Új privát üzeneted érkezett!

A kilókról csak annyit, hogy éppen itt van a 4 éves keresztlányunk, megsimogatta a hasamat (ami persze a lapostól nagyon messze van), és azt kérdezte, hogy: "Születik a kisbaba?". :lol:

Ági

KépKép
agci

Bea!

Még 6üzenet és régi leszel! :lol: :lol: Kb akkor, amikor én! :lol: :lol:

Ja és képzeljétek, Luca régi fóruma az 500. oldal körül tart. Jó, tavaly nyáron eléggé bedöglött, főleg mert sokan visszamentek melózni. De 2évig nyomták! És az tavaszi fórum, nem csak egy hónap gyerekei!!!! :shock:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Ági, tőlem is megkérdezte az egyik osztálytársam, hogy "na, most nincs baba a pocakban?" :roll: :roll: :oops: Ugyanez mutogatott mindenkinek az osztálytalálkozón az XS-es gatyómban villogva, hogy nézzenek meg, gyerek után milyen jól nézek ki!!! :cry: Ja, 1gyerek után!
(szopi után jöhet a Reductil...)

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Túl vagyunk egy kicseszett nagy viharon... jég meg ami kell! Takarítok :?

Zuzmoo, tuti fekete-fehéret akartam. Nekem ez a gyengém :oops:

dalika

Judit, ok :) Nagyon jó kis fotó egyébként ;)

Nektek csinál olyat a babó, hogy álmában felsír? De olyan igazán keservesen, mintha nagyon fájna valamije. Mire bemegyek hozzá, rendszerint vissza is aludt, de ma többször csak sírt és tuti nincs ébren. Ha simogatom és énekelek neki, megnyugszik és alszik tovább (kb 20 percet) :(
zuzmooo

Zuzmoo, nekem is csinál ilyet mostanság.

Még a kilókhoz és a fogyókúrához akartam írni: én ma tejfölös kolbászos pizzát sütöttem ebédre! :lol: FINCSI!!!

dalika

Hahó!

Leviket Isten éltesse sokáig!!

Fürdőruha: én egy gyerek után is szarul nézek ki :) Ill. csak kövér vagyok, bár feszesedem a torna miatt, de a kilók maradtak :( És tudjátok mit? Lesz***m, hogy strandon ki mint gondol, felveszem a tavalyi bikinit (amit ennél kövérebben és terhesen is hordtam), és jól elleszek benne :)

Bubó nyűgösködött, most végre elaludt, kezdhetek dolgozni kicsit..

boruska

sziasztok!
autósülés:
mi a legalapabb-alap-autósülést vettük Nania márkájút,elég gagyi, de többet mentünk már vele mint amennyit gondoltam h. megyünk mjad.de pont ma mentünk és néztem, h. mikor fogja kinőni a mirc.hát még jó sokára, nálunk ilyen gond nincs

kaja:
tegnap másodszor adtam neki krumplit, az elsőnél sírt de nem voltam biztos hát most már tuti.este olyan extra giga-mega brutál visítást rendezett, hogy alíg bírtam,nagyon sajnáltam őt
még mindíg nyekegős.ugyhogy én befejeztem egy időre a kotyvasztást, nem akarom megmérgezni a gyereket.

kilók:
én már nem eszek fehérkenyeret, cukrot, sütit, fagyit, kekszet, tejet, cukrosteát és sok gyümölcs és zöldség-egyelőre ennyit tudok tenni
ma a dechatlonban nem jött rám egy hajóskabát(esőkabátnak szántam)mert a fenekem-derekamnál szűk volt, viszont a vállamnál meg már hatalmas....el tudjátok képzelni az alakomat
viszont,ugyanitt az L-es méretű mackó(!!!!!!!)biciklis nadrág viszont nagy volt,ez jólesett, bár tudom h. egy promode-ba nem jön rám az xxxxxxxL-es sem...
de nem akarok hatalmas ruhákat venni, mert akkor nem lesz motiváció..

zsó
Kép
pcd1985

Nóri, nem tom, hogy a szopi utáni Reductil-t komolyan írtad e (sokan agyonütnének érte), de én úgy hallottam, hogy betiltották. Amúgy én is elmélkedtem már rajta.

Mikor nekem Samu keservesen felsír, akkor felveszem és 10 mp-en belül hatalmasat büfizik. Ha nem vettem fel, akkor is meg tudtam nyugtatni, de újra ébredt, nyugtalanul aludt.

