Látom, a korlátíz sokmindenkinek ismerős ízkéz jött fel
Navi, jaj, de szuper lehetett, hogy láttad már ilyen nagynak. Kezecskével, meg minden! a hólyagstoryn jót nevettem
Én azt hittem, hogy a 12. héten már megmondhatják, hogy fiú vagy lány és tök fura, hogy még te is csak most kaptál megerősítést, Maccsnál sincsenek még hírek..
nem csak te vagy parás
én egész életemben tiszta laza voltam, de most úgy csüggtem Sz szavaink, hogy mindent szóról szóra megjegyezzek és annyiszor visszakérdeztem, hogy akkor tényleg nincs hematóma? és minden rendben? és megfelelőek a korukhoz képest? és endo sincs?
Maccs, majd kérdezhetek dolgokat, ha már majd lesznek ikres kérdéseim?
Csajok, annyira csak a lombikra koncentáltam, hogy fogalmam sincs mi mindent kell terhesen nézni, milyen vizsgálatok vannak, mi az a AFP vagymi, szóval eddig nem mertem elkezdeni olvasgatni, majd most
Kispatak, képeket, képeket
Most látom, csodagyönyörűek a virágaid!!!!
Jaj, Vikus, most olvaslak. Pedig én 7től ott álltam és nem is volt nagy a sor, szóval tuti, hogy láttuk egymást. Én voltam a második és nekem volt egyedül ott a párom
És én járkáltam aztán úgy, mint egy vigyorgó vadalma
Andrea, drukkok holnapra!!! Sajnos ez nekem egy elég ismerős story, anyu és anyu barátnőjével éltem át. A nő féltékeny volt és így próbálta ezt kompenzálni. A poén, hogy egyszer otthagyta a naplóját anyunál és anyu nem tudta mi az, azt hitte, hogy az én füzetem és beleolvasott és a nő saját maga is elhitte a hazugságait, pl. egy anyuval megesett storyt úgy írta le, mintha ővele esett volna meg… Szóval nagyon zűrös volt.
De hát, mindenki lebukik egyszer.
Vickany, most értem ehhez a hírhez, hát, ez fantasztikus!!! Tényleg ez a legjobb példa, hogy nem szabad feladni! Soha! Gratula!!! Persze, hogy minden rendben lesz
Gyere a februári babák fórumba
Kisbeeka, az a baj a lombikkal, hogy egyeltalán nem lehet megmondani, hogy hogy kell majd. Leírhatom a miénket, de mindig más volt…
Ápr 26 volt a long kezdete
7-én kellett visszamenni, azaz itt a 11.napon.
9-én kezdhettük a stimulációt
13-án mentem először kontrolra, utána általában 2 naponta visszarendel, de mivel nekem nem nőttek, naponta mentem.
Sokszor volt, hogy csak reggel megkukkant, odamentem, megnézett (addigra 9 lett) és mondta, hogy nézzünk vérvételt is, akkor néztünk… annak 2 óra az eredménye, utána Konczzal konzultált és a ahhoz képest, hogy azt gondoltam 11kor már a megbeszélésen lehetek, 4-kor jöttem ki… Szóval, innen kontrolálhatlan. Navit pl. iszonyú sokáig stimuzták. Sajti sem egyszer ült ott órákkal többet, pedig csak egy szurira beugrott.
Szóval, ez a rész már necces, szólnod kell bent, hogy jössz amikor tudsz.
Leszívástól pedig betegszabi. (én mondjuk az elsőnél a stimu közepétől már kivettem szabinak, mert engem nagyon stresszelt, hogy ott ültem a váróban és 11 nemfogadott hívásom volt ügyfelektől…
Köszönöm mindenkinek a gratulákat, csak legyen minden rendben!
Csucsu, egyetértek. Ráadásul a barátnőmnél a doki megmondta az annyit, aztán szüléskor hétvégén sehol se volt és hopp, másnap megjelent, hogy kéri a pénzt. Nem adtak neki, majdnem kidobatta az osztályról őket… Szuper lehetett ezt szülés után egy nappal rendezgetni. (vidéki story, senki ne izguljon a választott kórháza miatt!)
Na, a titkoslista elég hiányos, holnap frissítem, aki kap privit, ne ijedjen meg, nem egy babát akarok rásózni
Vikus, nyugodtan hívd őket. Én mindent kérdezek, gyakran hülyének néznek. De még mindig jobb, mint amikor leszúrnak, hogy nem jól csináltam… Mondjuk volt olyan is, hogy kérdeztem, mondták, csináltam és leszúrtak