Sziasztok!
Chris, Kinga, Csillag! Nagyon szar ez a téma. Engem spec. nem zavar, az embernek tényleg szüksége van némi gőz kieresztésére. Jézusom, Chris, már kenyértörésre gondolsz? Azért ez nem gyenge várandósan! Kívánom nektek, hogy minden rendeződjön!
Az ilyen baromarcú idiótáknál általában az a legnagyobb siker a részetekről és kudarc az ő részükről, ha végtelenül kedvesek és bűbájosak vagytok, bár gondolom, ez az időszak már elmúlt...de ez olyan, mint az ovisok és gyerekek körében: ha látja, hogy elérte a célját, boldog és folyton meg akarja ismételni. Mármint a bunkóskodást. Ha azt látja, hogy mosolyogsz és "szeretetet" adsz vissza, talán abbahagyja. Bár már biztos ezt is kipróbáltátok. Habárt ugye ez sem működik hosszútávon.
Miért nem lehet az embereknek őszintének lenni mindig? Miért van az, hogy színlelni kell érzelmeket a boldogulsához és taktikázni azért, hogy a rosszindulatú emberek ne nyírják ki a jó embereket? Gusztustalan. Tényleg LÁnyok, kitartást és sok erőt kívánok!
Csúnyí dolog ilyet mondani, de nekünk nincs ilyenproblémánk. A párom édesanyja helyettük az italt választotta, az apja elvett egy szó szerint gonosz mostohát, aki csak a saját gyerekeivel törődött. 17 éves korában eljött otthonról, az ún. családjából 5 évig senki nem volt kíváncsi rá, hogy tud-e valamit enni. Így tehát Anyósom NINCS! Aminek én felettébb örülök. CSak én vagyok (mi vagyunk:)) szegénynek, így rettenetesen ragaszkodó, de engem ez egyáltalán nem zavar. Úgyhogy Anyukám példájából tényleg mindenkit nagyon sajnálok, akinek ilyen problémája van, mert frankón megkeserít egy egész életet.
Az 1 más dolog, ha ne adj'Isten Anyukámmal a legrosszabb megtörténne, nem lesz egy normális nagymama a környéken:(. Na mindegy, ez nem történhet meg. Küzdünk.
Ma én is pallert sütök - tőletek kívántam el már megint
.