Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ana, te annyira ügyes vagy! Hát az a gesztenye torta!! Csorog a nyálam! Úgy rendesen. A mai dinnyémet már megettem, a koviubi itt készül az ablakban, ez a torta most megindította a fantáziámat...nyammmmmmmmmmmmiii

A fa meg...hát tényleg nagyon kreatív! Én nem tudnék ilyeneket kitalálni. Nekem nincs ehhez türelmem és úgy csodálom az ilyen embereket! Király vagy, Ana.

Betti, igaz, ami igaz: már annyit matattak, hogy eggyel kevesebb vagy többb- enge már nem hat meg :wink:.
Vendég

LAptetűm van, ki kér belőle? Egy részét megtartom keddre, de van átadó.
Vendég

Köszike mindenkinek!

Niki, ezen a hormonon még gondolkozom. Szerintem kutya bajom, a tsh n kívül. A pajzsmirigy többi értékem is renden van. Pedig ha komoly lenne a betegség a ft4 ft 3 is eltérést mutatna. A tüszőre meg kíváncsi vagyok. Lehet elmegyek.

Kép

Kép
anabana

leti

te már jó hamar mész 12 hetesre akkor.én majd csak 28.-án.

KépKép
bettike83

Csajok, nagyon kíváncsi vagyok akkor, hogy miként lesznek a vizsgálatok. Mindenesetre a 12. heti már hasi szokott lenni, úgy gondoltam, hogy mindketten (Betti, Leti) most akartok még elmenni egy uh-ra. :oops:

Ana, nagyon szépeket készítettetek, tök jópofák. A gesztenyetorta pedig állati finomnak néz ki :) Örülök, hogy felraktad a képeket, köszi.

maccs01

Jó reggelt!

Kíváncsi vagyok Babáék hogy vannak. Nem fogtak ki jó időt. Bár mára jót mond, de holnaptól megint eső eső eső.

Kép

Kép
anabana

maccs

már nemsokára itt van 28.a,de nem is baj,már rég láttam a picit.

KépKép
bettike83

Hahó!
Gondoltam nagyon ki vagyok pihenve és sütök rétest,életemben először! Olyan izomláz van a karomban,mint a franc! Aztán nem akart elválnia tál oldalától,puha volt, akkor már kiakadtam de rendesen. Bepörögtem,elmentem dinnyét venni, mire hazajöttem lehiggadtam,elkezdtem kinyújtani. Tutin kiszakadt a szélein,meg egy kicsit kemény a meggyes-mákos, a túrós egész ehető. Állítólag,mert én nem eszem meg egyiket se! Még jó, hogy csak fél kg lisztből csináltam,mert legalább sejtem hogyan csináljam legközelebb,majd elkapom a szomszédnénit, kell a receptje,mert ez nem nagyon nyerő nekem!
Most pihi,mert fáj a hátam a sok görnyedéstől.
Puszi és pocisimi mindenkinek!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztoik!

Kicsit eltűnten, de api uralta a gépet, reggel meg nem kapcsolódott fel, mostanáig mamánál voltam meggyet-epret-málnát szedni, , meggyet hoztam haza kimagoztam, a drága ráfröccsent a most festett falra, nem is merek itthon maradni mert uram kifiléz... :(

remélem mindenki jól van!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

beszéltem apival, persze nem egy morgós típus, csak annyit melóztak, gondoltam majd modnja hogy ejnye már asszony... de édes volt mint mindig én jobban féltem hogy mit szól majd! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, csak maradt még a festékből, aztán az is lehet, hogy le lehet törölni, de ha mégsem, akkor az első variáció :)

Kinga, rétesliszttel csináltad ugye? :) Én még soha az életben nem készítettem rétest, de pl. a palacsintám csak azzal készítve ehető :) (egyébként akarok almás-rétest csinálni, az a kedvencem)
Amikor terhes voltam én is jó kis kajákat újítottam be. Szerették itthon a vállalkozásokat, ami szintén nem mindig sikerült. Ne kenődj el, legközeleeebbbb!!! Szerintem tök jó, hogy így bevállalod!

maccs01

Sziasztok!

Kinga, tényleg bevállalós vagy...én tuti, vettem volna réteslapot :oops: .

