Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !

Újra itt vagyok .Hát már jó régen írtam (de hát az építkezés az építkezés).

Bzsuska!

Nálam a pici tegnap belepisilt a vízbe , nem tudtam mért sikít akkorákat.Utána láttam csak meg.
Én most avval vagyok megáldva hogy érzékenyebb a popóóója mint volt , mert kiütötte a kaki úgyhogy óránként kell néznem a cicát . Vettem rá Neogranormont hogy segítsen neki hát remélem minél hamarabb elmulasztja , mert ha óránként kenem neki elég sok fogy a krémből is.
Nálatok nincs ilyen probléma?
Én is mindenkinek jobbulást kívánok !

Timi!
Jóóó az anyósod !Nem irigyellek !

Na az este a picúr nem valami jól aludt , állandóan nyöszörgött .Azt hittem fel kell hozzá kelnem de aztán vissza is aludt .Biztos a front miatt????? Legalább többet alszik talán nappal .Mert amit nappal művel az minden szinte csak nem alvás .(kb.egy órát alszik aztán kifújt)
Ti adtok a picúroknak este a szoptatás előtt is enni abból ami délben megmaradt?

Puszi
Alíz
papzso

Sziasztok!

Humi, köszi az új táblicskut! (Na OK, elnézzük, az 1-2 napos tolódástKép) Milyen nagyok már a babók!

Lányok? Mit csináltok a gép előtt éjnek évadján? Vagy csak én fekszem a tyúkokkal? Nálunk 10 körül villanyoltás, különben nem bírom magam kivakarni az ágyból hajnalban-reggel. Mi lesz velem több gyerekkel ekkora alvásigénnyel????

Humi, nagyon klassz a mohó Krizsó kép! Kép

Szilvus, Peti hihetetlen gyorsan fejlődik! Andris forog, pörög, büdösbogarazik, de semmi új nincs a repertoárban újabban. A régieket tökéletesíti.(a büdösborágpóznál már úgy pucsít, hogy teljesen lábujjhegyre nyomja magát)

Ed, bocsi a delfinnek. De legalább 2 játékként szuperálhat: delfin, repcsi. Ez ari, hogy a névnapodon született Kincsi. Igazi ajándék! Tündéri az apa mellett falatozgató mazsolácska!!!

Mariann, most aztán már GYORS gyógyulást!!!!! Hogy mielőbb talizhassunk megint!!Kép Azért remélem roptad rendesen, ha a zene nem is tetszettKép

Lehet, hogy nem véletlenül alakultak ki az anyósviccek? Kép Azért ez olyan szomorú. Nem az lenne a "dolguk", hogy segítsenek, vagy legalább csendesen a háttérbe húzódva dödögjenek, ha nem tetszik valami? És mégis sajnos nagyon kevés a jó anyós. Nekem szerencsém van, de ritka madárnak is érzem magam tőle. Mely, Timi, néha nem mondogattok oda? (Csak úgy mosollyal leplezve a dühöt?) Nem megsértve az illetékest, csak kicsit helyretéve a dolgokat? Bár néhol ez csak szítja a hangulatotKép

Jut eszembe a kajálós képekről:
1: elcsépelt a kérdés, de HOGY SZEDITEK KI A RUHÁBÓL az alma, sütőtök és barátai okozta károkat? Ecetes ollóval? eddig a Vanish szappanra esküdtem, de csalódnom kellett - cserbenhagyottKép Kép
2:gluténról olvasott a párom, és: állítólag az eziránti érzékenység örökletes és vagy megvan a babában, vagy nincs. Vagyis ha érzékeny(lisztérzékeny) a bébi, előjön. Ha nem kap 1 éves kora előtt glutént, akkor utána jön előKép (Talán később nem olyan vészes reakciókkal válaszol a szervezet? Arról nem szól a fáma.) Gondoltam megosztom veletek. Szóval kiflicsücsök és kenyérhéjrágcsálók előre!!!

Puszi, szép napot! Öltözzetek fel NAGYON!

Móki
móki

Sziasztok!

Hú! csak olvasok-csak olvasok és közben peregnek a percek, és még mindig olvasok.Kép

NAGYON HIDEG VAN!!!GRRR!

Móki!
Oszztozom! El sem tudnám képzelni magam 11 után ébren. Szigorúan oltom a villanyt 10-kor. Bezzeg a párom az elmúlt éjjel is fél 1-kor jött aludni. Hogy bírjátok?!

Mászás: Matyus egyre gyorsabb, bemászik minden alá, és mindenhova. Ma egy flakonnal játszott dobálta és ment utána villámgyorsan, csak akkor szólt ha nem tudta kihalászni pl. asztal alól, radiátor alól... Ja és jön utánam, mászik fel a lábamon (mert hát ő ugye már állni akar) és közben húzza le a nacimat. A kis ravasz! Kép

Olyan hüjjje vagyok. Most sütöttem meg a krumpifőzinkhez a fasírtot (míg apraja alszik lehet ilyet is) erre rájöttem hogy nem tettem bele tojást! Azért megesszük, majd lapítok.

Timi!
Szerintem Neked akkora türelmed van, hogy azt nem is lehet kifejezni. Én már biztos börtön töltelék lennék, mert már régen rámásztam volna a nyakára! Hú de nagy szerencséje a van ennek a libának!!! Apa nem segít leállítani az öreglányt? Nálunk Zoli az aki jobban beszól a saját annyának. Ha gáz van, közös megegyezésre jobb ha én szólok anyósnak. Pedig mostanában én is gyorsan felfortyanok. Kitartás! és kiutat ebből!

Humi!
Kristóf nagyon édes! Mennyit változott és olyan értelmes kis nézése van! A nyelvével meg lehet hogy véleményt nyílvánított?! Kép Biztosan nem! A táblicsku sokkal jobb lett, köszike! Szerintem ne fáradtj a pontosítással, szerintem senki nem tudja napra pontosan hogy mennyi idős a babóca ha éjjel felkeltenének álmunkból. (én legalábbis nem szoktam ennyire követni)

Alíz!
Nálunk is kiszokott pirulni apraja feneke. Mondjuk nekünk a Bepanten vállt be. 1-2 nap alatt elmúlik tőle. Próbáltam a sudokrémet is de nem volt ilyen hatásos. A neogranormont nem tudom. Viszont csak napi 1-2x van kaksi így nem kell óránként cserélni a pelust. Szerintem "erősebb" a kaksi a rendes kajától. Mert amíg Matyus szopizott nem volt ilyen pirosodás.

No eldugulok, mert hát még sok a dolog.

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziaasztok!

Írok nektek egy kisregényt Kép

Köszönöm a táblicskut! Így talán könyebben képbe kerülök Kép

Ma nem volt túl jó éjszakánk... Petya hajnal 1 és 2 között ébren volt, egyáltalán nem akart aludni, Apja hajnalban kel, ő meg az állandó felsírásaival nem hagyta aludni Kép Ez már valószínű a fogacskája lesz (az első, eddig még fogatlan a kismanó...), de igazán kibújhatna már.

Petya még nem tud önállóan ülni, ezért kell fogni a kádban... Gondolom ez az enyhe nyaki hypotóniája miatt lehet, de már látni az igyekezetet. Evésnél a hordozóban nagyon akar ülni... (hypotónia: amikor kengyelt kapott a Petya elvittem a Dévény-Alapítványhoz, mert féltem, hogy lemarad a mozgásfejlődése tőle... Nos, ott kiderült, hogy van egy enyhe nyaki hypotóniája. Addig nem is figyeltem, hogy nem tartartja a fejét, mert senki nem mondta nekem, hogy pelenkázásnál húzzam fel ülésbe... A dokinénink se figyelte, pedig oxigénhiánnyal született Petya...)

Nátha: Petya már 4 hete folyamatosan szörcsög. Reggelente szoktam neki becsöpögtetni Nasivinnel és utána porszívózok, utána du már elég a csöpögtetés is, de egyszerűen nem javul az állapota. Viszont a szörcsögésen kívül más tünete nincs, étvágya van rendesen, hőemelkedése nincs...

Gyed: örüljetek, hogy Ti gyedet kaptok. a gyes pelenkára is alíg elég... Nekem sajna nem volt a terhesség előtt-alatt számottevő munkaviszonyom, ezért nem voltam jogosult a gyedre.

Továbbtanulás: mit érdemes tanulni? Első dimplomát szeretnék szerezni, mert eddig nem volt rá lehetőségem, de szeretném a gyes időszakára járó ingyenességet kihasználni... Nem tudom, hogy tanári szakra bejutnék-e, már régen volt a suli, sokmindent elfelejtettem... (Valaha matek-tanár szerettem volna lenni...)

Petya is szereti a kenyérhéjat, kifli-csücsköt rágcsálni...

Öltözködés: Én Petyára hosszú body-t, pulcsit vagy kardigánt, térdzoknit egy vastagabb nacit, esetleg kabátot szoktam aggatni és a babkocsiban egy közepesen vastag takaróval bugyolálom be. A lábára kocsicipőt adok, mert a 10,5 cmes lábacskájára még nem vettem cipőt.
Ma megpróbálom egy kezeslábasban kivinni, remélem nem fog fázni, vagy nem lesz melege...

