sajtikám: annyira birom én is ezeket a nagyon jó tanácsokat :twisted:" Menjenek el pihenni az jót fog tenni"igen,jót tesz az tuti csak gyerek nem lest belőle,hiszen számtalanszor kipróbáltuk már :evil:

Béka:a deca megy végig a gonal és a merional reggel és este kell nyomni...ovitrelle: az tüszőrepi azt majd a punkció előtt 36 órával kell beadni...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok :lol: :lol:
Köszönöm az aggódásokat, még fekszem, de a nővérkém kölcsönadta a laptopját.... aztán hátha holnap lekltözik az én gépem is :lol:

Most már eltelt egy pár nap amnio óta és úgy tűnik semmi gáz, jól vagyunk az apró görcsök is elmúlogattak, bár 3x2-re emelték a MagneB6 adagomat a magzatvízvétel miatt. Szóval ez a lényeg, hogy nem történt semmi baj a babácskákkal, legalábbis nagyon remélem, erre utaló jel hála nincs. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként erős göörcsök, magzatvíz szivárgás vagy vérzés utalhatott volna erre.
Deeee maga a beavatkozás egy rémálom volt, bár ahogy elnéztem megcsinálnak itt naponta vagy ötvenet, ebből nem sok (de volt!)csaj volt aki eltorzult fejjel vagy sírva jött ki. Még az első szúrás után én is azt mondtam volna, hogy "nem vészes", de aztán a második szúrást valahová férebökték, forgatták bennem a tűt, majd elájultam, egyszóval ez nem sikerült. :cry: :cry: Aztán volt egy 3. szúrás, ez már jó helyre ment, de nagyon fájt, mindezt izonyú fejvakarós tanácskozások közepette, pedig tényleg ez a legtutibb hely és a legtapasztaltabbak a dokik, de kétszer annyi ideig Uh-ztak meg tanakodtak, hgy majd hova szúrjanak, mint aki egy babával csak bement és kijött. Már férjuram el nem tudta képzelni ugyan velem mit csinálnak, mert nagyon sokáig voltam bent, hát be is vallotta a doki meg az assziszt, hogy jól megizzadtak. De tényleg az a lényeg, hogy nem lett utána semmi vész és tényleg jól vagyunk. Még pihenek, nagyrészt fekszek, és még két hét extra kíméletes életmód.
Én még életemben soha semmitől nem féltem ennyire (cisztaleszívás :!: petesejtleszívás :!: ), amikor felfeküdtem az ágyra ésott tanakodtak felettünk, hogy melyik lehet az A és melyik a B és hova kéne szúrni, és hogy mennyire kalimpálnak és mennyire hegyén hátán vannak a gyerkők, mejdnem világgá mentem, majdnem elszaladtam. Hát igen ez az amikor már nem csak saját magáért aggódik az ember, hanem a gyermekéért is :cry:

Mieza ne aggódj ennyire kérlek, mert nem tesz jót. :!: :!: :!: :!: Én most kérdeztem Zuramat, hogy milyen voltam amikor K ügynökhöz jártunk az elején 2 hetente UH-ra - azt mondja nem paráztam - én is úgy emlékszem, hogy babácskákra bíztam a döntést és a Jóistenre, hogy inkább az elején döntsön a sors, mint később, amikor már a másik babus is veszélybe kerülhet. Nálunk első perctől kezdve tudod megvan a különbség,
5 hetesen 0 naposan petezsák 9mm - 7 mm
7 hetesen 0 naposan a babák CRL 12 mm - 10 mm
Tényleg pont határeset 6 hetesen szívhangot nézni, úgyhogy nyugság van, legközelebb minden ok lesz. Kép Egyébként én úgy veszem, hogy volt 2 db négysejtes és 1 db 5 sejtes palántánk és ez lehet a különbség.