MAres, akkor kezdődhet újra a festés :wink:.

Ez a rohadt időjárás, hétvégére megint tök hideg lesz. Miért nem tud lenni valami elviselhető max. 25-30 fok, ami folyamatos... persze ez nem kívánságműsor.

Hú, gyerekek, ma szabin vagyok, délután aludtam. Azt álmodtam, hogy barnázgatok és vérezgetek, annyira szar volt...erre a munkahelyemről hívtak...annyira örültem nekik, hogy felkeltettek ebből a rémálomból. Gyors elmentem wc-re és úúgy megnyugodtam... A francba. Nagyon szar volt. Többet nem alszom... :?
Vendég

Letti
Biztos a tudatalattid szórakozik veled! Közeledsz a 11 héthez! Tessék megnyugodni,ez egy szupibaba,aki makk egészséges!

Maccs
Igen,rétesliszt,de legközelebb maradoka LIDL-s lisztnél,az állítólag nagyon király. Meg majd többet gyúrok be,több ízben,ez csak próbafutam volt!
Én utálom a palacsintát,főleg ebben a hülye teflon sütőben, a mamáé olyan finom volt régen! De az ostoba keresztanyám kiselejtezte a serpenyőjét,mert ronda volt,nem szép rozsdamentes mint az ő edényei odahaza. Majd felrobbantam idegemben! Rajtam kívül azért megeszik a többiek, de ezzel vallatni lehetne szerintem!

Mares!
Most mi van,nem olyan egyhangú a falad! Kifejezted a kreativitásod! Absztrakt kép lett! :D

Kép
Kép
k_inga

Kinga, este lefényképezem a mi palacsintasütőnket. Ha 8 nem volt, akkor egy sem. Mindegyik sz@r volt, de ez tuti! Meg feldobok receptet (Mindmegettéről), minden alkalommal teljesen szuperül sikerülnek a palacsinták. A lányom imádja, gyakran készítek. A férjem viszont a rossz serpenyők miatt teljesen megutálta a készítését, úgyhogy csak én csinálom itthon, pedig ő aztán tényleg jó a konyhában.

Leti, szegény, soha többet rossz álmok! Lehet, hogy sokat kajáztál :)

maccs01

Maccs, igen, megettem vagy 60 dkg cseresznyét, ami felfújt, meg igaza van Kingának is, tudat alatt motoszkál bennem rendesen!

Engem is érdekel az a paller-recept!!!!
lehet, sütök is hétvégén. Most megkívántam azt is...

Ma kész lett a koviubi, de ma éppen nem kell... Na mindegy, ez egy ilyen gyagyás időszak...:)
Vendég

maccs

én ma már bevágtam fél kiló kovi ubit :D :D meg tegnap is,az jöhet dögivel :D

én is csináltam már rétest,de már régebben,ez ilyen egyszerűbben elkészithető rétes tészta volt.de amúgy fini.

KépKép
bettike83

Bettike, Enikőnél én is hülyére kajáltam magam kovászos uborkával :)

Na, előbányászom a fényképezőm és lövök egyet a palacsintasütőről.

maccs01

Íme az ájer-májer termék :)
Kép
Teflonos, 25cm átmérőjű. Talán az Intersparban vettem (75%), de még szóba jöhet Auchan és Tesco is.. már nem emlékszem pontosan.

Ez a palacsinta recept a mindmegette fórumon van, átalakítottam, eredetiben csak finomlisztet használnak (egy csomó helyen azt olvastam, hogy feltétlenül rétesliszt) és nem raknak bele cukrot. Én viszont úgy tudom, hogy egy csipet cukor, és jobban kijönnek az ízek... meg a férjem anyukája is úgy készítette :) Ja, és anyukámmal ellentétben Én nem rakom hűtőbe pihenni arra a 30-40 percre, mert azt olvastam több helyen, ha túl hideg a tészta, gyakrabban előfordul, hogy szakad. Ez a palacsinta nekem mindig sikerült! Remélem, hogy nem egyedül leszek ezzel :):):)

Hozzávalók:

* 20 dkg liszt (10dgk rétesliszt+10dkg finomliszt)
* 1 csipet só
* 1 kockacukor
* 3 tojás
* 2,5 dl tej
* 2,5 dl bubis ásvány- vagy szódavíz
* 2 evőkanál olaj

