Új privát üzeneted érkezett!

Brumi, teleírom az egész fórumot és elviszed a laptetőmet? :) hihihihihi
mieza

Délután ugye nagyot aludtam, aztán a barátnőm rosszhíre. Fogtam magam, kimentem a teraszra, a napocska szépen sütöt még. Napágy és becsukott szem és kiszívtam a napból az összes energiát magamnak és a két babónak. Ezúton kérek elnézést, hogy ha holnap vagy a hétvégén rossz idő lesz :)

Nagyon kibuktam ma, még annak a csodaszép szívverésnek sem tudtam örülni igazán, annyira aggódtam a másik miatt. De annyira jó, hogy írtatok, megerősítettetek és egy kicsit helyreráztatok. Szóval, a teraszon kicsit megerőszakoltam a gondolataimat és helyreraktam őket.
Most már sokkal jobb, mintha tényleg több erőm lenne. És már csak 2 és fél nap és itt lesz az én párom :)

Tudom, hogy sokat írok, bocsánat... Ha egyszer minden rendben lesz és merek majd jönni-menni jobban. alig fogtok látni (olvasni), körbetekergem a várost és minden múzeumba elmegyek, amiket már rég akartam :)
mieza

Mieza,

Bocsika...
Megint egy laptető :D Tegnap is beszedtem egyet, azt megtartom holnapra, de a mait elajándékozom és megosztom köztetek lányok.
brumi24

Nagyon köszi a gyors választ és a tanácsot!
Kb 3 l-t szoktam meginni naponta, de most majd próbálok többet. Remélem majd elmúlik magától. Ha felállok akkor rosszabb, mert fáj a hasam. Nem elviselhetetlen görcsölés, hanem olyan mintha belülről feszítené valami. Nagyon remélem hogy megúszom a túlstimut. Ma tiszta para lettem emiatt... :(
Elvileg hétfőn kellene mennem a Jánosba tesztet csináltatni...
ms

brumi, köszi a jókívánságot! Neked is ugyanezt kívánom ! :)
ms

Hát, ha nincs itt senki, majd elszórakoztatom én magam :))

Ígértem, hogy összeírom, mim maradt. Szívesen odaadom bárkinek :)

A gonalom elfogyott, a tüszik viszont nem nőttek, szóval vennem kellett még gonalt, amiből alig használtam. A stimus lapomból ki lehet számolni, hogy mennyit :) Ha valakit tovább kellene stimuzni, mert nem érik elég gyorsan, az nehogy megvegye a teljes gonált egy-két adag miatt, itt lesz a hűtőmben :)

5db Decapeptylem és 2db Marionalom maradt, ez mondjuk elég drága, de tuti megegyezünk mert nem akarok rajta meggazdagodni :)

Ha gondoljátok :)
mieza

Hú, Juditunk is hétfőn tesztel a bmc-be :))) Ha esetleg vasárnap előtesztelsz, akkor várjuk az eredményeket, ha nem, akkor a hétfői híreket :) Nagyon drukkolunk.

Pihenj sokat, az lehet, hogy segít. Az, hogy bent feszül és alakul, akár a megtapadás jele is lehet, szóval én mindig azt gondoltam, hogy ha valami történik, az mindig jobb, mint a semmi, a csend. Ha most görcsöl a hasam, mindig megnyugszom, hogy még ott vannak, rendben van :)

Ne parázz, az rossz neki(k)!
mieza

Köszi Brumi :) nekem a lapalja szokott bejönni és az az enyém lett :)
A laptető szerencséje legyen a napokban tesztelőké :) Sikerüljön nekik!
mieza

Mieza,
Én itt vagyok még, de lassan megyek elteszem magam holnapra :D Én csak este tudok jönni a fórumba, mert a melóhelyen nemigazán tudok babanetet olvasni.

