Nyuszika!
Nagyon édes vagy, hogy hiányolsz (de lehet, hogy a másik Angie-re gondoltál
?)
Néha olvasgatlak, mert érdekelnek az emberkék, hogy kivel mi van, többek között, hogy veled is hogy alakulnak a dolgok. Örülök, hogy sínen vagytok Benikéddel.
Dióhéjban annyit rólam, hogy a tavaly szeptemberi beteg terhességem megszakítása után vártunk 2 vagy 3 hónapot, aztán a második hónapban ismét teherbe estem, ami sajnos a 8. héten spontán elment. Pont kórházban voltam, mert erős vérzéssel bekerültem, amikor még pulzált a magzat. A következő napot viszont már nem élte túl, és az erős vérzés lelökte a petezsákot. Totál kiborulás következett, ekkor töröltem magam a rendszerből, mert beszélni sem akartam róla többet. Úgy gondoltam, hogy ez Isten büntetése, amiért úgy döntöttünk, hogy nem tartjuk meg a beteg babánkat. Babára sem tudtam gondolni, viszont (mint hívő ember) olvasgattam napi szinten a bibliát, és ezt az igét kaptam nem sokkal a vetélés után: "a jelen szenvedesei nem hasonlithatok ahhoz a dicsoseghez, amely lathatova lesz rajtatok". Ekkor újból el kezdtem hinni, és láss csodát, nem is jött meg többet a vetélés után, pedig azért vártunk volna még a férjemmel legalább egy hónapot, hogy a hormonok visszaálljanak. Rettegtem is az elején, hogy nehogy ez is elmenjen, de a dokinőm megnyugtatott, hogy minden szépen alakul, és ez a baba amennyire jönni akart, úgy fog maradni is. És eddig minden a legnagyobb rendben halad előre, problémamentesen. Én meg minden este hálát adok, hogy eltelt egy újabb gond nélküli nap.
Örülök veletek az újabb babácskáknak. Gyönyörő Kira babája is, és Lyly kisfiacskája is egy tündér. Bettinek meg nagyon drukkolok, és örülök, hogy vele is monden rendben. Melisch is ritkán jár, de szuper, hogy az ő babácskája is szépen nődögél
Dius is hamarosan megszül. Olyan jó látni, hogy aki kitartú és nagyon vágyik a babára, az ekkor vagy akkor, de megkapja a babáját. Csak így tovább..................................................