Elkészítés:

A lisztet és a sót keverőtálba szórjuk. A tojásokat egyenként felütjük, tálkába csúsztatjuk, és a liszthez adjuk. Apránként, több adagban hozzáöntjük a tejet, és habverővel vagy a kézi robotgép habverőbetétjével minden egyes tejadaggal simára kikeverjük, nehogy csomós legyen. Ezután több részletben hozzáadjuk a buborékos ásvány- vagy szódavizet, simára keverjük. Alufóliával letakarjuk, legalább fél órát pihentetjük (hogy a liszt kiázzon, és ne szakadjon a tészta!). Közepes nagyságú serpenyőt (még a teflonbevonatút is!) az első palacsinta sütése előtt vékonyan kikenünk olajjal. A többi olajat a palacsintatésztába keverjük, és ha túl sűrűnek találjuk, még egy kevés ásvány- vagy szódavizet adunk hozzá. A serpenyőt felforrósítjuk, beleöntünk 1 merőkanál tésztát, és úgy forgatjuk a masszát benne, hogy lehetőleg ne maradjon lyukas, egyenletesen kitöltse a serpenyő alját. Erős tűzön kb. 1 percig sütjük, aztán kerek hegyű késsel vagy tortalapáttal óvatosan (hogy mind a palacsinta, mind a serpenyő teflonbevonata épségben maradjon) fellazítjuk a szegélyét, alányúlunk, és határozott mozdulattal megfordítjuk - az ügyesebbek és a gyakorlott palacsintasütők ezt sokak ámulatára a levegőbe feldobva teszik. A palacsinta másik oldalát is megsütjük (ez már csak 1/2 perc), és továbbra is határozott mozdulattal nagyobb lapostányérra borítjuk. A kisült palacsintákat forró vízzel telt edény fölé helyezve vagy mélyebb tállal lefedve melegen tartjuk, amíg a többi palacsintát is kisütjük.

maccs01

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Én nem tudom, nálatok milyen idő van, de ide PÉcsre elérkezett az Armageddon. Folyamatosan szünet nélkül dörög és rengeteget villámlik és zuhog az eső. Ez a vég. Bár biztos vannak helyek, ahol durvább a helyzet - és most mondják, hogy délen jégeső várható.

Maccs, én is ugyanígy csinálom a palacsintát! CSak réteslisztet soha nem használok. Régen, amikor otthon volt szóda, azt nyomtuk bele, az volt a legjobb. JA és a palacsintasütőm is ilyen:). Csak nekem az első 1-2 szakad széjjel, aztán már jó!

Egyszer egy szakácskollégám csinált valami kelt tésztásat. Az nagggggggyon fincsi volt.

Fú, de jót aludtam - csak keveset. De mennem kell melózni, este jövök. Puszi Nektek és szép napot!
Vendég

Leti, én még nem is ettem kelt tésztásat... egyszer ki kéne próbálnom!
Azért bíztató, hogy a recept máshol is ez :)
Palacsintasütőmből veszek mégegyet, mert azt vettem észre, hogy a jó dolgokat megszüntetik...

Nálunk csak borult idő van és úgy 20fok (Bp.), se dörgés, se villám... eddig :)

maccs01

Na, most kezdett nálunk szakadni az eső!

maccs01

Hello,

Elmaradt a melóm, amiért kivettem szabit...így most itthon tobzódok:)
De legalább pihikézek kicsit.

Itt már süt a nap. Ki tudja meddig...
Vendég

Nálunk most kezdett el dörögni az ég :)

Leti, ez most akkor elég idegesítő neked, azaz felesleges szabi... habár, ha pihensz, nem biztos, hogy hiába. Nézz meg valami filmet :)

maccs01

Maccs
Hasonló a mi sütőnk is, de nekem ez a teflonos nem az igazi. Mindig kemény a széle! Mondjuk alapvető gond,hogy nem igazán szeretem a palacsintát!

Itt is cudar idő volt reggel,alig lehetett látni az esőtől,meg volt villám,dörgés is,de csak kb fél órán át,azóta nagyon jó idő van! Végre nem 30 fok,és friss a levegő is!

