Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kedveseim:

Az első kép az ikres mamié: mert türelem ikreket és dupla virágot terem!

Kép Mieza-nak nagy-nagy szeretettel

A második: a spontán babához nagy gratula:

Kép spontán babához nagy gratula:

A többi kép szóljon minden (leendő) kismaminak:

Kép A földi paradicsom [img]

Kép Kerti üdvözlet

Remélem, sikerült egy kis szépet küldenem.

Nekem most fáj a fogam, de bizom, hogy lesz jobb is.

üdv és jó éjt

kispatak

[/img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.17 20:28-kor.
Vendég

Mindenkinek minden szép és jót!

Kubu: Köszi a választ :)

Mieza: gratula, én is szeretnék már olyan boldog lenni, mint te. :) Azt hiszemkérdezted korábban, de nem rémlik, hogy válaszoltam volna. Soha nem volt rendszeres mensim, peteérésem se, csak ha stimuláltak. Úgy fél éve van mindkettő, mióta rendesen kezelik a pajzsmirigyem, meg az PCOS-t.

Kisbeeka: Aviva DVD bocsi megkerestem, de összekevertem az arwennel :( Tényleg bocs a félrevezetésért, de néha nulla az agyam. Szóval ARWEN DVD-m van, ha kell valakinek. Az avivából csak fénymásolatom volt, de azt nem találtam meg :(

Vikus82: Én holnap megyek 3. napi vérvételre. És nekem is úgy rémlik, hogy vinni kell vizeletet, de a papíromon mintha a 22. napi vérvételhez úzták volna. Most totál elbizonytalanodtam. A biztonság kedvéért viszek ;( Legfeljebb nem veszik el...

Holnapra szugeráljatok belém némi energiát. Reggel a vérvétel miatt korán kelünk, és mivel este 7-kor kezdődik az érettségizők zárása, el se tudom képzelni mikor érünk haza. Ráadásul a férjem is ott fog velem szobrozni, mert a suli élősarkából bevállaltunk vagy 12 pintyet nyári megőrzésre... hát... érdekes napnak ígérkezik....

hofeherke

Na, elkezdtem újra olvasni a kimaradt részeket. Ma csak 3szor kellett elaludnom, lenézést :D
Nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de pl. a múltkor is 2 napra elmúltak a tünetek, aztán uhu után annyira éreztem megint. Szerintem ilyenkor kicsit megpiszkálják őket és attól :D
hihihi

Wikka, csak most olvaslak… Hát, elég fura volt. Mondjuk, hogy pozitív, hogy K. utánad érdeklődött :D Én hiszem, hogy semmi sem véletlen, tuti menjetek vissza Zekéhez, végül is mindegy, hogy ki csinál nektek babát :D
Engem mindig az éltetett, hogy egyszer majd nagyon mosolygósan fogok eljönni a bmc-ből :D )) és volt már ilyen többször is :D De a mai ugye…
Képzeljétek, egyszer Zekénél álltam sorban és beszélgettem egy tök szimpi lánnyal, aki azt mesélte, hogy hallott olyan esetet, hogy ha nincs petesejted, akkor „szerez” neked a bmc, olyanoktól, akik lemondtak vagy megsemmisítésre ítélték a fagyikat. Akkoriban nagyon kezdő voltam és csak néztem nagy szemekkel. Egyrészt szerintem elég egyszerű szerezni, mert fagyi előtt nyilatkozni kell és választhatod, hogy másoknak felajánlod (válások, halálod, vagy ilyesmik esetén…). Másrészt nagyon kemény protokolhoz vannak kötve, nem lehet csak úgy petesejtet lopkodni :D
De vicces így utólag, hogy mennyi marhasággal tömik a fejünket néha :D
A másik kedvenc történetem – mondjuk ezt csak hallgatóztam félfüllel… A csaj arról beszélt, hogy neki gyerek kell, bármi áron és elsősorban azért hogy ő boldog legyen és nem hisz a lelki dolgokban, ez kémia. És ha lesz gyereke, akkor elég kemény mércének kell majd megfelelnie és csak lányt szeretne…stb. Épp az 5. lombikjára készült. Én tuti nem választanám őt anyunak :D )))
De nem ítélkezem, csak eszembe jutottak ezek a történetek :)Wikka, neked sikerülni fog! Tuti :D És csak örülj a tüszikéknek, ezek szuperek!
mieza

Mieza, megint csak köszi :lol:

Vickany, csodás hogy csoda történt veled :D sok-sok gratula!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Csatlakoznék én is a "BMC-be járunk" csapatához.

A hónap végén lesz az első inszemem. Ma kaptam meg az első Merional adagomat.
Inszemesektől kérdezném, hogy milyen tapasztalataitok voltak a szuri után? Nekem most eléggé érzékeny a petefészkem és a derekam is fájdogál.

Előre is köszi.

