Új privát üzeneted érkezett!

Hát, nem tudom a városi kórház mennyire gyors. Van amit vidéken 2 hétre küldenek meg. De ha ráérsz, akkor mindegy :)

Laptető, laptető? :)))))
mieza

sziasztok

nem is irtam hogy a héten voltam egy új doki néninél, mivel a dokibácsit nem tudom "megfogadni", nagyon rendes volt minden leletemet átnézett és hát amilyen szerencsénk van csajok aug. közepétől ő sincs..... szóval járhatok hozzá végig bár már nem sok alkalom van hátra, de területileg az Istvánba tartozok ezért azt mondta hogy a 39. hétre ha nem indul be a szülés akkor befektet az előző császár miatt meg a lombik miatt... én még ilyet nem hallottam de ám legyen, inkább legyek bent mint baj legyen , azt mondta ha 1-2 nap alatt nem akar kijönni Hanna akkor megcsászároznak majd.
vezetnem kell vérnyomás naplót, reggel délben este, mert Filippel ilyenkor már jó magas volt és nehogy baj legyen, jelenleg nagyon jó a vérnyomásom.

kész az autóm és elvittem egy ismerős család udvarában vár ránk, a hétvégére elutazunk így nem mertem hazahozni.

pocakosodóknak pihenést és a friss kismamiknak is.

mindenkinek jó 7végét és szép időt, majd hét elején jövök.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lányok!

Sok jó hírem most nincs:

Fog ugyan gyógyul, de ma én is megkaptam az utilaput.

Aki tud valami titkársági állást nyelvtudással és sok tapasztalattal az gondoljon rám.

Olvastalak titeket, Mieza: csodás a kép. Mi ez a lista? János Kh és Sote pic, dokit mindkettő-höz tudok. De hát itt van Macs is ill. ti jártok a Jánosba

Eszter: pesten www.krama.hu

Most megyek kertbe vigasztalódni

üdv

kispatak
Vendég

Mieza!

azért ilyen későn vették észre, mert az egyik picúr eltakarta a másikat!
Eleinte az a petezsák tűnt kisebbnek amiben - akkor még - hárman voltak, majd ugye egy babus felszívódott, aztán utóbb kiderült, hogy azért, mert míg Zoé petezsákját oldalról láttuk, Noa és Kim burkát keresztmetszetben. Ilyen egymásra merőlegesen fekvők voltak majdnem végig. Kis Drágáim... :cry:

A városi kórház valóban lassabb, de azt mondták, elküldik az eredményt postán. Rendesek voltak! Csak meg kell szereznem a beutalót!

A laptetőből egy kis szeletet megtartanék a spontán babucink reményében, de a többin osztozzatok :D Mindenkinek, akinek szüksége van rá :D

Mieza!
És még te hajtottál a laptetőre? Nektek az hozott szerencsét, hogy sosem volt :D

eszter82
Budapest

Mieza,
nagyon szép ez a kép, én is ilyet szeretnék, nagyon-nagyon!!!

Kispatak,
nagyon sajnálom a történteket! Remélem hamarosan találsz új helyet!

Lukácsné,
kész az autó? Ez jó hír :)
A dokikkal úgy látom elég sokat bajlódsz, de majdcsak kint lesz Hanna szépen, időben!
Vérnyomást figyelgesd, mert ez az össze-vissza ugráló idő bizony elég sokat befolyásol!

Kép
judit0713

Csajok,
nektek a beülti után volt étvágyatok?
Én ma semmi meleg kaját nem bírtam enni :?
Az egész napi menű eddig: egy bögre kakaó, két szelet sajt, két marék cseresznye és délutáni szundi után egy kis eper joghurttal, nameg vagy két liter tea :roll:

Kép
judit0713

Halihó!!! :)

Mieza:
Bakker! :shock:
Én azt hittem, hogy két bébinek indult, de az egyiket hematómának nézték és 1 maradt. Erre most olvasom, hogy még egy életke van a pocódban! Hát ez nagyon szuper hír, annyira ledöbbentem és annyira-annyira-annyira (lemezjátszó megakadt a nagy bódottáttó :)) örülök!!! :lol: :lol:
Kép

Vickany:
Anyóca! Te megütötted a főnyereményt, tiéd a jackpot! Gratulálok! :)

Gyertek csak a jó hírekkel, ez fenemód feldobja a hangulatom! :wink:

Brumi:
Üdv nálunk, gyors pocinövesztést kívánok!

A várakozóknak mennek a babaragacsok:++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyalka:
Te is érdekes eset lettél :) Biztos ez hozza meg a sikert! :)
A görögök meg mondjanak egy áldást értetek! :)

Pusszantyú mindenkinek, rohanok a szülinapi színházi előadásomat megnézni, hétvégén meg ültetem a rahedli paradicsompalántáimat és kutyázom! :D

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Judit, a beülti után kötelező a fehérje, minél több. Sok helyen napi fél kb hús vagy túró van sorolva. Én tartottam. Szóval, most ezt nagyon keményen kell nyomni. Kérdezd meg, sokunk a túróra azóta se tud rézézni, én a hússal voltam itt! Ez tényleg iszonyú fontos (én sajnos kontrétan már hányingerem volt a csirkehústól, de tömtem-tömtem :)

Kispatak? Tényleg? Vége az ottani munkahelyen? Mesélj!!! Sajnálom, de lehet, hogy a változás jót jelent :)

Nekem mindig a kölcsönkapott és megosztott laptetők hoztak szerencsét :)

Eszter, mindig úgy meghatódom ha olvasom a történeted... Annyira szorítottunk nektek. De hamarosan megérkezik az az életke is, aki arra lesz rendeltetve, hogy veletek maradjon :))))

Na, megyek és kiélvezem az utsó pillanatokat a párommal.. :x
mieza

Mieza,
igenis, értettem!
Vacsira máris benyomtam 4 szelet pirítóst vastagon megkenve tojáskrémmel :wink:
Csak a főtt kajával van valami bajom :roll:

Sajti,
jó szórakozást estére, holnapra meg kellemetes kutyizást!

