Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Holnap esetleg valaki jön BMC-be?
brumi24

Macs, küldtem a táblát :) Nekem nagyon fura, hogy még szedned kellett a Bromot, mert nekem a nőgyógyászom és Sz. is a lelkemre kötötte, hogy amikor pozitivat tesztelek, azonnal abba kell hagynom.. S. volt aznap ugye, tőle kérdeztem és mondta, hogy ja, tényleg abba kell hagynom, mert vetélést okozhat. (lehet, hogy csak a Norprolac?) Nekem mondjuk most a 2. lombik előtt teljesen normális volt a prolaktin szintem, aminek Sz. örült, de nem hagyhattam abba kezdés előtt.

Nem is tudom, hogy melyikőtök mesélte, hogy álmodott Sz.-el, aki azt mondta vizsgálat előtt, hogy azért leborotválhatta volna a lábát...
Na, ahányszor megyek, előtte a lábam is leborotválom :))) hihih mindig eszembe jut :)
mieza

Valaki jön csütörtökön???

Zsuzsi, légyszi gyere és mesélj, hogy mi volt. Ha mégis mk több lány is tud neked segíteni ez ügyben!!

Judit, neked mikor lesz eredményed?
mieza

Sziasztok!

Zsu-t bennt tartották a kórházban. :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Macs,
csiribá holnapra, minden oké lesz!

Judit,
azért pihenj amennyit csak tudsz, jó ötlet az ottalvós.

Angyal,
hajrá husi baba!

Zsu,
merre vagy?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Cukigabi,
köszi a hírt, nagyon drukkolunk neki hogy jóra forduljanak a dolgok... ha tudsz róla bármi újat, lécci jelentkezz még!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

vikus: igen sokszor bevan kötve a haja, fiatal, de a recisek között mégis ő az idősebb. Az iwiwen is megtaláljátok, ha a nevét beírjátok.

Bromocriptin nekem K ügynök azt mondta, hogy a 9-ig hétig szedjem, utánna már nem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.23 10:50-kor.
Vendég

Jó reggelt,

Mieza,
én nem kaptam listát, elküldenéd nekem is. előre is köszi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt,

Macs,
Gondolok ma Rátok nagyon nagyon, ügyesek legyetek. Nagyon nagyon szorítok hogy minden rendben legyen és nagyon jó eredményeket kapjatok.
Köszi pénteki erőt, már zabszem bent van. :shock:

Eszter,
Mi ez a nagy pörgés ? :lol:

Andrea,
Wow wow micsoda eredmények, juppppé !

Angyal,
Ujjaim nagyon csuriban !

Wikka,
Szerintem amikor vv-re mész kérd a recin Irénkét hogy úgy írja a papírt hogy a lányok végezzék el a vérvételt és ne kelljen a központiba lemenni.
Novemberi lombik – Kaáli intézetben, úgyhogy nyugi. Szerk közben látom Macsi és Mieza is írta.
Barátnődnek és Hannának nagyon jó egészséget kívánunk.

Hófehérke,
Szup hogy nincs fejfájás.
Hajrá fogdokker.

Mieza,
Álom jó !
Sz ügynök – lábborotválás jelentem én voltam :lol: azt hiszem :?:

Judit,
Szupi hogy tudtál pihenni délután és hogy a tréning is nagyon jó.
Nehezen megy a tanulás, főleg ez a korai kelés, kései fekvés, mindenesetre a tegnapi tervet letudtam, már a 30 éves háborútól eljutottam az 1848-as forradalmakig, wow 200 év 8)
Még 2 nap, pénteken, ha ügyi vagyok akkor mindennel végeztem is és nyugodttan állhatok neki nagytakarítani, lomtalanítani szombattól :lol: )

Cukigabi,
Köszönjük híreket Zsuról. Ha lesz infód kérlek oszd meg velünk.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Mieza!
Köszi a titkos táblit :)
a gyömbér tényleg nagyon jó, én is azt ittam folyton! :) és még az Albert keksz! az sok vuktól megmentett :)