Petya Dédijéről én is tudnék sok érdekességet írni... /Apa-apjának-anyucija.../ Együtt lakunk, ő lent mi fent... Majd írok róla, elég kiborítóan tud néha viselkedni...

Ecetes olló helyett próbáld meg a fehérítős domestost, picit rácsöppentesz a foltra beledörzsölöd és már m,osod is ki a ruciból...

Megyek, mert egyszerűen nem hagyja abba az üvöltést... Pedig már kúpot is kapott...Kép

Találkozom ma egy barátnőmmel, hozzattam vele Németből egy fogkencét, mert a Dentinox nálunk sz@rt sem ér, meg a Panadol se...

Megyek etetni, aztán indulunk. Du még visszanézek. Szép napot mindenkinek

Zsuzska és a bőgőmasina...
bzsuzska

Szilvus!

BGF - KVIFK. Tanulmányi adminisztrátor: Szárnyas Ágnes: 06 1 3746200/302mellék. Akkreditált felsőoktatási képzés, költségtérítéses, de, GYED és GYES alatt állambácsi fizeti! Használd ki!
http://web.kvif.bgf.hu/upload/training/doc/20031111113006I_vallalkmarketing.doc

Nyelvizsga jó ha van, de: ehhez az oklevélhez szakosított min. középfokú kell. Nálam ez a spanyol lesz, hisz én a PTE-n spanyolból vizsgáztam, tehát alap megvan, csak egy kicsit még rá kellene húzni.

Babafürcs: én a két kölköt együtt fürdetem: eredmény: minden fürdetés után a fürdőszoba alapos renovációra szorul, mellesleg a kád tartalma a végén a járólapon található, a kád szinte üres. Kép

Jobbulást Mindenkinek!

Én még beteg vagyok, épp a fulldoklási stádiumban (immáron 2 hete), de tegnap végre rászántam magam és elcsattogtam a dokihoz.
Kaptam jó kis antibiotikumot, köptetővel, így megmaradok.
Gáz, hogy úgy látom a Danin kezd kijönni. Most para van ezerrel...

Amúgy: hétvégén buli volt nálunk. Voltunk cca.25-n, és én már évek óta nem éreztem magam ilyen jól. Végre kiereszthettem a gőzt, ami a Dani születése óta gyülemlett bennem, és tombolhattam egy hatalmasat. Hajnali 3-ig ropta a nép, hatalmas hangulat volt, amiben persze része volt az elfogyasztott nem kis mennyiségű alkoholnak is. Én ezt azért csak mértékkel gyakoroltam, hisz amióta teherbe estem a Danival, egy kortyot sem ittam, így most egy Bacari Breezertől is igencsak mosolyogtam.

Most küldte haza apa fotókat mélben, hát nagyon jó volt látni megint, hogy mindenki milyen felszabadult volt, egy kicsit megint átéltem az egészet a képek nézegetése közben.
Ezenkívül: pénteken megyünk karaokizni a párom kollégáival, jövő héten hivatalosak vagyunk egy lakásavató buliba Érdre, azutáni héten pedig kontraházibuli, az egyik lánynál aki itt volt. Zsúfolt progi egy kétgyerekes anyukának. Vagy ilyet nem illene csinálnom?
Végülis anyu nagyon szívesen vigyáz a csemetékre, ők is szívesen vannak ott, így a lehetőség adott.
Igaz minden szombaton igen fáradt leszek estére, mert nappal suli van 9,30-tól, 16,30-ig. nem baj, egyszer vagyok "fiatal", inkább most bulizzak, mint 60 évesen majomkodjak (ez onnan jutott eszembe, hogy tegnap belekukkantottama Mónika Showba, és a lélegzetem is elállt attól a sok bolond öregembertől)

Egy tegnapi kép a "nagy"lányomról. Csak mint a nagyok:
Kép

Na eldugulok, mielőtt az idegeitekre mennék....

Erika
goczane

Sziasztok!!

Voltunk sétikálni Matyussal (persze kenyeret elfelejtettem venni) Szedtünk/em egy halom gyönyörű őszi falevelet, és már ki is dekoráltam a nappalit. Csináltam belőlük 3 füzért (cérnára fellógattam őket egymás alá és már kész is) Hihetetlenül nagy sikere van Matyusnál. Le sem veszi a szemét, és a légmozgástól ugye mozog is. Kép

Erika!
Örülök hogy jó volt a buli! Mama vigyázott a picikre? Nem volt gond. Érdekel ez a része a dolognak mert nov.-ben nálunk is buli lesz, kb. 20 fővel és anyósnál tervezzük altatni apraját. Nem lakik messze (5perc)+nem ébred fel éjjel csak 1 cumi erejéig. Nagyon jól tetted és tedd is hogy ki/be/rúgsz a hámból. Igazán rádfér, a gyerkőcök, a rablás... Ne érezd úgy hogy nem szabad, mert kell a buli! Én is én akarok bulizni egy jót!
A nagylány igazán klasszul adja elő a bilizést, produktum is volt?

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Erika,
Szerintem is jól teszed. Addig bulizz amíg lehet! Amúgy is van mit kipihenned: a rablás, Dani miatti izgalmak, a kilyukadt fűtéscsö miatti felfordulás, .... Aranyos a leányzó. Olyan édes, komoly képpel tudják utánozni a nagyokat. Kép

Zsuzska,
Nálunk pont ugyanez a helyzet Kristófnál megfázás ügyben, mint ami Petyánál van. Nem beteg igazán, de valami mégis van. Remélem mostmár csak kilábalnak belőle ezek a lurkók. Na meg már én is nagyon szeretnék túl lenni rajta. Te nem kaptad el?

Alíz,
Nálunk este már csak szopik manóka, nem kap mást enni.

Ági,
Kösz a bókot Kristóf nevében. Kép A táblicskunál csak akkor néz ki nagyon hülyén ez a pár nap csúszás (ami hol van, hol nincs), ha pont aznap "x" hónapos a babóca. Dehát győzött a lustaságom. Végülis, még így is jobb, mintha csak a napok lennének beleírva(bár az legalább pontos volt Kép ).
Édi lehet mászó Matyika. Kép Lacus nálunk eleinte csak előre tudott mászni és állandóan bemászott a bútorok alá, de kijönni már nem tudott. Mikor kihúztam egy-egy bútor alól mindig olyan érzésem volt, hogy "portörlőnek használom a gyereket". Kép

Móki,
Nálunk apjuknak mostanában rengeteg a benti munkája és inkább hazajön, együtt fürdetünk aztán itthon dolgozik. Ha pedig Ő a gép előtt ül, én miért ne tenném? Amúgy pedig Kristóf ma pl. reggel 8-kor kelt evett majd 10-ig aludt. Így belefér a késő esti lefekvés. Kép

Nekem is gondot okoznak a gyümölcsfoltok.
Korábban valaki írt valamilyen mosóport, áztatásra ami nagyon bejött, de már nem emlékszem mi volt az. Megírjátok? A fehérítős domesztosszal színes ruháknal nem merek próbálkozni.

Puszi,
Humi
humi

Sziasztok,
egy gyors kérdés.

Mi a cím, ahova a libero fejeket kell küldeni ajándékért? Megírná, aki tudja?

köszi,

Móki
móki

Móki,
Libero, 1525 Budapest, Pf.23.

Pusza,
Humi
humi

Sziasztok!

Na, ebben a qtya időben épphogy csak a dokinéniig sétáltunk le, Peti természetesen hermetikusan bebugyolálva, én egyszál semmiben. Hajrá takony, ide vele!Kép csak nem....

Viszont zörejek elmúltak Petike hörgőiből, antibiotikumot csütörtökig szedni kell, köhögésre kapott antibio-t pedig leváltottuk egy sima kanalasra. Amint Őurasága gyógyulttá lesz nyilvánitva, végre elkezdhetek a saját nyavajámmal foglalkozni - most jönnek majd a kezelések.

Aliz
Piros popira nálunk a Sudocrem vált be, 1 nap alatt helyrehozza a kicsipett foltos-piros popsit.
Az ebédke maradékát kétféleképpen hasznositom:
1., ha én készitettem, akkor uzsonnára kapja meg a maradékot+utána gyümi
2., ha üveges bébiétel, akkor pedig másnap ebédre kinálom fel a maradékot+utána az én főztömet.
Este, azaz lefekvés előtt nem terhelem a gyomrát, akkor csak a tápot kapja. Nálunk ez váélt be, de hát gyereke válogatja.