Ki szeretné a mai laptetőmet????
brumi24

Judit és ms :) ha nekiknem kell, az ikreim jelentkeznek :)))

Szép álmokat Brumi! Én úgylátszik kicsit túltöltöttem magam napenergiával :)
mieza

Annyira aranyosak vagytok hogy így befogadtatok és drukkoltok!! Feltétlenül előtesztelek, úgysem bírom ki hétfőig... Ismerem magamat. :) Gondoltam arra is hogy hátha ez a megtapadás jele, de azért ez a lufi has már túlzás.. Fekve mindenesetre jobb.
Ha ez mégis a babásodás jele akkor persze, elviselem, csak rossz ez a bizonytalanság.
Ha bemegyek a Jánosba akkor hogy állapítják meg hogy ez túlstimu-e? Hormonvizsgálatot csinálnak? Vagy csak ránéznek a hasamra?
ms

Jó éjszakát mindenkinek :)
brumi24

Jó éjszakát mindenkinek :)
brumi24

ms
üdv közöttünk, a túlstimut uh-on nézik meg hogy nincs-e túl sok folyadék benned... remélem nem ez a baj, de az már a beülti napján is látszott volna, vagy 1-2 nappal utána.
nekem is nagy volt a hasam meg fel voltam fújódva nagyon úgy kb 5-6 naptól az utró miatt. igyál sokat amennyit bírsz most a melegbe jobban lehet inni mint én decemberben alig birtam a 2litert is meginni.
sok sikert neked.

judit
neked is szoritok ám nagyon.

woody
te merre jársz??? hogy vagytok?

sajtikám
régen hallottunk rólad.

kubu
nem ér ijesztgetni aztán meg majdnem egész napra eltünni. holnapra szoritunk neked meg kell lennie a vizsgáknak és tessék csak feküdve tanulni Liza érdekében..... aztán vizsga után kemény láblógatást irnék neked elő receptre.

mieza
örülök hogy estére már jobban vagy és hogy a napocska erőt adott, én is ezt szoktam csinálni, hogy napocskából energiát meritek.... már csak 2 nap és itt lesz a párocskád addig csak pozitivan szabad gondolkozni és persze hogy utána is.

holnapiaknak is drukkok mennek.

mi jól vagyunk, ma finom vacsit csináltam, és még pogit is sütöttem.... jó pihit mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Még nem olvastam vissza, de remélem most már utol érlek benneteket.

Zsuzsik nagyon sajnálom, de csak előre szabad gondolkodni

Navi NAGYON boldog szülinapot

Macs deeeee jóóóóóóóóó Neked (így tudom követni, hogy hol tartanánk mi is)

Mieza
Látod mégis megelőztél. Nagyon jó Neked, de vigyázz magadra. A héten meg akartalak látogatni, hogy ne kelljen egyedül lenned, de látom megoldódott úgy hogy nem zavarok, és egyéb dolog is történt ami kizárja hogy menjek.
Csak azt nem tudom, hogy most kitől kapok szerencsehozó Pregnyl-t.
Kaphatok titkos listát én is?

Sajti szerintem a genetikai „csak” 15/fő. Legalábbis nekünk még ennyi volt.

Na gyorsan magamról aztán majd még jövök

Voltam K és K2 ügynöknél nagyon rendesek voltak. Megnézett, nálam minden rendben.
Egyenlőre nem tudják, hogy mi lehetett a vetélés oka, sokat beszélgettünk átnézték az eddigi leleteimet. Elküldött vv-re és a Lintner tanáúrhoz egy méh kukucsra.
Én magánszorgalomból most megyek egy dokihoz. Nem tévedés – most(23.45-re)
A héten engem is elért a torokgyulladás, úgy hogy vv halasztva jövő hétre.
vnbeni

Vbeni, jó rég hallottunk rólad, örülök, hogy néha benézel :)

Hú, elég későn rendel ez a doki :) Biztos, hogy nőgyógyászati vizsgálat lesz? A párod ezt bevette? :))))

Na, mit mondott, mesélj :) Illetve az is érdekelne, hogy K-ékkal mit beszélgettetek, mondtak valamit ami nekünk is érdekes lehet? :)

Mindenkitől elnézést kérek a napocska miatt :)
mieza

Csajok, ha fenn vagytok a Facebook-on, akkor jelöljetek be légyszi mert most még a régi munkatársaim az ismerőseim és az olyan brrr :)
mieza

Szisaztok!

ms,
én is hétfőn megyek vissza!
Hétfői leszívás után nekem csütörtökön tettek vissza 3 babócát.
Hasonló tüneteim vannak, szinte folyamatos, mensiszerű alhasi fájdalom 3 napja és haspuffadás (ez néha kicsit lejjebb megy, tényleg nagyon függ a vízbeviteltől)
Te kihez jársz?
Nekem S az ügynöknőm, bár a beavatkozásokat most szabi miatt Z csinálta. De az eredményt már S-től hallom majd!
Persze én is tesztelek előtte, valószínűleg vasárnap reggel.

