Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Maccs: Köszi.Igen,anyóséknál,de párom ragaszkodik ahhoz,hogy anyucival lakjon.Háááát,akkor hajrá! Én megpróbálok ebből kiutat találni,mert ez így nem élet,és a gyerekemet sem akarom kitnni ilyennek.Végre kész lett a konyha,bár még van egy két csinálni való rajta.Mondtam páromnak,hogy akkor majd ma már én főzök ebédet,hiszen erről is volt szó.Teljesen kiakadt.Ragaszkodik anya kajájához.Hát,azóta nem beszélünk egymással,mondtam neki,hogy költözzenek 1 szobába,és gondolja végig ezt az egész beteges dolgot,mert különben nagyon hamar elveszít engem is,és a fiát is.Már nem sok hiányzik hozzá.
Vendég

Niki
Szép a gyűrű!

Chris
Én annyira utálom aza nyósomat, hogy nemhogy együtt nem laknék vele,nem is köszönök neki az utcán! Múltkor is szóltam valait páromnak az anyjára, és elkezdte bevédeni. Mondtam neki,hogy megint sokat vagy anyuka közelében,mert akkor látványosan bekerülsza bűvkörébe. Erre jól kiakadt,aztán nem hagytam magam, mondom emlékezz a lagzi örüli balhéra, teljesen igazat adtál nekem abban,hogy egy idióta önző barom! Most meg megint kezded védeni. Mire ő: Mert most megint tök normális. Ja mondom és ez a megoldás, 2 hétig normális,aztán megint bunkó. És mért normális,mert autót kell neki venni és a párom nélkül az nem megy,mert csak ő tudja áztnézni, hogy jó e a kocsi. Mondjuk szerintem emiatt volt a balhé, ne kelljen pénzt adni a lagzira, mert kell a szar autójára! Most kussolok,de ha az esküvő után se ad semmit, akkor nagyon odadörgölöm a páromnak,hogy anyuka végképp nem létezik,nem szeretnéma házamban meglátni és nem tartok vele semmiféle kapcsolatot merta párom mondta a veszekedéskor, hogy igenis adja oda azt, amita tesója is kapott, ami jár az jár! Ebben meg igaza volt! Na majd kíváncsi leszek! De akkor borul a bili,az fix!
Csodállak Chris,hogy ezt te el tudod viselni,nekem nem menne! Én már otthagytam volna,vagy elvetéltem volna a sok idegtől,mert sajnos nagyon soká teszem túl magam a sérelmeken! Még ha kifele nem is mutatom!

Zsóka
Sajnos én sem tudok neked segíteni! Csak pár szem Duphastonom maradt! Az meg neked nem ér semmit! :?

Kép
Kép
k_inga

Kinga: Hát,én ezt így ilyen formában nem akarom folytatni.A babavárás örömeiből nekem ennyi jutott.A párom majd eléldegél anyucival.Jól meglesznek nélkülünk is.
Vendég

Én is ezt mondtam épp valamelyik nap tesómnak! A ház az enyém,mivel az én családomé,ha valami nem tetszik,akkor irány anyukája! Felnevelem egyedül is! Én nem fogok mégegyszer megalázkodni ennek a senkiházinak,aki másokat lenéz a sárga földig,ahelyett, hogy a saját portáján nézne körbe! Nincsen rá szükségem,és ki is jelentette,hogy ne számítsunk rá! Csak a hegedűt oda-vissza szokták húzni! Jön még kutyára dér!