Humika
Levélke is megy a méledreKép
Nalátod, hogy Kópéka nem is kényelmes! Peti kb. 2 hete kezdett el terpeszben, elöl támaszkodva ülni. Krizsóbébi pedig egy hónappal ifjabb és máris teszi. Szerintem csakazértis belehúzott, annyit mondogatta neki a Zannya, hogy lúústaaKép Kép
Pöttömpöttyöm nem hozta a formáját, ugyanis úgy gondoltam, az Apja szülinapjára képes lesz Matyika-módon mászni - ez lesz az ajándékKép. Ehelyett inkább a már korábban leirt módon teper előre. Persze, még van 1 NAPJAKép Ha nem sikerül legfeljebb veszünk valami ajit Apának Kép

Ed
Kincső is kapott olyan szép zöld főzeléket mint Apa?

Móki
Foltokra a már általad is emlitett ecetes olló. De előtte a Clorox. Általában kihozza, de van, hogy nem. A sütőtököt inkább nemKép A ruha szinét pedig annál inkább. Kép Peti mostanában elég szépen eszik, általában csak az arcán keni szét. Ha lassú vagyok, akkor landol a szájában a lába zoknistul vagy a keze, amivel utána szétpacskol. A brümmögést pár napja nem csinálja...Kép

Erika
Köszönöm az infót, nagyon tetszik! Szakmai középfokú nyelvvizsgám már van egy, úgy gondolom, akkor kezdeném el az iskolát, ha visszamentem dolgozni, s megfinansziroztatom a céggel Kép Kérdés, tolerálják-e, ha kéthetetne hiányzom 1 napot... Az itthonlétem ideje alatt a spanyol nyelv minimum középszinten való elsajátitását tűztem ki célul.
Neked hajrá, nagyon érdekes szakirány. Dani és Domi jógyerekek, biztosan hagynak majd koncentrálni a vizsgaidőszakokbanKép
A biliző Domi fotóját beküldhetnéd az adott magazinnak közlésre. Nagyon édes!Kép

Nyökög a bébi. persze, a járókában van. MAMMAMMAAAA- MEMMEMMEEE c. könyörgés hallik a szobából, persze nem tudom mennyire tudatosan szól ez nekem. Mindenesetre meghallom. MegyekKép

Puszi, amjd folytatom.

Szilvus
szilvus

Timi,
itt ez a pasi, ajánlom anyósodnak:
Kép

Viszont most megyek, mert Kincső felébredt és nem lát engem, ha ülök a gép előtt. A fenébe, hogy rossz a monitorom!

Üdv
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ed,oké ! Kép

Szilvus, nem voltun mi se úszni, mert Benyó 10kor aludt el, és fél délig húzta, babauszi meg 10-12-ig van Kép
úgyhogy talán csütörtökön, ha nem alszunk...

Megyek gyorsan fürcsit készíteni !

Sziasztok

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, csak sajna Sára egyre jobban belemerül ebbe a csúnya megfázásba.
Most már az antibiotikumnál tartunk, közben apa is itthon van, ő is elkapta és én is kezdek visszakeveredni beleKép

Ed, csúcs ez a hapsi, Timi anyósának, biztos megfelelneKép
Ő a Szörny Rt, ez a hapi meg maga a SzörnyKép
Bocs TimiKép

Humi, mi van veletek?Voltatok a Bethesdában?

Lányok, sajna jobban nem is olvastam vissza, remélem mindenki gyógyulgat már.
Megyek is az én betegemhez.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Móki,

folt: ez itt nem a reklám helye, de nekem eddig a vanish oxi action por+hypo keverék jött be, persze hypo csak a fehérekhez, de a vanish por magában is kiszedi a sütötököt, banánt, almát barackot. nálunk még csak ilyen foltok vannak Kép

Pusz

Timi
kismaszat

Sziasztok!
Tomika még mindig tartja a rossz formáját: éjjel kb. fél 9-től fél 1-ig aludt, akkor fölébredt, és sehogy nem akart visszaaludni. Kb.1-1,5 órás kinlódás után bevittem közénk, ott is elég nyugtalan volt. Így egyikünk sem nagyon aludt. Majdcsak kijön már az a második fogacska is, mert negyon fehér és meg van duzzadva az ínye. Aztán jó lenne pár nyugisabb éjszaka.
Nem is merem ideírni, hogy ma 8.15 körül elaludt, és meg nem ébredt föl...!!!
Ma sülttököt ettünk. Tomikának ízlett (én is imádom), bár nem sok türelme volt az evéshez, de azért fogyott egy kevés.
Ma már a konyhában fürdött,ott pancsolhatott kedvére.

Edina!
Mi is gondoltunk arra, hogy a kádba tesszük a kiskádat, de a hajlongás nem jó, mert fáj a derkunk (tudod, a korral jár...).
Ügyi Kincső, hogy már próbál állni.
Nagyon jó a kenyérevős kép. Persze a pancsolós is.

Mariann!
További jobbulást Nádjának!

Humi!
Azér kellett felvágni Tomika nyelvét, mert a beszédben (l,r, pöszeség) gondot okoz. Azért csak 6 hónapos korában csinálta meg a drnő, mert szopiban nem zavarta, meg korábban mindig volt valami (sárgaság, szurik). De szerintem is jobb hamarabb túllenni rajta. Egyébként semmi az egész, nem fáj (ott nincs ideg), csak azt nm szerette, hogy a szájába nyúkáltak.
Köszi a táblázatot!
de sokan nem jelentkeznek! Mi lehet velük?
Látszik, hoyg ízlik Krizsónak a tök!

Humi! Móki!
Én írtam korábban a Biopon Vitality mosóport. Nekem nagyon bevált, abba áztatom a foltos cuccot, és eddig mindent foltott kivett. Színesre is jó. És nem is drága.

Szilvus!
Biztos a fogzás miatt nyűgös Tomika. Igen, jól aludt, 1-2-szer ébredt, de szopi után gyorsan visszaaludt. Már nagyon várom, hogy visszaáljon.
Nagyon ügyesen ül Peti! Már én is várom, hogy Tomika üljön egyedül végre. Hátha jobban elfoglalja magát.
Segény jukka! Jó kilátások (nekünk egy csomó nagy virágunk van a padlón).
Örülök, hogy jobban van Peti!

Alíz!
Amióta szopi mellett mást is eszik Tomika, néha picit pirosabb a popsija. Én a barátnőmtől kaptam valami francia kenőcsöt, az mindig rendbehozza.
Én nem szoktam este adni Tomikának kajcsit, bár ma délután kapott banánt. Eddig csak egyszer kapott egy nap (dél körül).

Móki!
Én fél 11-11 körül fekszem (ma már 11 lesz belőle), pedig nekem is aludnom kéne. De napközben sosem tudok jönni.

Erika!
Jobbulást!
Én is imádom a Bacardi Breezert, épp ma mondtam, hogy ha majd ihatok, azt fogok először. Elhiszem, hogy a fejedbe szállt. Rádfért már egy kis kikacsolódás!
Nagyon édes a"felnőtt" lányod!

Léna!
Sárának jobbulást!

Rohanok aludni!
Jó éjt!
Tünde+Tomika
ptünde

Jó reggelt!!!!

Erika, mi is lagziztunk hétvégén, nagy buli volt! Annyira hiányzott már egy kis tánc, kikapcsolódás! Alig akartam eljönniKép

Humi, köszi a tanácsokat, csak enyhén vagyok esetlen ezügyekbenKép

Timi, Tünde és a többiek, köszi a mosószertippeket, kipróbálom! Timi, mi is itt járunk kajaügyben, úgyhogy ha valami új kaja, új szer párosítás lesz, majd jelezdKép

Vagyis tul.képp most sehol sem járunk kajaügyben 2 napja SEMMIt nem fogad el cicin kívülKép Pedig már szelel az orra nagyjából, az utolsókat rúgja a nátha, az étvágy még mindig sehol - hozzátápiban. Pedig olyan jól mentek a gyümik már. Teljesen tanácstalan vagyok. Mindig terülj asztalkámat készítek elő, hátha v.melyikből mégis kér a fiatalúr, de csak beégés vanKép

Léna, remélem jobban vagytok!!!

Szilvus! Nem ebben a fagyos időben kéne bemutatni a szomszédoknak a nyári ruhakolleckiót dokinéni felé menet!Kép Bundabugyi, fülessapka, keszkenő a válladra, kesztyű a kezedre! Nagy nehezen meggyógyul Peti, és holnaptól ő visz téged a dokinénihez??!!!Kép Én rettentő fagyos vagyok, kicsit lehet, hogy túl is öltözök emiatt, de úúúúútálok fázni.

Mariann, ti is gyógyulgattok már?

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok! Kép

Csak beugrottam mielőtt felébredne a Manóm Kép
Tegnap mi is megkaptuk az első antibiotikumos kezelést Kép Több mint 2 hete szortyogott Nándi, a doki mondta, hogy kicsit váladékos a torka, de nem adott semmi gyógyszert. Én ráfogtam a fogzásra, mert olvastam, hogy produkálhat náthás tüneteket. Nem evett rendesen, nem aludt, egyre többször sírt fel éjjelente, annyira, hogy hétfőn éjjel szinte semmit nem aludtunk. Oda fektettem magam mellé éjszakára, de még úgy sem nyugodott meg, még ölben ringatva sem. Így aztán tegnap reggel elküldtem apával dokihoz. Már most valamivel jobban van Nándi, éjszaka is kevesebbszer sírt fel. Reggel 6-kor felébredt, megetettem, és 3/4 8-tól ismét alszik. Délre megyünk gyógytornára, így aztán tuti hogy du is alszik majd 2 órát, annyira belefárad a végére, hogy szinte beájul a bébiülésébe. Kép

Jobbulást kívánok a még betegeskedőknek.