Kubu!
víztisztítót szereltettünk be, és a fél konyhát ki kellett rámolni hozzá, meg Lac azóta is tervezi az új megoldásokat, mert a csövek ezt-azt kiutáltak a konyhából :?
A kertben a kemence lábazatát épp most burkolja Lac, én meg közben letettem a járdát terméskőből. (persze mindig esőben nyomjuk :D )
Munkát is keresek, mert bizonytalan 1-2 hónapra nem megyek vissza a régi helyre. Pláne, hogy ha babásodni szeretnék, nem kéne visszaszoknom az éjszakába!
És persze kezdődik a fesztivál szezon, így nem unatkozunk! Nemsoká megyünk a VOLTra, aztán 1 nap itthon és utána Balaton Sound, ...stb.
Most úgy néz ki, hogy ha nem hozzuk össze nyáron a babát, akkor aug 2-től dolgozom ismét új helyen, és onnan fogok folyamatosan lombikra járni! De persze erre nem lesz szükség, mert 2 hónapon belül össze kell jöjjön a Picúr/vagy a Picúrok :D

Neked a vizsgához nagy nagy drukkkkkkk :) :) :)

Zsu!
Jól megijesztett amit Cukigabi írt! Ha tudsz, gyere mindenképpen és drukkolunk, hogy minden rendben legyen!!!

Macs!
Folyton a fejemben jártok! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen gond! Pihenj sokat :) és persze gyere ha tudsz :)

puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Érdekes ez a "meddig kell szedni a Bromo-t" kérdés. Az én barátnőmnek az orvosa azt mondta, hogy a 12. hétig szedje... Valószínűleg függ attól is, hogy kinek milyen kórtörténet kapcsolódik hozzá, nem? (Most én is szedem lassan egy éve, az első három hónapban napi 2x2 szemet kellett szedni, hááát borzalmas mellékhatásai voltak ilyen mennyiségnél. Aztán mikor lecsökkentették az adagot, elmúltak a mallékhatásai is..)

Brumi24 szia, nem rég csatlakoztál Te is? a reged pedig régebbi.. :)

mieza, tényleg klassz a pelustorta, tetszik az ötlet..:D

Véletlenül akadtam az alábbi oldalra / történetre, háát nem semmi, minden csodálatom érte! Engem már kiss angyal által mesélt 18 beavatkozásos eset is ámulatba ejtett, ez meg aztán...
http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/cikkaa9.htm
zsu14

Sziasztok Lányok!

Én mindenkit végigjelölgettem az iwiwen :)
kivéve: Vayát, Avarkát és Stinget, mert nem tudtam egyértelműen kisilabizálni, hogy a sok hasonló, illetve azonos nevű ember közül kik lehetnek ők :oops:

végignéztem a képeket, akinek van fent babás, azokat is :) és nagyon jó hogy végre mindenkinek lett arca!!! :D :D :D

olyan jó az összeillő párokat látni!

puszi

eszter82
Budapest

Eszter,
Akit nem tudsz beazonosítani, azt pl. nézd meg pl. Sajti, Angyal, vagy akár az én ismerőseim között név szerint :)..... úgy sikerál majd...... :)
andrea-1

Köszi Andi!

Ráugrok akkor az ismerőseidre.
Igazából Mieza ismerősei közt kerestem őket, mert gondoltam, hogy ha már ő tartotta a kezében ezt a táblázatot, akkor biztosan neki mindenki az ismerőse, de sajna még nem :(

sebaj! Majd a Te ismerőseid közül kikutatom őket is :)

eszter82
Budapest

Eszter, ment priv. :)
andrea-1

Andi!

neked is ment a válasz :D
köszi :)

Lányok!

Valaki végigcsinálta a Gynevac kúrát? vagy hallott róla nagyon meggyőző dolgokat???
most hirtelen elkezdtem ezen agyalni, hogy ha nagynehezen beszerezném, beadassuk-e, vagy ne :roll: :roll: :roll:
Báááár azon is elgondolkoztam, hogy vajon mi miatt nem kapható Magyarországon a Gynevac 2010 január 1 óta?!?!?

ha van tapasztalata valakinek, megírja?!?!?