Kép
Kép
k_inga

Na most mi itt jól elgyűlölködünk! A többiek meg elmenekülnek! Befejezzük ám! Csak néha kell egy olyan ember,aki átérzi a bajodat! És jól kiadod magadból,mert a párodnak felesleges!
Egyébként meg magatokra vessetek,mert el vagytok tűnve! :D

Kép
Kép
k_inga

Chris
"Hát,azóta nem beszélünk egymással,mondtam neki,hogy költözzenek 1 szobába,és gondolja végig ezt az egész beteges dolgot,mert különben nagyon hamar elveszít engem is,és a fiát is.Már nem sok hiányzik hozzá."
Teljesen megértelek! Én azt tudom leginkább elképzelni, hogy majd ha meglesz a bébi, ott fog susorogni a férjed fülébe, hogy mit rontasz el a gyereknél...
A férjed egyke?
Téged választott, nem az anyukáját, családot alapítotok, ideje leválni róla. Együtt akarnak megöregedni? Mindenki élje a saját életét! Az anyukáknak el kell engednie a gyereküket és fordítva!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.06.19 09:26-kor.

maccs01

Kinga, szerintem a párod már jó úton jár :)

maccs01

Maccs
Hát azt melegen ajánlom neki!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Chris, Kinga, Csillag! Nagyon szar ez a téma. Engem spec. nem zavar, az embernek tényleg szüksége van némi gőz kieresztésére. Jézusom, Chris, már kenyértörésre gondolsz? Azért ez nem gyenge várandósan! Kívánom nektek, hogy minden rendeződjön!

Az ilyen baromarcú idiótáknál általában az a legnagyobb siker a részetekről és kudarc az ő részükről, ha végtelenül kedvesek és bűbájosak vagytok, bár gondolom, ez az időszak már elmúlt...de ez olyan, mint az ovisok és gyerekek körében: ha látja, hogy elérte a célját, boldog és folyton meg akarja ismételni. Mármint a bunkóskodást. Ha azt látja, hogy mosolyogsz és "szeretetet" adsz vissza, talán abbahagyja. Bár már biztos ezt is kipróbáltátok. Habárt ugye ez sem működik hosszútávon.
Miért nem lehet az embereknek őszintének lenni mindig? Miért van az, hogy színlelni kell érzelmeket a boldogulsához és taktikázni azért, hogy a rosszindulatú emberek ne nyírják ki a jó embereket? Gusztustalan. Tényleg LÁnyok, kitartást és sok erőt kívánok!

Csúnyí dolog ilyet mondani, de nekünk nincs ilyenproblémánk. A párom édesanyja helyettük az italt választotta, az apja elvett egy szó szerint gonosz mostohát, aki csak a saját gyerekeivel törődött. 17 éves korában eljött otthonról, az ún. családjából 5 évig senki nem volt kíváncsi rá, hogy tud-e valamit enni. Így tehát Anyósom NINCS! Aminek én felettébb örülök. CSak én vagyok (mi vagyunk:)) szegénynek, így rettenetesen ragaszkodó, de engem ez egyáltalán nem zavar. Úgyhogy Anyukám példájából tényleg mindenkit nagyon sajnálok, akinek ilyen problémája van, mert frankón megkeserít egy egész életet.

Az 1 más dolog, ha ne adj'Isten Anyukámmal a legrosszabb megtörténne, nem lesz egy normális nagymama a környéken:(. Na mindegy, ez nem történhet meg. Küzdünk.

Ma én is pallert sütök - tőletek kívántam el már megint :).
Vendég

Niki! Nagyon klassz ajándék. Tetszik.

A kelt palacsinta receptje, bár én nem ez alapján készítem, hanem csak úgy saccra. A folyadékból csak annyit tegyetek hozzá, hogy sűrűn folyós legyen.

Állítólag 20 db

- 20 dkg liszt
- 3 dl tej
- 2 dl szóda
- 2 db tojás
- 1 dl olaj
- só
- 2 dkg élesztő

1 dl tejet egy pici cukorral fel kell langyosítani, bele az élesztő és egy tk liszt. Ha megkelt akkor kell a liszthez és a tojásokhoz önteni.
Nálunk mostanában a rakott palacsinta megy, 1 lekváros 1 kakaós 1 diós. Isteni!!!

Most joghurttortát készítettem, eper és ribizli van benn. Nagyon de nagyon finom és kb 15 perc míg elkészül, a hűtőben meg kb 1 óra és ehető.

