Sziasztok!
Györesz,
milyen az a kaki, hogy nyalkas? Nem szorcsog levegovetelnel kicsit a fiad? Mert ilyen nyalkas szeklet a lenyelt takonytol (bocsi
) is lehet. Nem kell, hogy kohogjon, sot, talan nem is tud, csak lenyeli a valadekot a baba.
Maas,
Anyosod-aposod nem semmi.
Kulonben nalunk is eleg problemas Zsombi elhelyezese.
Anyosomra nem bizom (inkabb nem szulok
), anyukam megigerte, hogy bejon es vigyaz ra, na de 35 km-re laknak apuval...eleg necces.
HAt, majd csak lesz valahogy. VAgy majd Zsombi az apjaval a szuloszoba elott bebitaxizik par orat.
Neked a szuleid, baratnod vagy valaki nem tudna segiteni? (Nekunk anyun kivul nemigen.
)
MZSX,
Tenyleg nem lesz kismeretu a babad!
De azert vard ki a veget, lehet, hogy Ti majd akkor lassultok le hizasilag!
Barbara,
tenyleg, Ti mindig vacsizni jartok?
Saxi,
jo, hogy a kislanyod tultette magat az ovis megrazkodtatason.
Gigi,
Az EDA-t az orvosom szerint "ki kell erdemelni", vagyis nincs olyan, hogy bemegy az ember aztan rogton adjak.
Csak jol beerosodott fajasoknal es 2 ujjnyira nyitott mehszajnal kotik be. Viszont ha felejanljak es nem kersz, kesobb mar nem biztos, hoyg adnak, mert egy bizonyos fazis utan mar nem adhat az orvos. Szoval jol gondold meg, hogy akarsz-e, vagy gyorsan donts, amikor felajanljak!
Dia,
nekunk a korhazi felkesziton azt mondtak, hogy ne nagyon vigyunk rendes bugyit. Es nekem is az volt a tapasztalatom, hoyg annal gyorsabban es konnyebben gyogyul a gatseb, minel jobban szellozik ott alul. A Tena halos bugyi meg a legvastagabb betettel is jobban szellozott mint a sima bugyi. Nem semmi, hoyg meg miket kell beszereznetek! Jo kis lista!
Tovabbi otlet(ek):
en vittem antibakterialis tusfurdot es koromvirag balzsamot, az elobbi az elfertozodestol ved, az utobbi pedig gyorsitja a seb gyogyulasat.
Ja, es camping konzervnyitot is tegyetek be, biztos, ami biztos, mert nekunk a Margit KH-ban nem adtak es ott kellett kolcsonkernem.
Nedves WC papir melle pedig jol johet az egyszerhasznalatos papir WC-uloke is.
Kulonben csatlakozom Gigihez, nekem se jo mar sehogy se. Itt faj, ott nyom, itt nyilall, ott vizesedik. Brrrr...
Tegnapelott meg hatalmasat estem a garazsunkban, amikor ZSombi orrat akartam megtorolgetni. Ott ucsorogtem percekig a betonon, mert nem birtam felallni, a medencem nyilallt minden iranybol. De ugy tunik, Maszatka meg sem erezte, mert meg minidg egyben vagyunk.
Matol befejezettnek tekintem a babafelszereles vasarlasat, megvettuk az utolso hianyzo dolgot, a merleget is.
Babaruhak 99%-ban a szekrenyben, korhazi pakkom 90%-san osszepakolva, mar csak a kisagyat kell lemosnom es felhuzni a frissen mosott-vasalt agynemut. Ja, es kimosni a mozeskosar bélését es osszecsomagolni MAszatka hazajovos cuccait (ezt inkabb nem bizom az Apjara
).
Joejt,
Gombóc
38+3