Ági Kép
Mi sajna ezen a pénteken sem megyünk úszni. Péntek du megyünk kontrollra a dokihoz.

Erika Kép
Rád fért már egy kis lazítás! Kép

Mely Kép
Jó anyósod lehet Neked is! Kép Az enyém szerencsére 600km-re lakik Régenben Kép Így nekem könnyű, évente 2-3 alkalommal találkozunk pár napra, addig jól megvagyunk Kép
Hallottam, hogy nálatok most 6 millió lejt kapnak az anyukák 2 évig a gyerekek után. De ott is kell hozzá legyen munkaviszony, úgye? Tudom, hogy nem nagy pénz, de az ottani fizetésekhez képest szép összeg.

Rohanok, mert a takarításom félben, és mindjárt etetés köv.

Puszi MIndenkinek
Pumukliék
pumukli

Móki Kép
Nándi sem evett 1 hétig gyümölcsöt-zöldséget. Tegnapelőtt evett pár kanál barackot (ez a legnagyobb kedvenc), és tegnap 2-3 kanál sárgarépa-pürét. Jobbulást! Kép Visszajön az étvágya biztosan! Kép

És egy hétvégi manó-kép:
Kép
pumukli

Édesek ezek a babák!!

Csak röviden, most nemigen jut idöm semmire sem.

Orsi végre javulgat már ritkán szivom az orrát.

Foltok. Nekünk minden kijött eddig Vanish+Ariel kézimosóval. Babacuccokat mindig kézzel mossuk, mert gépben tök szétnyultak meg kifakultak. AZ ujakat már nem tesszük bele, jól megdörgölve a foltot ha már beleszáradt akkor is kivette.

Jobbulást a betegeknek!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Végre-végre Peti étvágya a régi, egyszuszra szippantotta be reggel a 250-es adag kakaós tápot. Ebédre Popey-menü voltKép És izlett Neki! Kis adagot készitettem, hátha kiokádja, de nem. Utána villámgyorsan kevernem kellett egy kis tejpépet nasinak. Most aludni próbál. orrát tegnap már csak 3-szor kellett szivni. Végre kezdünk kilábalni a takonyból - megjegyzem: ideje.

Minden még-, és mártaknyos kiababónak jobbulást kivánok!

Móki
Dejóneked, szuper lehetett a lagzi! Andris ezexerint nem hiányol az esti fürcsinél-altatásnál? Vagy utána léptetek le sutyiban?Kép

Tündi,Erika
Énisénis imádom a Bacardi Breezert. Najó, a sima Bacardit isKép A nagy "alkesz anya" -mikor már végképp nem szoptattam Petikét-, bizony nekiestem a kedvenceimnek: Bailey's, Vilmos, stb. Szoptatás alatt csak néha 1-1 korty vörösbort ittam, meg Tokaji Aszút, hisz az orvosságKép Najó, sört is...Hihi

ÉÉÉs, képzeljétek, Peti sem fogatlan pápi többéKép Tegnap etetéskor a kiskanál félreérthetetlenül koccant az alsó állkapcson! Csontosan-reszelősen, azaz FOGASANKép Még csak a recés hegyét érzem és némi fehéres folt dereng az alsó fogacska helyén.

Timi
Hihi, jó a pasnyák, amit Ed küldöttKép Kép
Majd beszéljünk, milyen volt az úszás, hogy tetszett Benyónak. Kedden remélhetőleg megyünk.

Pumukli, Mely,
Vettem padlizsánt, szeretném elkésziteni az IGAZI erdélyi padlizsánkrémet. Ha tudjátok az "oridzsi" receptet, irjátok ide pliz-pliz. Most ittleszek egy darabig, keresem a neten is. Egyszer ettem az igazi recept szerint elkészitettet, hát valami fenséges.

Apácskának ma van a szülnapja. Reggel elsétáltunk a cukrászdába, sikerült kereskedelmi mennyiséggel bevásárolnom a sütikből...Lesz torta is, egy szép mézes-krémes szelet, hogy el ne hizzunk Kép Kép Vettem rá marcipán-majmot is Kép

Na belehúzok, mig Fijjatalember aluszik.
Jaja, tornagyakorlatok: kitaláltam néhány újabb módszert, azaz "dedesitett" változatot a csemete átveréséreKép Azt hiszi, Vele játszunk, holott mi bizony keményen tornázunkKép Na, legközelebb megosztom veletek, most lépek.

Puszi,

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Szilvus,
Nekem ugyan nem sok lövésem van az igazi erdélyi ételekhez Kép, viszont vagy egy csomó jó kis recept a www.mindmegette.hu oldalon. Ma Palóc szeletet csinálok, innen lestem ki.
Az eredeti erdélyi padlizsánkrém receptből 2 is van fenn, sőt egy kis eszmecserét is olvashatsz ról, ki hogy szokta csinálni.
http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=1329 és
http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=6074

Léna,
Még nem voltunk a Bethesdában, mert sajnos tegnap du-ra sikerült ténylegesen lebetegednie Kristófnak. Alíg győzöm szívni a nóziját, hőemelkedése van és nagyon nyűgös. Tegnap megjött a dokinénink szabiról és rögtön meg is mutattam neki a Kópékát. Mi van Sárával és veletek? Ugye jobban vagytok?

Ed,
A Szörny Rt-nek szánt pasifotó nagyon találó. Kép

Pumukli,
Jobbulást Nándinak!!! Lehet, hogy ez egy virtuálisan is terjedő vírus? Eddig főleg a "talis babák" betegedtek le. Aranyos Nándi a képen. Kép

Tündi,
Azért kérdeztem ezt a nyelvgyök felvágást, mert szerintem Kristófnál is meg kell majd csinálni. Sajnos nálunk ez családi; szinte mindenkinek ilyen gondja volt. Lacusnál nem vették észre időben és csak 5 évesen vágták fel neki. Cáfolom amit írtál. A sebész szerint aki csinálta neki, csak a csecsemőknél nincsenek ott idegek, később már igencsak érzékeny. Engem akkor jól leszúrtak, hogy miért nem vittem apró korában a gyereket, akkor nem fájt volna neki. Most meg elhajtanak Kristóffal, hogy ha jól szopik akkor nem lehet ilyen gond. Pedig már tudom, hogy nem így van. Várok még 1 -2 hónapot aztán megcsináltatjuk neki. Nálatok ki vette észre, hogy szükség van rá?

Tünde, Timi, Karmen,
Én is köszönöm a mosópor tippeket. Épp most áztattam mindenféle folttisztítóba + Vanish-be + folyékony kézi Arielbe a gyümifoltos cuccokat. Be kell, hogy valljam, nem teljes a siker.

Timi, Móki,
Hozzátápi ügyben csatlakozunk hozzátok. Mi is majdnem itt tartunk, csak a sárgarépa jön hozzá plusszba a repertoárunkhoz.
Móki, Pont tegnap este olvastam a "Szoptatás" könyvben, hogy vannak babák akik ha betegek nem fogadják el a hozzátápit (akkor sem ha előtte szívesen ették), hanem csak a cici kell nekik és az ilyen babák a betegség után gond nélkül esznek újra mindent. Szóval ezen ne problémázz!

Na megyek, mert így soha nem lesz ebédünk.

Pusza,
Humi
humi

Sziasztok!

Szilvus!
Mit tettél Petivel, hogy újra jó az étvágya???? Matyus megint sztrájkol, nem beteg, bár még nem 100%-os de alig akar enni tápon kívül mást!(Teljesen kifáradtam már ebben az etetésbenKép
Tegnap már egészen jó volt a helyzet, de ma ismét alig eszik.
Petinek Gratula a fogakhoz! Mostmár szerintem a többség fogas (nem?)

Pumi!
Mi sem megyünk úszni, még nem merem elvinni, mert nem teljesen gyógyult meg, és nem akarom terjeszteni az "igét".Kép
Nándinak jobbulást!

Ed!
Köszi a m@lt. :-))))

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok! Kép

Szilvus Kép
Üdv a fogas-bébik táborában! Kép Kép Gratulálok Petikének! Kép

Humi Kép
Lehet hogy ez a kórság virtuálisan is terjedt Kép, mert Nándi is a találkozótok idején kezdte a betegséget. Bárcsak a jó alvás, jó étvágy is így terjedne..... Kép Kép

Foltok: nekem leginkább a textilpelenkákból nem jött ki. Eleinte nem mertem clorox-ot használni, nehogy bántsa a pici bőrét. Most már merem használni. Fehéreknél Vanish+clorox 60C-on előmosással hatásos. Én még eddig nem áztattam, nem is akarok. Színeseknél a foltra spriccelek a Vanish-ből, és azokat csak 40C-on mosom előmosás nélkül, és eddig bejött.