Angyal,
minden rendben volt ma???

Kép
judit0713

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat és tapasztalatokat. Kicsit megnyugodtam tegnaphoz képest, mert elmúlt a rossz érzés. Most a 2. szuri után, a másik oldalamon kezdem érezni a hatást, de már jobban kezelem :)

Mieza,
S ügynökhöz járok, de mivel szabin van Sz ügynökhöz osztottak be.
Ha jó megfigyelő vagyok, tegnap kék-fehér felső volt rajtad és talán egy Éva magazint olvastál. Asszem csak te voltál a pároddal mindenki egyedül üldögélt...melletted várakoztam :D Gratulálok a babókhoz és tényleg szárnyaltatok a boldogságtól :D .

Látom te kezeled a táblázatot. Hozzáadnál engem is. 29 éves vagyok, S ügynökhöz járok, meddőség oka ismeretlen (korábban probléma volt a kevés kiskatona, de miután férjemet megműtötték herevisszérrel tavaly, azóta oké minden, de sajnos spontán babó azóta sem érkezett hozzánk...de majd most :) ) és mint már emlitettem 1. inszemre készülünk.

Judit,
Nekem a doki 2/3 adag Merionalt irt fel. Már csak 4 szúrás van vissza, leszámítva a mai és a tegnapi adagot. Ma kedves férjem segített, mert én nem tudtam megszúrni magam. Jövő hét szerdán kell mennem UH-ra.

Kérdésem lenne még, hogy aki szurta magát egy oldalon tette, vagy felváltva?

Minden kismaminak gratula és a többieknek is mielőbbi babásodást.
brumi24

Brumi,
én igyekeztem elosztani a két oldal között a szurikat, így mire újra odakerült a sor, már nem volt érzékeny az előző szúrás helye.
Én is S-hez járok, úgy tudom a jövő héten még szabizik, de 28-tól már lesz, tehát ha jól számolom az inszemet még nem ő csinálja neked?

Kép
judit0713

Mieza!
Nagyon gratulálok az ikrekhez! Nem lesz semmi baj, meglátod! Hajrá ikrek!

Judit!
Ma gondoltam rád, és látom minden rendben volt. Tessék a babákhoz sokat beszélni és sokat mondani, hogy várjátok ár őket nagyon! Küldöm a babaragacsokat!

Andi!
Hajrá kezdés! Nagyon szurkolok!

Kispatak!
Nagyon sajnálom a melóhelyet! Remélem ez a rossz dolog egy csodálatos dolognak lesz a kezdete! Van egy kollégám, aki mindig azt mondta nekem: Hogyha valahol bezárul egy ajtó, akkor egy másik kinyílik! Remélem hamar találsz magadnak egy jobbat!

Elküldi nekem valaki a titoklistát! Köszönöm!

rodina74

Judit,
Akkor maradok én is az egyszer ide egyszer oda verziónál. :D
Igen én is úgy tudom, hogy a jövő héten szabin van még. Nekem 28-án lesz a 14. ciklusnapom. Nem tudom, hogy hányadik napon szokták csinálni az inszemet. Gondolom szombaton és vasárnap nem csinálnak. Kicsit izgulok,mert nekem picivel rövidebbek a ciklusaim. Előző hónapban 26, azelőtt meg 25 napos volt. Neked, hogy volt?
brumi24

Sziasztok!

Köszönöm a sok vigasztalást, rám fér.

Rodina: tudod mi az érdekes - hiszek az ilyenekben - nekem is a kolléganőm mondta ma ugyanezt, becsukódik egy ajtó de kinyilik egy másik, és a másiknekem most nyilófélben van.

Volt egy ajánlat a héten, nem hivtak vissza, én ma bekopogtattam telefonon, jövő héten találkozunk, hátha lesz belőle valami - nem adom fel, én vagyok az öreg optimista a sokadik x-ben. A Jó Isten akarata ez, elfogadom, remélem jól jövök ki belőle!

Te szintén jól jöttél ki Mieza, köszi az érdeklődést. Én mondjuk sajna nem tudom magam hol bejelenteni, de remélem nem lesz rá szükség, mert szeretnék dolgozni és remélem lesz is hol. Ha segítség kell, tudod már a telefonszámot.

MIndenkinek csupa jót kívánok, jobban mint velem ma van, még a fogam is fáj

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Hófehérke!én voltam mögettetek :D :D :D :D
mikorra végeztetek?én nem vettem észre,h problémás lettél volna :shock: :shock: :shock: vagy sokat kérdezel!
vikus82

Kispatak!
nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: !de biztos fogsz találni melót!!!csak pozitivan(könnyű mondani)
vikus82

Sziasztok!