Kép
Kép
k_inga

Nem felesleges, Maccs, hidd el, van mit csinálnom itthon:)

Meg pihizek is közben.

NNNNa és olyan fontos dolgokat intézek, mint pl. az UH. Átrakattam 30.-ra. Akkor pontosan napra 12 hetes leszek (a vonalzóm csal 1 napot).

Betti, te mikor is mész? Én 30-án, fél 11-re.
Vendég

Leti, jól tetted, hogy átrakattad, ideálisabb, mint a 10+valahánynál. Én az aktuális hetet mindig az elkezdettel értem, azaz akkor még csak a 10. héten jársz.
Bettike 28-án megy, ha jól emlékszem.

maccs01

Kinga, az előző sütőnknél is kemény lett a széle, ennél nem. Én amúgy a nem bevált serpenyőket kiraktam a szelektív kuka tetejére, van, akinek jó lesz, engem csak felbosszantott!
Én nem vagyok nagy palacsintás, de Enikő eléggé. Viszont, ha megkívánom, képes vagyok éjfélkor is sütni magamnak... csak egyet eszek és már jobban is érzem magam :) Nekem és a férjemnek nem is szabad/na ilyeneket ennünk!

maccs01

Ja, így most megnyugodtam. És ráadásul tök normális volt a csaj. Érdekes, az első kérdése, hogy ki a dokim. de úgy látom, jó dokit választottam így másodikra, mert megnyílnak előttem a kapuk és normálisak velem az emberek...ez azért durva, nem?
Vendég

Sziasztok!

Kinga, gratulálok a pici fiúcskához! Kép Amúgy a lánybabák szoktak "átváltozni" fiúvá, a fiúk többnyire tutibbak, ha már egyszer láttak ott nekik valami kis kukackát :lol: Van már névvariációtok esetleg?

Ana, nagyon ügyi vagy a képek alapján :wink:

Leti, nem tudom, írtam-e már, de nekem terhesen rémesen rossz álmaim voltak, horrorisztikusak :shock: , igaz, én amikor ez elkezdődött, még nem is tudtam, hogy babát várok. :lol:
Egyébként régebben mindig megálmodtam, hogy mensizni fogok, brrrr... :roll: De mindig bejött, kivéve, amikor babát vártam :) Mostanában már erről nem álmodom, csak arról, hogy pozitívat tesztelek... :?

Mares, remélem, nem lett filézés! :lol:

Na most megyek, mert vmi ebédet kell csinálnom, puszi mkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ja, és Maccs, nem tudom, írtam-e, de utólagosan is boldog szülinapot a fiadnak!Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Szevasz Csillag!

Hát én remélem, nem álmodtam meg, ami történni fog :twisted:.

Voltam a Vásárcsarnokban és vettem annyi minden finomságot, ezeket fogom ma enni: dinnye, cseresznye, kukorica ja és egy kis málna... Nyámi

CSillag, mi az a gólya a vonalzók mellett?? Van valami jelentése? Bár csak úgy te nem raksz oda dolgokat...
Vendég

JA és Lányok!

A 12. heti laborra is éhgyomorra kell menni? Most lehet, hülyének tűnök...:?
Vendég

Leti, szerintem éhgyomri kell, igen! Ha ezt mind megeszed, lehet, hogy fostos leszel, nem? :lol:

A gólyát nektek raktam fel, meg azoknak, akinek még várat magára a babus, de ezzel jelzem, hogy már úton van feléjük :wink:
Másra nem utaltam, felém nem tart az a madár (legalábbis nem biztos, hogy szerencsés lenne jelen helyzetemben, sajnos :? )

esthajnalcsillag

Csillag, köszönjük szépen a Köszöntőt és a Tortát ! Nagyon finomnak néz ki :)

Ahogy olvaslak, úgy veszem le, hogy akkor még mindig nincs határozott vélemény babásodás-ügyben ugye? Nagy dolog, nem is csoda, ha töprengtek még rajta. Én nagyon remélem, hogy fellendül a gazdaság és minden jól alakul hazánkban!