Érdekes nagyon, de a 20-as teszt nekem is erősebbnek tűnt, mint a 10-es. Ha jól emlékszem nekem ETplusz10. (12) napon mutatta ki reggeli pisiből nagyon halványan, de hát ugye két erős babszemmel.

ms, üdv köztünk! Kár, hgy nem voltam itt, a nehézlégzés miatt egyből mondtam volna, hogy irány a kh, mert ez biza tústimu. Gratu a hcg.hez! :lol: :lol: :lol: :lol:

Drukk a kezdésekhezKép

Drukk a tesztelőknek Kép

Drukk a babásoknakKép

Drukk a spontán babákhoz Kép

Drukk a tüsző növekedésekhez Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2010.06.27 19:17-kor.

Maccs
vörösmacska

Kisbeeka: Amit még írhatott, az a metypred vagy mi, amit majd a műtét után kell bevenni, gyulladáscsökkentő gyógyszer.
Én a fájdalomcsillapító miatt kicsit sem aggódnék, tuti, hogy mehet, akkior is ha vényköteles. Én Cataflamot szedtem, kettessével...

Angyal: Hát, most leszidjalak??? :)))
Figyi, ilyenkor még semmit nem tud kimutatni a teszt. Van akinek aká 12 napig is eltarthat a beágyazódás, szóval lehet, hogy pont most kezd el megtapadni, te meg stresszeled magad, ami nem segíti.
Csak nyugi. Ha kibírtad hittel az eddigi hónapokat, az a pár napot már csak kibírod!
Volt olyan, aki semmit sem érezett és mégis meg lett a babája. Én konkrétan ugyanazt éreztem először mint másodszor, az első ugye negatív volt, el sem indult, a második meg pozitív. Szóval csajok, tudom, hogy iszonyú nehéz, de NEM FIGYELNI A JELEKET!

Inkább picit forduljatok a babókhoz és szurkoljatok nekik, biztassátok őket :)

Mi sem értettük, hogy a 10es semmit, a 20-as is nagyon halványan. (egyébként ma megnéztem és már semmit sem látszikegyiken sem. Szóval gyorsan lepipiltem egy másikat és ráírtam az akkori dátumot :) csaltamcsaltam :) viszont most olyan béna volt, hogy őrizgetek és tök egycsíkos tesztet :))
mieza

Ja és Mieza szerintem kérdezz rá a plusz folsavra, mert szerintem nem kell, ha terhesvitamint szedsz, viszont a Magne B6-ot ajánlanám, nekem K ügynök egyből elrendelte 3x1, és amikor mondtam, higy nyilalt egy icirit odalent, egyből mondta, hgy 3x2 Magne b6!!!!! - szerintem erre is kérdezz rá.

prolaktin gyogyót tényleg 12. hétig ajánlják, éppen a vetélés miatt fokozatos elvonással, csodálkozom, hogy neked leállították, én még a 9. heti elvonástól is tartottam!

Maccs
vörösmacska

Szia Maccs, de jó, hogy jössz, drukkoltunk érted. Hát, elég félelmetesen hangzik ez a vizsgálat.

Én már megnyugodtam. Leszívtam a napot és azóta én is úgy vagyok, hogy döntsék el a babók, mi várjuk őket.

Holnap jön haza a párom, már naggggyon ideje. Többet nem mehet sehova ilyen hosszú időre, ilyen események közepette.

Ma meg volt az első hangulatingadozásom. Tök vidáman ébredtem, anyuval beszéltem telefonon, ő meg csak beszélt-beszélt, aztén kérdezte, hogy és a kutyuk hogy vannak, mire én úgy elkezdtem bőgni a semmiből, mint egy óvodás. De az a torkaszakadtából legörbült szájjas. Anyu kérdezte, hogy mi van. próbáltam belezokogni a kagylóba, hogy biztos a hormonok, fogalmam sincs. Leraktuk, bőgtam vagy másfél percig, aztán teljesen felfrissülve és megkönnyebbülve felhívtam anyut :)
Hát, fura volt :)
Ha hazaér a párom, majd csak néz, hogy ki ez az új nő itthon :))
mieza

Angyal,
látom te sem vagy türelmesebb mint én :)
De nyugi, lesz itt szép kis hcg szint mindkettőnknek, ez a nega teszt csak a bünti a kiváncsiságunkért :wink:
Egyébként a cicimen én sem érzem, a hasszurkák meg bármire is utalhatnak, de én igenis azt mondom, baba lesz itt, mert nagyon várjuk!!!