Üdv:
Edy
brumi24

Látom, a korlátíz sokmindenkinek ismerős ízkéz jött fel :oops:

Navi, jaj, de szuper lehetett, hogy láttad már ilyen nagynak. Kezecskével, meg minden! a hólyagstoryn jót nevettem :D
Én azt hittem, hogy a 12. héten már megmondhatják, hogy fiú vagy lány és tök fura, hogy még te is csak most kaptál megerősítést, Maccsnál sincsenek még hírek..
nem csak te vagy parás :D én egész életemben tiszta laza voltam, de most úgy csüggtem Sz szavaink, hogy mindent szóról szóra megjegyezzek és annyiszor visszakérdeztem, hogy akkor tényleg nincs hematóma? és minden rendben? és megfelelőek a korukhoz képest? és endo sincs?

Maccs, majd kérdezhetek dolgokat, ha már majd lesznek ikres kérdéseim?
Csajok, annyira csak a lombikra koncentáltam, hogy fogalmam sincs mi mindent kell terhesen nézni, milyen vizsgálatok vannak, mi az a AFP vagymi, szóval eddig nem mertem elkezdeni olvasgatni, majd most :D

Kispatak, képeket, képeket :lol: Most látom, csodagyönyörűek a virágaid!!!!

Jaj, Vikus, most olvaslak. Pedig én 7től ott álltam és nem is volt nagy a sor, szóval tuti, hogy láttuk egymást. Én voltam a második és nekem volt egyedül ott a párom :D És én járkáltam aztán úgy, mint egy vigyorgó vadalma :oops:

Andrea, drukkok holnapra!!! Sajnos ez nekem egy elég ismerős story, anyu és anyu barátnőjével éltem át. A nő féltékeny volt és így próbálta ezt kompenzálni. A poén, hogy egyszer otthagyta a naplóját anyunál és anyu nem tudta mi az, azt hitte, hogy az én füzetem és beleolvasott és a nő saját maga is elhitte a hazugságait, pl. egy anyuval megesett storyt úgy írta le, mintha ővele esett volna meg… Szóval nagyon zűrös volt.
De hát, mindenki lebukik egyszer.

Vickany, most értem ehhez a hírhez, hát, ez fantasztikus!!! Tényleg ez a legjobb példa, hogy nem szabad feladni! Soha! Gratula!!! Persze, hogy minden rendben lesz :)
Gyere a februári babák fórumba :)

Kisbeeka, az a baj a lombikkal, hogy egyeltalán nem lehet megmondani, hogy hogy kell majd. Leírhatom a miénket, de mindig más volt…
Ápr 26 volt a long kezdete
7-én kellett visszamenni, azaz itt a 11.napon.
9-én kezdhettük a stimulációt
13-án mentem először kontrolra, utána általában 2 naponta visszarendel, de mivel nekem nem nőttek, naponta mentem.
Sokszor volt, hogy csak reggel megkukkant, odamentem, megnézett (addigra 9 lett) és mondta, hogy nézzünk vérvételt is, akkor néztünk… annak 2 óra az eredménye, utána Konczzal konzultált és a ahhoz képest, hogy azt gondoltam 11kor már a megbeszélésen lehetek, 4-kor jöttem ki… Szóval, innen kontrolálhatlan. Navit pl. iszonyú sokáig stimuzták. Sajti sem egyszer ült ott órákkal többet, pedig csak egy szurira beugrott.
Szóval, ez a rész már necces, szólnod kell bent, hogy jössz amikor tudsz.
Leszívástól pedig betegszabi. (én mondjuk az elsőnél a stimu közepétől már kivettem szabinak, mert engem nagyon stresszelt, hogy ott ültem a váróban és 11 nemfogadott hívásom volt ügyfelektől…

Köszönöm mindenkinek a gratulákat, csak legyen minden rendben!

Csucsu, egyetértek. Ráadásul a barátnőmnél a doki megmondta az annyit, aztán szüléskor hétvégén sehol se volt és hopp, másnap megjelent, hogy kéri a pénzt. Nem adtak neki, majdnem kidobatta az osztályról őket… Szuper lehetett ezt szülés után egy nappal rendezgetni. (vidéki story, senki ne izguljon a választott kórháza miatt!)

Na, a titkoslista elég hiányos, holnap frissítem, aki kap privit, ne ijedjen meg, nem egy babát akarok rásózni :D

Vikus, nyugodtan hívd őket. Én mindent kérdezek, gyakran hülyének néznek. De még mindig jobb, mint amikor leszúrnak, hogy nem jól csináltam… Mondjuk volt olyan is, hogy kérdeztem, mondták, csináltam és leszúrtak :D
mieza

Na hát szép estét mindenkinek aki még ébren van!

