Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak úgy beugrok közétek.
Szoktalak olvasni Benneteket, ha ráérek.Látom, hogy a babók szívhangját szeretnétek hallani.
Amikor mi voltunk szívhang-nézésen , azt mondta Konc doktor, hogy a picurkát megzavarhatják a hullámok, ezért nem rakja rá a hangot.Én is (mi is) hiányoltuk kicsit, de türelem kicsit, és biztosan hallhatjátok,amikor már nagyobbak a manókák.
Kavánom mindnyájatoknak, hogy mielőbb hallhassátok!!!!
Üdv, csajok és mindenkinek mielőbbi bebabásodást!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33

Sziasztok,
Úúúúúúúúúúúúúúristen majd egy hete nem írtam ? Persze olykor olykor bekukkantottam, olvastalak Benneteket, de lusta disznó voltam hogy nem írtam.
Természetesen folyamatosan drukkoltam Juditnak, Zsunak, Zsuzónak, Csucsunak, Angyalnak. MINDENKINEK.

Megírtam word-ben a válaszaimat, 4 oldal lett, ajaj, ki fogtok kergetni a világból :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mako,
Eger-Bp azért nem kis távolság, főleg ha korán befektetnek, az azért a családnak is nagyon megterhelő lenne állandóan látogatni, de gondolom Egerben is van PIC.

Mieza,
Örömmel olvastam hogy a görcseid is elmúltak. Ajaj olvasom hogy a fórumtali előtt mi is történt. Sok és szomorú dolog. Sajnálom a kutyuskát, azt ami sétáltatás közben történt. Esést meg mégjobban. :(
Figy a legfontosabb feküdj, de gondolom az elmúlt egy hétben így is tettél !!!! Csakis pozitívan, de tényleg, rengeteget jelent. Nekem nagyon sok gondom volt 5. héttől kezdve Marcussal és nagyon érdekes, de akkor is és most is azt gondoltam hogy NEM LEHET BAJ, Marcusnak meg kell születnie. Szóval pihi pihi és próbáld meg a gondolataid valahogy máshova terelni.
Nekem nincs képem, a képet kapsz azt arra írtam, hogy fognak Neked adni a BMC-ben, vagy esetleg jöjjek egy újabb Marcus képpel ? :lol:
Örülök hogy szuper környezetben pihensz. „azt sem tudom, hogy hova nézzek, hogy ne a munkát lássam” hát az égre, tessék számolni a bárányfelhőket. :lol: :lol:
Drukk hogy a pármentes egy hetet kibírd. Kajarendelés – pl cityfood ? Koszt nem hiszem :lol: , magányodban tessék jönni fórumra, klíma műxik ? habár most az idő is jobb.
Barátnős történet, nehéz, de csak magatokkal foglalkozz most kérlek !

Zsuzsó,
Ujjaim csuriban folyamatosan. Azt írod (múlt pénteken) hogy nega a teszt, de a vonalzód hcg vérvételt ír, olvasok olvasok !!! Annyira szép egyébként a vonalzód. Haha szóval nem egyértelmű az eredmény, na akkor extracsuriban mostantól az ujjaim. :!: :!:

kubuspace

Judit,
Totál igazad van, hagytam is hugit, úgy érzem a maximumot tettem meg a kezdetektől, ha ő hezitál (tanácsaim ellenére) az már nem az én gondom. De szerencsére megjött az esze, pénteken Hajdú Krisztina megnyugtatta, elmondta hogy felesleges volt a szúrás, mert minden szép és jó, éééééééééés a legfontosabb hogy 21-én már az új dokijához megy, akinek még a múlt héten eljutatták az összes papírját és telefonon beszéltek is pár szót ! Hurrá. Egy terhességnek normálisan arról kellene szólnia, hogy a kismaminak csak a négyhetente kötelező orvosi találkozásokkor kellene dokival találkozni, aki egy újabb adag nyugalommal tölti fel a következő találkozóig :lol: reméljük innentől minden oké lesz. (ja és szúrás után úgy bevérzett hogy most az ÁEK-ba ment a heamatológiára ….. – no comment)
Köszi a türelmet, jól jött nagyon.
Jaj de szép méretű tüszikék, leszívás is rendben 5-ből 3-at ültetnek vissza, nagyon nagyon szorítok Neked ma (is) :!: :!:
Kolléganőd, tutira nem véletlen, lehet tudni miért a 34. hétben szült ?
Nagyidnak jó egészséget kívánok.
Mellduzzadás okozójának gratulálok !

Vikus,
Zalakaros, remélem azért jól éreztétek magatokat.
Vettél pempőt ?

Hófehérke,
Amalgámtömés cseréje, szedj előtte, utána C vitamint, mert a töméscsere azért „picit” megterheli a szervezetet, hiszen már egy jó ideje ott van, jól beépült a környezetébe.
Való igaz hogy nem könnyű az orvosváltás, de a lehetőség hogy tud(na) váltani, és másik intézménybe is mehetne, szóval jó lenne ha engedné hogy segítsünk…. De ez már a múlt :lol:
„De jó, hogy egyszerre vagytok kismamák” – hát annyiban nem hogy szerettem volna mindent odaadni hugiéknak (ágy, babakocsik, fürdető, pelusozó stb. stb.) most azért én sem tudom ezeket a dolgokat nélkülözni.
Uh szegény, brutál lehetett abban a melegben ott a tanteremben helytállni.
Hurrá bacimentesség.
„Lassan orvost kellene választanunk. Ti mi alapján döntöttetek?” orvosbarát javaslata alapján.

kubuspace

Vicky,
Jaj de drága vagy, köszönöm olvasom a múlt pénteki invitálást 8)
Nálam is volt idő amikor utáltam a világot, sírtam magamban, mérges voltam Marcusra aki éppen dacolt, hisztizett vagy valami olyat csinált ami lelkemnek nagyon nem volt jó. Úgy gondoltam rossz anya vagyok, tényleg kellett idő, de nagyon szépen helyre tettem a dolgokat én is.

Zsu,
:lol: ))))))) Örülök Nektek.

Lukácsné,
Megértem Filipet, én is szívesen pancsiznék :lol: De aranyos hogy így óv Téged, meg hogy várja a kistesót.

