Nnnna! Jön a nevörending sztori, bocsesz...
Béku:
Sz ügynök szereti picit paráztatni a T.Pácienst, hogy annál jobban örüljön majd a jó hírnek. Nem kell annyira komolyan venni tőle ezt a kis kópéságot. Tök jó, hogy már kedztek! Végre indul a bakterház!
Rodina:
Köszi a táblázatot, ki is nyomtattam, így jobban bennmarad a fejemben.
Zsu14:
A ZénUram is csak eksönkor jött velem, minek fárasszam fél napokat ő, ha úgyis engem vizslatnak. Amúgy sem engedték volna el a melóhelyéről ilyen hosszú időre és ennyiszer..
Andrea:
Már forgatják a Glasstiger III-at!
Azért ez jobb, mint a Rambó hatszázhuszonnyolcezerharmincharmadik része!
Na, ja... A Zurammal kifogtam az aranyhalat, így mindíg lehet 3 kívánságom!
Szegény S.néni, jobbulást a csontocskáinak...
Szuper tüsző és mnyh, nagyon ügyi vagy!
Kedrre mennek a drukkjaim!!!
Mieza:
Érdemes volt rápirítani a párodra, hogy mars várost nézni. Kínai taccs-down versenyző szomszédságát nem irígylem. Brrr!!!
Pelustorta oltári!
Az S-es álmodon akkorát nevettem!!!
Mindíg meg tudsz lepni vmi újabb sztorival, nagyon bírom, amiket álmodsz!
A kisebbik tesónak nagyon szorítok, szerintem vele is minden rendben lesz, majd szépen elkezd növögetni és dobogni is, meglásd!
Woody:
Már több, mint 1 éve szedem a MET-et, remélem hatott a korai vetélés ellen...
Csucsu:
Köszi, jól vagyok, a HCG-m 2 alá merült, nem lesz több vv.
Írtad, hogy szédelegsz, jobb már a közérzeted? Ráadásul még ilyen randán feltakarítottad a betont! Szegénykém...
Köszi a Pancsis híreket, örülök, hogy jól vannak.
Zsu:
Lélekben veled vagyok, sokat gondoltam rád a héten. Brutál értékű volt a
HCG-d! Sajnálom, hogy megtörtént, de legalább időben elcsípték és ha felépültél, regenerálódtál (lelkileg is), jöhet a következő. A lényeg, hogy élsz!
Brumi:
Drukk a sikeres
inszemért, lehet előtte enni (mondjuk ne az "eddhalálramagad étteremben" reggelizz be
).
Kubu:
Milyen kedves történet a Lenygelországos...
Azért Marci minden meghiúsult utat feledtet!
Hát melyik nebulónal, ill. nebulának is kell nagggyon gratulálni?
Eszméletlen amit művelsz, annyira ügyes vagy!
Macs:
Az amniocentézis miatt hiperdrukkjaim mennek, a gépet tényleg költöztessétek le a fszt-re, ez jó ötlet.
Angyalka:
Neked most aztán duplán kijutott a macerából, kívánom, hogy sikeres legyen! Mostanra már biztos el is felejtetted, hiszen ott lebeg a szemed előtt a három csöppség!
Huncut módszer ez a dupla-költöztetés, nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Wikka:
Barátnédnak nagy gratuládé Hannához!
Visszajelöltelek ám!
Mara:
Az amalgám valóban hihetelenül startapabíró, de annál több gondot tud okozni. Jól teszed, hogy kicserélteted! Előtte ezt is olvasd át:
http://biologiaifogaszat.hu/amalgam.htm
Ez is benne volt:
"...Általában ha valakinek átlagos mennyiségű amalgám tömése és átlagos szervi terheltsége van, akkor a töméscserét követően
5-7 hónap !!! alatt tisztulhat meg az amalgámterhelés másodlagos következményeitől."
CSAJOK! Az amalgámtömés nem játék, szabaduljatok meg tőlük!!!
Vaya:
Örülök, hogy jól vagytok, remélem a 4D-n már jobban láthatjátok a kislányotokat.
Vikus:
Az átjárhatósági fájdalma, nem függ össze azzal, hogy volt-e elzáródás. Nekem pl. nem volt és mégis rettenetesen fájt és utána is rosszul voltam. Akkor még nem tudtam, hogy fájdalomcsillapítót kellett volna bevennem előtte. Van akinek nem fáj a HSG, van akinek igen, ez egyénfüggő. Kinek mekkora a fájdalomküszöbe, mennyire óvatosan végzik a vizsgálatot, a páciens mennyire feszíti be a testét. Biztos lazább állapotban kevésbé kellemetlen a vizsgálat, vagy nem is fáj... Egyszóval, ki lehet bírni.
A pempős mézből én a kiskanál hegyén lévő adagot toltam éhgyomorra, de jobban ajánlom a sima pempőt (1 havi adag 1.600,-Ft körül van a Ferenc körúti méhészeti szakboltban), ami savanykás ízű. A rendes pempőbe egy fogpiszkálót kell betenni és kb. 7-8 - szor megtekerni, ami a piszkán marad, azt kell lenyalintani éhgyomorra, majd fél óra múlva szabad enni.
Avarka:
Hysteronál is csicsika van, nem fáj. Utána lehet vérzés, ezért érdemes a bugyiba bekészíteni a betétet beavatkozás előtt. Nekem picit fájt a hasam utána és fel is voltam fújódva, de ez vele jár.
Pendike:
Üdv a fórumon, gyors pocinövesztést!
Itt tényleg mindegyik doki nagyok érti a dolgát, szerintem szimpátia alapján dönts, ha máshogy nem sikerál. Én Szűcshöz járok, ő fiatal, nagyon alapos doki, bírom nagyon, mert mindenre odafigyelt eddig velem kapcsolatban.
Ms:
Üdv minálunk!
Ahogy olvastam a tüneteid, azonnal a hiperstimu ugrott be, de látom, sajnos tényleg kifogtad... Szorítok, hogy hamar jobban legyél!
Vnbeni:
Ti hol csináltattátok a genetikait?
Örülök, hogy beindultál, látod mégsem gáz orvost váltani intézményen belül!
Aztán majd írj, hogy mi van veletek, nagyon drukkolok!!!
Ja! Torok Gyulát küldd nyugdíjba!