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Sziasztok! Kicsit nem jövök, alig győzöm olvasni! Igen aktív a virtuális társasági élet!
Fogak: Nálunk Eszeternek van, Ádám még csak küzd érte. Viszont az ő nyelvét is fel kellett vágni, mert egy kicsit le volt nőve a nyelvfék, de beleegyezésemre ott a kórházban megcsinálták. Dumás is a kiskölök Kép!
Sajna mostanra az aprók csak elkezdtek köhögni, de nem lázasak, egy kis köptetőn kívül csak némi homeo golyót javasolt a doki néni. Pedig itt a házban az unokatesónak már bronchitise van ettől, remélem sikerült elcsípni és kikúrálni előbb!
Humi! Mi újság Kristóffal?
Üdv. Claire
claire

Sziasztok,

valamelyik nap szó volt az alvásról. Hát, én még mindig éjjel 1/2 1 és 1/2 2 között valamikor fejek, és addig nem tudok lefeküdni. Későn fekvő vagyok, tehát 1 óráért egyrészt minek, másrészt meg ha egyszer elaludtam tuti lusta vagyok felkelni. Aztán reggel felé ébresztő. Jó esetben tudok aludni napközben, amikor Nádja manó is alszik (pl. ma is). Aztán hetente 1x bekómálok a tv előtt, és már tök korán alszom. Nektek nincs valami tippetek, hogyan lehetne éjjeli fejést elhagyni, anélkül, hogy reggelre úsznék a tejcibe és a cicim meg szétdurranna.

Köszönöm az érdeklődést, Nádja mára már egész jól van. Rajtam bezzeg most erősebben kitört a kórság. Anyukám is lebetegedett. Úgy látszik oda-vissza fertőzünk.

Ma kaptuk meg az 5 hós szurit, eddi a megfázás miatt mindig halasztódott. A kisasszony vészeden közelít a 8 kg-hoz, 7700 garmm volt pucéran.

HumiKép
Körülnéztem az általad ajánlott honlapon. Nyammm.

SzilvusKép
Már korábban is akartam kérdezni, csaknem a KVIF-re jártál?
Gratula Petinek a fogacskához!

PumiKép
Nándinak is hogy kikerekedett a pofija. Nagggyon édesKép

Én egy Pina Coladat innék már szívesen. Mondjuk az létezik alkohol mentesben is, dehát az nem az igazi. Hétvégén ittam vörösbort, max 2 dl volt, hát szédültem tőle kicsitKép

És akkor a hétvégi kép. Nádja és én, háttérben a fúvószenekarral. (anno ők játszottak az esküvőnkön is).
Kép

Mariann
tmarianna

Halihó!

Hova tüntetek ma este?

Szilvus,
Gratula Peticicának a fogacskához! Na most aztán reszkessetek kenyérhéjak! Kép
Krizsó bébi továbbra is lusti. Csak azt írtam, hogy időnként a lábai között megtámaszkodva csücsül, aztán gyorsan felborul. Szóval ez még nem az igazi. Megfordulni viszont továbbra sem hajlandó. Fekszik a járókában hanyattfekve és nyújtogatja a karját a játékokért (de mindig csak a játékhoz közelebb lévő kezét). Ha túl messze van akkor addig lökdösi el magát a járóka rácsaitól hanyattfekvésben, amíg el nem éri amit akar. Van másik módszere is: üvölt, mint a kis sakál, hogy adjam neki oda. Kép Szóval a Zannya szerint igenis lusta az uraság. Ha jól sejtem ő az egyetlen baba aki még nem forog.
Nem kaptam meg a mailt. Kép

Pumi,
Akkor jó lenne találni a virtuális kórra vírtuális gyógybogyót a lurkóknak. Kép

Mariann,
Hogy van Nádja?

Egy fiús Kép kérdés: A biztosító nem fizette ki a kocsink kicserélt légkondijának és hűtőjének feltöltését, azzal hogy a szerződés szerint az nem jár. A szerződésben az van, hogy üzemanyagot és kenőanyagot nem térítenek. Szerintetek ezek beletartoznak ebbe a kategóriába, vagy érdemes balhézni velük?

Megyek, mert ma jó lenne korábban lefeküdni.

Pusza,
Humi
humi

Sziasztok!
Na, ma megint igazi "szép" őszi idő volt. Sajnos ilyenkor a kedvem is hasonló.
Egyébként - el ne kiabáljam - Tomika múlt éjjel csak 3-szor ébredt. És csak hajnalban kezdte el, hogy "nem akarok visszaaludni". Fogtam, bevittem közénk, aludtunk fél 9-ig. Sőt délután is együtt vagy másfél órát. Na este negyed 10-kor sikerült elaludnia.
Nálunk ma is sülttök volt, eszegetett belőle, azt nem mondom, hogy nagyon imádja, de azérrt fogy belőle.
Tegnap óta elkezdett hörögni, és ezt gyakorolja felváltva a sikoltozással (torokhangon). Elég bizarr. Elmehetne horrorfilmet szinkronizálni.
És már tényleg majdnem ül. Ill. ül is egyedül egy kicsit, csak eldől.
Mitől lehet az, hogy néha alvás közben kapkodva és hangosan veszi a levegőt? Annyira ijesztő. NAgyon ritkán van, de pl. ma reggel aludt mellettem, és megint ilyet csinált. Nlatok is előfurdul?

Pumukli!
További jobbulást Nándinak!
Nagyin édi a képen! Szép nagy fiú!

Szilvus!
Gratula a fogacskához! Nem volt nyűgösebb?
Lehet, hogy emiatt sem volt étvágya Petinek?!
Olyan padlizsánkrémet én is ettem régebben, két volt kolléganőm csinált, akik Erdélyből származnak. Nagyon finom volt, de azt mondták, sok munka van vele. A receptjét sajnos nem tudom. Sőt most a neve sem ugrik be, kb.10 perce járatjuk az agyunkat a párommal, keres... és most beugrott: zakuszka a neve.
Beírtam így a google keresőbe, és mindjárt kiadta a receptet. Ez is azt írja, hogy minimum egy nap kell rá. Jó munkát!
A címe: http://www.communio.h/plebania/konyha/zakuszka.htm

Egyszer írjátok már le légyszi,hogy hogyan kell weboldal címet ide úgy beírni, hogy innen el lehessen érni!

Humi!
Nem is tudtam, hogy később fáj a nyelvfölvágás. Én nagyon örülök, hogy túl vagyunk rajta. Nálunk a húgom 6 éves koráig nem tudta az L,és R hangokat kimondani, akkor kivették a manduláját, és utána gyönyörűen beszélt. Anyukám most jött rá, hogy akkor vágták föl a nyelvfékét is. Szóval szerintem se várjatok sokáig. Pici korban tényleg semmi az egész.
Nálunk a drnéni látta meg 1 hetes korában (mármint Tomika volt egy hetes), amikor hazajöttünk a kórházból.

Claire!
Jobbulást nektek!

Mariann!
Nekem Tomika megoldja az éjszakai ciciürítést. Eddig egyszer volt, hogy aludt 6-ig, de egész jól bírtam.
Jól néztek ki a fúvószenekarral a háttérben.

Ági!
Majdcsak visszatér Matyika étvágya!

További jobbulást minden beteg babának, mamának és papának!
Na, megyek, leviszem a kutyát egy pisire.

Üdv, Tünde
ptünde

Sziasztok!
Na, ma megint igazi "szép" őszi idő volt. Sajnos ilyenkor a kedvem is hasonló.
Egyébként - el ne kiabáljam - Tomika múlt éjjel csak 3-szor ébredt. És csak hajnalban kezdte el, hogy "nem akarok visszaaludni". Fogtam, bevittem közénk, aludtunk fél 9-ig. Sőt délután is együtt vagy másfél órát. Na este negyed 10-kor sikerült elaludnia.
Nálunk ma is sülttök volt, eszegetett belőle, azt nem mondom, hogy nagyon imádja, de azérrt fogy belőle.
Tegnap óta elkezdett hörögni, és ezt gyakorolja felváltva a sikoltozással (torokhangon). Elég bizarr. Elmehetne horrorfilmet szinkronizálni.
És már tényleg majdnem ül. Ill. ül is egyedül egy kicsit, csak eldől.
Mitől lehet az, hogy néha alvás közben kapkodva és hangosan veszi a levegőt? Annyira ijesztő. NAgyon ritkán van, de pl. ma reggel aludt mellettem, és megint ilyet csinált. Nlatok is előfurdul?

Pumukli!
További jobbulást Nándinak!
Nagyin édi a képen! Szép nagy fiú!