Csajok,
ti is One Step 10-essel próbálkoztatok sikertelenül?

Macs,
szegény, már most beleborzongtam ahogy írtál róla, pedig szerintem még próbáltad is enyhíteni!
De az a lényeg, hogy megcsináltattad és mindannyian jól vagytok!!!

Kép
judit0713

Macs, nem állították le az utrot, nyomom keményen. Sőt, ha úgy érzem, azt mondták, hogy akár szájjon át is bevehetek egy-egyet. Ritkán szoktam, de van olyan.

Azt mondta Sz.hogy a terhesvitamin és az utron keresztül nem kell semmi, majd a vérvétel után. A nődokim meg teloban azt mondta, hogy Femibiont vegyek, mert abban már olyan formában van a folsav, ami könnyebben felszívódik. Azt mondta, hogy terhesség előtt jobb az elevit, utána meg a femibion. (de ugye tudjuk, hogy minden doki mást mondd:)
Szóval, nekem van itthon egy teljes hatalmas csomag Elevit, ezt szedem tovább, mert kidobjam? Abban 0.80mg folsav van. Az eurovit folsav szerint terheseknek 4,5-6mg-ot kell szedni, ami ebből másfél-két tabletta. Én most abból is szedek napi egyet, szerintem nem árthat, még így is a javasolt mennyiség alatt vagyok :)

A MagnaB-t úgy szedem, hogy ha szúr, azonnal kapok be belőle. (szóval napi 1-2-t tuti) és az el is múlasztja. És néha iszom magnéziumos pezsgőtablettát. De meg fogom kérdezni csüt a nőgyógyászt :)
mieza

Judit, igen, OneStep10 ezt használják az inszemesekre a bmc-ben :)
mieza

Macs, méretekben egy kicsit le vagyok maradva, mert nekem 6+0-n néztek:
8 és 10-es petezsákot.
De hát, ezzel úgy vagyok, hogy majd behozzák és lehet, hogy nekem nem lesznek 4 kilos gyerekeim. A babás fórumon ennyi idősen mindenkinek kétszer nagyobb méretei vannak, még egy ikres kismaminak is.

Meg mi amúgy is mindig különleges esetek vagyunk, sose ment még minden a legkönnyebb úton, fel vagyunk rá készülve :)
mieza

Képzeljétek, tegnap átjött egy barátnőm egy ősrégi munkahelyemről. Ott volt egy elég hárpia, iszonyú kövér csaj, de mindig olyan helyes pasijai voltak, akikkel úgy beszélt, ahogy én a kutyámmal sem...

Kérdeztem mi van a csajjal. Mondta, hogy azzal a sráccal, akiről még én tudtam szétment, de rögtön össze is jött egy másikkal. Aztán 5 hónap együttjárás (és együtt élés) után teherbe esett. MÉg nem akarta a babát, de megtartották. (37 éves a csaj).
És, hogy mennyire utálta végig a babát, mindenkinek csak szidta, végig cigizett mellette és nehezet emelgetett, hátha elmegy, még a hasát is ütögette, ha róla beszélt.

Aztán szülésnél mikor meglátta, az volt az első, hogy bocsánatot kért tőle mindenért, amit ellene tett és most nagyon szereti, teljesen oda van érte.