Puszika

Kép

Kép
anabana

Ana, basszus, te egy házitündér vagy!
Vendég

Hali!

Brutális anyóskák vannak, az tuti! Én ugye már 2003 óta tűrök, és nyelek, mert szeretem a férjemet, és a gyerekeimet. De bizony nagyon sokszor rosszul vagyok lelkileg, mert begőzölök, még kitartok, de hogy meddig? :roll: Passz. Én is így csináltam végig a 2 terhességemet, miegymást. Bárcsak lenne annyi pénzem, hogy egy kis házikót vehessek valahol, hogy külön lehessünk anyóséktól, de ilyenkor felkelek álmomból, és kegyetlenül büdi bilibe lóg a kezem :twisted:

Chris, kitartás, most még érzékenyebb vagy, de próbálj higgadtan gondolkodni, és meglátni a jót a rosszban, még akkor is, ha most sokkal nagyobbnak látszik a rossz dolog, mint a jó! Képzeld el, milyen lenne apa nélkül a kicsikédnek! Tudom, nagyon nem boldogító, ami van, de gondold végig, a párod nem ver, nem iszik, nem drogozik, szeret téged és a babát is... szóval ezeket próbáld most meglátni, aztán majd alakulnak a dolgok. Remélem, a jó felé!

Kitartás mkinek! Puszi

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszi lányok:-)

Maccs: Nem vagyunk házasok.Nem egyke,van egy bátyja,de ő nem lakik itt.

Csillag: Én is sokat ábrándozok saját házikóról...
Vendég

Most néztem mega Sex és Nem Yorkot!Az első részt! Nem ami most megy a mozikban! Tegnap töltöttem le! Szétröhögtem az agyam! Nagyon jót tett! Kikapcsolt! Ajánlom nektek is!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!
Újra itthon a kis családunk... elég ramaty időt fogtunk ki, de legalább csütörtökön tudtunk strandolni, szuper idő volt... erre ma mikor már úton voltunk haza felé, akkor sütött ki az átkozott nap :S nah most már mindegy...
Palacsinta???? Hááát jó, akkor süssünk este palit, amúgyis imádom...
Anyós?! Hát nekem van a legtüneményebb anyósom a világon, anyám egymilliószor elbújhatna mögötte... Nálunk pont fordítva van, anyám egy köcsög kurva, anyós meg egy angyal.
Anyám akkorra geci, hogy még nem is látott állapotosan, pedig Dominika lassan megvan... Bezzeg a fasszopó testvérem seggét nyalja, amikor ő szült, mindent megvett neki, mert a palija egy ft. nélkül csajozott éjszakákba nyúlóan :S Ő vette meg neki a kislány minden cuccát, nekünk még egy hívás sincs... December eleje óta nem is látott... Még szerencse, hogy albérletbe lakunk, lehet sokkal, de SOKKAL nehezebb, és izgulunk, hogy mindent kitudjunk időben fizetni, de jobb, mint egy kétszínű kurvával lakni...
NAh ezt jól megmondtam... na megyek erre eszek is vmit...
Este majd még jövök
pusszacs

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, hömmmm..., jól kiköpted, ami nyomja a kis bögyödet :twisted: :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Baba, ezt keményen odamondtad! :mrgreen: Biztos tele a hócsukád! A lájtos hozzászólások után most keményen odacsaptál :):):)
Végülis a lényeg, hogy anyád helyett is anyád az anyósod! Nagyinak is biztos tuti!

maccs01

baba

nem értem miért kell kivételezni,ez akkora szemétség :? :? de ne mérgesitsd magad rajta,nem éri meg...

KépKép
bettike83

Nah ezt jól megmondtam :D :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Anyósom nagyinak is tünemény, ez igaz, kívánok minden nőnek egy ilyen asszonyt maga mögé... még szülni is ő jön velem :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Nah hazaértünk! Tele vagyok, mint állat, annyit ettünk.
A kiscsajnak is nagyon tetszett a gyűrű. Jól esett, hogy sikerült meglepnem.