Szilvus!
Gratula a fogacskához! Nem volt nyűgösebb?
Lehet, hogy emiatt sem volt étvágya Petinek?!
Olyan padlizsánkrémet én is ettem régebben, két volt kolléganőm csinált, akik Erdélyből származnak. Nagyon finom volt, de azt mondták, sok munka van vele. A receptjét sajnos nem tudom. Sőt most a neve sem ugrik be, kb.10 perce járatjuk az agyunkat a párommal, keres... és most beugrott: zakuszka a neve.
Beírtam így a google keresőbe, és mindjárt kiadta a receptet. Ez is azt írja, hogy minimum egy nap kell rá. Jó munkát!
A címe:
http://www.communio.hu/plebania/konyha/zakuszka.htm

Humi!
Nem is tudtam, hogy később fáj a nyelvfölvágás. Én nagyon örülök, hogy túl vagyunk rajta. Nálunk a húgom 6 éves koráig nem tudta az L,és R hangokat kimondani, akkor kivették a manduláját, és utána gyönyörűen beszélt. Anyukám most jött rá, hogy akkor vágták föl a nyelvfékét is. Szóval szerintem se várjatok sokáig. Pici korban tényleg semmi az egész.
Nálunk a drnéni látta meg 1 hetes korában (mármint Tomika volt egy hetes), amikor hazajöttünk a kórházból.

Claire!
Jobbulást nektek!

Mariann!
Nekem Tomika megoldja az éjszakai ciciürítést. Eddig egyszer volt, hogy aludt 6-ig, de egész jól bírtam.
Jól néztek ki a fúvószenekarral a háttérben.

Ági!
Majdcsak visszatér Matyika étvágya!

További jobbulást minden beteg babának, mamának és papának!
Na, megyek, leviszem a kutyát egy pisire.

Üdv, Tünde
ptünde

Sziasztok!

Nagyon vacakul vagyok, náthám visszatérőben. Szerencsére Nádja nem lázasodott be az oltástól.

TündeKép
Ha rágondolok, hogy ki kéne most mennem a szabadba, még jobban fázom. Brrr

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Megfázás teljes erővel kitört rajtam. Hőemelkedés, hidegrázás, orrdugulás és minden ami kell hozzá. Kép Ehh, nem vagyok jól.
Szerencsére Nádjának kutya baja, remélem így is marad.

Mariann
tmarianna

Sziasztok,

No megpróbálok szép lassan viszaolvasni és úgy írdogálni.

Ed, igazán szép az idei névnapi ajándékod.Kép A polgári esküvőnk máj.2-án volt, a templomos 4-én, Edina pedig 3-án született, így aztán minden májusban nagy muri lesz nálunk. Anyósóm nagy bánatára... Ja és ne feledjük, hogy máj. 1-én munkásünnep.Kép Igazán dögös a ruszki csávó, biztos gatyába rázná a Timi anyósát. A cumis képeket te tetted fel ugye? A férjemen egész este röhögtünk rajtuk. Aranyos Kincsi a képeken, mintha utánozná apa mozdulatát a kenyérevősön.

Erika, Dani baba tényleg hatalmasat nőtt. Látom, Domi is besegít már neked. Igazi nagylány már, nagyon édes olvasás közben.

Pumi, Nándi milyen kis pufók lett. Tényleg a 6 millió itt szép összeg, de nem mondhatom, hogy nincs mire elkölteni. Jó neked, hogy anyósod messze van tőletek.

Szilvus, már rég akartam mondani, hogy kísértésbe viszel a habos-babossal.Már réééégóa nem ittam kávét, terhesség alatt csak a 7. hó végén, mert már szinte elaludtam óratartás közben.Kép Azóta nyix kávé. De néha naaagyon megkívánom, érzem is az illatát, valahányszor emlegeted.Csakhogy még szoptatok...Azért néha nem kortyolhatnék én is egy icipici kávét? Ja és rettentően törtem a fejem, mi a fene lehet a padlizsánkrém. Aztán a Humi étlapja észhez térített. Szóval te kikavart vinetára áhítozol?Kép Mi így nevezzük a padlizsánkrémet. A receptje az, amit Humi is írt,mi emellé teszünk néha egy kevés krumplit is, attól nem érződik a padlizsán enyhén kesenyés íze, és a krém világosabb lesz tőle. A Tünde ajánlotta zakuszka egész más, van padlizsános és paszulyos változata is, és jó sokáig kell rotyogtatni a hozzávaló zöldségeket. De finom.

Tünde, honnan veszik észre, hogy a nyelvféket fel kell vágni? Ugye nem fájt szegény Tomikának? Fárasztó lehet neked, hogy éjjelente olyan gyakran kell felkelned. Napközben legalább tudod egy picit pótolni az alvást?

Humi, kis édes Kristóf a képeken. Ha lustácska egy kicsit, nem baj, minden babának megvan a saját ritmusa. Remélem minél hamarabb kilábal a náthából.

Mariann,nagyon jó a kép, gondolom, jól kimulattad magad. Nádja szépen gyarapodik, mindjért féléves ugye? Gyógyulást neked minél hamarabb.

No megyek ebédet főzni.

Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

sziasztok!

Lekopogom, mi egyre jobban vagyunk. Köszönhető annak, hogy napi 1 óra séta engedélyezett. Úgyhogy már néhány napja be vagyunk zárva a lakásba. Kezdem unni a dolgot.

Nálunk csoda történt éjszaka. Kincső (ha jól emlékszem) csak 1* kelt fel szopizni. Így este 9-től reggel fél8ig aludt. És már megint alszik kb 20 perce! Nem semmi, remélem így is marad.

Tünde, mi sem bírjuk a hajolgatást. A kád mellett ücsörgünk egy széken, így nem kell hajolgatni és persze kényelmes.

Tegnap főztem céklát, azt hiszem, az lett a kedvenc. Rekord adagot evett belőle.

Nyelvfelvágás: tesóm 12 éves volt, mikor fel kellett vágni a nyelvét. Azt mondja, nem volt gond vele, alig érzett valamit. Most már csak mosolyog rajta.

Mindenkienk jobbulást!
Annyira megtetszettek a fotók, hogy úgy döntöttem, teszek fel megint.
Kép

Megyek lomtalanítani az erkélyre. Szörnyű ahogy kinéz ilyenkor a lakótelep. Ha kinézek az ablakon, akkor egy hatalmas szemétkupacot látok, amiben a hajlékonyok guberálnak. Borzalmas.

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Mariann!
Gyorsan gyógyul meg! Nagyon elkapott téged is! Nem kellene ellátogatnod a dokidhoz, hátha tudna ajánlani vmi segítséget!

Ed!
Nálunk ma lesz cékla a menü. MAtyus is szereti, s remélem ma meg is ESZI! NAgyon klassz tányérja van a lánynak. Ebbe aztán belefér tetemes mennyiség, és ezt mind meg is ette? Hát le a kalappal előte. Csak ki ne egyen majd a vagyonból! Kép

Mely!
Edináról nem is írtál! Kérjük az infókat és ha van képeket is!Kép

Claire!
Jobbulást Nektek is!

Most megyek, igaz mindenki alszik (Matyus is + a barátnőm is itt alszik az éjszakás műszakja után, hogy aztán kéznél legyen majd apraja egy "kis" dögönyéreKép)

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Most egy villámbekukk, mert tanulnom kellene a szombati tanfolyásra, rengeteg leckét kaptunk, és még az újdonság erejével hat rám, nos, ez hamar elmúlikKép Kép

Ági
Lehet ám, hogy a kibújni készülő fogaska miatt nem evett Petici, de lehet, hogy azért, mert fájt a torka. A kedvenceivel kináltam mindig, és husit nem tettem bele. Ja de, csak a brokkoliba.
Próbálgasd Te is, tuti visszajön Matykó étvágya, ha már nem szeditek az antibio-t. Cékla pl. nagyon jó, vitamindús és édesKép Ja, és várjuk a vámpirgyurka képetKép

Ed
Kincsi nagyon aranyos VámpirmarcsaKép Az asztalkáról simán letörölted a céklát? Vagy lekented lakkal?

Pumi, Karmen
Ruhamosás: Én Peti ruháit a gépben mosom, 40 C-on, folyékony babamosóporral, DOMAL a neve. Nem lettek bolyhosak, sem fakók, s ki sem nyúltak (csak az anyós-féle kinaiak...). Szerintem ez a bolyhosodás, fakulás, stb. mosógép és mosópor függő. Meg, hogy mit mosunk össze mivel, nem? Nekem 3 garnitúra mosópor hever a fürdőben, különféle a fehérekhez, a tarkákhoz és a feketékhez. Igy aztán a fehérek bizony évek múltán is olyan fehérek, mint a reklámban. De tényleg. Petiét akkor mosom kézzel, ha pl. nem gyűlik össze fél adag sem, s fogytán vagyok pl. a hosszú bodykból. Amúgy döglusta vagyok kézzel mosni, én vagyok az az elvetemült, aki a nylonharisnyát is bevágja a mosógépbeKép Kép

Humi
Tudom, elkezdtem, most be is fejezem a méltKép

Kocsi-biztosítás: Ha CASCO-ra javittattátok, akkor meg kell nézni a szerződést, hogy amikor megkötöttétek, kértétek-e, hogy kiterjedjen a légkondira (gyári értéke megjelölésével), alufelnikre (értékkel együtt), stb, szóval minden ilyen tartozékra. Ez benne kell legyen a kötvényben. Ha kötelezőre javittattátok, akkor a kárt okozó gépjármű biztosítója köteles minden olyan javitást megfizetni, ami ahhoz kellett, hogy az autó az eredeti állapotára álljon vissza. Ehhez a légkondi is hozzátartozik feltöltéssel, cserével, tokkal-vonóval. Ebben az esetben mindenképpen reklamálj.