Csak mosolyogtam, hogy én alig merek valamit is csinálni, ha szúr egyből fekszem le, ő meg miket csinált és mégis akart maradni a baba.
Szóval, nekünk sem szabadna így stesszelni, mert aki maradni akar, az maradni akar :)
mieza

Mieza, nem az utro leállításáról beszéltem, hanem a prolaktinra szedett gyógyszerről.
:lol: Én terhesség előtt és a 12. hétig Femibiont szedtem plusz vasat, most meg heti két szem elevitet.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!
Ti aztán rendesen irtok :shock: :D

unom,h ilyen rossz idő van!

Kisbeeka!Neked van/volt cisztád?és hogy vették ki?nekem is van a petefészkemben(mindkettőben)

Judit !No para ++++++++++++++++++++++++++++++ ez meg lesz !

Csajok! tegnap elött arról álmodtam,h terhes vagyok szinte még éreztem,h nagy a hasam és feszül,tegnap pedig,h pici babám van!

Nem jártas vki ilyen álomfejtés témában???????????plíz :shock: :shock:
vikus82

Macs, hát látom, a dokik sem egyformák. Bocsi igen, a prolaktint leállították nekem azonnal. A terhesvitamint meg fordítva mondták :)))
mieza

Vikus, ez azt jelenti, hogy nagyon szeretnél babát :)))

Jaj, sajnálom, hogy rossz időt csináltam nektek. Tudom, hogy hideg van és esik, de én fizikailag régen nem voltam ilyen jól :) Kapok levegőt és ideges sem vagyok, sem feszült, normálisan szúrogatok, olyan feszülős-tágulós érzések :)

Tesztelők, nyomtok holnap is egyet? (Akció előtt?) Kissangyal, ez rád nem vonatkozik, ez neked csak a kedd lesz majd :)
mieza

Hááát, nem tudom!
Lehet hogy megpróbálom még korán, mielőtt apa hazaérne a szolgálatból.
Így ha nem sikerül nem kell neki megmondani :oops:

Kép
judit0713

Macs: Apám , miken mentél keresztül :shock: :shock: :shock: Nagyon nagy hős vagy,de ezt már a ciszta leszívások alkalmával is bizonyítottad :!: :!: :!: Pihengessél sokat :!: :!: :!: De ugye tudod,hogy nem lesz semmi baj :!: :!: :!:

Mieza: szerintem a B baba is meg fog maradni....valamiért ezt érzem veled kapcsolatban,hogy ikres mamika leszel Te is :wink:

Judit:igen a kíváncsiság nagy Úr :wink: Igazad van,most terhesek leszünk :wink:

különben amióta leírtam,hogy nem érzek semmit azóta majd szét szakad a mellem :roll: :roll: :roll:
tudom,hogy korai volt a teszt,de a mell feszüléséről és a has szúrkálásról utólag mindenki beszámolt :P ezért az elekenődés :oops:

Kép

kiss angyal

Angyalkám semmi elkenődés, én úgy érzem siker lesz!!!!! :lol: :lol: :lol: Eszter az ég világon semmit sem érzett és úgy ment vérvételre! Ezt ne feledje egy tesztelő sem! Aztán én sem pukkantam ki a tünetektől! Úgyhogy a tünetek lehetnek ez is és az is!!!!!!
Következő teszted tuti pozitív, mert ott van(nak) a bab(uskák) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Judit neked is a következő teszteléshez megy a varázslat, mert ott is tuti pozitív lesz :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Csajócák:

a legnagyobbat még nem is meséltem...a Punkció...valami új altatót használhatnak ami sokkal gyengébb,és mikor kitonak a műtőből már mindenki fent van és pofázik...emlékszik is rá az ember lánya csak éppen kontrolálni nem tudjuk ,hogy miket beszél :lol:

Amikor beadják az is lassabban hat van időd kábultan elmagyarázni a bentlévő embereknek,hogy mi is a szived fájdalma :D én egyszercsak elkezdtem mondani a fiatal jóképű altatóorvosnak,hogy mennyire félek...ezen egy kicsit megijedt a brigád,mert aki előttem volt lány nem tudták elaltani,mert 225-re felment a vérnyomása)...erre a dokker elkedett poénkodni,hogy mit gondolok én,hogy Ő egy kannibál...hát és ekkor elketdett dőlni belőlem aminek nem kellett volna..hogy,nem szeretnék fül nélkül ébredni,mert hát lehet kettő van belőle,de én mind a kettőt nagyon megszerettem ezalatt a 37 év alatt...meg,hogy mi lenne ha befejeznék itt a csacsogást és akkor folytatnák mikor én már alszom :shock: emlékszem rá,hogy ezeket mondtam,de nem akartam...
Amikor kitoltak a műtőből már fent is voltam...Blikket rendeltem,hogy most azonnal olvasni akarok(soha nem olvasom ezt az ujságot)..amikor bekerültem a szobába az Anyukám ott állt mellettem és mondtam neki,hogy mi volt mielőtt elaltattak...néz az Anyu olyan "hülyén"...mondom mi van nem érted???Azt mondja nem ,mert nem magyarul,hanem angolul beszélsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A páromnak,meg azt ecseteltem,hogy milyen cuki-fiú az altatós bácsi :D :D :D

Ez az altatás most nagyon el van találva :D :D :D

Minden csaj fecsegett mikor betolták a szobába és az Évike (műtőből)mindig nagyon nevetett :D :D :D

Kép

kiss angyal

Macs: a Jó Isten beszéljen belőled :D :D :D

Kép

kiss angyal

Angyal,
nekem is mondta a párom, hogy amikor kitoltak komplett kajarendelést adtam le neki, meg mindenáron be akartam rejteni őt is a takaróm alá :lol: ...de nem emlékszem semmire, mert én azonnal vissza is aludtam, és csak jó másfél óra múlva ébredtem, akkor meg már ott volt a kért kajákkal és csak rötyögött rajtam, mikor néztem nagyot :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok Lánykák!

Ha nem is irok, de olvaslak titeket.

Megvolt az utolsó napom, tegnap eljöttem.

A hét eltelt, próbáltam jól türni a dolgokat, de tegnap du. eltörött a mécses. A legjobb kollégáim nagyon fognak hiányozni, de hát ez van. Majd meglátják mit vesztettek ezzel a döntéssel. Az utódaim nagyon fogták/fogják a fejüket, meg is értem őket, nagyon nehéz feladatokat hagytam rájuk.

Én most keresgélek ill. holnap megyek pár napra, ugyhogy nem is tudlak titeket olvasni, de annál többe fogok rátok gondolni.

Macsek: te egy igazi hős vagy!
Mieza: remélem másik babó is marad veled, de tudod a Jó Isten kezében vagyunk!
Kubu: gratula a félévhez, a görcsökkel miatt aggódtam érted

MIndenkinek szorítok üdv kispatak
Vendég

Szasztok! :)

Most visszafelé - rákba :

Judit:
Bocsáss meg, nem akartalak elpittyenteni a laptetős felajánlással... :oops: Én nagyon bízom a sikeretekben, remélem, hogy korai volt a teszt, szorrrrítok ezerrel!!! :)
Ébredős kajarendelésed nagyon jó! :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyalka:
A te ébredős sztoridon hangosan nyihogva nevettem, mire bejött a Zuram is és elolvasta, aztán pukkadtunk mindketten!!! :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Macs:
Drága Kenyér! Jól megszenvedtél, gyors felépülést kívánok! A gyerkőcök tuti rendben vannak és egészségesek, novemberben pedig a karodban lesznek és te leszel a legbüszkébb anyuci! :)

Mieza:
Hangulatingadozásod sajnálom, de lehet, hogy ezeknek a könnyeknek vmiért musz volt kijönni. Tudod, nekem azt mondta Tündérkeresztanyánk, amikor pityeregtem nál, hogy ..."hagyja itt a könnyeket!". Végül is igaza volt (ebben is), minek feszüljenek tovább bennem? Lehet, hogy neked is csak pl. a férjed hiányzott... Aztán mostmár nemsokára otthon lesz és jól megvígasztal, biztos kapsz vmi kis apró ajándékot is tőle. :)

