Sziasztok Csajok! Hosszú leszek.
Képzeljétek, Milánovics úgy belejött a mozgásba, hogy tegnap hátról hasra fordult. A kis keze még alatta marad egy kicsit, de aztán kiküzdi.
Ő is rengeteget kiabál ha éppen olyan kedve van.
Amúgy konzultáltam a védőnővel és melegkiütéseink vannak. Pontosan olyanok, mint Erusveruséknak.
Leviknek nagyon boldog névnapot!
Viki, jó hogy sikerült új oktatót szerezned. Reméljük beválik. Nem lehet, hogy a gyulladás a térdeddel van összefüggésben? (Lehet hogy már írtad és nem találtam fel a spanyolviaszt.
)
A súlyokat és a kinézetet inkább hagyjuk. Nekem a hasam és a hátam, a vállam és a csöcsöm öltött elkeserítő méreteket. Brühühü... És az, hogy a kórházban nagyobbak voltak mint Milán feje, az még elmegy. Na de még 4 és fél hónaposan is???
Voltunk ma Brendonban, vettünk olyan aerosleepes izét. A 9-18-as hordozóba valót vettük, remélem a babakocsiban is lehet valamelyest használni. Vettem Bio-Bio Baby szúnyogűzőt is, meg Jana vizet. Itthon néztem hogy nem baba, hanem sima. Gratuláltam magamnak. :S
Tesco-ban vettünk 2 napozót, lehet hogy azok meg rövid ideig lesznek csak jók. Hát nem voltam ma csúcsformában na. Ráadásul később gondolkoztam, hogy vehettem volna 2 különböző méretűt, de nem, én ugyanolyat vettem. Néha leblokkol az agyam úgy látszik.
Vettem viszont a keresztelőre (időben) egy Disney együttest meg egy kardigánt. Drapp színű kantáros gatya (bársonyhoz hasonló, de puhább), kék-fehér csíkos body és kék kardigán. Egyforma kenguru van rajtuk. Kb. 2 hónapja néztem már, de most leárazták 5-ről 3,5-re a kardigánt meg 3,7-ről 1,8-ra. Így már azért barátibb volt az ára. Nem tudom holnap milyen idő lesz, de félő hogy a kalózos rövidujjú együttesét nem tudom ráadni a névadóra.
Ja, és Hajdú Petyáék is ottan vásároltak. Először csak néztem ki bambán a fejemből, mert le sem esett, honnan ismerős a pasas.
Gyerekülés ügyben nekem is lécci-lécci! Szerintem nekünk 1-2 hónap és váltani kell. Isofixes tipp is jöhet.
Megérkezett az érettségizett gyerekem is, 4,4 lett az átlaga. Matek 3-as, magyar 4-es, föci, töri és angol 5-ös. Hát még ha tanult is volna.