Igen pozitiv energiák és reménység van bennem, kell lenni valahogy és a fogammal is kell rendeződni.

Nektek is sok pozitiv energiát küldök, mert kell sikerülni életetek álmának - egyszer valóság lesz

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok,

ha megengeditek csatlakoznék hozzátok.
Szolnoki vagyok és az orvosom azt javasolta több tényező miatt( az életkorom(38), emelkedőben lévő FSH-szintem, bal oldalon elzáródott petevezető ), hogy keressem fel a budai meddőségi centrumot.
Hezitálok azonban a BMC és a Kaáli között, mert ez utóbbi nevét sokszor hallottam már és távoli ismerettségi körből is oda járt 1-2 pár. Valószínűsítem, hogy - mivel ebben a topikban írtok :) - alapvetően elégedettek vagyok a BMC-vel. Mégis kívácsi vagyok a véleményetekre és hogy milyennek találjátok a két intézményt?
Mire kell felkészüljek a BMC esetében? Milyen várakozási időre, milyen költségekre, mennyi hálapénzre? Milyen Dr.Konc János főorvos? Hozzá irányítana a dokim.
Van lombikos köztetek? Valószínűleg az inszemet a fentiek miatt nálam át fogják ugrani..

Elnézést a sok kérdésért, de három napja estem át a HSG-n is, így most szembesültem a ténnyel, hogy milyen "sors vár rám", ami váratlanul ért azért és még szinte fel sem fogtam, ezért nem tudom, hová is kapjam a fejem..

Köszönöm Nektek!
zsu14

sziasztok

Vickany micsoda hír gratulálok a spontán babóhoz!

Csucsu jó volt talizni :lol: kár hogy most is kevés időnk volt :( no de majd legközelebb

Kispatak én is sajnálom a melót :cry: szoritok hogy minél hamarabb találd meg a megfelelő állást

Zsu14 szerintem mindkét intézet jó, én a Kaáliban nem voltam, de a barátnőm igen és az első inszem sikerült neki (nekem meg itt az első inszem szerencsések vagyunk). az biztos hogy Konc doki nagyon profi. Itt valamivel olcsóbban jönnétek ki mivel állami intézmény de nagy a zsúfoltság, bár tudtommal a Kaáliban is sokan vannak. Mi nem fizettünk hálapénzt. (de ha majd visszük vissza a babát megmutatni akkor viszünk valami ajándékot)

Zsu, Zsuzsó, Judit, Kis Angyal és akinek még kell mennek a drukkok ++++++++++++++++++++

Kép
vayacon

Szép reggelt / napot mindenkinek!

Én már el is fáradtam...le is tolt a párom rendesen, pedig csak a portörlésben akartam segíteni, hogy nem neki kelljen takarítani meg főzni is egyedül, ha már nem bírta sehogy se lebeszélni a vendéget aki ma délután jön :roll:
Középiskolai barátnője, 37 éves szingli csajszi....hogy mit fog kezdeni ezzel a helyzettel :?:

Rodi,
köszi a drukkokat! Magamban nagyon sokat beszélgetek velük, egyelőre mindhárommal, hiszen nem tudjuk, pontosan hány babácska szándékozik velünk maradni. Igazából mindet szívesen látnánk, de Eszter esetén okulva (bocsi Eszter :oops: ) én eléggé parázok a háromtól.

Brumi,
nekem általában 27 naposak a ciklusaim, és egyszer a 13. egyszer a 12. napon volt az inszem. Nem akarlak paráztatni, de szerintem sanszos neked a jövő péntek :)

Kispatak,
szívből kívánom, hogy mind a fogfájás, mind a melógondok hamarosan, és pozitívabb irányba változzanak!

Szia Zsu14!

Én is csak a bmc-t ismerem, de azzal teljesen elégedett vagyok, és ahogy Vaya is írta, lényegesen olcsóbban jössz ki itt.
A dokik profik, bár tényleg sokan vagyunk, nem érnek rá lelkizni a pácienssel, de arra meg itt ez a fórum :wink:
Ismerek olyat, aki a Kaáliból jött át, és nem a pénz miatt...ma már kismama!!!
Szóval szerintem gyere csak a csapatunkba bátran!
Várakozási idő:
ha minden leletetek megvan, konzultáció után akár az első cilkusban már indulhattok is. Előtte kötelező részt venni még egy előadáson, ami minden hónap 1. és 3. keddjén van.
Költségek:
hát ez egyéntől függ, a stimuhoz használt összes gyógyszer, plusz tüszőrepesztő, plusz utána az undi Utro golyó...én most a lombiknál 110ezer körül landoltam, de nemek viszonylag kevés stimu kellett.
Hálapénz:
ezt mindenki maga dönti el, nem tartja egyik doki sem a zsebét. Mi úgy döntöttünk, hogy voltunk kétszer az ügynök magánrendelésén, ahol ugye fizettünk, meg majd akkor adunk, ha lesz baba a pocakban, és kész!