Én elég fáradtka vagyok ma, tehát előre is elnézést, nem írok külön-külön majd csak holnap. :oops:
Úgysem lesz más dolgom, csak feküdni itt szép rendesen, és várni a babát/kat :)

Szóval ma 11-re mentünk, kb. negyed óra múlva már láthattuk is Őket...három gyönyörű kis embrió, ketten 8-as, egy pedig 9 részből álló volt.
Aztán még negyed óra telt el, és már hívtak is a műtőbe.
Hát, megmondom őszintén, én sokkal nagyobb fájdalomra számítottam, ez még annyi se volt mint az inszemnél :shock:
De tuti bent vannak, mert Z megmutatta a monitoron a kis fényes csíkocskát, meg a biológus csaj is mindta, hogy tuti sikerült.
Szóval most várunk, várakozunk...közben azért kicsit parázunk is, hogy mi lesz, ha mind a három... :shock:
28-án kell visszamenni, az még elég sokának tűnik most :?
Persze a záróra várni kellett fél 3-ig, hiába lettem hamar kész :roll:
És csak ott olvastuk, hogy végül is ICSI-s babáink lettek, ezt K2 nem mondta a telóban :shock:
Azért ha megyünk majd 28-án megkérdezzük hogy milyen volt apa eredménye, hiszen a múltkor a FER hatására már javulni látszott :roll:
Persze, most mintaadás előtt tíz napig én is alig láttam, mert hol szolgált, hol meg az árvíznél szorgoskodott...ez valszeg annyira nem tett jót a skacoknak :?
De mindegy is, a lényeg, hogy három, a korának megfelő nagyságú, szépen osztódó, szabályos kis embrió keresi a helyét a pocakomban, ahol Z szerint szép vastag mnyh várja hogy beburkolja őket :D

Mieza,
most már bőgés nélkül is nagy-nagy gratula!
Én is ilyet szeretnék, nagyon-nagyon-nagyon!!!!

Vickany,
hát ez egy igazi csoda! De jó nektek!

Kispatak,
csodásak a rózsáid, még az illatukat is érzem ahogy nézem őket!
Én is tartozok még képekkel, majdcsak rászánom magam hogy leszedjem a gépről...

Kubu,
jó hogy itt vagy újra!
Gyorsan tudd le a vizsgákat, aztán már csak várni kell Lizát :wink:

Eszter,
jobban vagy? Gyógyenergia :arrow: :arrow: :arrow:

Hát ennyi tellett mára...aki kimaradt, attól bocsi, ígérem hogy holnap pótolom!

Kép
judit0713

Eszter, hát sejtettem, hogy nagyobb rizikó a lombik, meg gyakran ugye császár… és így drágább is. No, de sebaj, majd kicsit sírok a dokinak, hogy nincs munkám…
Hát, én úgy szugerálom mindenkibe a babát, hogy ha rajtam múlt volna, ma pl. amikor megtudtam, hát, abban a pillanatban. mindenki pozitvat tesztelt volna :D Én úgy lennék igazi varázsló!
Tényleg nagyon szorítok mindenkinek!!!
Pont ma számoltam Wikkának, hogy én október óta járok a fórumra és azóta vagy 14 kismami lett. Ja, közben most olvastam Vickany-t… már számolni sem tudom :D Azért ez jó arány. És nemrég beleolvastam a régi beírásokba is (igen, eléggé unatkoztam :D ) és nincs olyan 2007-es hozzászóló, aki még ma is közöttünk lenne, mert mindenkinek sikerült!!!

Eszter, azt én is néztem, hogy a babások és a kismamik között időben van egy luk a táblában, de nem mertem megkérdezni… Hát, akkor most ez egy szerencsehullám :D
mieza

Csajok, akinek a blasztociszta vagy a long protokol fogalma ismeretlen, érdemes itt utánaolvasni :D Sok hasznos dolog van benne Néha anyu beleolvas a fórumunkba és szerinte valami földönkívüli nyelven beszélgetünk, mert nem éri, hogy akkor az jó vagy rossz hír, hogy akkor most mi van :D Hát, ez egy teljes szakterület és én sem egy nap alatt kupálódtam ki :D
http://www.infertility.hu/inde.html itt szerintem tök jók az alapfogalmak :D

Blasztociszta:
http://www.robertklinika.hu/tartalom.ph ... 0311120917

Long protokol:
http://www.csaladinet.hu/tudastar/meddo ... elesek_ii/
mieza

Mara, azért kérdeztem, mert Unokatesóm is ebben a cipőben jár.
Hidd el, lesz neked is babád, lesz itt mindenkinek! Annak is, akinek már van :) Sok-sok hajrá holnapra!!!

Brumi, üdv közöttünk :)
Hajrá, ügyi leszel. Ki az ügynököd, kihez jársz? :)
A tüneteid szerintem nagyon rendben vannak így kell lennie. De ahogy szokták mondani, nem figyelünk tüneteket. Volt itt már olyan kismama, aki vérzett is beülti után és volt olyan is, akinek végig az ég világon semmi tünete nem volt. Szóval, bármiből lehet baba. A lényeg, hogy most készülj rá lelkileg és utána legyél nagyon "befogadó" :)
mieza

Na, végre megjött Judit is :)
Meg akartam várni mindenképp a storyt máról, és amiíg vártam, teleírtam pozitív energiával a fórumot. Előre is bocs mindenkinek, olyan erőm van ma, mint szupermannek :) (Ha ennyit fogok írni naponta, középhaladóból haladó felhasználó leszek :)