Kép
zsizell

Boruska:veled vagyok!én már felpróbáltam a tavalyi fürdőrucit, marad ez.
bár én itt a Duna-parton a bokrok között strandolok-és itt aztáv végképp lexarom..

amugy nekem az a rohadt nagy szerencsém, h. nem repedt meg a bőröm, csak minimálisan..apukámtól örököltem a gumibőrt.
ami gáz vele:a hónom alja:) már így 25 évesen is lötyög:megagáz...

zsó
Kép
pcd1985

Stephy,Boldog nevnapot Leventenek.
egy istenno vagy,ezt a receptet megcsinalom a keresztelore :wink:

Kép
monyo83

ja még 1 nagyon gáz dolog, aztán befogom:
haveranyuka a feje fölé emelgeti a lányát akinek ez nagyon tetszett én is kipróbáltam a Mircivel(neki is nagyon tetszett VOLNA)
nem bírtam, mert ha még egyszer a fejem fölé is tudom emelni, másodszorra már nem megy
na ez milyen?
annyi izomzat nincs rajtam h. 7.5 kg.-t a fejem fölé emeljek egymás után többször!!!!!!!!!
azóta Mircivel gyúrok wazze... 8)
apukám üvölt vb nezes közben, holnap jön haza a 2. számú apa, aki egy másik tv előtt üvölt majd

zsó
Kép
pcd1985

Szilvi!

De, betiltották! :roll: Én 1hónapig szedtem, amíg összehúzódott a gyomrom a normális méretre. Alacsony a vérnyomásom és tényleg szigorú kontroll alatt voltam. Plusz ugye az egy hónap nem a világ vége!
De most marad a mozgás. Már ha lenne rá időm! Jó lenne szakítani. Mondjuk a heti 3-4süti sütés ideje elég is lenne! :oops:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Zsofi probald keverni az izeket.Magaban Noci sem eszi meg a krumplit.
probaltad mar a sargabarackot :?:
a krumplit en csak 5hosan adom majd.

Kép
monyo83

fogamzasgatlas :lol: :lol: nekunk nincs ra szuksegunk :oops: :cry: :lol: meg egy het es unnepeljuk a 7ik sexmentes honapot :roll:

Kép
monyo83

Monyo Gabi!

A sexet csak elkezdeni nehéz! :lol: Ha rákapsz, jön magától! :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

na ja neki kellene lassan kezdeni,elegge kijottunk a gyakorlatbol :roll: :lol: :lol:

Kép
monyo83

monyo:nemhogy nem ette,mert ette és almával kevertem, így jobban ette.csak később megfájdult a hasa tőle.és tuti a krumpli, mert az almátol semmi baja nem szok lenni. :?

anyám azt mondja h. az ujkrumpli nem jó, öregkrumpli kell.ha ez most egy aranyszabály amit CSAK én nem tudtam, akkor hülyét kapok
bár anyám azt is mondja h. fél éves korára az ebédjének(na már ez milyen) főzeléknek KELL lennie, és mikor adok már neki lisztet...? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

zsó
Kép
pcd1985

Zso!
Az ujkrumplira azt mondjak, hogy fosat es emiatt nem ajanlott pici babaknak adni, ugy tudom. Legalabbis meg a felnottek sem mindig birjak.
Vendég

zsofi asszem az alma+krumpli egyutt nem jo mert mindketto fogja a hasat.
Alma+meggy,alma sargabarack asszem ezek most az idengyumolcsok,nekunk van par szem oszibarackunk de annak meg nincs szezonja.
anyit tudok hogy a regi krumpliba tobb a kemenyito,ezert nem lehet uj krumplibol krumlispogit sutni mert nem all ossze.

Kép
monyo83

akkor már megint beégtem :?

zsó
Kép
pcd1985

zsófi: ezt az újkrumplis dolgot én sem tudtam a babáknál :oops:
A bőrömön nekem sincs egy mm csík sem, viszont narancsbarátom ragaszkodó típus...

monyó: nem durrant még szét a férjed?? Nálam Zsolti pár nap után már reklamál... :lol:

Nóri: ha még lenne forgalomban, én is elgondolkoznék rajta :oops:

Az imént már éppen azt terveztem, hogy felteszek magamról néhány régi képet a gmail-re, hogy lássátok, miért verem falba a fejem...de aztán letettem róla :D

Kép
zsizell

Szilvi! Én teszek fel mostanit! Szóval hajrá régi! Na jó, olyat is kaptok a kontrasz kedvéért! :D

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

zsó: Én sem tudtam az új krumplit, viszont az üveges alma krumplitól nem volt semmi baja és szívesen megette. Be kell töredelmesen vallanom, hogy én egyenlőre nem főzök Barbusnak, üvegeset kap. Mentségemre legyen mondva, hogy sütőtököt meg sárgabarackot még nem igazán tudok neki frisset adni. És ezeket nagyon szereti.
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri! Benne vagyok, keresek én is mostani kontrasztot :D

Kép
zsizell

Levente névnapot egyáltalán most tartjátok Pammut és Anita?
Mert akkor nagyon boldogat mindkét lurkónak!