Brumi,
gyere majd, hogy mi volt!
Laptetődből egy szeletkét szívesen bevállalnék egy pozitív teszt reményében :wink:

Mieza,
jó volt látni ahogy megráztad magad és újra talpraálltál :)
Én nagyon szorítok mindkét kisbabádnak!!!!

Beni,
de jó hogy újra itt vagy!
Ez ugye egy új út kezdetét jelenti?

Lukácsné,
köszi a drukkokat!
Látom te se tudsz korán feküdni, hiába Filip és a pocilakó :)
A pogiból is küldhettél volna fénypostán :wink:

Kép
judit0713

Igen Lukácsné, a pogiddal álmodtam :)))
mieza

Mieza: köszi a tippet,elolvastam :D
Picit ijesztőek a képek,de elég pontosan leírja a dolgot.

Wikka: tegnap már elfelejtettem írni,de én is nagyon örültem,hogy megismertelek.
Nagyon kuksoltam,hátha látlak valahol.
Ilyenkor picit nehéz eset lehetek,mert mindig nagyon izgatott vagyok a bmc-ben.

Minden ottlétemkor hálát adok,hogy az a nap is eljött,és haladunk :)

Bocsi lányok,de mivel párommal a bmc-s nap az egyetlen,amikor együtt lehetünk 1-2 hetente,mégsem élnék az olcsóbban szerzett szurik lehetőségével.

Ahhoz messze lakunk onnan,hogy hazamenjünk csak a hűtő miatt :lol:
Márpedig aranyat ér olyankor minden perc,és estig nemigen megyünk haza.

Ha a Gonal-os résznél tartunk,és még kevésnek tűnik,eszembe fogsz jutni Mieza :D

Vickany: ne haragudj,de emiatt mégsem kérném a szurikat.
Neked is több óra az út oda.

De nagyon köszönöm a lehetőséget,és annak azért örülök,hogy megismerhetlek személyesen! Gondolom már nagyon várod az UH-t!! :)

No,ma már az 5. Deca-s napnál járunk :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.25 10:53-kor.
Vendég

Angi: Neked hogy megy a szurizás?
2 nap előnnyel indultál hozzánk képest :)

Neked mikorra kell visszamenned az ügynöködhöz?

Csajok,kit nem jelöltem még iwiw-en?
Vendég

Sziasztok!
Ha valakinek szüksége lenne még megvan:3 doboz Ultrogestanom,Gonal-900 NE,14 Decapeptylem, 10 ampulla és 10 oldószer Menopur 75 NE, Gynazol 2% hüvelykrém, Metypred 16 mg tabletta/26 szem, bontott 4 szem hiányzik belőle/,Írjon privit és árban biztosan megegyezünk nem akarok meggazdagodni belőlük...
Decapeptylt, ha valakinek felírnak 28 ampullát a Szent János gyógyszertárban szólni lehet és csak pl felét 14 ampullát is kiadnak a 28 darabos receptre, én már párszor csináltam ilyet, mert volt volt előző stimuból megmaradt készletem.

mieza:Ne aggódj az egyik barátnőm ugyanígy volt, neki az UH-n mondta Z. ügynök, hogy a második baba nem biztos, hogy megmarad, nagyon le volt maradva másiktól.A következő ultrahangon meg már behozta magát és most boldog 21 hetes kismama két babóval.

07.02-án első UH, már nagyon türelmetlen vagyok.Jön valaki 07.02-án a BMC-be?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.25 15:24-kor.
Vendég

Sziasztok

Köszönöm mindenkitől a drukkolást s az együttérzéseket! Nagyon jól esett!Már itthon vagyok! :)

Szóval annyi történt, hogy hétfőn bementem uh-ra, mert előtte görcsölt a hasam és barnáztam, így nem vártam meg a csüt-öt.(jól is tettem!) Szóval hétfőn nem volt a drnő így Z ügynökhöz kerültem, nézett uh-n jó sokáig, nem látott semmit.Elküldött vv-re, aminek az eredménye 4290hcg lett!Mondta, hogy vetkőzzek újra, mert ott lennie kell valaminek, kb.negyedórás fájadalmas uh-zás után sem látott semmit!Másnapra visszarendelt, újra vv, ami 5800 hcg lett.Akkor megint következett a negyedórás uh :shock: Hát szar volt....És akkor már írta is a kh-nak a beutalót, mondta, hogy azonnal jelentkezzek, mert itt nagyon valószínű a méhenkívüli.
Átmentem a szülészetre, jelentkeztem, újabb uh... :shock: megint nem láttak semmit... aztán pár órával később jött egy másik doki megint uh :shock: már véreztem...de semmit sem láttak.Annyit mondott, hogy tanácskoznak rajtam! Reggel beszólt a nővér, hogy ne egyek, ne igyak, mert műtenek!
Szóval a jobb oldali petevezetőben bújkált a kis drága, szépen fejlődött, csak nem ott, ahol kellett volna!Kivették vele együtt a petevezetőt is!
3 lyuk van a hasamon.Szerdán kell majd varratszedésre mennem!
Vendég