Kép
judit0713

Sziasztok, csak gyorsan jövök :)

Elrepült a párom, már fel is hívott Amszterdamból :) Most Hon kongba repül, majd onnan Cebuba. Szegénykém :) Most veszekedtem vele, hogy nehogy már 4 órát üljön a reptéren, menjen ki és nézze meg a naracshollandokat, úgy sem voltunk még ott. (most írt sms-t, hogy elindult :) Mindig veszekedek vele, tavaly is Chicagoban 6 órát akart átszállásra várni, veszekedtem, bement a városba és élete egyik legjobb élménye volt :)

Mindjárt itt lesz az egyik barátnőm (aki azt mondta, hogy ő inkább spontán szeretné, ha nekünk összejönne - emlékeztek a storyra? :) Majd most azt mondta, hogy ő mindig is tudta, hogy ez most sikerül :)))))
De jó lesz :)
Hétfőig marad, akkor egy kedves haverom jjön át keddig, Szerda-csüt anyu, péntekre-szombatra meg bejelentkezett apu (MIASZÖSZ???) hoz nekem sült csirkét. (csak ámulok nagyon jó nagypapa akar lenni :)
Másfél éve lakunk itt de még nem jött el, pedig azért időnként jár Pesten... Gyakran beszélünk, de ő kicsit konzervatív, szerinte a gyerek van a szülőért, neki kell hívnia telefonon, neki kell meglátogatnia...stb. Kivéve ugye, ha van unoka :) Na, kíváncsi vagyok, hogy mikor mondja le :)

Judit, lapátold a túrót, az nem főtt kaja :) Nekem Sz a lelkemre kötötte meg itt a lányok is, hogy fehérje-fehérje-fehérje. Én ne feküdjek egész nap, mert kell a vérkeringésnek és a méhkeringésének a mozgás! Inkább fehérje mint fekvés: - ezt mondta. (persze ahogy éreztem a pocim, azonnal feküdtem le, ahogy most is :)

Képzeljétek, tegnap rosszul lettem, nem kaptam levegőt. De egyeltalán. Amikor a nagymelegbe jött ez a nagyvihar. (itt hatttttalmas vihar volt.) Nem szédültem, elmúlt a hányingerem, de nem kaptam levegőt, összecsuklottam, Franti kivitt a bejárati ajtóhoz és hozott vizesruhákat. Na, azután el is döntöttem, hogy nem akarok egyedül lenni este itthon, jól megijedtem.
Az egész napos émelygés amúgy itt van a torkomban, de még VUK nem volt.

Kispatak, mindent bele, én hiszek benne, hogy a változás csak jólehet!
mieza

Igen, Brumi, én voltam :) A sorban álltál mellettem? előttem/utánam? vagy a váróban? Még s sorban emlékszem az emberekre, de a váró már teljesen kiesik, mintha csak mi lettünk volna ott :)

Képzeljétek, tegnap eljött egy haver, szakmai tanácsot kérni. Fórumot akar indítani az oldalán és kérdezte, hogy én mit javaslok, milyen funkciókat..stb. Mire kinyitottunk pár fórumot :) A párom, mert én feküdtem. Mire a családineten belekattint egy fórumba csak úgy, aztán néztük a címét: Ikrekkel apák fóruma. Annyira kellett nevetnünk, szegény ismerősünk nem értette, hogy miért.
Mutatott egy saját tesztverziót, amibe én bejelentkeztem és egyből 3 felhasználónak számolt. Mondta, a srác, hogy itt valami programozási hiba van, mert ugye én csak egy ember, vagyok, nem három.
Mi csak ültünk, mint a vadalma :)
mieza

Zsu, gyere, örülünk neked. Már van 2-3 Zsuzsink, akiknél épp jó hírekért drukkolunk. (megvannak a jó hírek, csak mi tovább drukkolunk :)

Én mindig furán érzem magam, ha valaki megkérdezi, hogy mit gondolunk 1-2 intézményről. Mert ugye két lehetőség van:
- vagy mindig bmc-s voltál és azért vagy itt, mert meg vagy elégedve. (én)
- vagy valahol nagyot csalódtál, és átjöttél.
Tehát itt csak olyat fogsz olvasni, hogy "nem tudok a Kaáliról" nyilatkozni, vagy olyat, hogy "oda ne menj". Többen vannak itt, akik elég rosszakat írtak róla, szerintem érdemes visszaolvasni. Elég sokszor leírták már a véleményüket, mert gyakran kapunk ilyen kérdést :) Mondjuk a Forgáchról sokkal több rosszat olvastam, mint a Kaáliról, ha ez valahogy pozitív.

Ahogy látom, mindenhol futószalagon mennek a dolgok és mindenhol várni kell egy csomót. Akkor miért fizess többet? A BMC pedig technikailag, szakemberileg és kutatásilag is első helyen jár. (ugye KisAngyal? :)
Nézd meg a táblázatunkat, mennyi kismama lett itt egy pár hónap alatt :)
(brumi, még horoszópot és lakóhelyet írsz nekem? :)

Álmaink
mieza

Mieza,
eszek, eszek!
Bár most néztem egy fehérjés táblázatot, és szerencsére nemcsak a túró a nyerő :roll:
Úgyhogy nyugodtan benyomhatom a napi fél liter joghurtomat, sőt! És a reggeli kakaóm is marad, csak a bögre mérete nőtt :D
Ma én is mozgolódok kicsit, mert mint említettem, vendéget várunk...de azért beosztom, közben mindig lefekszem egy-egy órára...annyira nem lehet fontos egy vendég sem mint a mi kis babá(i)nk :!:

Kép
judit0713

Ha valakinek még kellene fehérjét nyomnia...pl. Angyal, Andi, itt egy kis súgó:

http://www.egeszseg.b74.hu/cikkek/feherje.html

Kép
judit0713

Mieza,
remélem a tegnapi rosszullét csak a front hatása volt :shock:
Vigyázz magatokra!!!!
A sztori a fickóval nagyon ott van...egyszerre borzongtam meg mosolyogtam :)

Kép
judit0713

Judit, csak az állati eredetű fehérjék számítanak. A növényibe vannak olyan cuccok, jhogy ha nagyon nagy mennyiségbe fogyasztasz, gátolják a megtapadást - az endokrinológus mondta.