Judit, szuper hírek és gyorsan lezavarták, én 3 órát vártam :)
A monitoron ilyenkor még csak árnyékot látnak, azt, hogy bent van-e a biológus tudja megmondani abból, hogy "nincs a csőben". Fura, de azért működik :)
Szóval tuti bent vannak és most már csak vidám és szép dolgokkal tessék foglalkozni és nagyon sokat elképzelni, milyen jó is ott a babócának :)

Szuppper, tuti, hogy meg lesz amit kívánsz, ez egy olyan hónap :)
mieza

na, megyek és lelövöm magam :)
mieza

sziasztok

mieza kismami nagy gratula az ikrekhez , mostmár kicsit megnyugodhatsz, nem kell hetekig csak feküdnöd de azért tessék sokat pihenni, meg szerintem most a két babával fogsz te sokat aludni, én Hannával egyedül is annyira álmos voltam az elején hogy csak na.... alig vártam hogy hazaérjek a melóból és aludjak...

spontán kismaminak is nagy gratula.

judit
sokat pihenj és ne aggódj úgyis annyi marad meg amennyit nektek szántak az égiek :)

bocs de mostmár tényleg álmos vagyok mindenkinek drukkok mennek...

mako
te nem mentél vissza a héten???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kukk,
tanulok, 12.30-kor vizsgázom :roll:
este visszaolvasok, jó híreket kérek továbbra is :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Cickány hatalmas gratula a kiscsodátokhoz :arrow: Kép

Kubu sok sikert és kitartást az utolsó felvonáshoz!!!!!! KépSikeres vizsgát :arrow: Kép

Mieza! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép KépAnyám, kétszeres gratula! :arrow: :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon vigyázz magatokra. :lol: Nekem K ügynök egyből mondta, hogy két picivel: pihenés, pihenés, pihenés. :!: :!: Amikor megkérdeztem, hogy házimunka lájtosan? – azt mondta „pihenés”! :!: Most is a dokim azzal kezdte, amikor mondtam, hogy egy-két napig fájt a jobb bordám alatt, hogy pihenés, mert ez nem kétszeres, hanem minimum négyszeres megterhelés a szervezetnek. :!: :!: :!:
Esküszöm nekem az első gondoltatom a hematómára az volt, hogy biztos jól látta S ügynök, nem a másik pici lapul? – :lol: :lol: :lol: de magamban tartottam. :wink:
Mieza van egy novemberi szülős topik, ott is nyomulunk Vayával, Rodival, most már Navival is és képzeld már szinte mindenki tudja, hogy kisfiú vagy kislány, és jól mondod, van akinek már a 12. hetin megmondták, főleg ha kisfiú. Van olyan akinek azt mondta a dokija, hogy menjen a magánrendelésre és majd ott megnézi. :shock: Én most szerdán megyek magzatvízvételre, ott is megUH-znak, van akinek ott elárulják ha látszik, júli elsején meg megyek magzati szívultrahangra, de ha ezeken semmit sem mondanak, akkor majd az amnio eredménye megmondja a 100%-os eredményt, de igazából nem bánt, hogy még nem tudom. :roll:
Persze, nyugodtan kérdezz bármikor! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én sem tudtam semmit, hogy terhességi vizsgálatok mi mikor van, de hát honnan is tudnám :?: , de belejössz, én pl. kaptam a védőnőtől egy listát, és azon az egész terhességre az összes szűrővizsgálat be van táblázva. :lol: :lol: Azon kezdj el agyalni, hogy hova mész dokihoz majd, mint már többször említettem, olyan kórházat keress, ahol van PIC . :!:

Szia brumi Kép

Kispatak :lol: eccerűen gyönyőrűek a rózsák! Gyógybogyó :arrow: :arrow: Kép

Judit óriási szállítmány babaragacs érkezik hozzátok, kérlek fogadd :arrow: :arrow: Kép. Tuti jó helyen vannak és ha Z megdicsérte az eredményt (nekem is), akkor tuti ottmaradnak! :lol: :lol: :lol: Úgy látom háromtól te is tartasz, úgyhogy kettőt kívánok :arrow: :arrow: Kép Pihenés, pihenés, pihenés!

Brigi, igen, én 4-szer voltam K tanárúrnál babás UH-n és egyszer sem adta rá a hangot.

Angyal! :lol: :lol: Hát én ilyen beültit még nem pipáltam! :shock: :shock: Nagyon drukkolok! :arrow: :arrow: Fejlődjenek tovább a kicsikék! Első adag babához mennek a babaragacsok :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Először is mai vizsgázóknak nagy-nagy-nagy drukk!