Többen írtátok, hogy többeknek volt ilyen fejlődési különbsége. Köszönöm az energiát, átadom a babónak és majd ő eldönti, hogy jön vagy marad :)))) (nem adok más lehetőséget :)

Ma egész nap albertkekszen és gyömbéren élek. Vagy a hideg front, vagy lehet, hogy indult be a 2. szivecske :) De ahogy bent kóvályog a gyomrom fel a torkomig és vissza és ahogy szédülök, az elég félelmetes :)) Vuk nincs.
mieza

Jaj Zsuzsi, hát, a Sajti mellett neked is kell majd venned egy GPS-t a babának...
Sajnálom, mihamarabbi felépülést kívánok.
Azt tudod, hogy ki műtött? Nem volt olyan lehetőség, mint Sajtinak, hogy injekcióval oldjátok meg?
mieza

Vickany, nem szeded az utrot? Miért? A bmc-be mondták? Mert azoknak, akiknek nehezebben jön össze, szokták ajánlani, nem csak lombikosok nyomják...
mieza

találóskérdés:
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kinek van meg ez a féléve is ? naaaaa hát nekem :lol:
érzem ahogy a kő leesik, fiúk nincsenek tegnap leléptek anyósékhoz, én hulla, asszem megyek szundizni picikét
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.06.27 09:27-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, most már pihenés!
nagyon szorítotttam, ügyi vagy!!!! HUrrá!!!
mieza

Mieza, igen a GPS-re én is gondoltam...Kosztics dr. műtött.Nagyon részletesen elmondott mindent a műtét előtt, megnyugtatott, amennyire lehet ilyenkor, rendes volt.
Az injekciós változat fel sem merült, nem tudom miért, de szeintem azért, mert a hcg-m rohamosan nőtt.És félő volt, hogy szétrepeszti a petevezetéket, ami akár elvézéssel is járhat.Azt mondta még a doki, hogy ez jó időben észrevett méhenkívüli terhesség volt.

A titkos listát elküldöd?
Vendég

mieza:nem használom az Ultrot, mert K ügynök kizárólag a Crinonet és napi 2 ampulla progeszteron injekciót engedélyezett, a Decapeptyl injekció miatt.A decap. kezelés megkezdése előtt meg az ultrot írta fel,én meg mindent kiváltottam amit felírt.De lehet, hogy ez hozott szerencsét.

kisbeeka:Írtam neked privit!!
Nagy hűtőtáskában vittük volna, a hűtéssel nem lett volna gond, olyan lett volna, mintha a hűtőből vetted volna ki, kocsival megyünk.De a döntés a tied. Személyesen is megismerjük egymás, én is SZ. ügynöknél fogok várakozni, már alig várom.

zsu:nagyon sajnálom ami történt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.25 16:39-kor.
Vendég

Judit, ezek szerint egyszerre voltunk, csak másik szobában.
Nekem is Z csinálta a leszívást múlt hét hétfőn, és a saját orvosom, K ültette be szombaton. 3-at kaptam vissza. Tegnap iszonytos has- és gyomorgörcsöm volt, így ma berohantam vizsgálatra. Túlstimus lettem, kaptam vagy öt infúziót, és másfél liter vizet csapoltak le belőlem. A puffadást és a vizet állítólag a kezdődő terhesség okozta. 60-as lett ma a HCG-m. Hétfőn is megnéznek mindent újra és megint kapok infúziót. A hasfájás nem múlt el de most valamivel könnyebb...
Szerintem hétfőn találkozunk. :)
ms

Sziasztok!