De kakaó mehet :)
mieza

Igen, csak front volt, már du is mondtam, hogy olyan szar a légnyomás, olyan nehéz levegőt vennem. Na, estére elfogyott a szussz :)
mieza

Csajok, szerintetek mennyire béna, hogy szívhangkukucsra anyuval mennék és azt is szeretném, hogy bejöjjön velem?
Neki olyan nagy élmény lenne. Szerintetek megengedik?
mieza

Mieza,
szerintem nem béna ha anyuddal mentek!
Miért is ne? Biztosan örülne hogy ilyen hamar kapcsolatot létesíthet az unokákkal :D

Kép
judit0713

Sziasztok,

Mieza: ez fantasztikus,hogy 2 babó van a pocóban :D nagyon szép fotó :wink:
Elég félelmetes.hogy nem kaptál levegőt :shock: tényleg ne legyél egyeül :!: Szerintem be fogják engedni az Anyukádat u.h.-ra :D Nem béna :!:

Judit: igaza van Miezának, turó,hús és víz ami a legfontosabb :!: :D :!:

Anikám: de jó,de jó ,hogy elindult a lombik :D

Kispatak:sajnálom a melóat és remélem mihamarabb megtalálod a következőt :!:

Eszter: nem véletlenül vagy ügyvéd...megfogalmaztad az én érzésemet is amit én eddig csak próbáltam azzal kapcsolatban,hogy miért nem vagyok irigy mások terhességére :wink: így van,nem tőlünk lopják el a porontyokat :D
Gyógy energia megy :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Macs: én már olyan kiváncsi vagyok a pocakodban tanyázó macskuszoknak a nemére :D :D :D :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Rólam:

tegnap ahogy hazaértem egyből elaludtam azért is nem írtam 8)

Beraktak 2 db 4 sejtes porontyot.azt mondta K2 ügynök,hogy mind az 5-el nagyon meg van elégedve,mert nagyon szépek,egészségesek :D hétfőn reggel telózik,hogy hétfőn vagy kedden kell mennem a blasztobabért...volt még ott egy másik lány akinek szintén ezt a protokollt csinálják...mondtam a dr.nőnek,hogy nem hallottam még erről és mondta,hogy egész M.O-n csak ők csinálják ezt :D ez egy Izraeli protokoll amit már nagyon régóta alkalmaznak,valóban 35 év felettiek és többszöri sikertelen (nekem 2 sikertelen volt)beültetés valamint megfelelő mennyiségű és minőségű petesejt esetében...

Képzeljétek volt ott egy lány, aki már megjárta a Kaálit.Sotét...összesen 18 beavatkozáson van túl :shock: 8 inszem,7 lombik és 3-om fagyis beülti...44 éves 7 éve kezdték el,és még mindig úgy érzi,hogy neki sikerülnie kell egyser...Hát le a kalappal a kitartásáért :!: :!: :!: :!: :!: :!:

A Sote-ról nagyon sok rosszat mondott,e nem csak ő,hanem az a láy is akinek ilyen Izraeli protkot csinálnak...nem csinálnak semmi normális kivizsgálást a punkció után a műtőben felállítják az embereket és ki kell menniük egy iroda szerű szobába..ha jön a következő csajszi akkor ki kell ülni a folyosóra :shock: :shock: :shock:

Nem tudom már ki kerdezte,hogy melyik intézményt válassza,hát azt gonolom,hogy mi itt a BMC-ben nagyon el vagyunk kényeztetve :D

Kép

kiss angyal

e=de,láy=lány

Kép

kiss angyal

Angyal és Judit babaragacs sok-sok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Angyal tényleg így van a SOTE-n, én onnan jöttem, de nem süppedős fotelek vannak ám a levegőtlen és szűk folyosón, hanem jéghideg fémvázas padok, és abból sem sok. Mindig is tudtam, hogy BMC illetve Katalinék mindenben előrébb járnak a többi intézethez képest, itt ez az izraeli protkó :!: meg a petesejtek fagyasztása :!: , nem semmi! :!: :!: További sikeres növögetést az oviban lévő babáidnak :arrow: :arrow: :arrow: Kép
Egy ismerősöm is akkor volt inszemen, mint te a beültin és ő is mesélt erről a lányról, de az ismim valamit nagyon elszúrt mert nem bánnak valami jól vele, de szerintem erről csak ő tehet, biztos játszotta az eszét. :roll: Volt olyan, hogy reggel odament UH-ra és Jucus nem hívta be vizsgálatra, csak valamikor kettő után végzett :evil: :evil: de ennek szerintem meg lehet az oka vagy mittudomén mert ilyet én még nem hallottam mástól és én sohasem tapasztaltam, bár én valahogy kiváltságosnak érzem magam, mert valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy rendkívül kedvesek, előzékenyek és készségesek voltak velem, K, K2, Snéni, Irénke, Jucus, a biológusok, mindenki. Nekem csakis csillagosötös tapasztalatom és emlékem van az intézettel kapcsolatban!