Leti, ha minden álom teljesülne, engem már széttéptek volna az élőhalottak... többször is :)
Na, ezek szerint jó dokit fogtál ki, valószínűleg van tekintélye. Fontos már ez is, akkor jobban odafigyelnek Rád!

maccs01

Maccs, nos megkóstolhatod a tortát, de csak virtuálisan fogsz tőle jól lakni sajna :D
Na igen, ÉN gondolkodom a 3. babán, de férjem nem igazán rajong az ötletért, bár szerintem neki mindegy, egy rosszcsonttal több vagy kevesebb :lol: . Legfőképpen az anyagiak miatt, meg hogy nem is lenne hova tenni a babát, cuccát, stb, na ez az az ok, amiért nem lenne túl jó, mert az a picinek sem mindegy úgy gondolom, és ugye a két nagyobbik lurkónak sem. Szar ez így, de nem tudok mit tenni. Plusz még ugye a sorozatos konfliktusok anyósomékkal, mert ez az ő birodalmuk, az ő házuk, én csak egy kívülálló senki vagyok, és ezt elég rendesen éreztetik velem. Rohadt mocsok így lakni :( .

esthajnalcsillag

Csillag, basszus, nem cserélnék Veled! Nem elég az anyagi probléma, még nap mint nap a lelkedbe is gázolnak! Pedig örülhetnének, hogy két szép unokával ajándékoztad meg Őket, normális vagy és rendesen neveled a srácokat! Idős korukra - most mond meg - ki másra számíthatnak majd, mint rátok és rájuk?! Komolyan, kinyílik a bicska is a zsebemben!
A szeretetet nem lehet erőltetni, de a józan ész diadalmaskodjon már, és legalább legyenek jóindulattal feléd!

maccs01

Letti
Egyél csak,egy kis fosimosi belefér!

Csillag
Én nagyon örülök,hogy az én anyám házát csináljuk,így nem kerülök olyan helyzetbe mint te! Az anyámék meg nem olyan bunkók,hogy a párommal ezt éreztessék! Bezzeg az anyósom,amíg él azt hallgatnám! Persze nem szemből,hátból!

Bence lesz vagy Bettina a manókánk

Kép
Kép
k_inga

Niki!

Hová tüntél?

Csajok! Én élesztővel sütöm a palacsintát. Szerintem sokkal fincsibb, és a lányom csak így eszi meg.

Puszi és jó hétvégét mindenkinek.

Kép

Kép
anabana

Ana, élesztővel????? :shock: Még nem kóstoltam ilyet :)
Neked is jó hétvégét!

Maccs, hát eleinte utáltak anyóskáék, aztán az esküvő után úgy gondoltam, hogy talán kezdenek befogadni. De mekkorát tévedtem :roll: , én marha. Egyszer, nem is olyan régen közölték, hogy engem akkor fogadtak el, mikor megszületett az első uncsijuk. Na de rájöttem, engem továbbra sem szeretnek, miért is tennék, csak egyszerűen kényszerből elviselnek, nem sok választásuk van. Az unokákat szeretik, bár nem úgy, mint pl. anyukámék, na ők tényleg gyerekszeretők. Anyósomék a ridegségtől nem látnak, és ezt én ki nem állhatom. Basszus, ez van, és ezt kell szeretni, de jól írtad, a szeretetet nem lehet erőszakolni, vagy van, vagy nincs, hát nálunk ez nincs, csak olyan elvisellek állapot, de minden nap így felkelni és lefeküdni este... ááááá, hagyjuk is!

Bocsi, hogy rombolom a közhangulatot, inkább elhallgatok :P

Ja, azért Kinga, szép nevek :wink:

És vki itt keresett fa hullahopp karikát, itt láttam:
http://www.arukereso.hu/sportjatek-c404 ... _content=3

puszkány

esthajnalcsillag

Csillag,
nagyon sajnálom, tényleg! Anyukám anyósáék is ilyenek voltak, csak ők ráadásul minket nem is szerettek, csak az unokatesómékat, mert Apámnak valami ügyvéd lányát szánták, nem egy kétkezi melósét...
Nagyon szar lehet így élni.