Gyerekek, reggeltől ott dekkoltam, és csak du. fél 4-kor jöttem el béjemcéjből......Hát, kedd lesz a mi napunk! Elég sok tüsző nőtt meg, de nem bírtam megjegyezni pontosan, valahog úgy volt hogy 2 22-es, 2 20-as, 1 19-es, 3 18-as.. meg 16-osok, a másik oldalon meg asszem 19-től kezdte sorolni őket. Mnyh 11mm....
Utána rákérdeztem hogy ebből kb. mennyi lesz szerinte jó?......nevetett egyet Sz. és mondta, hogy majd kedden kiderül.... De azért annyit elárult,hogy elég jónak látja a helyzetet...... db szám szerint most úgy látja 10 mindenképp, de a hormoneredmény szerint meg ami most van.. szerinte 4 lehet nagy valószínűséggel jó .... még 2 napig kell szúrni, ettől még fog érni szerinte legalább 2.... Na majd kedden-szerdán meglátjuk mennyire jön be a jóslata :) A gonal elfogyott, de Merionalból még van, így ma meg holnap a Cetrotide mellett még abból kell 2-2-t szúrni... Vasárnap 23.30-kor meg repesztés....

Erzsike (S. Néni) eltörte a kezét... :(.... úgyhogy jódarabig nem lesz....
andrea-1

sziasztok,
rengeteget írtatok ismét...

Zsu,
nagyon sajnálom ami történt :-(, mielőbbi gyógyulást neked.
nekem azt mondta Sz. ügynök, hogy a pozitív része a dolognak, hogy valami elindult, tehát jó esély van rá, hogy valamikor sikerülni fog. próbálj te is erre gondolni én is ebben reménykedem...

Kubu,
gratula a vizsgákhoz. a frászt hoztad rám még így is hogy egyszerre olvastam az elmúlt napokat. ne ijesztgess minket lécci.

Mieza,
továbbra is drukkolok a kistesónak, remélem legközelebb jó hírrel jössz. talán a kistesó lesz az apás gyerek, vagyis a kislány, ezért inkább megvárja apát a szívhanggal...

Judit,
vasárnap pozitív tesztelés? hogy eltelt az idő...

Beni,
jó hogy előkerültél. nem is tudom hol tartasz most. újabb lombik lesz?

Sajti????!!!!

bocs, hogy nem írok mindenkinek, még nyaraldázunk, holnap megyünk haza.
üdv az újaknak!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok Csajok!!!

Kubus!!
Na,hála isten,nagy kő esett le a szívemről!!Ilyet máskor ne tessék csinálni. :wink: Eltűnni szó nélkül??? :D :lol: Ügyes vagy.Küldtem ám a drukkjaimat!!

Andi!!
Jesszus,jó sokat kellet akkor ma várnod!!De ezek tök jó hírek,hajrá kedd!!!Szegény S.néni.. :cry:

Mieza!!
remélem jobb a kedved!!Csak így tovább. :wink:És persze,hogy ott vannak,hiszen Téged választottak Anyukájuknka,és bizony,boldog kiegyensúlyozott Anyuci kell Nekik. :D

Ms!!
Üd itt,de látom Nálatok már fél siker van. :wink: Hűű ez a túl stimu nem hangzik jól.
Vajon inszemnél is előfordulhat??Mitől alakul ki?? :roll:

Judit!!
Hogy vagy???Vasárnap csinálsz tesztet????Juujjjj,de drukkolok neked is.

Zsu!!
Ölellek!!Akkor még a jó a rosszba,hogy időben kerültél kórházba,mert bizony nagyobb pusztítást is végezhetett volna. :cry:

Béku!!
Haladtok,haladtok.. :wink:

Vnbeni!!
Örülök,hogy jöttél!!Mikor lesz a méh kukucs???Milyen dokinál voltál éjjel??szabad tudni?? :roll:

Sajtink merre lehet???????????????????
Föld hívja Sajtit!!!!!!!!!!!!!! :wink: Sajti jelentkezz!!!

Pancsi !!
Te is gyere,mi volt ma a dokinál??????
Na csajok,Én ma szó szerint haza estem.Szálltam le a hévről,és a jobb lábam már lent volt(a hévnél nagyot kell lépni,úúútálom is,olyan magasan vannak a fellépők)a balt meg tettem volna le a betonramls belenyilalt a gerincembe,de úgy azt hittem menten össze pipilem magam.És nem tudtam megtartani magam,felnyaltam a betont.A térdeim olyanok...lejött a bőr róluk,mondjuk inkább a jobbról az brutál,mert arra estem rá,és csúsztam előre. :D :lol: A tenyerembe beleépültek a kavicsok.Kinyúltam mint a béka.Most már nevetek rajta,de úgy megijedtem,hogy majdnem rosszul lettem.
Ja és simán kikerültek az emberek,2 csajszi segített talpra állni.