Megnéztem a Kismamás naptárt, amiben a baba fejlődését irják hónapról-hónapra, nos ott a 6. hónapra irja, hogy a baba a játékok utáni nyújtózkodásban kezdetben véletlenszerűen majd egyre többször FORDUL MEG. Ebből az következik, hogy a mi Kópé-Krizsónk OLVASTA a nagykönyvetKép Kép

A mindmegette nagyon jó oldal, rengeteg kedvencünk van, amit onnan lestem le. Végül a padlizsánkrémet is onnan készitettem el. Köszönöm Mely, Pumukli nektek is, leirtam, legközelebb azokkal az izekkel próbálkozom. Nagyon finom lett, s stilszerűen egy eredeti korondi fedeles cserépedényben tálaltamKép

Mely,
AAAZ, a Vineta!!! Nem jutott eszembe a neve.
Kávé: ez is nézőpont és persze izlés-kivánósság kérdéseKép Mig Petit vártam sem mondtam le róla, csak a napi két adagomat egy reggeli nagy adagra csökkentettem. Szoptatás alatt sem csináltam belőle gondot, de akkor nem mindennap került az asztalomra kávé, mert a tejjel csinján kellett bánnom. Az általam emlitett habos-babos (asszem ezzel már Erát is megfertőztem, igaz?Kép ) voltaképpen a Caffe Latte: 1 nagy bögre meleg tej, 1 kanál barnacukorral felhabozva, bele pedig egy fél adag lefőzött espresso kávé. Ha finomat szeretnél akkor zsupsz bele 1 kanál mézKépTetején kakaó vagy fahéj. Jóitvágyat!

Na a bebukkhoz képest jól ittragadtam. Ed, én is lomtalanitokKép Kipakolom a ruhásszekrényemet, már 2 nagy zsák ruha félre van téve, anyu is kipakolta öcsém szekrényét, ott is lesz vagy 2-3 zsák. Jövő héten elvisszük a kerületi Vöröskeresztnek.

Léptem,

Szilvus
szilvus

Ági, nem eszik olyan sokat a lányka. Mennyiségarány: egy bébiételes üveggel evett meg tegnap, azt is 2 alkalommal. Nála ez már haladás, mert volt olyan, amikor egy akkora mennyiség 2 napra volt elég.

Szilvus, én a Vám Piroska nevet adtam neki. Kép Az asztalt még nem lakkoztuk le (talán okt végén eluttazunk és akkor, hogy tudjon száradni), de ettől függetlenül úgyahogy lejön a kajamaradék róla.
Én is rengeteg ruhát, cipőt dobtam ki, a legtöbb már el is tünt a kupacból. A terhesség előtti ruhákat még meghagytam, talán talán belefogyok egyszer. Ó, olyan picinek tűnnek! Kép

Mely, igen én voltam a cumis bűnös. Nálunk a febr-márc hasonló, bár azért a tietek jobb (febr 1. esküvő, febr 26. névnapom, márc 7. Apa szülinap) Én kértem a bébit, hogy csak 7én szülessen meg, Apának jó lett volna szülinapjára. De így legalább már együtt köszönthettük fel tortával.

Most hallom a szobából, hogy felébedt. Aludt 2 órát, addig nekem sikerült takarítani is.

Megyek megnézem

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Egyenlőre dokit kihagyom, gyógyszertárban kaptam valami homoe bigyót, c-vitamint meg Algopyrint.

MelyKép
Én is szoptatok még, mégis iszom naponta 2 hosszú kávét, sok tejjel. Terhesség alatt is ittam. Mindezek ellenére Nádja rendkívül jól alszik. Anno a nőgyogyi meg a védőnő is mondta, lehet inni 1-2 kávét. És nem igazán van olyan dolog, amit a szoptatás miatt nem ennék, de szerencsére még ezzel sem volt gondunk.

Nádja sétál a nagyapjával, én meg szundikálok kicsit.

EdKép
Kincsőnek IKEÁ-s béka tányérja van? Újabb névötlet: VámpiriKép

Mariann
tmarianna

Ed
Ne is dobd ki, simán visszafogysz! Most épp a terhesruhának vásárolt nacit-ruhácskát-szoknyákat hajtogattam. Barátnőm örül majd neki, most fogyizik, nagyon jól halad, a 38-as ruhaméret a célja. Az egyetlen igazi terhesnacit pedig eltettemKép Kép Jó lesz az még. A többi téli nacin pedig vissza kell varrnom a gombokat az eredeti helyükre. Jó kis elfoglaltság. A csizmákat kipucolom, a nyári szandálokat elteszem. Nagyon szeretek igy pakolgatni.

Nahát-nahát, pároddal majdnem egy napon születtünkKép Igaz, Ő szerintem jósokcsomó évvel később látta meg a napvilágot. Jók ezek a tavaszi gyerekek, igaz?Kép Mi esküvővel még nem büszkélkedhetünk, kicsit fordítva intéztük a dolgokat. Majd jövőre. Vagy utána. Kép

Ezekszerint Peti a legjobb étvágyú baba? Nekünk bizony 1 bébiétel egyszerre sosem elég, inkább 1,5 esetekben 2 üveg, vagy ennek megfelelő hazai koszt. Magam sem tudom mivé lesz benne. Átalakul energiává?Kép

Na forr a husi, elkészitem az ebédet. Ma ugyan 1/2 9-kor kelt a Fiatalember, de már nyenyerézik, talán éhes.

Szilvus
szilvus

Sziasztok,

Ed, szemmel láthatóan sikere volt a céklának, anyuéktól hoztunk cirka 15 kilót, lehet holnap én is azt fözök.

Úgy látom, takonykórság felütötte a fejét, remélem nem felváltva húzzuk tavaszig ...

Mely féle padlizsánkrémet én is ki akarom próbálni, imádom a padlizsánkrémet !!!

Tünde, nekünk most mondta dokinéni hogy kicsit le van növe a nyelve, ez azt jelenti hogy vágni kell ?

Voltunk ma úszni, végre eljutottunk, nagyon jó volt, 3/4 órát pancsoltunk, mire hazaértünk Bence beájult ebéd nélkül. Még arra se ébredt fel hogy levetköztettem.

Szilvus, ha úgy gondolod jöttök, kedden és csütörtökön van babaúszás fél déltöl egyig, szombaton 8-10-ig.

Tegnap jól elvoltam henteskedtem egész délután, egy fél disznót szétszedtem és bezsuppoltam a mélyhütöbe, így most egy darabig jók vagyunk husiügyben.

Ajjajj, sürgösen lejjebb kell tennünk a matracot az ágyban, Bence vészesen kapaszkodik felfelé.

Megyek gyorsan harapok valamit.

Szép délutánt,

Timi
kismaszat

Elfelejtettem Mely, én is iszom napi 2 kávét, reggel és délután mert el is pusztulnék nélküle.Nincs semmi problámánk vele. Na jó, nem eszpresszó kávé, hanem híg lötyi, de illúziónak megteszi.

JövQ héten mennünk kell a Heim Pálba kardiológiára, aszongya dokinéni szívzöreje van Benyónak. Kép

Remélem nem lesz semmi gáz.

Na dugulok .

Sziasztok

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Tegnap nem nagyon voltam, mert állás-interjúra mentem. Ha megkapnám az állást, sokkal jobban járnánk anyagilag...

Ma nagyon kivagyok a fiamtól... Eddig így nézett ki a nap: felkelt, játszott, evett, üvöltés, szuny fél óra, játszi, evés, szunya és kb 1 órát folyamatosan üvöltött a kezemmben. 2kor kapott kúpot, mert már nem bírtam. . . . Remélem hamar kibújik a fogacskája.

3 kép a kis gézengúzomról...

Négykézláb:

Kép

Álldiga:

Kép

vigyor:

Kép

Zsuzska
bzsuzska

Sziasztok!

De jó, hogy már egyre jobban vagytokKép

Sára is talán már kezd kikecmeregni belőlle, és viszont egyre jobban belemerülök.
Most Aspirin plus c-vel próbálkozok.

Timi, csak nincs semmi komoly, drukkolok.

Képzeljétek, azt hiszem lassan aktuális lesz lejebb tenni az ágyat.Bár azt hittem, ez még várat magára, de ma ez a kép fogadott, ahogy bejöttem a szobába:Kép

A minősége nem az igazi, de a lényeg azért ott vanKép

Egyenlőre ennyit belőllem, puszi, LÉna

nuska

Sziasztok!