Vikus:
Mekkorák azok a ciszták?
Az álmodban beteljesült a vágyad, kívánom, hogy a való életben is nemsokára úgy legyen! :)

Béku:
Most jó ideig tuti nem futunk össze a bíemszíben.
Babahacukákat én is mindíg sóvárogva nézegetem... Azzal nyugtatom magam a kirakatok előtt, hogy ha majd nekem is lesz babácskám, akkor én is itt fogok vásárolni, bi-bííí! :lol:
Látom bládis uhu okosságokkal már megtömtek a lányok, nem is fárasztalak vele, manapság ez már nekem is tök természetes, nem izgatom magam a doki előtt.
Anyóspajtit meddig parkoltatod, enyhültél már icirit?

Vaya:
Aztán nehogy munkanélkülivé tedd a kakasokat, hogy ilyen korán reggel kipattan a szemed! :lol:
Szerintem nem gáz már a pelusokról lamentálni, ezt nem lehet elég korán kezdeni! :)
A tengert imádjuk, csak az egy-két hónapos kirucc nem menne anyagilag és ezt nem akarta felfogni a háziorvosunk. Mintha aznap a holdon járt volna az okossága... :roll:
Védőnénihez jársz szorgosan, vagy ő látogat? Hogy megy ez így a félidőtől?

Mara:
Nemsokára vakáció!!! :lol: Emlékszem, hogy diákként mennyire vártuk, az eszembe sem jutott, hogy a tanárok legalább annyira vágynak rá.
Éljen a babszedés, a rózsalugas és a pihenés! Töltődj fel jól, aztán ne kímélj minket! :wink: :lol:

Kubukám!
A Jó Istenke gyógyítson mááá meg!!! Sajnálom, hogy ennyire vacakul vagy... :?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kispatak:
Sajnálom a munkahelyed... Remélem lesz másik, lesz jobb! :)

Egy kis vidámság, aki szereti a musicaleket (nem olyan jó felvétel, de vicces):
http://www.youtube.com/watch?v=xeOhcKB6duI

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Képzeljétek!
A snacink megette anyukám házi készítésű szappanját a telken!
Egyből az jutott eszembe, amit a rajzfilmekeben látni, hogy büfikor szappanbuborékok jönnek ki a száján! :lol:
Anyukám kétségbeesve telefonált, hogy nem árt-e neki; mire én válaszoltam, h. max. jobban csúszik neki a reggeli 6.20-askor. :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hát csajok, én már csak nem változok így 40 felé ballagva....imént beszéltem apával telefonon, és persze nem bírtam ki, hogy ne mondjam el neki a reggeli tesztet :roll: (ő akkor már úton volt a mhelyére, így nem tudott róla)
Persze ő is azt mondta, hogy nem bízik benne, és higgyem csak el, hogy a dokinő csak jó hírt fog mondani hétfőn!
Hát nem csoda, hogy imádom őt :)

Kép
judit0713

Sajti,
szegény kutymó :shock: nem lehetett neki valami jó ízű...bár akkor nem ette volna meg mindet :roll:
A buborékos büfi igencsak ott van :lol:

Kép
judit0713

Judit:
De jó fej a férjed! :)
Szerintem nagyon ízlett neki a szappan-desszert, mert alig hagyott belőle egy picit... :lol:

Örökbefogadós kismamijaink merre vagytok, hogy haladtok?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

macs: Egy hős vagy tényleg ezzel az amnióval. Nekem magnerot-ot kellett szednem, sokkal több magnézium van benne. És én 3x2-t szedtem hogy ne szüljek meg hamarabb. Ez 3000 mg magnézium! Szóval ha pici görcsöd is lenne kérdezz rá a dokidnál. Én úgy tudom a magne b6-ban valami 50 mg van csak. De a magnerotot csak a 36. hétig lehet szedni.

mieza: Lehet venni csak folsavat is (3 mg-osat), tök olcsó volt. Én azt szedtem pluszba a 12. hétig.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lánykák!