De végre péntek!!!!!
csucsu99
Budapest

sziasztok!

Kubu!Éljen gratula!

Zsu!!! :( :( :( :( :(
vikus82

csucsu, azt mondták hogy előfordul ha sok tüsző érik meg egyszerre. Főleg lombikosoknál fordul elő, a stimu hatására.
Ne aggódj, inszemnél nem szokott ilyen történni.
ms

Sziasztok!

Kubu,
GRATULÁDÉ!!!
Akkor most már csak házimunka, és persze Marcus ezerrel :D

Zsu,
szegényke, ez bizony nem egy könnyű dolog :cry:
Még szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem lett komolyabb bajod...így aztán egy jó adag testi-lelki feltöltődés után kezdhetsz majd újra!
Mert feladni, azt nem szabad, soha!!!

Andrea,
csupa-csupa jó eredmény :)
Keddre nagyon drukkolok, hogy sok szép érett tüszike legyen ami mind-mind megtermékenyíthető :!:

Zsuzsó,
hát persze, igaza van Sz-nek, lesz itt még zebrás teszt!
Azt mondta már, merre tovább, vagy még nem is kérdezted, előbb emésztgetsz?
Szerencsétek van, egész jó idő volt egy kis nyaralásra :D

ms,
elég rosszul hagzik ez a túlstimus dolog, de nézd a jó oldalát: már most 60-as a hcg-d, tehát babácska van a dologban :wink:
Én úgy látom, hétfőn megyek csak...a rengeteg vedelés hatására egész jó most a pocim, csak a mensis érzés nem akar múlni, sőt még egy kis derékfájás is csatlakozott hozzá :roll:
Na majd vasárnap kiderül, mi is ez :oops:

Csucsu,
vigyázz magadra az istenért!
Még jó, hogy ez most történt és nem babócával a pociban :shock:
Túlstimu szerintem inszemnél ritkább, mert az eleve jóval kevesebb hormonbevitellel jár.

Kép
judit0713

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, de egyszerűen nem volt kedvem és időm, energiám gépezni.
Mostanra végigolvastam, majd jövök nemsoká, türelem Sajt@-ot terem! :lol:

Navival mi van??? :shock: Tőle nem láttam hsz-t! :roll:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

kubu
gratula akkor kötelező pihenésnek legalább eleget tudsz tenni.

zsu
sajnálom és fel a fejjel lesz még + teszted neked is.

sajtikám
végre előkerültél, már nagyon hiányoztál.

judit
szoritok vasárnapra nagyon.

ms
jól tetted hogy bementél ha ennyire gáz volt a helyzet, és nem vártál hétfőig vele. vigyázz a babára, nekem eredményhirdetésre volt 86 hcg-m, úgyhogy a 60 az szerintem nagyon jó.

én ma kb úgy voltam mint mieza, tök szarul, szinte egész délután feküdtem mert a vérnyomásom is felment most jött vissza normális szintre ez a sok front kikészit teljesen.
még jó hogy Filipkém ennyire toleráns és nincs egy kisebb csecsemőm ilyenkor.....
szegény uram meg mosogat rendületlenül ,mert délelőtt ügyeket intéztem meg vettünk macis függönyt Filippel az új házba a szobájukba úgyhogy jól el is fáradtam.
jó hétvégét mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Nnnna! Jön a nevörending sztori, bocsesz... :oops:

Béku:
Sz ügynök szereti picit paráztatni a T.Pácienst, hogy annál jobban örüljön majd a jó hírnek. Nem kell annyira komolyan venni tőle ezt a kis kópéságot. Tök jó, hogy már kedztek! Végre indul a bakterház! :wink: :D

Rodina:
Köszi a táblázatot, ki is nyomtattam, így jobban bennmarad a fejemben. :)

Zsu14:
A ZénUram is csak eksönkor jött velem, minek fárasszam fél napokat ő, ha úgyis engem vizslatnak. Amúgy sem engedték volna el a melóhelyéről ilyen hosszú időre és ennyiszer..