Illetve Lucával arról leveleztünk, hogy mi a Fer-t szedjük, ők meg rábukkantak a Proxeed-re! Tudom, hogy a Fer-t itt többen is próbáltátok, de a Proxeed Plust ismeri valaki???
Igyekeztem összehasonlítani őket, de tekintve hogy nem vagyok orvos, se kutató, nem tudom megítélni hogy melyik a jobb - már ha van ilyen! Az egyikben van amiből több van, van amiből kevesebb, a másikban előfordul olyan anyag is, ami az egyikben nem,... szóval passz. De ha valaki ismeri és van tapasztalata, akkor nagyon szívesen elolvasnám :D

Te jó ég! Már megint újabb spermatermelő cuccokon töröm a fejem... Lac ezt meghallja, kitér a hitéből szegény. már így is vagyonokat adunk ki a szedett szerekre és kb napi 3 marék cuccot beletömök! :D Most előállok még ezzel is, leüt - az tuti :D
Gyuri bácsi teái, Fer 14, cetebe, maca vibe, programozott rózsakvarc a nyakunkban, fürjtojás sárgája, zeller, Érosz granulátum, búzacsíraolaj, méhpempő, ... nem is értem miért csodálkozom, hogy kezd besokallni?!?!? :D

na jó, eldugulok :D

eszter82
Budapest

Lányok!

Egyszer valaki feltett ide ilyen lombios értelmezőt, mindenféle szakszavakkal..... :lol:
Ha valakinek meglenne nem tennétek fel megint??? Csakhogy nehogy keverjem má a szezont a fazonnal...... :shock: :shock: :shock:
andrea-1

Andi!

pü-ben ment eszter kisregénye! vetekszik a vámpír sztorik hosszával...bocs :)

Milyen lombikos értelmezőre gondolsz???

eszter82
Budapest

Hát az ilyen szakszavak, mint IVF, ICSI... stb.... ezeknek a gyűjteménye volt.... Úgy emlékszem itt tette fel valaki a linket róla....???? :)
andrea-1

Sziasztok!

Most hívtak a bmcből apaanyag tenyésztés miatt, és Dr. Széll András tanárúrhoz irányított K2 ügynök. Járt már valamelyikőtök nála? Persze csak magánrendelése van...

Azt hittem Kanyó ügynök biológus lévén megoldja a gondunkat... de tévedtem. Annyit csalódtunk már a magánrendelésekben, hogy kicsit tartok tőle.

Verka
wikka
Miskolc

Halihó lányok!

Csak olvasni van időm, írni mostanában semmi nincs. Csak egy-két dolgora szeretnék reagálni!

Zsu!
Nagyon drukkolok, hogy ne mk-id legyen! Hátha csak később látják meg a petezsákot! Remélem így lesz, nagyon szorítok!

Macs!
A bromót - prolaktin bogyót – nekem is a 10. héten kellett abbahagynom, addig nyugodtan szedhettem. Pedig nekem is S az ügynököm.

Eszter!
Láttam az iwiwen, hogy van közös ismerősünk és nem a babanetről! :lol:

Én végigcsináltam novemberben a gynevac kúrát, nem először. Én esküszöm rá! Nem is volt bacim a bmc-s vizsgálatkor! Én először több mint 10 éve csináltam meg, amikor a doktornő még Kazincbarcikáról járt fel néhány napra Pestre rendelni! Azért nem lehet kapni, mert nagyon rövid a szavatossági ideje, és ilyenkor valami technikai dolog miatt áll a gyártása. De a gynevac.hu olalon a doktornő mindig ad friss híreket, ha ismét várható lesz a patikákban!

Küldjétek el nekem is a titkos táblicskut!

rodina74

Rodi!