Nézzétek mit találtam képernyővédőnek, hát nem édes? Mondjuk nekem nem igazán így történt, de cuki:)
http://www.vladstudio.com/wallpapercloc ... l_division

Maccs, a Jánosba van PIC?
Igen, érzem hogy iszonyú hamar fáradok. Eddig nem éreztem, mert egész nap feküdtem. De most, hogy azért jövök-megyek, most igen.
A házimunkát felosztottuk. Eddig úgy volt, hogy mindent a párom, én semmit :)))) Most úgy lesz, hogy az alap dolgokat csinálhatom! De tényleg csak a leglightosabbakat. Nagyon édes volt, mondta, hogy bármit szívesen segít, olyan aranyos, ágybareggeli meg minden. Jaj, holnap reggel elutazik, úúúúgy fog hiányozni...
mieza

Sziasztok!
Kispatak!
nagyon szép virágaid vannak!

Hófehérke!
én ma vissza mentem,h kellett volna-e vizelet,de azt mondták,h majd a 22.napi vv-nél kell!nem fehér kardigánba voltál?a párod fekete polóban?

Mieza!kár,h nem taliztunk :cry: ,talán legközelebb,de még mindig szoritok!

Judit!megy a drukk még mindig!
vikus82

Sziasztok!

Itt fetrengek a nappaliban jégverte cseresznyefánk még megérett gyümölcseit eszegetve, miközben kint ismét szakad az eső.
És persze rátok gondolok, meg a babácská(k)ra aki(k) a pocimban most vackolnak be valami jó helyre :)
Tudjátok, sokszor eszembe jut, hogy milyen jó ez a fórum! Az ember tényleg sosincs egyedül, akár öröm vagy bánat éri, vagy csak kérdezne, itt mindig van valaki.

Tegnap párom meg akarta invitálni szombatra a tesójáékat, de én lebeszéltem. Nem akartam magyarázgatni, hogy miért nem ugrálom körül őket, mi ez az egész, hogy volt, mi lesz/lehet, stb. Egyszerűen unom már, és azt látom rajtuk, hogy nehezen hisznek benne, átérezni meg egyáltalán nem tudják. És ilyenkor mindig eszembe jut a mi kis csapatunk is, hogy itt mennyire más, mindenki átéli/átélte ezeket a dolgokat, nem kell magyarázkodni, szégyenkezni, nyíltan lehet beszélni bármiről.

Igaza van Mieza anyukájának, „külsős” olvasó ezt nehezen értheti.
DE én nagyon-nagyon örülök, hogy rátok találtam! Hiszem, hogy a rengeteg pozitív energia és megértés amit itt egymással megosztunk mindegyikünknek meghozza a várva várt babácskát!

Kép
judit0713

Mieza!

A János Kórházban és a SOTEn van Magyarország két legjobban és legkorszerűbben felszerelt PIC központja! A kettő közül válassz mindenképpen!!!!!!

puszi

eszter82
Budapest

Macs!

A szív uh-ra a főorvos asszonyhoz mész? ő nagyon jó és nagyon profi! Mindenki dicséri! Nagy guru a szakmájában!!! :)

és rendes, mert folyamatosan beszél, hogy értse az ember, hogy mi történik és meg lehet tőle kérdezni, hogy fiú vagy lány :)
Én mondtam, hogy elvileg lányok, és megnézte ő is és mondta, hogy higgyem el, hogy valóban azok és megmutogatta :)
csak bátran!

puszi

eszter82
Budapest

Mieza!

a szívhang után akarsz vonalzót csinálni a picúrkáknak? :D
vagy a 12. hét után?
már olyan szívesen látnám a te hsz-eid alatt is, hogy hány hetes az a pocak :)
de persze ha még nem akarsz, érthető :) akkor csinálj, ha már úgy érzed :)

eszter82
Budapest

Na, így visszaolvasva az előző hsz. kicsit érzelgősre sikerült :oops: …bocsi, tombolnak bennem a hormonok!

Próbálok visszatérni eredeti juditstílre és válaszolgatni a tegnap kimaradtaknak.

Breki,
hajrá szurik!
Hidd el, megszokja az ember. Nekem először a párom szúrta, de amikor szolgálatban volt, kénytelen voltam én csinálni…aztán annyira belejöttem, hogy most a lombik előtt végig én szúrtam a napi kettőt-hármat :roll:
Sajna a longban nem tudok segíteni, mert én antagonista protokoll szerint szúrtam magam.
Nekünk megvan az Aviva 2, ami kifejezetten babára vágyóknak + pasiknak szól, ha gondolod elküldöm postán, lefénymásolod és visszaküldöd. Vagy próbálom beszkennelni és e-mailben átdobom. Hm?

Kubus,
mára nagy drukkok mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Gyere majd hogy mi volt!

Andi,
neked is mennek mára az energiahullámok :arrow: :arrow: :arrow: érzed?

Mariann,
gyönyörű a pici fiad már így pocin keresztül is :D

Angyal,
a múltkor a neten kutakodva olvastam egy cikket K+K2 párostól, és ott írták, hogy ez a kombinált beülti nagyobb sikeraránnyal kecsegtet főleg 35 feletti anyáknál.
Szóval hajrá-hajrá! Nekem minden ujjam csuriban értetek!

Mara,
szugerálom beléd is az energiát, szükséged lesz rá a mai napon!