Kispatak,
Aug 7-re vagyok kiírva, mindenki azzal ijesztget hogy mivel lány úgyis hamarabb jön, na ettől én a falon vagyok, úgyhogy most ha vége a vizsgáimnak jövő pénteken, nekiállok nagytakarítani (Marcust addig hibernálom :lol: ) meg gyerekszobát rendezni, mert félek hogy a Tátra is veszélyben van, és nem uccsó sorban kórházi csomagot is készíteni :shock:
Hajrá fogdoki. Ügyes leszel ! Ajaj szóval még karácsonyig sem fejezitek be, szegényke.
Vizsgákból még három, pénteken 1, jövő pénteken kettő :?
Milyen autó ? 8)

kubuspace

Domi,
Sajnálom B babát, de ahogy írod is, majd testvérkeként érkezik később. Ügyesek vagyok, drukk Nektek továbbra is.

Eszter,
Hipermegagiga gratula a remek államvizsgához. Nagyon ügyi vagy.

Utólag is Boldog Születésnapot Neked.

„Tényleg orvost kéne váltania, de nem értem, hogy miért tart ennyire az anyukátoktól” háááááááááát ahhoz ismerni kellene anyut, kemény, én is tartok tőle :? :(
Vizsgák vegyes: elsőből meghúztak, (kb. sokkot is kaptam) gazdasági jogom sikerült juppé (pedig az első gjogi buktám után – amit nem értettem, elő sem vettem a könyvet) és most így sikerült. :lol: Szombatira be se mentem, úgy begörcsöltem, hogy mozdulni nem tudtam. De tegnap abból is levizsgáztam 4-et kaptam geopolitikából Clinton és Bush doktrínát húztam. Jó volt.
Úúúúú esküvős barátnő, teljesen egyetértek Veled amit leírtál. Hát én nem biztos hogy el tudtam volna menni.
Hihetetlen erős ember vagy, ahogy írsz, sokszor csalsz könnyeket a szemembe, most is.
Jobbulást Neked.

Macs,
Örömmel olvasom hogy milyen csudaszépen várjátok a babákat. Teapának pedig igen, időben el kell kezdenie mestersége átadását :lol:
De szép a pocid.
Szóval back a régi dokihoz, ha így érzed jól, akkor így van rendjén :lol: fürdésért irigy :lol: :lol:
Nagyon örülök hogy rendben vagytok.
Szipirtyó csak nem tud nyugton lenni.
Anyósom azt mondja régen rutin volt az amnio. Rengeteg kismamát szúrtak. Ne idegeskedj, minden rendben lesz.

Wikka,
Kolis szobatárs, no comment.
Ajaj nem semmi napotok volt tegnap. Hajrá Z. :!:

Rodina,
Férjhez mész ? :lol: :lol: :lol:
Éljen a jó eredmény.

kubuspace

Woody,
Szuper hogy jól sikerült a kiruccanás.

Nava,
Hajrá genetikai. Szupi hogy AFP rendben volt.
Örülök hogy minden rendben volt a genetikain. És a hólyagod milyen volt ? :lol:
4D picit még várjatok, (szerintem) 22 hét között érdemes menni.
Ha nekem megnézik a pocimat én mindig rámosolygok az illetőre legyen bármilyen nemű, korú.
Az igaz hogy Marcus pocakkal amikor mentem a BMC-be Mártikához megmutatni magunkat „szégyelltem” magam, nem akartam fájdalmat okozni, de úgy voltam vele, hátha pici biztatás is a többieknek.
Szupi hugidnak is hogy érett lett !

Csucsu,
Köszi jól, csak tanulok, meg pörög a tökibökim, meg fáradok (nem is tudom miért) du 2 körül akkorát tudnék horpasztani, akkor szoktam általában a délutáni tanulásnak nekiállni… de jövő pénteken befejeződik, már annyira várom.
Meleget azért bírjuk, mert 1., nem megyünk ki a lakásból, 2., éjjel-nappal megy a klíma :lol: :lol: egyébként én utálom a meleget, ez már nekem sok, szerencsére most azért elviselhetőbb egy picivel.
Nem semmi ahogy a barnulásodat írod. Örülök hogy jól sikerült a pihi.
Drukkok mentek szerdára !
Na megérte 3 órát várakozni, remek hírek. Igen !!!!!!!!!!!!!

Marcusnál Merional és Pregnyl volt a befutó, árakra nem emlékszem. Így szúrtam őket
Március 4-10 napi 1 Merional
Március 11 vizsgálat
Március 11-13 napi 1 Merional
Március 14 vizsgálat
Március 14-17 napi 1,5 Merional
Március 18 vizsgálat
Március 18-20 napi 2 Merional

kubuspace

Sajt,
Booooooooldog születésnapot kívánok !
Barátosnénak nagyon mentek a drukkok. Örülök hogy minden rendben van Velük.
Kész vagyok a dumádtól. Gyereksintérkedés nagyon jól sikerült. :lol:
Nagyid továbbra is tüneményes !
D nevű települést ne is említsd :twisted:
Úúúúúúú képzeld napok óta elfelejtem a vérnyominaplózást, lesz ennek böjtje :?
Marcust nem értettem hogy miért volt talin olyan kis nyonyó, egyedül a mozgólépcső kötötte le, de már a végén nagyon untam fel-le-fel-le 100 x :lol:
Örülök hogy HCG rendben. Hajrá IR.

Vaya,
Hajrá genetikai. Örülök hogy minden oké. Ha kedden voltál és igen, akkor nála voltál. Ugye milyen aranyos ? Én imádom, ma megyünk hozzá Uram Marci és én :lol: Nekem úgy fog hiányozni szülés után a dokim, Marcinál is így voltam :lol: Örülök hogy szimpi volt.
Szép a nevetek.
Jobbulást megfázásból.

Andrea,
Hajrá pénteki kezdés. Virágocskákat sajnálom. Háááát biztos hogy hosszú idő lenne a regenerálódásuk, de aztán az a szeretet amivel körbeveszed őket lehet hogy segítene.

Angyal,
Punkcióhoz hajrá. 7 tüszi, yessss !

Janka,
Jó hogy jöttél.

Kisbeeka,
Szuper a 21-i kezdés.