Hűhh, megy ám az anyós téma!Engem nem zavar és szerintem jó, ha kiírjátok magatokból a dühöt.

Chris, nagyon sajnálom ami ebben az állapotban körülötted folyik!
És pesze mindenkit, aki ilyen szar helyzetben van!

Én itt kivétel vagyok, mert hál istennek én kettesben élek a párocskámmal, apukám házában (ők nem laknak itt).Bár ez sem a legjobb,mert bármit csinálni akarunk mindig az engedélyét kell kérni. Dehát ez van, ezt kell elfogadnom és én erre nem is panaszkodom.
De már a 3 év alatt nagyon hozzászoktam. És mikor kijönnek néha hétvégén a falra tudnék mászni tőlük.
Szóval egy biztos külön nyugisabb az élet, legyen szülőről vagy anyósékról szó!
Az én anyósom sem kutya, de hál istennek évente kb. 2-3 alkalmat kibírom vele.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Ana, nagyon köszi a receptet.

Chris, azért kérdeztem, hogy egyke-e, mert általában ott nagyobb az esélye az ilyen függőségnek.

Én egyáltalán nem bánom, hogy sokrétű a téma itt a topikon.

Tesóm a múlt hónapban bemutatta a szerelmét nekünk :) Egy nagyon helyes "kislány" - 21 éves. Széparcú és nagyszájú... mondta is az öcsém, hogy rám hasonlít (természetben :)). Én már úgy várom, hogy bővüljön a családunk!

maccs01

Sziasztok!

Úgyvan Baba, adj neki!!!! :lol: :lol: :lol:

Gyerekek, annyi hülye ember van a Földön! Mindenkinek kijut belőlük - vagy így, vagy úgy.

Mi is albiban lakunk - magányunkban. Ennek is megvan az előnye.

Bírom, ahogy formáljuk egymás étrendjét:). Ez tetszik!

Nekem tegnap egész nap hányinger volt, estére meglátogatott Vuk is. Mindegy, egyszer-kétszer belefér.
Vendég

Baba!

Gondoltam rátok, szar idő volt. Hol voltatok?

Majd ha lesz időm felteszem a másik receptet is.

Kép

Kép
anabana

Ana Gárdonyon voltunk, de ott nem volt ilyen felhőszakadás, nem szakadt le az ég olyan súlyosan, csak esett, meg szemelkélt... de legalább egy napot tudtunk strandolni, a többi napokon meg volt, h tudtunk a kertben sütögetni, bográcsozni... De míg mi nem voltunk itthon, látom te meg sütőpartyt rendeztél.... azóta is csak kapkodom a fejem, melyket is süssem.... annyira édesszájú vagyok ( lettem )....

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Lányok!
Annyira fáj napok óta a fejem,hogy ezt már nehezen viselem! A kávé sem hat! Nincs valami amit be lehet venni ilyenkor? Én már esküszöm a szart is megenném,csak ne fájjon!

Kép
Kép
k_inga

Kinga sztem vehetsz be homeopátiás szert, hátha az segít...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Kinga
Csatlakozom babához, valami homeós cuccot keress. Mindenesetre addig is bevehetsz egy algopyrint, attól semmi bajotok nem lesz, az intenzív-tartós fájdalom viszont nagyon nem tesz jót.

maccs01

Sziasztok!

Kinga, most olvasom, napok óta fáj a fejed? Nekem is a tarkóm, nem folyamatosan, de minden nap előjön. Tegnap ráadásul annyira reszkettem, aztán meg levert a víz, aztán megint reszkettem...mármint este. Most jobban vagyok, most keltem fel...csak nem értem, mi volt ez. Egy kicsit félek.