Igen igen :) én is rácsodálkoztam, hogy kicsi a világ, de a babaneten kívüli közös ismerőseinknek legalább már otthon sírdogál a siker :)
Ők sem keveset vártak rá, aztán váratlanul bekopogtatott a gólya :)

Szerinted a sikeretekhez hozzájárult a Gynevac is?

eszter82
Budapest

Heni, judit0713, Sajti,

jelöltelek iwiwen

a többiek is sorra kerülnek :wink:

Verka
wikka
Miskolc

Wikka:Mi is ugyanígy jártunk. Páromnak a 4. tenyésztésében is baktériumot tenyésztettek ki a Jánosban, pedig addigra már lóadag antibiotikumokat beszedettek vele.Dr. Kanyó Katalin irányított bennünket is Dr. Széll András Orvosbiológushoz.Ő a G1 intézetben rendel,ez egy magán intézet. Képzeld ott negatív lett a párom tenyésztése, annak ellenére, hogy a Jánosban még a 4.tenyésztésben is baktériumot találtak. A Széll András által kiadott neg. leletet elfogadta K ügynök.Ez most volt közvetlenül a long kezdése előtt.
Vendég

kisbeeka:írtam e-mailt.
Sztyopane:írtam üzenetet az iwiwen.

Az iwiwen megpróbáltam mindenkit bejelőlni, aki nincs bejelőlve, az azért van mert több találat is lett.
Vendég

Cuki, vannak új híreid? A méhenkívüli miatt tartották bent? Nem akarta az injekciós megoldást? De azért jól van?

Eszter küldtem privit a Gynevacről, elég pontos infoim vannak :) Ide is felraktam a fórumra vagy egy hónapja.
Én kérdeztem Molnárt azt mondta, hogy ő csak akkor javasolná, ha folyásom, fertőzésem van. Viszont a neten iszonyú sok minden másra ajánlják még.

Nekünk a FER14 helyett az endokri néni a MacaVeb nevű szert ajánlotta, a párom most a végén ezt szedte. A DM-be lehet kapni.

Hol laktok? Hol szépítitek ilyen csinire a házkörnyékét? :)
mieza

maca vibe :)
mieza

Andrea, jobb oldalt alapfogalmak :)

http://www.infertility.hu/inde.html

Érdemes az Önök irtákot is végigolvasni :)
mieza

Sziasztok!

Most csak rövid időre tudok jönni. tegnap voltunk terhesgondozáson minden rendben van a babával illetve túl vagyunk a 20 hetes uh-n is (bár lehet hogy ezt már irtam). bujkált a pici úgyhogy nincs kép róla (méhlepény is takarta részben meg a keze ott volt a pofikája előtt). 4 hét múlva 4D remélem akkor már megmutatja magát.

Zsu sajnálom a mk-t remélem nem lesz semmi nagy gond veled. :( gondolok rád

Eszter engem bejelöltél a wiwen :) vissza is jelöltelek. figyi szerintem ne vidd túlzásba ezeket a szereket Lacnak mert néha lehet olyat hallani hogy bizonyos dolgok kioltják egymást. én is hajlamos voltam mindent rátukmálni a férjemre de aztán rájöttem hogy érdemes egyszerre egy-két dolgot kipróbálni már csak azért is hogy tudjuk mi használ. Na nem okoskodni akarok csak úgy szeretném hogy sikerüljön nektek (meg a többieknek is) :) hajrá, hajrá

drukk mindenkinek

Kép
vayacon

Mieza!

:) a maca most éppen hiánycikk :? Lac ma bejárta majdnem az összes DM-et miatta..a gyógyszertárban van, de ott 1500 forinttal drágább. Mondjuk ha nem találunk DM-ben 2 hét alatt, akkor kénytelen leszek a gyógyszertárban kicsengetni azt a plusz 1500at.

Szigetszentmiklóson lakunk.
Ha kész lesz, teszek majd képet a házról :)

Vaya!
Igen, le kéne állnom :oops: :roll: :oops: :roll:
Mondjuk az biztos, hogy nem piszkálják egymást a szedett dolgok, mert egyrészt én a dokimmal is szoktam dumcsizni róla, ill. mindig utánanézek ezer helyen először, és utána a különböző adagokat annak fényében igazítgatom egymáshoz :)
Nem szeretném túladagolni egyik összetevőt sem. Ha kivégzem szegényt a gyogyókkal, akkor sosem leszünk boldog család :D

Andi, Mieza, Wikka!
ment a pü! :)

eszter82
Budapest

Hurrá Vaya!!!