Heni,
Yesssss ! Jó hogy jöttél, örülök munkának, helyben ?

Mindenkinek nagyon köszi a köszöntéseket.

hát ennyi volt az elmaradásom :lol: 8) :shock: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Jó reggelt!
megjöttem a BMC-ből vettek vért a nagy laborban,most olvasom a papirt,h le kellett volna adni vizeletet,de a laboros csaj azt mondta nincs oda irva?????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Judit!köszi Drága vagy tényleg nagyon ügyesek a vérvételnél!szoritok Neked nagyon(meg mindenkinek akinek kell)

Kubu!Zalakaros szép szép de semmi extra,itt is voltunk!
mondja nekem meg vki,h mikor beszélünk orvossal,mikor mondják el mi lesz a cisztáimmal?sok vizsgálat van még??????
szép napot!
vikus82

Jó reggelt! :D

Judit, persze-persze nem szégyellem a babát, csak tudom milyen érzés, ha még nincs és nagyon szeretne az ember... bár én sem irigykedtem senkire, ha láttam a béemcében, mert tényleg nem a gólya hozta, csak az utcán sétálva néha beugranak ilyen gondolatok! :? Tudod, az a fene nagy empatikusságom :lol: :wink:

Hugi már 11-kor itthon volt, szerintem még spicces sem volt és most is itt durmol mellettem. Azt nem mondanám, h. nem egy dorbézolós típus, de hát mikor élje ki magát, ha nem most?! :D
Bírom, úgy alszik, h. félig nyitva a szeme, kicsit ijesztő :shock: :lol: sosem tudom, h. most akkor alszik v. sem, de inkább az előbbi!

Kubu, köszi, akkor szülinapi ajándék egy 4D-s uh lesz! :wink: (kicsit megkésve...)
A lányok előbb jönnek :shock: csak nem! :D
A doki, aki a genetikai uh-t csinálta, kérdezte, h. mennyi lett az AFP-m, mondom 1.00 MoM, erre ő: még ilyet nem is látott, h. pontosan 1 legyen... és ez mennyire tökéletes, stb... na jó fiatal doki, kb. velem egyidős! :lol:
Vizsgákhoz nagy-nagy gratula... már amelyikre be is mentél! :wink:

Zsu, Zsuzsó... :oops: én még nem is írtam, milyen szuper, h. ott van a babó!!! Most akkor mikor is derül ki vmi biztos? Bocsi, de picit le vagyok maradva! :?

Eszter, tényleg a First-öt kipróbálhatnád, ha nem hányod el magad... :roll: vagy ha nem megy lenyelve, akkor pedig vattakorongra rakva hozzá teheted a torkodhoz 20-30 percre!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok,

csak gyors bekukk és rohanok takarítani.. :?

5 már megtermékenyült 2 próbálkozik...holnap 12-re be kell mennem akkor kapok 2 vissza és hétfőn vagy kedden még egy blasztobabát :shock: hát ilyet sem hallottam még,de hátha ez fogja meghozni a sikert...azt mondta K2 ügynök,hogy használjuk ki mind a kettőnek az előnyeit...picit ideges lettem,mert jönnek a Görög rokonaim és arra gondoltam,hogy hétvégén szép nyugiban kitakarítom a házat,erre most ma mindent meg kell csinálnom...na mind1...

Majd jövök még :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kiss Angyal!

aztaaaa! remek hírek, gratulálok!
ilyet még az életben nem hallottam, hogy 2 körben van az ET!
reméljük szerencsét hoz :D

Kubu!

ügyi vagy :)
már tök jó, hogy te is látod a fényt az alagút végén! Azt a kis vizsgaidőszakot, ami még hátra van, már fél lábon is kibírod :)

bocsi, most csak ennyi, megint rohannom kell, mert ma megyek 2re a pszichomókushoz :)

Lányok!
ezt a first-öt hogy gondoltátok? nyissam ki a pofázmányomat és fújjam torkon magam belülről? :D

puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Remélem még nem merültem a feledés homályába teljesen :)

Zug üzemmódban olvaslak benneteket folyamatosan,és most is csuriban a kezem azokért akiknek szüksége van rá!

Sajnálom hogy kihagytam a fórumtalit...talán legközelebb én is csatlakozom a szuper csapathoz...remélem.

A mandulagyuszisokhoz annyit,hogy én is sokat szenvedtem vele,szinte minden hónapban be volt gyulladva,valamint az állam alatt tele voltam ronda pattanásokkal,és úgy döntöttem jobb ha kiveszik.Ez volt bő 2évvel ezelőtt.Altatás nélkül kértem a beavatkozást,ami nem volt vészes csak az utánna következő két hét,de kibírtam és így utólag egyáltalán nem bánom mert elmúltak a csúnya patik,és nem betegeskedem havonta.

Navi:A 4d uh-ot csak ajánlani tudom,csodálatos látni a babócát a pociban ezzel a technikával.Igaz mi a 29. héten voltunk,de szinte már a 20.héttől jól kivehetők az arcvonások...vedd rá apucit.

Mi jól vagyunk,bár a nagy meleget nehezen viselem,a lábam a kétszeresére nőtt...de annyi baj legyen.
Még két hónap és életet adok a kisfiamnak,nagyon várjuk már.

Mindenkinek kívánom hogy beteljesüljön az álma!!!!!!

Puszi Nektek! Kép

Kép
marianna82

Nagyon köszönöm a megerősítést Mindenkinek! :lol:

Kubu, nem semmi, milyen regényt írtál... nagyon figyelmes ember lehetsz, hogy ennyire próbálsz képben lenni mindenki gondjával-örömével.
A kis húgom is augusztusban született, és nem semmi oroszlán csajszi lett belőle :wink:

Judit, nagyon szorítok!!!

Szép napot Mindenkinek, most muszáj dódozni, majd este visszakukkantok. Ha valaki tudja, hogy hétfőn bmc napja lesz, és szeretne megismerni, cseréljünk "iwiw"et, hátha összefutunk.

Verka
wikka
Miskolc

Ezt tegnap találtam egy bmc-s blogján (littlefoxie: ismeritek esetleg?)