Lányok, jól tudom, a védőnők tudnak szívhangot hallgatni?
Vendég

Leti
Jól tudod, kell is nekik, protokoll - asszem.

maccs01

Persze ne számíts csúcs készülékre - legalábbis nálunk a legalja volt!

maccs01

Hát akor ma megnézetem, mert ez a rosszullét - mi a franctól volt? Szerintetek lehet, hogy este 6-kor ittam egy kávét, vagyis csak a felét tudtam meginni, annyira szarul esett. A vérnymoásom 105/60 volt, a hőm 37,3 ezek általában ilyenek, a pulzusom viszont az egekben: 85 - sose volt ennyi. Most meg mindjárt hányok...
Basszus, most félek. Nehogy vmi baj legyen a kicsikémmel...
Vendég

Nem érdekel a készülék, csak az eredmény... :?
Vendég

Ne legyenek illúzióid, fiatal a terhesség, lehet, hogy még azzal a készülékkel nem tudják meghallgatni! (Hívd fel védőnőt, hogy ne menj potyára!) Szerintem semmi gond Veled! Inkább pattanj be egy sztk-s uh-ra, az inkább eredményes!

maccs01

Élet-halál:
Kép

Idén két méter bicikliút épült:
Kép

maccs01

Helló!

Leti, szerintem se menj CTG-re, nem valószínű, hogy bármit is hallanátok, de tutira én sem tudom, csak hogy harminc valahányadik héttől kell járni ilyen vizsire. Én is mindenképpen az UH-ot javaslom, azzal még többet is látnátok, nem csak a szívverést!!!

Maccs, tuti képek :lol:

esthajnalcsillag

Mindenképp megyek védőnőhöz, gondoltam, egybe kötöm.
Ja és nálunk az sztk-s UH-ra kb 1 hónapot kell várni... Ha csak úgy megyek, egyébként jövő szerdán megyek.

Mindegy, nincs semmi baja és kész.
Vendég

Köszi Lányok,végül algopyrin lett! El is múlt!
letti Ne parázz! Ugyaneza vérnyomásom hetek óta, és ugyanott fáj a fejem,csak már nem múlt el! Ez állítólag vele jár és nekem a front hozza elő,ha az idő egyforma pár napig,akkor nincs baj!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, semmit sem aludtam az éjjel, 15 percenkénti keményedeséeim voltak, ami még most sem múlt el, csak ritkult, óránkéntire...
Leti a 18. héttől nézi a védőnő a baba szívhangját, előtte nem protokoll, elvileg nem is biztos, hogy hallja...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Köszi Baba.
Jók az új vonalzók!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Baba
Aranyosak az új vonalzóid! Dominika készíti anyát? Ez izgi!

Leti
Mi volt a védőben?

Kép
Kép
k_inga

Basszus, annyira lebeszéltetek róla, hogy úgyse hallja a hangot, hogy elfelejtettem megkérdezni...:)

De meséltem neki az esti rosszullétről, azt mondta, bármilyen kételyem van, irány az orvos...
Vendég

Leti igaza van a védő néninek...
Kinga hááát igen, mostanában készítget eléggé... ha nem ritkult volna tuti kórházba mentünk volna, éjjel azt hittem, nah most szülni fogunk, de nem erősödött a keményedés, és nem sűrűsödött... de azért izgultam, még korai lenne...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, Dominika vonalzójával valami difi van, múlt időben jelzi a születési időt, vagy ez most valami új divat :) Cukik a fotók!
Vegyél be magnéziumot, mert még várnod kellene úgy cirka 2 hetet.

Leti, ha baj van - vagy "csak" úgy érzed -, akkor soron kívül is kell/ene fogadniuk.

Csillag, örülök, hogy tetszett :) A legalja.hu-n még van egy csomó jópofa.

maccs01

Ana, köszi a receptet! Tegnap ki is próbáltam! Nagyon jó lett! :D :D

Baba, tetszenek az új vonalzók, de Dominikáé nem jó vagy igen? :roll:

Leti, nyugi minden jól alakul meglásd! Bár könnyű ezt mondani, mert egy anyának mindig lesz valamin izgulnia!Gondolom már nagyon várod a jövő heti uhut!