Csajok, csütörtök délutáni barátnőm lebetegedett, apu lemondta a pénteket, szombatom még kérdőjeles...
Szóval, ha csüt du vagy pénteken bárkinek van kedve teraszozni, napozni, vagy medencézni, akkor szívesen látom. Nincs munka, nem kell semmit sem csinálni, csak beszélgetni velem :)

A medencét a párom szépen rendberakta, olyan cuccokat vett bele, ami a babaúszó medencékben szokott lenni :)
mieza

Eszter, ha gondolod, nekünk van egy majdnem tele dobozunk, és amióta a babóca sikerült, azóta a párom nem hajlandó sem fürjtojást, semmilyen kapszulát bevenni. Én nagyon szívesen neked adom (ingé:), 7 levél van még benne :)
Szóval ha az Örs felé jártok, gyertek :) Vagy holnap megyek be a bmc-be :)

maradtak injekcióim is, azokat is szívesen odaadom bárkinek ingen :)Ha érdekel bárkit, írjon, a hűtőmben csak foglalják a helyet :)

De ezekhez mind az kell, hogy holnap jó híreket kapjunk :) jaj, annyira izgulok...
mieza

Angi, olyan jó ezeket a nyaralós képeket nézegetni :)

Jó ez az iwiwes, most mindenkit jól végignézegetek :)))
mieza

Sziasztok!!!!

Bocsi,most csak 1-2 szóra jöttem,holnap igérem írok bővebben.

Eszter!!
TE jelőltél be ugyi????? :wink: Itt laksz egy köpésre Tőlünk!!!! :wink:

Vaya!!
De jóóó,szépen növöget a kiscsaj.Képzeld,jött egy újabb adag ruci,olyan édesek,kész vagyok tőlük.Remélem legközelebb többet tudunk beszélgetni!! :wink:

Zsu4!
Jajjjj,de sajnálom,ha van valami hír,írhatnál!!! :cry: :cry:

Mieza!!
Holnapra egy kalappal!!!!Nagyon,nagyon,nagyon drukklok,ma is sokat gondoltam Rátok!!Írok pü.
Meglepi buli az úgy fog kinézni,hogy Apával már lelett beszélve(egyik baráti pár Fárfi tagja)elcsalta itthonról,kocsit mennek nézni,persze nem akarnak vanni,csak az az indok,hogy elmennjen itthonról.Addig Mi Csajok csacsogunk alapon itthon maradunk.És amíg Ők elvannak,addigta ide ér mindenki,kb 16-an leszünk. :wink: :) :) Torta megrendelve,kaja megrendelve,elhajlásra valókat pedig majd hozzák(más veszi meg),mert ha Én vásárólnám meg,kiszúrná mi ez a temérdek itóka itthon. :lol: :lol: Szóval így fog kinézni,biztos nagyon fog örülni,mert nagyon nehéz atársaságot össze röffenteni,mindig van valaki,aki nem ér rá.Dzóval vasárnap pihenőnapot fogunk tartani itthon,azt hiszem örülök,ha élünk majd. :lol: :lol: :lol: De nagyon ránk fér kierszteni a gőzt,és ugyis pocakos leszek,szóval ez az utcsó alkoholos bulim. :wink:

Verka!!
És ez a baci most derűlt ki???

Andi!!
Tudsz már biztos dátumot a leszíváshoz???Drukkjaimat repítem feléd is. :wink:
csucsu99
Budapest

Jajj,tudom mit akartam még!!

Pancsival váltottam mélt,jól vannak,baba mozog már,megy majd genetikára.De minden oké velük.Írtam Neki,hogy igazán jöhetne ide,mert hiányoljuk!!!! :wink: :wink:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Zsu túl van rajta,a jobb oldali p.vezetőben bújkált,ha minden jól megy akkor pénteken engedik haza!
Azt nem is kérdeztem,hogy a p.vezetőt megmentették-e.Egyáltalán meg lehet?Én nem értek hozzá :oops:

Az még lemaradt tegnap,hogy lapar lesz/volt.