“Babák beszélgetnek

A terhes nő hasában két baba beszélget. Az egyik kérdezi a másiktól:
-Te hiszel a születés utáni életben?
-Természetesen. A születés után is valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
-Butaság! Semmiféle élet nem létezik a születés után! Egyébként is, hogyan nézne ki:
-Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és a szájunkkal eszünk majd.
-Hát ez ostobaság! Lábon menni nem lehet. Szájjal enni? Ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
-De, de valami biztos lesz! Csak valószínűleg minden egy kicsi más képpen, mint ahogy itt hozzászoktunk.
-Dehát onnan még senki nem tért viszsa! A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben…
-Én pontosan nem tudom, milyen lesz ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a Mamát, és Ő majd gondoskodik rólunk.
-A Mamát? Te hiszel a Mamában? S szerinted Ő mégis hol van?
-Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
-Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is. -Nos de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogyan énekel, és azt is érezzük, ahogyan simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi Élet még csak ezután vár ránk…”

Szerintem nagyon jóóóóó!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Hú Angyalkám, nem semmi.... akkor már most egy fél focicsapatnyian vannak?? :) Remek hír ez a két részletbeni ET, bár ilyet még nem igazán hallottam/olvastam én sem, de ŐK tudják a a tutit mi meg nagyon szorítunk hogy ez a kombós megoldás legyen az!!!!!!!!!!... a ragacsszállítmányt mindenesetre küldöm ++++++++++++++++++++++++++++

Természetesen Juditnak is megy a szállítmány másik fele!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Aztán most tényleg kicsit takarékra tenni Magad Judit, nem kapálni meg ilyesmik.. :)

Hamarosan remélem én is követlek Benneteket.... Piri a dög már itt dörömböl a bugyimban..... már kicsit odavoltam, hogy holnap megyek ez meg még sehol se lesz... de szólt, hogy ne aggódjak, jön ő is velem Sz-hez..... :lol:

Kubu: jól értelmezem, akkor még nem vagy túl a vizsgákon, ugye??? Remélem minél előbb meglesznek minél jobb eredménnyel, aztán már tényleg a családra tudsz koncentrálni.... :)

Eszter: torkodnak mielőbbi gyógyulást kívánok!! Szerintem a first-ös dolgot kívülről gondolta Navi.... :lol: :lol: :lol:

Navi, Mieza: legyetek csak nagyon büszkék a piciéitekre a pocakban. Aki annyit vár rájuk, mint mi, szerintem mind így van vele

Köszönöm szépen Minenkinek a virágos együttérzést. Arra a döntésre jutottunk a leendő apával :)... hogy ne legyen miattuk rosszérzés, veszünk most petúniát, ezeket a kis lecsövesedett muskátlikat viszont nem dobom ki, hanem átkerülnek cserepekbe és egy kevésbé szem előtt levő részen rehabilitálom őket.. Aztán majd mire a petúnia megfittyedne, ezek már szépek lesznek és visszakerülnek a fő helyre.... Jól elvan a gyerek, ha játszik, mi?? :)

Nem meséltem még, mert elég gáz történet, meg nem is a fórum témája, de a mostani hangulatomra még mindig rányomja a bélyegét, meg kíváncsi vagyok a véleményetekre:

Annyi a történet, hogy van, illetve már csak volt egy barátnőm, akit a legjobb barátnőnek gondoltam az utobbi több mint 10 évben... :cry:
Egy ideje már gyanítottuk, hogy ferdít, nem mond igazat dolgokban, de nem igazán volt bizonyítékunk rá... most utólag viszont megtudtuk, olyan hétköznapi jellegű, átlagos dolgokban hazudozott, kitalált történetekkel traktált minket napi szinten!!!!!!!!!! ami normális embernek tutira nem jutna eszébe.....csak hogy vele foglalkozzunk, merthogy ő szingli.. és hát kicsit unalmas emiatt a magánélete...... gondolom...

Múlt héten aztán kicsit összekaptunk ő meg elkezdett kígyót-békát kiabálni ránk, de olyan stílusban, hogy én a nagypofájú is csak lestem!!!!!! ... Na ekkor úgy döntöttünk, hogy egy darabig vele kapcsolatban akkor most stand by, nem kell mostanában a negatívoskodás....Azt tudni kell, hogy az utóbbi pár évben gyakorlatilag szinte biztos hogy minden szombatját nálunk töltötte, mikor nem volt programja, csak hogy ne legyen egyedül, sőt mindenhol azt állította hogy a férjem meg én állunk a legközelebb hozzá, mi vagyunk a családja!!!!.. stb....

Szóval eldöntöttük, hogy most kicsit lazábbra vesszük, hogy észrevegye magát.... Persze más barátaink, akikkel a hétvégét vidéken töltöttük, nem értették, hogy most mégis mire rágtunk be, és kérték mondjunk már konkrétumot... Elmondtuk, hogy az utóbbi időben mi mindent művelt egyébként is (ezek apróságok, szóra sem érdemesek normál esetben), aztán amin összekaptunk történet, és a minősíthetetlen reakciója.... és azt hogy vannak vele kapcsolatban gyanús érzéseink hogy nem mond igazat.... és most inkább pause..... és hát itt szó szót követett és mivel pont azokról a barátainkról is voltak dolgok, amiket állított, akiknél voltunk, rákérdeztünk pár állítására.. de ezek nekünk is nagyon kínosak voltak, ha ők nem hozzák szóba, soha nem kérdeztünk volna rá .... és egyszercsak kiderült, hogy éveken keresztül kiről, miket, milyen történeteket hazudozott össze vissza mindenkinek..de rengeteget!!!!!!!! .... Persze mivel ő nem volt ott ezen a beszélgetésen, utána szembesítette vele az egyik érintett fiú, akiről nagyon kompromittáló dolgokat terjesztett nekünk ... és hát hebegett habogott... a fiú meg ordított vele a telefonban.... . aztán mikor magáhoztért, hogy kiderült a kis titka... nem átallott azt állítani, hogy részünkről kitaláció az egész (persze azt nem tudja, hogy én trehány vagyok és csomó sms nincs kitörölve, meg mél.. szóval megvannak az intrikái)...