Brumi,
üdv itt köztünk!
Amint az előbb kicsit csöpögősen írtam, ez egy szuper csapat, tök jó helyre jöttél!
Én az első inszem stimunál napi 1 Merional-tszúrtam, és bizony voltak petefészek fájdalmak és haspuffadás. Aztán ki is derült, hogy túl sok tüsző lett inszemhez, leállítottak.
Most a lombik előtt 1 Merional + 112,5 egység Gonal volt az adagom, de nem éreztem magam egyáltalán rosszul, és lettek is szép tüszők és petesejtek.
Szóval én ebből azt a következtetést vonom le, hogy az első stimura tuti erősebben jelez a szervezet, hiszen nincs hozzászokva ilyen mesterséges beavatkozáshoz.
No para, az uh-n majd szépen megmondják hogy haladtok, azt a kis kellemetlenséget meg ki lehet bírni!

Mieza,
kedves hogy megvártál tegnap, köszi!
Tudod, rengeteg energiát merítek ám belőled! Még mindig előttem van a ragyogó, csupa mosoly arcod amikor kijöttél a jó hír után!
Ilyenkor mindig arra koncentrálok, hogy én is így fogok kijönni 28-án, biztos, így kell lennie!!!

Macsi,
de jó fej védőnénid van! Én is ilyet szeretnék, mert bár szültem már két lurkót, na de 20 és 16 évvel ezelőtt még totál más vizsgálatok, felszereltség, stb. volt. tehát tök olyan, mintha ez lenne majd az első terhességem.

Babás lányok,
egy kérdés: van közületek a dolgozik, vagy mindenki azonnal otthon maradt táppénzen ahogy kiderült a terhessége?

Kép
judit0713

Judit, az én védőnőm 25 éves csajszi, van jó és rossz oldala. Jó az, hogy lelkes és alapos, rossz viszont, hogy még nem szült, így csak elméletben tudja átadni a dolgokat, de azt hallaottam róla, hogy nagyon rendes és sokat segít a baba születése után is.

Eszter, igen a főorvos asszonyhoz megyek :lol:

Zsuzsik babanövelő és erősítő :arrow: :arrow: Kép

Megyek, mert főzök és már elkezdtem a karalábé levest tejfölösen és brassót :oops: , bár ezt nekem nem kellene :oops: :oops: :oops:

Maccs
vörösmacska

brassóit :lol:

Maccs
vörösmacska

Oks, köszi, PIC ügyben a János nyert :)

Judit, pont most írt az egyik svájci barátom (volt pasim, de most családbarát), hogy a párjával nem jön össze már több éve a baba. Kivizsgáltatták magukat (gondolom semmi komoly vizsgálat) és egyiknél sincs semmi gond. A lombik kint iszonyú drága, de inkább a hormonok és a kórház miatt nem vágnak bele.
Bár nagyon vágynak rá, de valószínű jó így nekik, kettesben is.

Annyira csodálkoztam, hogy így feladták. Most írtam nekik egy hosszú levelet, amiben a mi tortúránkat is leírtam. (nem tudták:) biztos nem véletlen, hogy pont ma írt, nem 2 napja :)

És én is arra gondoltam, hogy milyen jó ez a fórum, mennyi erőt adott, mennyiszer vidított fel, ha elkeseredtem, mennyi minden infot tudtam meg. Lehet, hogy én sem bírtam volna a fórum nélkül :)

Eszter, most nem tudjuk még hány hetesnek felelnek meg, még egy kicsit várnék :) talán babona, ahogy még babakelengyét sem merek venni :)

Judit, én úgy tudom, hogy mindenki otthon maradt, ilyenkor már fél az ember kockáztatni :)
mieza

sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációt.
Megmaradtak a long protokollhoz kiváltott szúriim,h.golyó stb., ha valakit érdekel írjon vickany@citromail.hu e-mail címre. Itt nem szabad hírdetni őket.
Remélem másoknak is szerencsét hoznak, mint nekem.
Vendég

Mi is tegnap hazafelé épp ezen gondolkoztunk (miután a zárón kiderült hogy ICSI-babák), hogy semmiképp sem választhatjuk a váci kórházat, bár az csak negyed órányira van tőlünk, de nincs koraszülött osztálya.
Márpedig ha végre ez a baba ittmarad a pocimban, én nem akarok kockáztatni semmit!
Mi is a Jánosban gondolkodunk, azt már nagyjából ismeri az ember amióta oda jár. Nekem a sógornőm a MÁV-ban szült, de nekem látogatóként sem volt szimpi az a hely. A uncsitesó meg a Sote I-en, de valahogy az is olyan furi...

Csajok,
aki Jánosban fog szülni, mesél majd nekünk?
(bár én még csak reménykedő oldalon vagyok, de Miezát is biztos érdekelné, meg hát ki tudja, talán nekem is aktuális lesz :oops: )

Kép
judit0713

Lányok, küldöm a gólyát, fogadjátok Kép

Maccs
vörösmacska

Kaja kész.
Mieza babakelengye :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én még mindig semmit, de szó szerint semmit nem vettem!