Zsu!
Itt is
Kép

Ui.:Közben megtudtam,hogy a petevezetőt eltávolították :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2010.06.23 19:07-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!
Zsu!Veled vagyunk!

figyu csajok!milyen amikor petevezeték átjárhatóságit csinálnak?fáj?gyorsan kész?

a méhpempős mézből mennyit egyek?

Mieza!
Holnap megy a drukk!

Andrea!
sanyi-csacsi.sanyi-csacsi :D :D :D :D
vikus82

Szia Vikus!

Nekem azt mondták, hogy nagyon fájni fog, de fel lehet rá készülni lelkileg és nagyon rövid ideig tart. Így mentem neki, ezért sikerült ellazulni. Aki általában begörcsöl, összehúzódik, annak sokkal tovább tart és jobban is fáj.
Szóval én laza voltam, kb. 3 percig tartott, de kegyetlenül fájt!!!
Viszont a szülés sokkal durvább, szóval ez olyan pici-rövid bemelegítés :))) Kibírunk mi mindent :)
mieza

Sziasztok!

Hááát, jól elszunyókáltam ma ahogy "haza"értem a tréningről. :oops: 4-kor végeztünk, egy jó negyedórás laza sétával visszaértem a szállásra, neteztem kb. fél órát és most nézem, 8-kor ébredtem :roll:

Vikus,
a petevezeték átjárhatósági csak egy picit kellemetlen, de ha nincs elzáródás nem fáj. Mindenképpen valakivel menj, mert utána azért kicsi vérzés, alhasi fájdalom (mensi szerű) lesz.
Ha a Jánosban csináltatod, akkor bizony simán előfordul, hogy ott leszel délig, egyig, ugyanis a röntgenesek elfoglaltságától függ, hogy mikor mehetnek a bmc-sek. Maga a vizsgálat kb. 10 perc.
Kapsz előtte a bmc-ben fájdalomcsillapítót, nekem nem is kellett pluszban bevennem sajátból.

Cukigabi,
köszi az infót!

Zsu,
gyógyölelések mennek (((((o)))))

Csucsu,
köszi a Pancsi-infókat :)
Nagyon jó bulizást, aztán tényleg jöjjön az a babó :wink:

Mieza,
holnapra drukkok mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Aztán gyere majd, mesélj, hogy reagált anyud!

Eszter,
nekünk az andrológus a kettő közül a FER-t ajánlotta, bár mi is kérdeztük a Proxeed-et is.
Most viszont kicsit csalódottak vagyunk, hogy így is ICSI kellett, előtte meg inszemmel biztatgattak :shock:
Nem tudjuk pontosan milyen volt a párom eredménye a lombiknál, de akár sikerül akár nem, az eredményhirdetésnél rákérdezünk, mi indokolta hogy egyből ICSI-t csináltak :?:
Látom nagyon pörögtök :D Nekünk is mindig az jár a fejünkben, mit kellene még megcsinálni, befejezni a babó előtt :D

Vaya,
de jó, hogy ilyen szépen növöget pocilakó!
Várjuk ám majd a 4D-t!

Kubu,
kitartás, mindjárt itt a péntek, és vége a vizsgaáradatnak :idea:
Milyen jó is lesz utána "már csak" pakolni, takarítani, stb :roll:

Andi,
ugye jól emlékszem, pénteken mész újra tüszinézőbe?
Szorítok ám nagyon!

Csajok,
most kezdek néha rágörcsölni, hogy vajon sikerült-e?
Eddig olyan természetesnek vettem, hogy lombikkal tuti összejön, hiszen "csak" kiskatona gondok voltak elvileg.
De most rajtam a para, hogy mi van, ha mégsem?
Ehhez persze hozzájön, hogy ma egész délután és este mensiszerű alhasi fájdalom bujkál bennem...na meg fel vagyok fúvódva mint egy lufi :?
Azért próbálom azt magyarázni magamnak, hogy ez is lehet jó jel :oops:

Kép
judit0713

Vikus,
most aztán Miezával ketten jól elmagyaráztuk :roll:
Ebből is látható, hogy mindenki máshogy érzi, DE túléli mindenki :wink:

Kép
judit0713

Csajok,
ha valaki iwiw-en keres, ne lepődjön meg, hogy ott nem Nagymaros van lakhelyként.
Van egy pesti lakáshirdetésem fenn, és ez a dög csak úgy hozza a pesti kategóriába, ha azt írom be tartózkodási helynek :?