Hát a tipikus hazugember-sántakutya történet....azt bánom csak hogy nem volt ő is ott a beszélgetésnél.. de ugye nem volt előre megtervezve ez, csak úgy spontán jött..... Na mindegy, túl kell rajta lépni minél előbb, de most még azért bánt hogy milyen kígyót is melengettünk mi éveken át a keblünkön....??????
andrea-1

Andrea :roll:

ismerem az érzést... sajnálom. Lépjetek túl rajta minél hamarabb, ne hagyd, hogy befolyásolja még most is a napjaidat.

Verka
wikka
Miskolc

Eszter, hát én úgy gondoltam, h. tedd a szádba a First fújókáját és húzd meg a ravaszt és nyeld le a lét :lol: he ez nem menne, mert túl undi, akkor fújj rá vattakorongokra és ahol fáj, ill. a mandulád van, oda rögzítsd vhogy! Nekem segített ez az utóbbi verzió is, bár nem a mandulám, hanem simán a torkom volt kész, de nagyon!
Én folpackba tettem 3-4 cuccos vattát, rá a nyakra és utána sállal rögzítettem és így aludtam 1-2 éjszakát. Így nem száradt ki, bár elég érdekes érzés volt és tekintve, h. most meleg van, ne a síelős sáladat vedd fel! :lol:

Andi, értettem, csak a büszkeség fog sütni rólam!!! :D
Húúú, de gáz a "barátnőd" :evil: :( Nem is tudom, ez milyen lehet, de próbáld meg úgy kezelni, h. nem a ti hibátok és csak segíteni szerettetek volna rajta éveken át, de ő ezt nem érdemelte meg! Ne edd magad miatta, nem ér ennyit!

Marianna, Istenem milyen nagyon édes!!!! Nevét tudjátok már?
Most azt mondta Zuram, h. ha akarok, menjünk :D A 22. hétre gondoltam, mert ha bármi gáz van.... :oops: de persze nincs, na meg ilyenkor már ugysem tudnak mit csinálni... vagy rosszul gondolom?! Azért nyilván nagyobb élmény, ha már ennyi idős, mint nálatok! :wink: Párom szerint amúgy sincs semmi baja, de én kb. 100 helyről szeretném ezt hallani :oops: :? Csak én vagyok ennyire para liba?

Jányok, én holnaptól nem vagyok kb. 1 hétig, ha esetleg hiányolnátok, de azért még este és reggel benézek! :D
Mindenkinek mennek a drukkok addig is és CSAK JÓ HÍREKKEL tessék fogadni majd!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csajok mennyi írás született :)

Szóval, 2.nak értünk a sorba, már 5kor fenn voltam, annyira nem bírtam magammal Tegnap sík ideg voltam, hál Istennek már 10kor elaludtam, szerintem a párom megkönnyebbült, mert csak ültem és idegesen rágtama körmöm. Meg tegnap este már kicsit sírtam is, hogy mindig van miért aggódni és egyszer már úgy hallanék úgy jó hírt, hogy nincs de mögötte. Tudjátok, nekem most kb. 2 hónapja kezdődött azzal, hogy cisztám van, nem kezdhetünk, aztán a tüszők nem növekedtek... most meg a hematóma.

SZ.ügynök asszisztense rögtön reggel köszönt és mondta, hogy nyomon követ ám, látta, hogy amíg nem volt Sz, mosolyogva jöttem ki :) (Ő mondta, hogy nincs SZ és ne Khoz menjek, mert nagyon sokan vannak hozzá aznapra, ne szívassam meg magam...)
Gyorsan másodiknak be is hívtak, a párommal mentem be. Sz gyorsan be is kapcsolta a hangot, amíg a kotonkát húzta a nagy merev barátomra, mondtam neki, hogy kicsit izgulok, mert S látott egy hematómát és emiatt nagyon félek. Mondta, hogy az nem rendes hematóma, hanem az egyik embrió nem tapadt meg és az ő trutyija, nem kell annyira félni tőle, de nagoyn ki kell pihenni.
Aztán behatolt :))) és mondja, hogy ő itt semmilyen hematómát nem lát... Itt az egyik gyönyörű petezsák, ott meg a másik.
Mondom.... MÁSIK? MÁrmint IKREK?
MIre ő: IGEN. Nem tudták?
Hát, a páromnak és nekem is tiszta könny lett a szemünk.
Mindig vártam, hogy lesz majd egy nagy közös fergetikus érzés, de mivel a múltkor S. mondta meg, hogy Ön terhes, akkor alig tértem magamhoz, a múltkor meg ugye tök kivoltam és mondta, hogy ott a petezsák, DE hematóma, szóval megint nem örültem felhőtlenül. De most, igen! Szinte repülve jöttünk ki.
Még nem volt szívhang, de mondta, SZ, hogy korán is hívtak vissza, már csak 6+0 napos vagyok, szóval, ilyenkor még normál bébinél sem mindig van. Viszont az ikrek picit lassabbak, így jövő héten már biztos lesz!
(Szegény párom, épp elutazik, szóval nem lesz itt szívhangnézésen, majd elviszem külön a nőgyógyászomhoz :)

Teljesen repülve jöttünk el. Annyira sokkoló volt, de annyira pozitív. Mindenki vigyorgott ránk az épületben, szerintem látszott rajtunk. (mondjuk abból is, hogy a váróban amíg vártunk 1 órát, 5ször voltam pipilni :)
MIndenkire úgynéztem, hogy sugároztam rájuk, hogy ők is legyenek babások mihamarabb! Én olyan büszke vagyok a nemlétezőpocakomra, már legszívesebben most terhesruhát hordanék, hogy mindenki lássa :) Persze még sokáig nem lesz jele :)

Aztán elmentünk ebédelni, meg vásárolgatni, most értünk haza. Mondtam is a páromnak, hogy olyan jó emberek között lenni mert az elmúlt 3 hétben szemtől szembe ezekkel az emberekkel beszéltem: Anyu 1x, 2 barátnőm 1x-1x, biológus többször, S. többször, Sz., Sz asszisztense, S. asszisztense, recepciósok. Szóval, tényleg egy kicsit ingerszegény környezetben voltam.

Amit elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyire kell vigyázni most magamra... Valakinek ötlet? Ikreseink? Elvileg nincs semmilyen hematóma, minden szuper, az egyik petezsák 8, a másik 10 mm. A nagyobb szép hosszúkás, nem kerek. De ez mindegy.