Szia újZSu Kép

Lányok a mai nap már nem csak sejtem :shock: , hanem tudom is, :lol: :lol: :lol: :lol: hogy a maszatkáim hogy kalimpálnak és már nem kérdés, hogy igen ők rugdossák a hasamat!
Csodálatos érzés, ahányszor rákezdenek, kicsordul a könnyem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Szép napot mindenkinek!

Judit,
Én is úgy gondolom, hogy sanszos a péntek. Próbálok nem izgulni, szerdán meg úgyis kiderül, hogy mennyi tüszi lett, aztán majd meglátjuk mi lesz... Szerinted a 11. nap nem korai az inszemhez? Bár ha abból indulok ki, hogy neked 27 naposak voltak a ciklusaid és a 12-13. napon történt az inszem akkor az én 25-26 napomhoz képest teljesen reális.

Mieza,
Fent az első emeleti váróban ültem melletted. Én kb 8 után értem oda, örültem is ezerrel, hogy nincs sor a recin, de fent azért voltunk már egy páran...
Szerintem sem ciki ha anyuddal mész szívhangkukucsra. Tuti, hogy nagy élmény lesz neki :D Ha nekünk is esetleg úgy alakulna, hogy párom nem tudna eljönni, tuti anyut hívnám el.
brumi24

Macsek:köszi a varázslást :D :D :D

Igen,most a leszívásnál és a beültinél is olyan lányokkal voltam akik kipróbálták már a másik intézményeket is és mind a 2-en azt mondták,hogy sajnálják,hogy nem itt kezdték el...a 18 beavatkozásos lánynak nem csináltak egy olyan hormon visgálatot meg 7 év alatt ami a pajzsmirigy működését mutatja és a Tanár Úr elküldte a viszgálatra ahol kiderült,hogy túlműködik neki és ez nagyon befolyásolja a megtapadást :roll: kapott rá gyógyszert és most csinált neki egy fagyis beültit...Neki a beavatkoás után raktak be egy belső ragtapaszt ami összehúzza a mészályat...15 perc múlva szedték ki neki a beülti után..ilyet sem hallottam még :shock:

Azt hiszem tudom ki az ismerősöd..fekete haja van :?: mondta nekem is,hogy csúnyán beszélt vele T.Úr és,hogy ő befejezte itt..én mondtam neki,hogy ők is emberek,nekik is lehet rossz napjuk,persze megértem,hogy amúgy is az ember olyan kiszolgáltatott nekik,de hát nekik sem lehet mindig fantasztikusan jó kedvük...meg még azt is mondtam ennek a csajszinak,hogy próbáljon itt intézményen belül orvost váltan,hiszen most hallgatta végig a 18 beavatkozásos lány véleményét a többi helyről...de hát ő tudja mit csinál...a Tanár Úr tuti nem lesz mérges,ha átmegy másik orvoshoz,mert hát úgy is mindenki hozzá akar menni,és legalább 1-el kevesebb páciense lesz...

Kép

kiss angyal

Macsi,
nemcsak a te könnyeid csorognak ennek hallatán!
Már mozognak a cicuk, fantasztikus lehet!

Angyal,
csak ügyesen, vigyázz magadra a hétvégén, aztán hétfőn jöhet a plusz adag :wink:
Jól emlékszem, 1 blasztobaba lesz?

A történet a 18 beavatkozásos lányról totál kiakasztott, épp mondtam a páromnak, hogy én már idegekkel sem bírnám a helyében :cry:
És persze szegény, most már a kora miatt is egyre esélytelenebb...de milyen csodás is lenne ha most sikerülne neki :idea:

Kép
judit0713

Angyal, igen ő az. Pedig örülhetne, mert a három inszemét zsinórban megcsinálta neki K, egy hónapot sem hagytak ki!
Belső tapasz :?: :?: :?: szóval vannak itt még rejtett tartalékok a problémás esetekre - ez jó. :!:
Igen, én is ezt mondom, hogy nagyon bánom, hogy nem itt kezdtem, hanem a SOTE I-en, ott elment egy év és még stimum sem volt, nem hogy beavatkozásom :shock: ! Pedig már akkor egy barátnőm ajánlotta K-t, de én hülye makacs elmentem a SOTE-ra, mivel tudtam ott akarok szülni és gondoltam helyben lesz egy kis protekcióm, de nem volt :? .
Nagyon-nagyon drukkolok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Kép