Kinga, Csillag, ennyi nekem nem elég a fosimosihoz! Még ha koviubira tejet innék, az se segítene.
Örülök, ha egyáltalán van kakamatyi.
Vendég

Ana, mondom, én is ettem már olyan pallert és tényleg naon fincsi!
Vendég

Letti
Milyen vitamint szedsz? Nekem a Grvidától volt iszonyat szorulásom, most Hipp Natal van,az jó! :D

Ana
Kérem a receptet!

Kép
Kép
k_inga

SOS Progeszteron injekció!! :!:

Sziasztok! Sűrgősen szükségem lenne progeszteron injekcióra. Azért ilyen sűrgős, mert már a beültetés utáni 3. héten vagyok és még mindíg nem tudtak biztos végeredményt mondani, hogy lesz, vagy sem kisbaba. A 14. napon 60-as hcg, rá 3 napra 81, majd 4 nap múlva 450 lett. Azt hittem, hogy nem lesz többre szükségem, mert eredménytelen lesz ez a próbálkozás is, így lekéstem az újabb adag beszerzését. Csak keddig elég a szuri. Ez a legnehezebb az egészben, ez a várakozás. Egy kicsit tehetetlenné váltam, pedig nem jellemző rám. :cry:

Kérlek benneteket, ha van (akármennyi) megmaradt, felesleges injekciótok keressetek.

Előre is köszönöm. :)
zsóka1113

Kinga, Femibion 800-at. Ha így sok gyümit kajálok, akkor napi 1x megy a dolog, de durvább az nem lesz...

Majd a 12. hét után kicsit elkezdek mozogni. Az is biztos segít. Egyelőre fáradt vagyok hozzá.

Te még dolgozol, Kinga?

Zsóka, én nem tudok segíteni...
Vendég

leti

28.-án megyek 9re.de hogy a vérvétel mikor lesz vagy h azt nem tudom,gondolom uh után,vagy nem tudom.

KépKép
bettike83

Betti, akkor 2 nap különbséggel megyünk:)

Az lehet, hogy ha lefekszem és simogatom az alhasamat, egy kemény széles dudorulat van: az a megnagyobbodott méhem? Már tök jól kitapintható - áttörte a hájam-bájam:). Bár ott alul nincs annyi háj.
Vendég

Sziasztok!

Csillag: Sorstársak vagyunk!! Tudom milyen szar anyóssal lakni,ugyebár.Nálunk az a legnagyobb baj,hogy emiatt megy párommal folyamatosan a konfliktus.Többek közt ma is cirkusz volt köztünk.Ahelyett,hogy örülnénk,mert gyerekünk lesz.
Kicsit depis vagyok emiatt,mert elcseszik a legszebb hónapokat!!!
Vendég

Ana nem vesztem el.Szabin voltam 2nap és eljött hozzánk a hugom.
Vele foglalkoztam.Holnap meg az unokahugom ballagására megyünk.

A palcsinta témához hozzászólva nekem tefál palcsintasütőm van és nagyon szuper.Ez az első amibe tudtam csintát sütni.

Ana és az élesztős recipe engem is érdekelne!Imádjuk a palacsintát és kipróbálnám.

Ezt vettük ajándéknak a leányzónak.Tetszik nektek?
Kép

Én is kívánok jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Chris, tökre sajnálom a nálatok lévő helyzetet is! Az idegesség sokat árt... nem akarlak még ezzel is sokkolni, hisz a picire kell vigyáznod... Nem azt mondom, hogy hordozzon a párod a tenyerén, mert pl. az én férjem erre képtelen, de kímélnie kell Téged a stresszes dolgoktól, közös érdeketek! Tény, hogy nálunk is volt csörte, mikor terhes voltam, de szerencsére nem ilyen komoly dolgokon! Szívből kívánom, hogy találjatok ebből kiutat - úgy emlékszem, hogy anyóséknál laktok, tehát valami jobb helyet találjatok.

12. heti vérvételnél simán a kombinált tesztre gondoltok ugye? Lehet enni, csak a vérvétel előtt ne nagyon igyatok úgy 1-2 órán belül - én így emlékszem, de telefonon kérdezzétek meg hétfőn!

Az élesztős palacsinta receptjét én is elkérném, ha lehet :)

Csillag, köszi, én kerestem fa hullahopp-karikát.

maccs01

Niki! Nagyon tetszik!

maccs01

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?