(Egyébként nem gondolom, hogy S. benézte, mert mi is láttuk, hogy volt a múlt héten ott vmi 15mmes sötét folt, lehet, hogy a kutyás esésemtől tényleg volt hematóma, csak felszívódott. Viszont lehet, hogy pont a hematómától nem lehetett látni a múltkor a másik babót :)
S. egyébként szabin van most 2 hétig.

Jaj, csajok, olyan boldog vagyok! És a párom is, bár az ikres ktgek kicsit megrémísztenek, de majd csak lesz valahogy :)

Megyek, kicsit lefekszem, mert nagyon sok izgiség volt ma nekem az én kímélő életmódomhoz viszonyítva. Nem ért ennyi inger összesen az elmúlt hetekben :)

Mivel már f10kor végeztünk, nem találkoztam Judittal, de nagyon szurkoltunk neki és hagytunk ott vidám babás hangulatot!!!

Ja, adtunk a biológusunknak kis kösziajándékot és elmondtuk a jó hírt (múltkor bejött meghallgatni) és annyira boldog volt ő is :)
Sz-éknek majd legközelebb viszek valami köszönőt :)
mieza

Judit gyere, addig alszom egyet és este mindent részletesen visszaolvasok, ígérem :)
mieza

Mieza!!! Szuper, nagyon gratulálok!!! :D Jajj de izgi, 2 kis babóca!
Pihenj sokat, ne úgy mint én :oops: :D és legyél minimum ilyen boldog végig, míg meg nem születnek és utána is természetesen!!!
Látod, úgy szorítottunk, h. a hematómából baba lett :lol: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Húúúúhaaa!

Csak bekukk és mit látok: MIEZA! NAGY-NAGY GRATULA! sok boldogságot kívánok!

Verka
wikka
Miskolc

Köszönöm, köszönöm :) Na futok aludni, mert elájulok :)
mieza

Mieza gratula nektek az ikerbabákhoz ennél szupibb hírt nem is kaphattatok volna :lol: :lol: :lol:

Kép
vayacon

Sziasztok!!

Mieza: hatalmas gratula!!!! 2 babó! ez csodálatos!! :)

Sajtikám, Macsi, Judit, és mindenki (Zsuzsó is :) ) : köszönöm a sok-sok drukkot a kezdéshez,már csak napok kérdése :D

4 nap múlva már szúrunk,és már az se érdekel,én szúrok-e,csak végre kezdhessük el!
:lol:

Csucsu: megmondom őszintén,nem tudom,hogy jelöltük-e már egymást iwiw-en... :oops:
de szerintem nem.

ha megadod a paramétereket privin, jelöllek :)
Nagyon örülök,hogy Neked is jó eredményt hozott az AMH és az inhibin.
Látod,nem is kellett volna ennyit izgulnunk miatta :)

Hófehérke: hogyhogy aviva dvd??
létezik olyan? :lol:
Én is elkérhetem? Gyorsan lekoppintom :)

Téged is jelölhetlek iwiw-en?
Vendég

Mieza,
csak ülök itt és potyognak a könnyeim!
Nagyon örülök ám nektek!!!

Bocsi csajok, kicsit összekapom magam, meg ránézek a gyerkőcökre, mert hazaérés után azonnal elaludtam.
DE jövök még!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Nagyon jó hírem van.
Long protokoll előkészítő decapeptyles kezelése mellett spontán lettem terhes.
Tegnap derült ki a BMC-be először biostript igazolta, majd pedig HCG:812 lett.

Sok sikert és kitartást mindenkinek, soha nem kell feladni, mert soha nem lehet tudni, mikor akar jönni a baba. Mi már utolsó lombikpróbálkozásnak szántuk, és erre itt a kis csoda.
3 hét múlva 07. 07-én megyek uh-ra remélem minden rendben lesz.

Mieza gratullálok az ikrekhez!!!
Vendég

bekukk, nagyon fáradt vagyok, Marcus 0-t aludt ma, én tombolok mert így keresztülhúzta tanulásos terveimet.
Na de majd később megpróbálok felkészülni a holnapi vizsgámra

Mieza,
übergigamegahatalmas gratula.

Judit ?

voltunk dokinknál utoljára magánban, innentől csakis kórház, CTG stb. stb. hát közeledik a vége, kezdek betojni :lol:
Liza egyébként 2200 gr :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

[quote="vickany"]S írta:vickanyziasztok!

Nagyon jó hírem van.
Long protokoll előkészítő decapeptyles kezelése mellett spontán lettem terhes.
Tegnap derült ki a BMC-be először biostript igazolta, majd pedig HCG:812 lett.

Sok sikert és kitartást mindenkinek, soha nem kell feladni, mert soha nem lehet tudni, mikor akar jönni a baba. Mi már utolsó lombikpróbálkozásnak szántuk, és erre itt a kis csoda.
3 hét múlva 07. 07-én megyek uh-ra remélem minden rendben lesz.

Mieza gratullálok az ikrekhez!!!

Jujjj de jó!!!!! Gratulálok,csodálatos lehet!

Mi hétfőn kezdjük a longot.
Esetleg azt el tudod mondani nekem,hogy ha folytattátok volna,akkor hogyan lett volna tovább?
Csak hogy hogyan érjek rá,hányat szúrunk...

De jó,hogy ilyet is hallani!!! :D :D :D
Vendég

Mieza Kismami!!!! :wink: :D :D

Nagy,nagy GRATULA!!!!!!!Annyira örülök Nektek,csodálatos hírek,és ikrek??!!!!!Szuppppeeerrrrr!!!!Látod,látod,ügyes vagy. :wink:
akkor azért voltak Sz ügynöknél tegnap ennyien??Mert S szabin van. :roll:

Békuci!!
Írtam pü.4 nap hipp-hopp elrepül.És hajrá kezdés.

Judit!!
Már úgy vártalak,mesélj,ne csigázz.Jól vagy,?Minden oké??

