Csajok mennyi írás született
Szóval, 2.nak értünk a sorba, már 5kor fenn voltam, annyira nem bírtam magammal Tegnap sík ideg voltam, hál Istennek már 10kor elaludtam, szerintem a párom megkönnyebbült, mert csak ültem és idegesen rágtama körmöm. Meg tegnap este már kicsit sírtam is, hogy mindig van miért aggódni és egyszer már úgy hallanék úgy jó hírt, hogy nincs de mögötte. Tudjátok, nekem most kb. 2 hónapja kezdődött azzal, hogy cisztám van, nem kezdhetünk, aztán a tüszők nem növekedtek... most meg a hematóma.
SZ.ügynök asszisztense rögtön reggel köszönt és mondta, hogy nyomon követ ám, látta, hogy amíg nem volt Sz, mosolyogva jöttem ki
(Ő mondta, hogy nincs SZ és ne Khoz menjek, mert nagyon sokan vannak hozzá aznapra, ne szívassam meg magam...)
Gyorsan másodiknak be is hívtak, a párommal mentem be. Sz gyorsan be is kapcsolta a hangot, amíg a kotonkát húzta a nagy merev barátomra, mondtam neki, hogy kicsit izgulok, mert S látott egy hematómát és emiatt nagyon félek. Mondta, hogy az nem rendes hematóma, hanem az egyik embrió nem tapadt meg és az ő trutyija, nem kell annyira félni tőle, de nagoyn ki kell pihenni.
Aztán behatolt
)) és mondja, hogy ő itt semmilyen hematómát nem lát... Itt az egyik gyönyörű petezsák, ott meg a másik.
Mondom.... MÁSIK? MÁrmint IKREK?
MIre ő: IGEN. Nem tudták?
Hát, a páromnak és nekem is tiszta könny lett a szemünk.
Mindig vártam, hogy lesz majd egy nagy közös fergetikus érzés, de mivel a múltkor S. mondta meg, hogy Ön terhes, akkor alig tértem magamhoz, a múltkor meg ugye tök kivoltam és mondta, hogy ott a petezsák, DE hematóma, szóval megint nem örültem felhőtlenül. De most, igen! Szinte repülve jöttünk ki.
Még nem volt szívhang, de mondta, SZ, hogy korán is hívtak vissza, már csak 6+0 napos vagyok, szóval, ilyenkor még normál bébinél sem mindig van. Viszont az ikrek picit lassabbak, így jövő héten már biztos lesz!
(Szegény párom, épp elutazik, szóval nem lesz itt szívhangnézésen, majd elviszem külön a nőgyógyászomhoz
Teljesen repülve jöttünk el. Annyira sokkoló volt, de annyira pozitív. Mindenki vigyorgott ránk az épületben, szerintem látszott rajtunk. (mondjuk abból is, hogy a váróban amíg vártunk 1 órát, 5ször voltam pipilni
MIndenkire úgynéztem, hogy sugároztam rájuk, hogy ők is legyenek babások mihamarabb! Én olyan büszke vagyok a nemlétezőpocakomra, már legszívesebben most terhesruhát hordanék, hogy mindenki lássa
Persze még sokáig nem lesz jele
Aztán elmentünk ebédelni, meg vásárolgatni, most értünk haza. Mondtam is a páromnak, hogy olyan jó emberek között lenni mert az elmúlt 3 hétben szemtől szembe ezekkel az emberekkel beszéltem: Anyu 1x, 2 barátnőm 1x-1x, biológus többször, S. többször, Sz., Sz asszisztense, S. asszisztense, recepciósok. Szóval, tényleg egy kicsit ingerszegény környezetben voltam.
Amit elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyire kell vigyázni most magamra... Valakinek ötlet? Ikreseink? Elvileg nincs semmilyen hematóma, minden szuper, az egyik petezsák 8, a másik 10 mm. A nagyobb szép hosszúkás, nem kerek. De ez mindegy.
(Egyébként nem gondolom, hogy S. benézte, mert mi is láttuk, hogy volt a múlt héten ott vmi 15mmes sötét folt, lehet, hogy a kutyás esésemtől tényleg volt hematóma, csak felszívódott. Viszont lehet, hogy pont a hematómától nem lehetett látni a múltkor a másik babót
S. egyébként szabin van most 2 hétig.
Jaj, csajok, olyan boldog vagyok! És a párom is, bár az ikres ktgek kicsit megrémísztenek, de majd csak lesz valahogy
Megyek, kicsit lefekszem, mert nagyon sok izgiség volt ma nekem az én kímélő életmódomhoz viszonyítva. Nem ért ennyi inger összesen az elmúlt hetekben
Mivel már f10kor végeztünk, nem találkoztam Judittal, de nagyon szurkoltunk neki és hagytunk ott vidám babás hangulatot!!!
Ja, adtunk a biológusunknak kis kösziajándékot és elmondtuk a jó hírt (múltkor bejött meghallgatni) és annyira boldog volt ő is
Sz-éknek majd legközelebb viszek valami köszönőt