Verka, bocsi én valahogy átrepültem :oops: :oops: a beszámolód felett, pedig basszus annyira vártam, hogy mi volt :oops: :oops: :oops:
Hát jó kis dilemma Kép
Valóban K ügynök júliusban szabin szokott lenni egész hónapban, bár furcsállom, hogy a hét elején elbúcsúzott, mert egy lány most mesélte a naplójában, hogy ma hívta Tanár úr telefonon a megtermékenyült petesejtjeivel kapcsolatban :? :?
Mivel még nem szoktatok össze K ügynökkel, akár át is mehetsz Z-hez, Őt is jó szakembernek tartom, voltam nála egy párszor, ha nem volt az ügynököm, - de én Tanár úr párti vagyok, mert én még ilyen elhivatott embert nem láttam az egészségügyben, mint amilyen Ő és nem véletlenül mentem hozzá - nekem ez a véleményem!
Viszont én is iszonyatosan türelmetlen voltam és ha behívott Tanár úr 3. napi UH-ra, hogy kezdjünk és nem volt bent, akkor mentem Z-hez (persze ez olyan automatikusan ment) és nem zavart el, sőt nem is szídott le senkit, hanem megnézett és bár nem kezdtünk, mert cisztám volt, de a cisztát két nap múlva leszívta.
Ezzel csak ezt akartam mondani, hogy nem vártam meg őt mert haladni akartam és megértem ha úgy döntesz, hogy átmész Z ügynökhöz, mert úgy előrébb leszel, és még ha úgy is tűnt, hogy mérges volt, nagyon jó humorú ember, kedves és minden kérdésedre szívesen válaszoló ügynök.
Jaa és szerintem semmilyen hátrányod nem lesz belőle, akkor váltasz amikor akarsz.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Macsek: annyira megható olvasni a kisbabókról. Most sikerült és már mozognak, hát persze igy telik az idő! Nekem is most volt a születésnap és már 4 hónapja? Hát igen!

Rodina: ugy olvasnám a naplódat, most nem irod vagy nem látom?

Mieza: nem lesz az baj hogy anyukáddal mész, sőt. Szerintem ekkora élményt kevés nagymami élhet át, dobozó szivecskéket hallani - reméljük minden ok-s lesz.

Kis angyal: remélem te is a babások táborát fogod hamarosan gyarapítani. Irnám az ikreseket is, de hát még egy babó is jól jönne gondolom

És ti kedves többiek: Vbeni (régen olvastunk) Eszter, Sajti és mindenki kivánom a mielőbbi bőséges gyermekáldást!

Kubu: mi van a vizsgákkal és a pakolással? Liza hogy érzi magát odabenn, Tátra mikor lesz?

Én nem is tudom eljutok-e oda most hogy ilyetén állok. Nem hiányzott ez most nekem, jó lett volna egy nyugis nyár. Vagy legalább találnék valamit aztán ülhetnék nyugton a babarjaimon itthon egy pár hetet - ehelyett nyavalyogni hogy hol találok valamit? Nagyon nehéz de próbálok kitartani, merítek erőt tőletek is bár ez nagyon más téma meg az egész többi problémám.

Hát további szép hétvégét

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Végigolvastam mindent jó alaposan, de annyira leszívott ez a múlt, hogy alig bírok erőt verni ma magamba :( Na de a jövő hét legalább már kicsit nyugisabb lesz. :)

Vikus biztos azért nem láttál problémásnak, mert már nem voltál ott, amikor a második körömet futottam :)

Kispatak: Sajnálom a munkát... nem ismerem a történetet sajna.... Megszűnt a munkahely? A meddő nőket nem illeti valami védelem?

Még annyi mindent akartam írni.... de lyukas zokni az agyam...

Képzeljétek nyári megőrzésre bevállaltuk az iskola 11 pintyét. A tegnapi szállítás után ma raktuk át öket nagyobb kalitkába és betettünk nekik egy régi kókuszdióból készült fészket a sajátjuk mellé. A hat kicsi kibérelte magának éjszakai szállásnak, és most ott sorakoznak egymás hegyén hátán :) Annyira tündériek. :D

hofeherke

sziasztok

Megint elveszítem a babánkat... :cry: úgyanúgy mint februárban...
elkezdtem barnázni erős göcsökkel.
Van két lefagyasztott blasztocystánk, de előtte szeretnék vizsgálatokat csináltatni, hogy miért csak 5 hétig marad velünk.
Milyen vizsgálatokat érdemes megcsináltatnom? Elvileg apagond miatt lombikozunk...kérlek segítsetek! köszi elóre is...
Vendég

Kispatak:
Én is úgy hallottam, hogy ahol bezárul egy ajtó, nyílik majd másik, fel a fejjel, talán olyan jó állásod lesz, hogy csak na! :)

Andrea:
Szuri sikerált?
Zuramér bocsesz :oops: :D , de ő sem komplett fazon, ezért is imádom - többek között. :lol:

Mara:
Nagyon jópofák lehetnek ezek a "jó"madarak! :) :wink:
Jó nyaralást a Pintyőke Klubnak! :D

Zsu14:
Üdv nálunk, sikeres babásodást! :)
Van már nálunk Zsu, Zsuzsó és most te is, mint Zsu14, neked is nagyon szurkulok! :)

Mieza:
Mennyi fura történés veled! Írd meg könyvben, biztos sikeres lenne! :)
Légzéselakadást sajnálom, nem lehetett egy kis pánik+frontok koktélja miatt? Párod nélkül nem szoktál félni a házban? Azért most jó, hogy nem maradsz mégsem magadra, anyukád pedig nem ciki, ha bemegy veled szívhangra - szerintem. :) Már én is alig várom, hogy mesélj, milyen volt! :)

Macs:
Megmozdultak a drágaságok, ez nagyszerű!!! :lol:
Kár, hogy nincs egy babamozi szerű szerkentyű, amivel beláthatna az ember a pociba, mintha nem is lenne ott a hasfal és bármikor Big Brotherözhetne, ja természetesen úgy, hogy nem ártana ezzel a picúroknak. Asszem én folyton nézném őket! :lol:

Angyalka:
Akkor mostmár pihike! Tök jó a két pöttömke, aztán hét elején jöhet a hugi v. öcsike is. :wink:

Judit:
Nehogymá keresztbe tegyél egy szalmaszálat, árt a szépségednek! :lol:
Szita az agyam, nemtom gratuláltam-e a "kicsi" fiad szuper érettségiéhez... Ha nem, akkor most megteszem: GRATULÁDÉ!!! :lol:

Navi-huginak szintén: GRATULÁDÉ!!! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok,

sajnos a mi babánk is még csak a terepfelmérő baba volt.
remélem csupa szépet és jót látott és a következő baba velünk marad majd... nagyjából 1 hónap múlva újabb remény forduló...
köszönöm az eddigi drukkokat mindenkinek, sok erőt adtok az ilyen szomorú időkben is.

Zsu, veled érzek, de ne adjuk fel, nekünk is lesz babánk. nálad az IR nem gond?

Mieza, gratulálok az ikrekhez és drukkolok a nagymamis szívhanghoz.

Judit, pihenj sokat nagyon drukkolok.

küldöm a babragacsokat innen a zugból mindenkinek.
üdv az újaknak.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsu:
Nemáááááá!!!! :twisted: :cry:
Én azért még szeretnék drukkolni, hátha...
Nemtom milyen plusz vizsgálatokat lehetne még csináltatni, de én szeretnék genetikait, trombózishajlam miattit (hematológiai) és immunológiait. Az egyik vizsgálat(ok)ra az ÁEK-ba kell kérni beutalót - ez tb-s (tel.: VI. Podmaniczky utcába 475-2600, vagy a XIII. Róbert K. krt-ra 465-1800), amásikra már nemtom hova... :oops:
Valaki segítsen, aki már volt PLEASE!!!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsó:
Ez biztos? :shock:
Nem találok szavakat! :cry:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kedves Zsuzsák!
Sok erőt és kitartást kívánok nektek. Hogy fel tudjátok dolgozni a történteket, és kitartást, hogy eljussatok egy boldog babavárásig.
:(

hofeherke

Kispatak: nézz szét a kozigallas.hu-n. Tudom a közalkalmazottak nem keresnek sokat, de viszonylag biztos munka.

hofeherke

Sziasztok!

Hófehérke: ismerem az általad ajánlott oldalt, szoktam is nézegetni. Épp mostanában lett volna valami, de olyan kevés pénzt ajánlottak volna olyan munkáért, szóval arra azt mondtam hogy biztos nem. Annak ellenére nem adom fel, sőt. Egy viszont igaz, én már nem lombikos korban vagyok, és csak nagy szurkolótok, olvasótok vagyok, mint ahogy neked is! A kispintyek nagyon aranyosak lehetnek, barátnőmnél vannak fiókák is rendszeresen.

Zsuzsik: nagyon sajnálom, tényleg kellene valami kivizsgálás, és neked Zsu 81 ez az idén már nem első, nagyon-nagyon sajnálom, veled is vagyok. Remélem megtalálják a bajodat, és a fagyibabák majd csak sikerülnek!

Sajti: igen nyitogatom már azt a bizonyos másik ajtót, remélem hamarosan sikerül is, és nem adom fel én sem soha semmit.

Nektek is nagy szorítás, erőt merítek belőletek és remélem az erőm nektek is segít. Vegyünk példát Eszterről, ő a példakép.

Kismamik főlek ikresek nagyon vigyázzatok

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
Írtam egy elég hosszút, aztán jól elszállt :?
Látom lájtban megy a topic a hétvégén...Mondjuk én se tudtam jönni tegnap du a vendégcsajszitól. Fél hatkor érkezett és éjjel 11-kor már szedelőzködött is :shock: Gondoltam, hogy fogalma nincs, mit kezdjen a helyzetemmel (ráadásul a párom barátja, nem is az enyém...), de nem is nagyon törte magát rajta. Inkább mesélt nekünk egy jó hosszú, érthetetlen követős-telefonlehallgatós-hackeres sztorit, aminek ő a főhősnője :shock:

Mara,
nagyon helyes lehet a kis pintycsapat :)
A mi kertünket a feketerigók és a cinkék szállták meg. Igaz, hogy megeszik a jég által még fenthagyott gyümölcs egy részét, de nincs szivünk elkergetni őket, olyan jópofák :)

Zsu, Zsuzsó,
most olvasom mi történt nálatok...nem találok megfelelő szavakat :cry:
Vigasztaló nagy ölelést ((((o))))) és léleksimit küldök, na meg egy jó adag kitartást a sikeres újrakezdéshez :arrow: :arrow: :arrow:

Sajticsajszi,
látom nálad szerencsére a lendület és a hangulat is a régi :wink:
Én sajna nem tudok segíteni ezeknél a vizsgálatoknál, mert nálunk csak az alap dolgokat nézték, és kiderítették hogy szegény apa a ludas a dologban. Így ha most sikerülnek az ICSI-babáink, akkor minden király :) , ha nem, akkor viszont lehet hogy engem is alaposabban górcső alá vesznek :oops:

Kép
judit0713

JUhhhhéééé, laptető!
Naná hogy sikerülnek az ICSI-babák :D

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?