Andrea:
Már forgatják a Glasstiger III-at! :D Azért ez jobb, mint a Rambó hatszázhuszonnyolcezerharmincharmadik része! :wink:
Na, ja... A Zurammal kifogtam az aranyhalat, így mindíg lehet 3 kívánságom! :lol:
Szegény S.néni, jobbulást a csontocskáinak...
Szuper tüsző és mnyh, nagyon ügyi vagy! :) Kedrre mennek a drukkjaim!!! :D

Mieza:
Érdemes volt rápirítani a párodra, hogy mars várost nézni. Kínai taccs-down versenyző szomszédságát nem irígylem. Brrr!!! :?
Pelustorta oltári!
Az S-es álmodon akkorát nevettem!!! :lol: Mindíg meg tudsz lepni vmi újabb sztorival, nagyon bírom, amiket álmodsz! :)
A kisebbik tesónak nagyon szorítok, szerintem vele is minden rendben lesz, majd szépen elkezd növögetni és dobogni is, meglásd! :)

Woody:
Már több, mint 1 éve szedem a MET-et, remélem hatott a korai vetélés ellen... :roll:

Csucsu:
Köszi, jól vagyok, a HCG-m 2 alá merült, nem lesz több vv.
Írtad, hogy szédelegsz, jobb már a közérzeted? Ráadásul még ilyen randán feltakarítottad a betont! Szegénykém...
Köszi a Pancsis híreket, örülök, hogy jól vannak. :)

Zsu:
Lélekben veled vagyok, sokat gondoltam rád a héten. Brutál értékű volt a :shock: HCG-d! Sajnálom, hogy megtörtént, de legalább időben elcsípték és ha felépültél, regenerálódtál (lelkileg is), jöhet a következő. A lényeg, hogy élsz!

Brumi:
Drukk a sikeres :D inszemért, lehet előtte enni (mondjuk ne az "eddhalálramagad étteremben" reggelizz be :wink: ).

Kubu:
Milyen kedves történet a Lenygelországos... :)
Azért Marci minden meghiúsult utat feledtet! :lol:
Hát melyik nebulónal, ill. nebulának is kell nagggyon gratulálni? :lol: :lol: :lol: Eszméletlen amit művelsz, annyira ügyes vagy! :lol:

Macs:
Az amniocentézis miatt hiperdrukkjaim mennek, a gépet tényleg költöztessétek le a fszt-re, ez jó ötlet. :)

Angyalka:
Neked most aztán duplán kijutott a macerából, kívánom, hogy sikeres legyen! Mostanra már biztos el is felejtetted, hiszen ott lebeg a szemed előtt a három csöppség! :) Huncut módszer ez a dupla-költöztetés, nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wikka:
Barátnédnak nagy gratuládé Hannához! :)
Visszajelöltelek ám! :wink:

Mara:
Az amalgám valóban hihetelenül startapabíró, de annál több gondot tud okozni. Jól teszed, hogy kicserélteted! Előtte ezt is olvasd át:

http://biologiaifogaszat.hu/amalgam.htm

Ez is benne volt:
"...Általában ha valakinek átlagos mennyiségű amalgám tömése és átlagos szervi terheltsége van, akkor a töméscserét követően 5-7 hónap !!! alatt tisztulhat meg az amalgámterhelés másodlagos következményeitől."

CSAJOK! Az amalgámtömés nem játék, szabaduljatok meg tőlük!!!

Vaya:
Örülök, hogy jól vagytok, remélem a 4D-n már jobban láthatjátok a kislányotokat. :)

Vikus:
Az átjárhatósági fájdalma, nem függ össze azzal, hogy volt-e elzáródás. Nekem pl. nem volt és mégis rettenetesen fájt és utána is rosszul voltam. Akkor még nem tudtam, hogy fájdalomcsillapítót kellett volna bevennem előtte. Van akinek nem fáj a HSG, van akinek igen, ez egyénfüggő. Kinek mekkora a fájdalomküszöbe, mennyire óvatosan végzik a vizsgálatot, a páciens mennyire feszíti be a testét. Biztos lazább állapotban kevésbé kellemetlen a vizsgálat, vagy nem is fáj... Egyszóval, ki lehet bírni.
A pempős mézből én a kiskanál hegyén lévő adagot toltam éhgyomorra, de jobban ajánlom a sima pempőt (1 havi adag 1.600,-Ft körül van a Ferenc körúti méhészeti szakboltban), ami savanykás ízű. A rendes pempőbe egy fogpiszkálót kell betenni és kb. 7-8 - szor megtekerni, ami a piszkán marad, azt kell lenyalintani éhgyomorra, majd fél óra múlva szabad enni.

