Sziasztok!
Hááát, jól elszunyókáltam ma ahogy "haza"értem a tréningről.
4-kor végeztünk, egy jó negyedórás laza sétával visszaértem a szállásra, neteztem kb. fél órát és most nézem, 8-kor ébredtem
Vikus,
a petevezeték átjárhatósági csak egy picit kellemetlen, de ha nincs elzáródás nem fáj. Mindenképpen valakivel menj, mert utána azért kicsi vérzés, alhasi fájdalom (mensi szerű) lesz.
Ha a Jánosban csináltatod, akkor bizony simán előfordul, hogy ott leszel délig, egyig, ugyanis a röntgenesek elfoglaltságától függ, hogy mikor mehetnek a bmc-sek. Maga a vizsgálat kb. 10 perc.
Kapsz előtte a bmc-ben fájdalomcsillapítót, nekem nem is kellett pluszban bevennem sajátból.
Cukigabi,
köszi az infót!
Zsu,
gyógyölelések mennek (((((o)))))
Csucsu,
köszi a Pancsi-infókat
Nagyon jó bulizást, aztán tényleg jöjjön az a babó
Mieza,
holnapra drukkok mennek
Aztán gyere majd, mesélj, hogy reagált anyud!
Eszter,
nekünk az andrológus a kettő közül a FER-t ajánlotta, bár mi is kérdeztük a Proxeed-et is.
Most viszont kicsit csalódottak vagyunk, hogy így is ICSI kellett, előtte meg inszemmel biztatgattak
Nem tudjuk pontosan milyen volt a párom eredménye a lombiknál, de akár sikerül akár nem, az eredményhirdetésnél rákérdezünk, mi indokolta hogy egyből ICSI-t csináltak
Látom nagyon pörögtök
Nekünk is mindig az jár a fejünkben, mit kellene még megcsinálni, befejezni a babó előtt
Vaya,
de jó, hogy ilyen szépen növöget pocilakó!
Várjuk ám majd a 4D-t!
Kubu,
kitartás, mindjárt itt a péntek, és vége a vizsgaáradatnak
Milyen jó is lesz utána "már csak" pakolni, takarítani, stb
Andi,
ugye jól emlékszem, pénteken mész újra tüszinézőbe?
Szorítok ám nagyon!
Csajok,
most kezdek néha rágörcsölni, hogy vajon sikerült-e?
Eddig olyan természetesnek vettem, hogy lombikkal tuti összejön, hiszen "csak" kiskatona gondok voltak elvileg.
De most rajtam a para, hogy mi van, ha mégsem?
Ehhez persze hozzájön, hogy ma egész délután és este mensiszerű alhasi fájdalom bujkál bennem...na meg fel vagyok fúvódva mint egy lufi
Azért próbálom azt magyarázni magamnak, hogy ez is lehet jó jel