Csillag segíts, te vagy itt a görbi megmondója!!!!!!!!!!!!
Mi a véleményed az enyémről! Én úgy látom az lesz, hogy még nem is volt pé!Hasonlóan jártam márciusban is ott 40.napra lett.

És ti lányok mit gondoltok,mert a ti véleményetek is számít!!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
Én nem értek hozzá! Nem is kontárkodom bele!

Ma felhívtam a szülésznőt,nagyon kedves volt! Jó benyomást keltett! Riogattak, hogy úgy nem lehet szülésznőt fogadni, ha nincsen dokid is, de ő vállalja!!!! :) Én a dokimról nem mondok le! Mondta, ha brmi van,hívjam nyugodtan! Aztán majd a 22-23. héten találkozunk személyesen is! Muszáj volt most hívnom,mert a 20. hétig meg kell lennie, és ha nem vállal, kereshetek mást! De szerencsére vállal! Már most jó kezekben érzem magam!

Csajok,ti hogy vagytok, voltatok ezzel? Volt dokitok,meg minden? Az enyém sajna nem vállal szülést,pedig biztos felfogadnám! De annyira bízom benne,hogy nem cserélnem le semmi pénzért! Nekem ő visz mindent! Nem mindegy, hogyan mész oda a dokihoz! És mikor fogad!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, szerintem jól döntöttél!Ha már a doki-t nem tudod felfogadni legyen melletted valaki aki szintén segít és megbízol benne!
Manapság amúgy is azt mondják, hogy jobb szülésznőt fogadni és sokan inkább ezt teszik!
A dokid pedig szépen végig kíséri a terhességed!

És a doki ajánlotta vagy valaki más ajánlata alapján találtál szülésznőt?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsika, uram volt gépnél, aztán kislánya van itt 2 hétig, balcsira mentünk érte, én majd oda okádtam, nem bírtam az utat, tegnap az egy éves házassági évfordulónkat ünnepeltük:) volt ebéd, bár hármasban, de sebaj, én utána egész nap kész voltam, felfújt a sali...

most meg nem tudom, de isszonyat a gyomrom... bakker... nem hiszem el, talán az időtől......

BAba: vigyázz magadra, sokat pihenj, Dominika még ne akarjon kijönni!

Anyós téma: hát nem egyszerű, nekem azért jó anyósom van...

Leti: vigyázz te is magadra...

én csajok most kicsit lefekszek, mert kevereg a gyomrom!.... próbálok azért többet bekukk, bár reggel a netre se tudott még kislány sem fellépni!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Niki, meglehet, mert igen alacsony a hőd. Vedd ki szépen azokat a hőket, melyeket nem időben mértél, a lyukas karikásokat, és szerintem el is tűnik a piri kereszt :wink:

Kinga, nekem volt dokim, és szülésznőm is, de jobb lett volna talán, ha nincs is fogadott szülésznőm. Csak szerintem muszáj, mert ugye ők csinálják az NST-ket :roll: Nálam a dokim volt az, aki csinált is valamit, sőt, nagyon rendi volt végig a szülés alatt, meg végig a várandósság alatt is, bármikor mehettem, kérdezhettem, hívhattam telcsin, stb.

Baba, csodaszép az új vonalzótok :)

esthajnalcsillag

Csillag, ki is vettem és el is tűnt, olyan rossz ezt látni, hogy nincs kereszt! De ez van! :( :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki szegény! Most mit teszel???

Lányok, nincs itt köztetek valaki, aki ért a könyveléshez?
Ki kéne számlni, konkrétan mennyi táppénz ütné a markomat, ha otthagynám ezt a redvás helyet...mert ma elegem lett egy kissé (vagyi k...ra)
Ana, te? Valami ilyesmit csinálsz, nem?

A cég könyvelőjét mégse kérdezhetem meg... :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?