Zuzmooo!
Feladtam a kuponokat. :)
Ne viccelj az utalással...

Domó kapott a 4 hós szülinapjára két Scamp pólót.:)
Árulnak Siófokon az egyik bababoltban.
Amúgy irtó sokat kiabál a gyermek.
Próbálgatja a hangját.
Vesz egy nagy levegőt, aztán belead apait-anyait.
És ilyen kis agresszíven mondja.
Nagyon mókás.:D

Kattkat

Kép
kattkat

kattkatt, enyém gyerek is állandóan kiabál. szerintem a szomszédok azt hiszik, hogy nyúzzák :lol:
Tegnap mamámmal 10 percen keresztül próbáltunk megérteni egy mondatot a telefonban, de annyira kiabált Samu, hogy inkább feladtuk, és később hívtam vissza. :lol:

Kép
zsizell

Nóri! Enyém képek megtekinthetőek a fényképek közt, egy új mappában. A rózsaszín pólós, táskás a mostani, ha valakinek nem lenne világos :D Ja, hozzáfűzöm, hogy a fénykoromban készült fotókon 73-75 kilós voltam!! :shock:

Kép
zsizell

kattkat: Én imádom a scampos cuccokat, most csak ilyeneket vettem Barbusnak, igaz hogy használtan. De gyakorlatilag egyáltalán nem hordta őket szerintem gyerek.
vicky79
Budapest III. kerület

Bori!

Átküldöd a tehenke képeimet, amit letöröltem picasaról? (bocsi) :oops:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nagy vihar volt délelőtt nálunk és állítólag még nagyobb várható éjszaka. Kicsit félek...

dalika

Zsizell: megnéztem a képeket. Most sem vagy nagydarab. Szerintem. :wink:

Én is akarok sütni Nóri féle túrós sütit. Be is szereztem a hozzávalókat.

Itt délelőtt esett sok eső. Most voltunk sétálni, de most meg olyan párás a levegő. :? Nem mondanak túl jó idő júniusra. Sajnos.

Holnap apa megy legénybúcsúba. Most csomagolom az ajándékokat. :D
Vendég

rakjam vissza picasara, norci?

boruska

SZiasztok!

Eszti napok óta nagyon nyügi, mindent töm a szájába, nyálzik.És ma vettem észre, hogy nemcsak duzzatdt, de fehér is az alsó ínye, de nem az első fogacskáknál, hanem a két szemfognál. Előforduléhat h azok jönnekelőször? Es egyszerre??? Az evés is nehezebb ügy...

Az anyatejes világnap kicsit unalmas volt, a babajóga viszont tetszett, bár Eszter a végére megunta, pontosabban elálmosodott....

Köszi az albérletesinfókat :)

Niki
Vendég

Szerintetetk ez a rágóka milyen lehet? Őszintén szólva nem szívesen adnék neki gyógyszert....

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=-1
Vendég

Kismaki: köszi, de a két mérettel nagyobb ruhák elveszik az ember életkedvét, főleg így nyáron. 36-38-ról, 40-42 :cry: Egy szerencsém van, hogy arányosan hízok. R-go ugyanúgy nézek ki sacperkábé, csak nagy nagyobb kiadásban :D

Niki: ha eddig még nem tetted, próbáld ki a chamomillát. Nekünk nagyon bevált. Igaz, hogy rettenet gyorsan fogy, és egy hétig tart ki max egy tubussal, de a sírás mentes napok minden pénzt megérnek :wink:

Kép
zsizell

Niki, valaki írta a múltkor, hogy ilyet kaptak (talán). Engem az tart vissza, hogy 6 hó után ajánlják. A chamomilla nem gyógyszer, homeopátia.

Kép
zsizell

Bori, küldd át gmail-re... köszi :roll: :oops:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Köszi a tippet ;)
Vendég

Csajok! Betenném a képeket amiket elküldtetek nekem a picasán egy külön albumba (ha senkit nem zavar). és persze lehetne folytatni ;)
zuzmooo

csak finoman megjegyzem, h vki lezsombizta a kislányomat! :cry: Konkrétan az 1sz képen! :oops: :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

zsizell: Barbus első hónapban már kapott chamomillát. A védőnő ajánlására adtuk neki. Legközelebb a fogzáskor akartam neki adni, de amilyen nyűgös mostanában lehet hogy veszek.
vicky79
Budapest III. kerület

Feltettem én is a gmailre Barbus képét amit átküldtem Zsuzsinak.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsa!

Én is küldtem képet, az nem jött meg? :oops:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Hehe Nori. Kivancsi vagyok, hogy mikor kivanod bevagni nekunk, hogy a Noi mappas elso kepen mindket noci te vagy osszemontirozva es az egy BEFORE-AFTER foto! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok! Hosszú leszek.