Ja, ha ismertek valakit aki a III. kerületben keres 2 és fél szoba hallos téglalakást, lécci jelezzétek!
Köszi!
És bocs, tudom hogy ez nem hirdetési portál :oops:

Kép
judit0713

Még egy kérdés, aztán takarékra teszem magam :oops:
A beülti után mennyivel érdemes tesztelni :?:

Kép
judit0713

Judit, ezek egyértelműen jó jelek ám :)
mieza

Eremény hirdetés előtt egy nappal tesztelj csak, mert előtte másmiatt is lehet magas, vagy épp, hogy még nem látszik.
Nekem egy nappal előtte is még olyan halovány volt, emlékszetek :)
Szóval, én mindenképp azt gondolom hogy előtte egy nappal reggeli pipiből és 10-es és 20-ast is :)))
mieza

Jaj, mikor lesz már holnap reggel???
mieza

Mieza,
köszi a tenácsokat, akkor vasárnap reggel teszt :)
Az már mindjárt itt van :roll:

Holnap reggel? Futás gyorsan aludni, és már mehetsz is nézegetni a pocaklakókat :wink:
Sokat gondolok ám rátok!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Judit,
Bejött a tipped. Pénteken megyek inszemre. Ma kaptam még délben egy szurit és este meg a tüszőrepit. Endo: 9mm és 2 tüszit látott (18mm és 14mm) ma Sz ügynök. Nincs tapasztalatom, ezek jó értékek?
Jajj parázok ezerrel, hogy mi lesz, meg hogy lesz?

Inszemesek leírnátok, hogy hogy zajlik maga az inszem?

Vikus,
Nekem kb 10 perc alatt megvolt az átjárhatósági. Inkább volt kellemetlen mint fájdalmas. Ezerrel paráztam akkor is, de igy utolag nem kellett volna. Én utána nem is voltam rosszul, és nem is véreztem.

Zsu14,
Igazad van. Ide a fórumba nemrég kezdtem irni, de a regem már 2 éves :D Anno még regisztráltam, hogyha összejön a babó, akkor a tapasztalatot tudjak cserélni másokkal. Spontánkodtunk ezerrel siker nélkül. Amikor meg a BMC-be irányitottak elkezdem olvasni a fórumot és eszembe jutott, hogy én már regisztáltam a babanetre :D

Mieza,
Megy a drukk holnapra.
brumi24

Sziasztok!

Judit,
Bejött a tipped. Pénteken megyek inszemre. Ma kaptam még délben egy szurit és este meg a tüszőrepit. Endo: 9mm és 2 tüszit látott (18mm és 14mm) ma Sz ügynök. Nincs tapasztalatom, ezek jó értékek?
Jajj parázok ezerrel, hogy mi lesz, meg hogy lesz?

Inszemesek leírnátok, hogy hogy zajlik maga az inszem?

Vikus,
Nekem kb 10 perc alatt megvolt az átjárhatósági. Inkább volt kellemetlen mint fájdalmas. Ezerrel paráztam akkor is, de igy utolag nem kellett volna. Én utána nem is voltam rosszul, és nem is véreztem.

Zsu14,
Igazad van. Ide a fórumba nemrég kezdtem irni, de a regem már 2 éves :D Anno még regisztráltam, hogyha összejön a babó, akkor a tapasztalatot tudjak cserélni másokkal. Spontánkodtunk ezerrel siker nélkül. Amikor meg a BMC-be irányitottak elkezdem olvasni a fórumot és eszembe jutott, hogy én már regisztáltam a babanetre :D

Mieza,
Megy a drukk holnapra.
brumi24

Jajj még egy kérdés lányok:
Ellenőrzik inszem előtt uh-n, hogy ténylegesen megrepedtek-e a tüszik?

Hoppá ez egy laptető volt :D
brumi24

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?