Avarka:
Hysteronál is csicsika van, nem fáj. Utána lehet vérzés, ezért érdemes a bugyiba bekészíteni a betétet beavatkozás előtt. Nekem picit fájt a hasam utána és fel is voltam fújódva, de ez vele jár.

Pendike:
Üdv a fórumon, gyors pocinövesztést! :)
Itt tényleg mindegyik doki nagyok érti a dolgát, szerintem szimpátia alapján dönts, ha máshogy nem sikerál. Én Szűcshöz járok, ő fiatal, nagyon alapos doki, bírom nagyon, mert mindenre odafigyelt eddig velem kapcsolatban.

Ms:
Üdv minálunk! :)
Ahogy olvastam a tüneteid, azonnal a hiperstimu ugrott be, de látom, sajnos tényleg kifogtad... Szorítok, hogy hamar jobban legyél!

Vnbeni:
Ti hol csináltattátok a genetikait?
Örülök, hogy beindultál, látod mégsem gáz orvost váltani intézményen belül! :) Aztán majd írj, hogy mi van veletek, nagyon drukkolok!!! :)
Ja! Torok Gyulát küldd nyugdíjba! :wink:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Zsu, ment a titkoslista. De jó, hogy jó kezekben voltál!

Hú ms, nem is hallottam még ilyet, a görccsel tényleg dokihoz kell menni. De akkor most azért van jó hír is, ugye?

Snéni eltörte a kezét? Angi, most menj gyorsan beavatkozásra :)))
Küldök gyógyulós erőt Snéninek, elég sok babánál segédkezett :)

Andrea hajrá-hajrá-hajrá!
Hát, én mesélhetnék az ott töltött napokról, de akkor érdemes volt várni :)

Zsuzsó, ez nagyon aranyos gondolat, így legyen :)

Navit egy hetes szabira engedtük :) Sajti gyere, épp most akartam már priviben érdeklődni, hogy hogy vagy :)

Jaj Csucsu, most olvaslak! Vigyázz magadra!! (Nekem is kék még a téredem amikor a kutyástámadásnál elestem, azóta se tudok rátérdelni. Holnap ne vegyél rövidszoknyát a buliba :)))
mieza

Lukácsné:
Aranyos vagy. :) Ti is hiányoztatok, de annyira nyaviga voltam a héten...
Hüle vérnyomás, minek megy fel a magasba, tényleg jó, hogy feküdtél inkább.
Milyen a macis függöny? Micis? Vagy másmilyen macis?

Judit:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Már annyira kíváncsacsi vagyok, drukk*drukk!!! :)

Mindenkinek csodás hétvégét! :D

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Borravaló jelentkezem! Miért ne vegyen Csucsu minit? :roll: Lemaradtam... :oops:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mi az a Hystero és mikor csinálják?
mieza

Olvasd el a mostani írása végét :) Csucsu beszínezi holnapra kékre a térdkalácsát :)
mieza

Jaaa, kapcsoltam! Na és? Ilyen tetkója senkinek nem lenne a térdén!

Amúgy voltam a házidokinéninél ÁEK-s beutálóért hétfőn, kaptam is. Meg jó tanácsot is, hogy inkább el kéne mennünk a tengerpartra a Zurammal 1-2 hónapra pihenni és akkor tuti jönne a baba. :shock: Mondom neki, hogy ez nagyon ott van a szeren, csak a perselyünk rettentő üres és ennyi szabink sincs... Erre elkezdett vagy 10 percen keresztül győzködni, hogy pedig ezt kellene tennünk és nem viccelt! :shock: :shock: :shock: :roll: Szerintem napszúrást kapott szegényke, mert amúgy baromi jó orvos és emberileg is eszméletlenül rendes.
Végül is egyetértek vele, de erre kinek futja...

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, ha mégis mentek, mehetek veletek? :)))
mieza

Hysteroscopia = méhtükrözés
Nekem lombik előtt kérte Sz ügynök, addig nem is kezdhettem.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csak férjestül-gyerekestül!!!
Egyébként nagy rá az esély, mert akár meg is nyerhetem a lottó ötöst.
Van egy kis bibi... Nem lottózom... :oops: :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hoppá - laptetűűűű!!! :lol:

Mivel nekem most nem köll, átirányítom Nagymarosra, remélem vasárnapig megkapja a kedves címzett! :wink: :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?