Maccs
vörösmacska

Macsi,
mehetek ebédelni? :lol:
A karalábélevesre beindult a nyálelválasztásom, de nálunk rajtam kívül nem enné senki, így meg gáz lenne apával azt főzetni :roll:

Kép
judit0713

Judit köszi: Most épp kijöttem szusszanni egyet... :)

Vikus82: Ráhibáztál :) ennyire felismerhető voltam??? Biztos mert jó sokat problémáztam. Nem te álltál mögöttünk?
De inkább visszamegyek háromszor, minthogy valamit rosszul csináljak. Azt mondták, hogy nem kell 22 napi vérvétel, mert nem x-elték be. Ennek megörültem, aztán meg visszamentem, hogy én határozottan emlékszem, hogy mondta a doki, hogy kell... Azt mondták legyen akkor. ..
De itt következett a másik problem, hogy 120 gyerekkel megyek épp aznap táborozni a Balatonra, de mondták, hogy megoldható az is, ha máshonnan viszem.... úgyhogy levetetem a Mensben, mert ott végeznek vele (7:40) mire a vonathoz kellene menni.
És ráadásul a következő előadás is akkor lenne, de most lehet lesz egy a hónap végén is, mert úgy jön ki a 2 hét... szóval lehet szerencsém lesz, és még a következő mensi előtt meglesz a kiértékelésünk. :)

Ez a mai idő... már követni se tudom. Amikor elindultunk szakadt az eső. Mire beértünk 7 ágra sütött a nap. Most meg már megint órák óta esik. Azt se tudni hogy öltözzön az ember.... Mindenki álmos és fejfájásra panaszkodik itt a környéken...

hofeherke

Nem jöhetesz, mert pihenned kell, de küldök egy tányérral, nyisd ki az ablakot :lol: :arrow: :arrow : :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Na megyek még ebéd előtt cseresznyézek egyet Anyciéknál. Pusszantás!

Maccs
vörösmacska

MMMM, köszi, nagyon jól néz ki!
Mégiscsak főzetek apával :idea:
Kellemetes cseresznyézést!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Rövid leszek, mert elég későre értem be és még melózni is kéne valamit.....

Szóval, elkezdtük!!!! Mától vasárnapig 150 GonalF + 1 Merional, hétfőn a Merional marad és 112 Gonal.. kedden pedig jelenésem lesz Sz-nél....
Kb. egymillióan voltak ma váróban, kész csoda, hogy még mindig nem ott ülök....
Mindenkinek köszönöm a drukkokat... én is hasonló jókat kívánok... ja és Angyalkának mára egy jónagykalappal..... :)

andi
andrea-1

Andi,
ez nagyon jó hír!
Nekem hasonló adagtól (1 Merional + 112 Gonal 8 napig) volt 6 érett petesejtem...szóval ügyesen!
Hamarosan Te is hozzám hasonlóan pihizgetve építgeted a kuckót a visszakapott embrióknak :wink:

De előbb még Angyal csatlakozik ma :)
Gyere, mesélj, hogy vagy?

Kép
judit0713

Sziasztok!

1000 éve nem tudtam jönni. A munkahelyemen a tanév végi hajtás teljesen kimerített, a tesóm férjhez ment, szóval kipurcantam. De mostantól már gyakrabban jövök.
Átfutottam az uccsó oldalakat, de szita az agyam, úgyhogy bocsi, hogy nem írok mindenkinek. :oops:

Miezea

Nagyon gratulálok az ikrekhez :D Olyan jó olvasni a soraidat, tényleg feltöltődik tőle az ember. Az "Álmaink" táblázatba légyszi írd be, hogy 19-től azaz holnaptól indul a Deca!!!!!!!!
A szupertitkos táblázat is lázba hozott, légyszi küldj privit, hogy jelölgessek iwiwen. Köszi!

Macs

Biztos minden rendben lesz a Cicukkal, ne aggódj.

Judit

Örülök, hogy rendben ment a beülti, mostmár csak csíkosodni kell :D

Zsuzsiknak is nagyon drukkolok, hogy növekedjen a hcg!

Kisbeeka

Nekem is long lesz, holnaptól bököm a Decát. Július 2-án megyek Z ügynökhöz uh-ra magánba, és elvileg aznap estétől már szúrom a Gonalt és a Luverist.
Én kétnaponta mentem uh-ra az első stimu alatt, gondolom, ez most is így lesz. Szerintem te is erre számíts.
Más most nem nagyon jut eszembe a longgal kapcsolatban.

Kispatak

Fogfájást sajnálom, de remélem hamar túl leszel a megpróbáltatásokon. A virágaid gyönyörűek :D

Brumi

Üdv minálunk és mielőbbi babásod kívánok. Ez tényleg egy szuper csapat!!!!!!!!!!!

Eszter

Mihamarabbi gyógyulást kívánok. Tudom milyen rossz ez a mandula fájás, én is sokszor szenvedek miatta. A First tényleg jó, de én nem bírtam az undi ízét, ígyhát egy fújás után abbahagytam.