Kubus!!
De kis rendi vagy,egy regényt írtál. :wink: Köszi a részletes leírást,már oylan izgatott vagyok. :D Tegnap ahogy vártunk Sz-nél,kettő kismam között ültünk.De Nekem nem volt rossz érzésem,sőt,Nekem sok-sok energiát adnak a pozitív dolgok,és ha látom Másnak is sikerűlt,tudtak gyereket gyártani,akkor tuti Nekünk is lesz. :wink:

Zsu,zsuzsó???
Jól vagytok???

Pancsinak írtam sms-t,de nem válaszólt. :cry: :cry:
Remélem jól vannak,jó lenne valami hír Róluk,mert kezdek aggódni. :roll:

Navi!!
Csak nem nyaralni mentek??Pihi lesz???Vigyázz Magatokra!!

Andi!!
Holnap péntek!!!!!!!!! :wink: Sajnálom avirágaidat,ez az idő nem semmi. :roll: Micsoda pusztítást végzett. :oops: Barátnődre,no komment. :shock:

Mariann!!
Hűű,micsoda jó kép. :wink: Milyen édes pofija van a Fiatalembernek!! :wink:

Angyalom!!
Ugye azért kíméled Magad!!!!Én sem hallottam ilyenről,de biztos jó,ha a doki mondja. :wink: Akkor a hétvégén szúúúszááááááá. :)

Vikus!!
Dokival akkor beszéltek/konzultáltok,mikor minden vizsgálati eredmény megvan.Nekem mikor mnetem a 21.napi vv-re,aznap volt a nőgyógyászati vozsgálat is,és addigra már megvolt pl Apa vizsgálata,vv-e,Nekem a 3.napi hormonok,és akkor már mondta,hogy Apánál,minden oké.Akkor írta meg a HSg-re a papírt,és mikor az is megvolt,akkor tudtunk többet,de látod még akkos is mennem kellett tovább vizsgálatra,január 25-én voltunk az első konzultáción,és júliusban kezdhetünk.6 hónapba telt.De már látom a fényt az alagút végén.Szóval türelem... :wink:
Milyen vizsgálatokon is vagytok már túl??? :roll:

Vaya!!
Akkor holnap talizunk!!! :wink:

Többiek??
Tessék előjönni a zugból.

Vicky!!
Megnézegettem Barbus képeit.Annyira szép a Kiscsaj!!!!Imádnivaló!!! :wink: Jól olvastam inszemes baba????
csucsu99
Budapest

Kubu,ne félj,nem a vége jön,még csak most kezdődik!!! :D
Innentől egyre csak jobb lesz!

Gondolj arra a pillanatra,amikor először a hatalmas szemeibe nézhetsz, először ölelheted magadhoz!

Ez mind csak a kezdet!
Bár ezt Neked nem kell magyarázni ;)
Vendég

Csucsu: jelölve lettél ;)
Vendég

Szóval,voltunk azon a bizonyos keddi "felvilágosításon",épp Sz ügynök tartotta,ennek örültem,még nem sok szavát hallottam :)
Cuki volt nagyon.
Kezelés mellékhatásokról egyetlen szó se esett.

Viszont arról sem,hogy van long is...

Csak annyit mondott,hogy a szúrás lombik esetében 9-13 napig tart, egyéntől függően.

No de mi longosok vagyunk,ezt tudjuk.

De a munkahelyi kimaradások miatt tudnom kéne,mivel számoljak...

Azaz hánynaponta kell menni UH-ra, vv-re esetleg....????

Ja,és hányfélével szúrunk,mennyit?

légyszi valakiiiiiiiiiiiiiiii!!! :lol: :lol:

érzitek azért,hogy ahogy közeleg a hétfő,egyre több kérdésem van? :D
Vendég

Lányok, nálam is van egy navi által küldött Arwen dvd, ami endo ellen jó. Ha gondoljátok tovább postázom :)

Köszönöm a gratulációkat :)

Brigi, ezt jó tudni, akkor ha nem akarják, nem fogom a hangot eröltetni, végül is ők tudják mit miért tesznek :)
Egyébként vicces, hogy úgy mentem be, hogy hangot, képet, utrót el ne felejtsek kérni. A hangot ő kapcsolta be, a képet elfelejtettem, de nagyon örültem, amikor a végén a kezembe nyomta és az utrot is majdnem elfelejtettem :)

Judit, kösz a laptetőt, nagyon örülök, hozzon neked is legalább ennyi örömöt :)

Lányok, tessék kihúzni magatokat a bmc-ben is és az utcán is. A pocak gyönyörű, sokat vártunk rá és büszkének kell lenni, hogy sikerült, hogy megadatott. Ez olyan, mintha a babások szerencsét hoznának a még nem babásokra :)

Kubu, de jó kicsit hallani rólad :) Jól visszaolvastál, alaposságból csillagos 5-s :)

Szülés és a párom: mondja, hogy így is sokkalja a dokik által kért összeget, mert ugye csehben nincs ilyen és nem érti, hogy miért kell azért pénzt adni, ami a dolga. De most megnyugodott, hogy az ikerszülésért fizet majd annyit. Még nem akartam kiábrándítani, de logikus lenne, hogy az ikerszülés drágább. Ez, hogy van? Jól gondolom?
mieza

Sziasztok!

Tudtam én, hogy hamar kell benézni, bár du. már kerestem Mieza irását, de még nem leltem, most bepótolta!

Hát tudod! Szóval nem 1, hanem rögtön 2 babó, Isten tartsa meg őket, nagy gratula! Sokat pihenjetek, és vigyázz magadra, még sokkal jobban!

Vickany: hajrá spotán babó, csak egészséges legyen!

Kubu: te kicsi Lizád már hamar fog jönni. Igen szépen pakolássz és készülgess, sohasem tudni mikor akar jönni hercegnő!

Itt az uctában pár hét van egy maminak, pocak sehol, pedig nagy fiukat szült eddig is.

Fogam az fáj, remélem fog mulni, de nem mondták, hogy nem szabad.

Hamarosan mennek a meglepetéseim

addig is átadtom a terepet másnak

üdv kispatak
Vendég

Mieza!!