Üdv. az újaknak! :wink:

Megpróbálkoztam a lehetetlennel: átnézni az 1 hetes lemaradást...ööö... szóval csak majdnem sikerült :D

Először is, köszönöm mindenkinek a köszöntést!!! Nagyon kedvesek vagytok!
Ma este értünk haza Horváto-ból, nem mondom, h. végig jó időnk volt, de jobb mint itthon, még fürödtünk is (na jó, én csak combig :lol: ) Sokat pihentünk aktívan, passzívan egyaránt, sok-sok focit is néztünk és baromkodtunk! :lol:
A hazafelé út elég szar volt, életemben először bedagadtak a lábaim és már szúrt a hasam alja, pedig odafele a határról vissza kellett jönnünk, mert a drága anyukám nem hozta az útlevelét, ami még 5 évig érvényes, csak a személyit, ami májusban lejárt! :shock: :evil: :D de még így is jobban bírtam, mint vissza!

A lényeg: múlt péntek óta érzem, h. mocorog a picúr!!! :D Annyira jó érzés! :D Szóval kint mindenki tapizott ezerrel... na jó csak a család :lol: És nem csak amikor odateszem a kezem, hanem bármikor, de főleg estefelé élénk!

Akkor gyorsban... már nagyon késő van:

Zsu, nagyon sajnálom!!! Most már képben vagyok sajnos :(

Mieza, nyugi, nem akkora a különbség, de látom a lányok nyugtatnak ezerrel!
Szerintem folsav nem kell, a Femibionban bőven elég van, MagneB6-ot én 3x1-et szedek, a dokim is javasolja. Majd a vérből meg kiderül, mire van még szükséged... ha van egyáltalán!

Kubu, gratula a félévedhez... ügyes kislány vagy! :wink:

Angyalka, Judit, nem türelmetlenkedni!!! Ejnye-bejnye :evil: rossz kislányok! Nagyon szorítok!

Andi, focicsapat alakul :D biztos megtetszett nekik a VB!

Macsesz, ez nagyon brutál :( szegénykém, de most már minden rendben lesz! Pihizzél amennyit csak tudsz!

Sajti, én is mindig álmodozom, h. mi lenne ha megnyernénk az 5-öst... de tényleg nem ártana lottózni is :lol:

Bocsánat lányok (Csucsu, Vaya, Zsuzsi, Kisbéka, Mara, és Mindenki, akinek nem írtam), de ennyi telt mára... kivagyok, mint a liba :? Ja és még kellene fürdenem is :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

kubu

látom te sem alszol :)
csak nem Marci nem hagy aludni?

én ki vagyok csajok, 1kor sikerült elaludnom 4 óta ébren vagyok mire elaludtam volna Filipnek pisilni kellett, Hanna meg 6kor úgy döntött hogy ő éhes és addig rugdosott míg ki nem szálltam az ágyból és nem kapott reggelit.
az uram meg elment 6ra dolgozni szóval jól vagyok....
azt hiszem délben bírnék aludni, de persze ebédmeghívásunk van, szóval az is kilőve....

na mindegy kedden megyünk mi is 1hétre Balatonra remélem ott majd hagynak aludni, egy hétig nem főzök nem vásárolok előre örülök, de aztán jön a költözködés az gáz lesz, már előre látom.

Rodina
sok boldogságot nektek így az esküvő utánra.

navi
örülök hogy minden rendben és hazaértetek.

sajti
a függöny nem mici hanem csak sima macis lufikkal a kezében.

szép napot mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

laptetőmet Juditnak felajánlom meg aki még hétfőn megy tesztre.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?