Sziasztok, csak gyorsan jövök
Elrepült a párom, már fel is hívott Amszterdamból
Most Hon kongba repül, majd onnan Cebuba. Szegénykém
Most veszekedtem vele, hogy nehogy már 4 órát üljön a reptéren, menjen ki és nézze meg a naracshollandokat, úgy sem voltunk még ott. (most írt sms-t, hogy elindult
Mindig veszekedek vele, tavaly is Chicagoban 6 órát akart átszállásra várni, veszekedtem, bement a városba és élete egyik legjobb élménye volt
Mindjárt itt lesz az egyik barátnőm (aki azt mondta, hogy ő inkább spontán szeretné, ha nekünk összejönne - emlékeztek a storyra?
Majd most azt mondta, hogy ő mindig is tudta, hogy ez most sikerül
))))
De jó lesz
Hétfőig marad, akkor egy kedves haverom jjön át keddig, Szerda-csüt anyu, péntekre-szombatra meg bejelentkezett apu (MIASZÖSZ???) hoz nekem sült csirkét. (csak ámulok nagyon jó nagypapa akar lenni
Másfél éve lakunk itt de még nem jött el, pedig azért időnként jár Pesten... Gyakran beszélünk, de ő kicsit konzervatív, szerinte a gyerek van a szülőért, neki kell hívnia telefonon, neki kell meglátogatnia...stb. Kivéve ugye, ha van unoka
Na, kíváncsi vagyok, hogy mikor mondja le
Judit, lapátold a túrót, az nem főtt kaja
Nekem Sz a lelkemre kötötte meg itt a lányok is, hogy fehérje-fehérje-fehérje. Én ne feküdjek egész nap, mert kell a vérkeringésnek és a méhkeringésének a mozgás! Inkább fehérje mint fekvés: - ezt mondta. (persze ahogy éreztem a pocim, azonnal feküdtem le, ahogy most is
Képzeljétek, tegnap rosszul lettem, nem kaptam levegőt. De egyeltalán. Amikor a nagymelegbe jött ez a nagyvihar. (itt hatttttalmas vihar volt.) Nem szédültem, elmúlt a hányingerem, de nem kaptam levegőt, összecsuklottam, Franti kivitt a bejárati ajtóhoz és hozott vizesruhákat. Na, azután el is döntöttem, hogy nem akarok egyedül lenni este itthon, jól megijedtem.
Az egész napos émelygés amúgy itt van a torkomban, de még VUK nem volt.
Kispatak, mindent bele, én hiszek benne, hogy a változás csak jólehet!