Én nem gondolnám,hogy drágább egy iker szülés. :roll: Ha császár,akkor sincs sokkal több dolga mintha 1 babát kapna ki.Vágás is csak 1 van.szóval max egy nagyon picivel adnék többet.De ez az Én véleményem.Amúgy egyet értek a Férjeddel pénz ügyeb,ez a dolguk.Mondjuk ha magánorvost választok,persze megfizetem,meg minden,hiszen elvárom Tőle,hogy akár a hétvégén vagy a szabdnapján bejőjjön szülni.De attól agybajt kapok,mikor kerek perec kijelentik,hogy 100E vagy 150E a szülés.Sokan azt mondák,hgy a magánrendelésen fizetett összed 10X illik adni.Hát illek vagy nem illik,és aki nem tudja kifozetni??Mert azért 10e ft-alatt már nem nagyon van terhesgondozás. :roll:
csucsu99
Budapest

Kispatak: pihengessél, akkor jobban lesz a fogad,ha picit másra koncentrálsz! :)
Vendég

Vikus, türelem, türelem, mindig lehetnek még plusz vizsgálatok, meg leállított stimuk, meg nem érő tüszők, meg túlstimu, meg mindenféle dolog, szóval, sosem megy a megszokott menet szerint. Türelem :)

Nava, jó kis ajándék :) SZuper tökéletes az AFP-d :)

Kisangyal, ezek szuuupppper hírek. Hát, még én sem hallottam, hogy kapsz 3 és 5 naposat is, de nagggyon szurkolunk! :)

Eszter, te mikor tudtad meg, hogy az egyik petezsákban ketten laknak? Hanyadik héten?

Mariann, ő csodaszép!!!

Wikka, ez olyan cuki!
Ha szeretnéd, van egy titkos lista, ahol a legtöbbünk igazi neve is meg van, az alapján lehet jelölgetni :) szeretnéd? :) Csak olyan adta meg a nevét, aki szívesen veszi, ha bejelölöd :)
mieza

Mieza,
naaaaaa és én rajta vagyok a titkos listádon ?

kubuspace

:shock: én nem tudom,mi az a blasztobaba... :oops: :)

3 és 5 naposat egyszerre?? :shock:
Vendég

Asszem én rajta vagyok azon a hiper-szuper titkos listán,de láttam én azt már? :roll:
Vendég

Sziasztok!
Mieza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D éljen!én meg türelems leszek!
Marianna !de a szép a babád!!

Eszter!én úgy csináltam,h a wc-hez álltam egyik kezemben egy pohár narancslé a másikban a first fújtam és nyeltem,rossz ize van de egy csodát csinált!nem vagy rá allergiás?

Csucsu!
volt az uramnak vérvétel,spermavizsgálat,annyit tudunk,h nincs baci,nekem nőgyógyászati vizsgálat,ahol kiderült,h a petefészkeimben van ciszta!Norcolutot kaptam,h megjöjjön,és most a 3.napon mentem vérvételre,de a laboros csaj azt mondta nem kell vizeletet leadni?????tényleg????vagy holnap hivjam őket,h mizu?tök hülyének néznek?szeintetek?
vikus82

Hááááát Lányok!!!!

Mieza!
nagyon nagyon gratulálok :)
ez szupppper :) :) :) :)
(az ikerszülés drágább, mert nagyobb rizikó végig :? )

Vickany!
szintén gratulálok nagyon nagyon!
Szuperül összehoztátok :)
jó magas a Hcg-d :D nem lehet hogy ti is dupláztok? :D

Lányok!
szugeráljátok már belénk, várakozókba is a babákat :D
lécccciiiiiiiii

hát nem térek magamhoz :) ennyi jó hír :)
én is én is szeretnék megint :)

puszi

eszter82
Budapest

Tavaly olyan fos volt ez az időszak! májustól októberig szinte senkinek nem jött össze semmi :(
és lássatok csodát, most annyira belehúztatok és mi annyira követünk majd benneteket :)

hááát ez hihetetlen! nagyon feldobtatok :)

eszter82
Budapest

Eszter: ez szerencsés időszak,mintha rólunk is leszedte volna valaki a "rontást",hirtelen minden kezd összejönni :)

Kezdem a munkahelyemen is jobban érezni magam,most hogy lassan 3 hónapja visszajöttem a műtéti felépülés után.
Végre jó eredményeket kapunk folyamatosan,és hétfőn longos kezdésünk is elkezdődik :)

Már csak jó dolgok jöhetnek,és sem eső,sem szélvihar nem veheti el a kedvemet :)

Mindenkinek szerencsés időszak,remélem ezután Nektek is csak jó hírekkel szolgálnak majd :)
Vendég

Most mennem kell,de remélem holnapra jön valaki,aki okosabb nálam a long terén...
Nem szeretném kirúgatni magam.

Sz ügynök mondta,hogy a táppénz csak a leszívástól jár... :)
Vendég

csajok!
mi az a Long protokoll :shock: :shock: :shock:
vikus82

:D :D :D :D :D
Mieza, ez szuper ikrek a drágák! Nagy gratula!!!

Sajti, 3 kis drágaság. Drukkolok holnapra és majd hétfőre v. keddre is.

Kubu, drukkolok az utolsó 3 vizsgához is! 2200g, hát akkor lehet, hogy tényleg kicsit előbb fog érkezni. Remélem tényleg együtt megyünk szülni. :)
Én hétfőn megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond.

Mariann, fantasztikusan szép ez a kép!
Mi lesz a kispasi neve?

Vickany, fantasztikus! Nagyon Gratulálok!

Eszter, sajnálom hogy fáj a mandulád. Remélem hamarosan jobb lesz. És én még mindig mondom, hogy még idén tuti, de tuti lesz 2 csíkos teszted. Ja és remélem még nyáron v. ősszel!!! :P

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

vickany: Gratulálok, a sógornőm is így járt. Április 30-án szült.

mieza: Gratulálok az ikrekhez. Az ikerszülés tényleg drágább szokott lenni, de nem a duplája. Nálunk is azt mondták, hogy a magánrendelés 10-szeresét illik adni, de nekünk nem volt annyi. Adtam amennyit tudtam és semmi negatív dolog nem ért mikor visszamentem most a rákszűrésre. Mindig megcsodálja a dokim a lányomat. Neki 3 fia van.

csucsu: Barbus a 4. inszemünk eredménye. És tényleg egyre szebb. :D Persze én elfogult vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptetőm a következő delikvensé.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?