Most megyek, mert sok a dolgom itthon.
Később még benézek.
angi81

TITKOSLISTA!

Akik szerepelnek a listán:
Kiss Angyal, Sajt@, Heni, Vörösmacska, Navared Vayacon Kubuspace Judit0713 Lukácsné Zsu1981 Csucsu Rodina Andrea Angi Mako Vickany Mieza Babe Janka Pancsi Avarka Dmimi Sting Marianna Kpn Sztyopane, Muzsi, Avarka,

Bárki csatlakozhat, nekem most hasból ők jutottak eszembe  Ha szeretnétek szerepelni a listán, hogy mások bejelölhessenek benneteket, akkor jelezzétek nekem az igazi neveteket priviben 
Zsuzsi.bmc, Kispatak, Vbeni, Anchyka, Eszter, Woody, Hófehérke, Vikus, Vicky, Wikka, Woody, kisbeeka, domi, …
mieza

Szia Angi!

De jó hogy jöttél! Az meg még jobb, hogy ti is kezdtek!
Igaza van Eszternek, mosz valahogy felpörögtek a dolgok, nagyon sokan vagyunk akcióban :)

Eszter,
bár ti most nem támaszkodhattok a bíemcíre, de azért a spontánkodásba adjatok ám bele mindent! Nagyon örülnék ha te is az idén nyári babásodók táborát erősítenéd :) (persze remélem, én is köztük leszek/vagyok :oops: )

Kép
judit0713

Angi, szupppper, hogy kezdhetsz!!! Luveris? Nem is hallottam még róla:) Mennek a drukkok!!!

Beírtalak a táblába, csatolom is frissítve!
ÁLMAINK TÁBLICSKU
ALMAINK
mieza

Mieza, átteszel a lombikosok közé?? :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Persze Andrea :)

Hát, nagyon rondán fényképezte le a párom, de mivel holnap utazik, nem szúrjuk le :) A lényeg így is látszik :) Kép kettecskén
mieza

Lányok!

Van köztetek valaki, aki csináltatott már hormon vv-t magánba???
mármint úgy, hogy nem TB finanszírozással, hanem kifizette a vizsgálatot?

Sopronban a VOLT fesztivál alatt kell mennem, és lehet hogy csak önköltséggel csinálják meg a 21. napi vv-t, viszont sejtésem sincs, hogy mennyibe kerülhet :roll: tízezrek, vagy csak 3-5?

segítsetek ha tudtok, lécccc :)

köszi:

eszter82
Budapest

Jujjj Mieza! :)

ez nagyon széééép :D :D :D

ismét csak gratulálni tudok!

még ma is repkedek a sikereitek miatt :D :D :D

eszter82
Budapest

Eszter, valahol olvastam hogy a bmc elfogadta a máshonnan hozottat. Pesten több helyen is csinálnak, mensmentis, bálint..stb.
Szerintem ki kell kérned a bmc-ből, hogy pontosan milyen értékekre van szükséged. Minden egyes a mensmentisbe kb. 1800-2300 forint. Értékenként. Pl: ha kell fsh meg vas (csak úgy írtam kettőt :) akkor az 2x ennyi, mindennek meg van a pontos ára. Szerintem Sopronban is lehet ilyen magánklinika :)
mieza

Ti mikor tudtátok meg Eszter, hogy az egyikben 2 szívecske dobog? Hanyadik héten?
mieza

Mieza!

11+4 napos voltam, mikor kiderült, hogy 3an vannak, és kb a 17. héten látták, hogy eredetileg 4en voltak!

De kérlek, ne akarj 3 babát!!!
A lehetőségét se adjátok meg, hogy ezen a borzalmon át kelljen esni!
Engem a kórházban mindenki megtalált azzal, hogy kb 5%nak sikerül 3 egészséges babát hazavinni ilyen esetben! Tigriske csuda szuper szerencsés volt, hogy a három csodás kislányát egészségesen tudta megszülni, és kibírták a 34. hétig a pocakban! De ez nagyon ritka :(
Legyetek nagyon nagyon boldogok ezzel a 2 egészséges kis picúrral! Aztán a 3.at majd külön egy következő körben :D

eszter82
Budapest

ja, és az előző hsz-edhez annyit, hogy nem magánban szeretném megcsináltatni, hanem a soproni városi kórházban, csak van rá esély, hogy ki kell fizetni!

de akkor még nyomozok majd!

köszi

eszter82
Budapest

Hát Eszter, inkább parázok a 3tól, én is nagyon sok rosszat olvasok. Az egyik babát várunkban a lány nem tudja kihordani, mert vékony a hasfala is épp redukcióra készülnek. Azt nem hiszem, hogy túlélném. De azt sem, amin keresztül mentél. (minden alkalommal elmondom, le a kalappal).
Szóval, tökéletes ez a kettő! Inkább csak parából kérdeztem. (jó későn vették észre, szóval nem nyugodtan meg annyira :)
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?