Képzeljétek, Milánovics úgy belejött a mozgásba, hogy tegnap hátról hasra fordult. A kis keze még alatta marad egy kicsit, de aztán kiküzdi.
Ő is rengeteget kiabál ha éppen olyan kedve van.
Amúgy konzultáltam a védőnővel és melegkiütéseink vannak. Pontosan olyanok, mint Erusveruséknak.

Leviknek nagyon boldog névnapot!

Viki, jó hogy sikerült új oktatót szerezned. Reméljük beválik. Nem lehet, hogy a gyulladás a térdeddel van összefüggésben? (Lehet hogy már írtad és nem találtam fel a spanyolviaszt. :) )

A súlyokat és a kinézetet inkább hagyjuk. Nekem a hasam és a hátam, a vállam és a csöcsöm öltött elkeserítő méreteket. Brühühü... És az, hogy a kórházban nagyobbak voltak mint Milán feje, az még elmegy. Na de még 4 és fél hónaposan is???

Voltunk ma Brendonban, vettünk olyan aerosleepes izét. A 9-18-as hordozóba valót vettük, remélem a babakocsiban is lehet valamelyest használni. Vettem Bio-Bio Baby szúnyogűzőt is, meg Jana vizet. Itthon néztem hogy nem baba, hanem sima. Gratuláltam magamnak. :S
Tesco-ban vettünk 2 napozót, lehet hogy azok meg rövid ideig lesznek csak jók. Hát nem voltam ma csúcsformában na. Ráadásul később gondolkoztam, hogy vehettem volna 2 különböző méretűt, de nem, én ugyanolyat vettem. Néha leblokkol az agyam úgy látszik.
Vettem viszont a keresztelőre (időben) egy Disney együttest meg egy kardigánt. Drapp színű kantáros gatya (bársonyhoz hasonló, de puhább), kék-fehér csíkos body és kék kardigán. Egyforma kenguru van rajtuk. Kb. 2 hónapja néztem már, de most leárazták 5-ről 3,5-re a kardigánt meg 3,7-ről 1,8-ra. Így már azért barátibb volt az ára. Nem tudom holnap milyen idő lesz, de félő hogy a kalózos rövidujjú együttesét nem tudom ráadni a névadóra.

Ja, és Hajdú Petyáék is ottan vásároltak. Először csak néztem ki bambán a fejemből, mert le sem esett, honnan ismerős a pasas.

Gyerekülés ügyben nekem is lécci-lécci! Szerintem nekünk 1-2 hónap és váltani kell. Isofixes tipp is jöhet.

Megérkezett az érettségizett gyerekem is, 4,4 lett az átlaga. Matek 3-as, magyar 4-es, föci, töri és angol 5-ös. Hát még ha tanult is volna. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Katkatt! Nem vagyok vega. A sógornőm miatt voltam kiváncsi, hogy Ti hogyan csinálnátok. Ő vegetáriánus, és a családban elég nagy vitát szokott okozni, hogy hús kellene adnia a gyerekeinek, akkor talán nem lennének olyanok amilyenek (kicsit furák, de nem tudom leírni, hogyhagyan viselkednek). Bár szerintem némi szeretetet is kellene adnia nekik, mert látszólag abból sem kapnak túl sokat. :? Mindegyis! Tetszik a hozzáállásotok!

Fürdőruha: Én is bálna vagyok :oops: , de szerencsére a terhesség előtti ruháim simán feljönnek, sőt még fogytam is egy kicsit, (de ez nem sokat számít ám :D) Tavaly megvettem életem első bikiniét, mert nagyobb volt a választék, mint az egyberészes fürdőruhákból. Idén is az lesz, a lényeg, hogy a páromnak tetszek. Neki meg pucéran is jó vagyok.

De jó, hogy felhoztátok a sex témát! Tudtok valami jó módszert hüvelyszárasság ellen? Kicsit már nehezen bírom a fájdalmat, de amíg szoptatok, így marad. Sikosító sajnos nem sokat ér. :(

Dea

Kép
Kép
deus

Nóri: tőled nem jött foto :(
Én írtam el valahol a neveket? :oops:
zuzmooo

Deus!

Én nem tom, mi az a hüvelyszárazság... :oops: :roll: :lol:

Csilla!

A literes és egyén Jana is ugyanaz! Ugyanúgy babavíz az 5l-es is!!!!
És ülésből nekem ez a favorit:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/13969
nem olcsó, viszont kurva drága! :roll: De tuti, könnyű bekötni és nagyon biztonságos!!!! :oops:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

nóri, felraktamgmailre, már le is törölted?

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?