Nuska
De ügyes csajszi ez a Sára!Kép Gyorsan-gyorsan ne késlekedjetek, tegyétek az ágyat a középső állásba, hiszen innen már csak egy lépés, hogy feláll a lányka! Nagyonnagyon ügyes!!!!Kép

Timi
Voltatok ma úszni? Felhivom a doktornénit, javasolja-e, hogy menjünk már a jövő héten kedden, vagy csak csütörtökön (mégiscsak +2 napKép ). Nehogy a frissengyógyult Peticica visszafertőzödjön. Olyan kis gyenge az immunrendszerük.
Ezt a szivzörejt csak most vették észre? Nagyon izgulok, csak nem lesz semmi gond! Kép Remélhetőleg csak Bence megfázása miatt maradhatott.
Vettem ma céklát, asszem mi is azt eszünk holnap. Valamit felnőtt-menüt is kitalálok. Tudtam anno egy céklás-almás salit, asszem tejföl vagy joghurt kellett hozzá? Utánanézek.

Zsuzska
Biztosan a foga viseli meg petyát, vagy pedig a pár napja tartó nagyon hideg idő. Ráadásul esőt jósoltak mára és holnapra is. A széltől is lehet zaklatott a baba. Érzed a fogacskáját, Olyan kis recés. Nekünk is pár napon belül kibújik.
Állásinterjúra ilyen korán már menni kell? Vagy most azonnal tervezed a munkábaállást? Petya bölcsibe megy vagy nagymama, bébiszitter viseli majd gondját? Érdekel az álláspontod, mert én is viszonylag hamar tervezem a visszatérést, s vagyunk még egy páran hasonló állásponton.
Nagyon szép ivelt szemöldöke van a fiacskádnakKép és huncut vigyoraKép

Mariann
Anyu rápillantott a zenekaros fotódra, s azt kérdezte: "Ez mikor készült rólatok?" Mármint rólam és Petiről....hihiKép
Nagyon édes Nádja abban a nyuszifül-szerű kapucnibanKép

Ma küldött a Liberó MAXI-pelus mintát. Rápróbáltam fiacskámra, még ruhára is hatalmas volt ráKép. Jókor küldték, igy biztosra el tudom dönteni, hogy még maradunk a MIDI-nél Liberóban is.

Karmen, Te kérdezted a kesztyűcskét, hát én ma vettem Petinek, mert jéghideg volt a keze séta közben. Ici-pici kötött világoskék egyújjas kiskesztyű, zsinórral összekötve. olyan aranyosan nézegette a kezénKép Kapott még egy macis harisnyát, 0-ás méretet választottam végül, az is liftezik a combjánKép

Uzsi-tájm van, reszelek répát almával, hátha megeszi a Fijjatalember. Már felvette a könyörgő pozíciót a járókában MEMMEEEE-MÁMMÁÁMÁÁÁÁ.

Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Léna, nagyon ügyesedik a lányzó!!!! Jól megijedhettél mikor megláttad a kíváncsi fáncsit kikukucskálni! Most aztán már meggyógyulni hékások!!!

Szilvus, ezek a menük! Összefut a számban a nyálKép Lassan nekem is fel kéne kötnöm a szárnyaimat, s konyhatündérként főzikélni, de nekem mindig csak egyszerű, gyors kaják jutnak az eszembe. És milyen szorgalmas vagy? jaj, rólam a lustaság szobrát lehetne megformázniKép valahogy olyan nagyon lemerültnek érzem magam (lehet, hogy napfény elvonási tüneteim vannak???).

Zsuzska, nagyon ügyes a kópé manó! Ezzel a mosollyal gondolom nem sokáig lehet rá haragudni!

Timi, nagyon szorítok, hogy semmi baj ne legyen. Mellesleg nekem is az jutott eszembe, mint Szilvusnak, hogy csak most veszik észre???

Köszi a biztatást mindenkinek, visszajött az étvágy!

Viszont pár napja fáj az egyik mellem. Nem tudom, hogy nem szívja ki rendesen manó (bár fejem is - talán akkor nyomhattam meg??), vagy megrúgott? Többször sikerül megrúgnia, nem emlékszem, hogy nagyobbat odateremtett-e a napokban. Tegnap már kezdtem parázni. Ma már csórikámat hónaljtartásban szoptattam, hátha úgy kijön minden tejci, de először nagyon nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Hál istennek elég éhes volt, hogy feltalálja magát. Persze arról a területről nem ürült jobban a tejKép Ha nem múlik, megyek dokibácsihoz jövő héten teli gatyóvalKép

Mariann, jobbulást!!!!!!!

Pusza, megyek, nyomom a szórakoztatóipartKép

Móki
móki

Sziasztok megint!

Ebben a sz@r időben itt lopom a napot, persze tanulni sem volt kedvemKép

Móki
Eme hirtelen jött itthonlétet használom ki, hogy olyanokat csináljak, amit a munkám mellett nem tudtam. Pl. megtanulok finomságokat késziteni, kreativkodom, tanulok, stb. A nap javarészét persze ez a kedves kis Csöppség teszi ki, de mivel egy áldott jó gyermek, a fennmaradó időben elfoglalom magam.Kép És persze rá is jó hatással van, ha én is jól érzem magam a bőrömben. Tanulás folyamatban, kreativkodás a konyhában folyamatban, a hosszú téli délutánokon-estéken pedig jöve a kreativkodás művészi oldala: szalvétázni fogok, üveget festeni, rajzolgatni, stb. Munka mellett, mikor majd elmegyek reggel 7-kor és hazaérek legjobb esetben este 7-re, nos akkor aztán hétköznap se főzés, se művészkedés, se semmi.

Karmen irta nem olyan rég, neki is fájt a cici, egy tejkristály okozta eltömődéstől. elképzeljhető, egy eldugult tejmirigy okozza nálad is. Kitapogattad? Nem érzed valahol, hogy lenne egy csomósabb rész? Próbáltad jól kimaszirozni a fájó részt? gatya ürit, prób. ki!Kép

Ahh, Peti is hiányolja a délutáni tornás-játékot. Lefotózom a könyörgő poziciót. A hangot, hogyaszongya: MEMMEEE-MÜMMÁÁMMMÁÁÁ tessék hozzáképzelni!

Puszi,
Szilvusék

Kép
szilvus

Sziasztok!

Először is Szilvus, Mariann és Timi, nagy kőt vettetek le a szívemről, ezután majd én is szürcsölök egy kevéske kávét naponta.Kép

Timi, szegény Bence, csak nincs komoly gond. Szorítok én is, lehet a megfázásból kigyógyulva ez is elmúlik.

Ed, Vámpiri-Kincsinek igazán van étvágya. Milyen elmélyülten tanulmányozza a kanalat. Kép A ruhákba majd tényleg belefogysz, a szoptatás is segít majd ebben. És besegít majd Kincső is, ha megindul.Kép

Zsuzska, milyen ügyi, huncut kópécskád van.Kép
Bizony a babáknak sem mindig egyforma a kedvük, ezt Edinán is észrevettem. MAjd holnap aranyos, jókedvű fickó lesz megint.

Léna, nem semmi Sára mutatványa.Gondolom sokkolt egy picit a látvány, amikor megláttad a bűvészkedését.

Móki, nekem is volt tejkristály-problémám, masszírozással, meleg tussal, gyakori szoptatással oldottam meg. Remélem, hamarosan neked is elmúlik a csomó.

Szilvus, hű te aztán kreatív vagy.Az üvegfestést, rajzolgatást suliban tanultad, vagy csak hobbiból csinálod? Kíváncsi vagyok miket festegetsz. Szeeeeeegény Peticica, jól elkeseredett. Remélem, gyorsan megsajnáltad és ölbe is kaptad.Kép

Ági, Edina egyre nagyobb haramia lesz, rengeteget röhögünk itthon kettesben, élvezi, ha játszom vele. Az önálló kúszás még várat magára, de ha a tenyerem a talpikóihoz teszem, villámgyorsan tolja magát előre. Az üldögélés is összejön néha, de még eldől, vagy hirtelen hasra vágja magát. És íme 2 mai kép:a nyáron nem volt még digit gépünk, és azzal szórakozom többek közt, hogy ráadom a nyári rucikat Edinára, és lefényképezem bennükKép
Kép
ÉS vettünk egy meleg sapit, nagyon tetszik a csajszinak.Kép
Ági, Matyus miket művészkedik mostanában?

Lépek, kicsit hosszúra nyúúúúúúltam.

Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Mely, csuda édes.Főleg a satyak.Ha az orromra kötnéd hol vetted én is beszereznék egyet.

Móki, remélem nincs semmi baj, tudod, Rita mesélte épp, hogy őt is megrúgta pelenkázás közben, hátha csak akkor nem vetted észre.

Szilvus, ennek a nézésnek nem lehet ellenálniKép

Na lányok, én mára dugulok.
Puszi nektek, Léna

nuska

Sziasztok!

Szilvus a munkát nov 1-vel kezdeném (márha engem választanak...) és Apa maradna itthon gyeden, mert most nekem gyesem van és kb 40e-rel lenne több a pénzünk...
Most kezdtem el én is kreatívkodni, én csak a szalvétázással próbálkozok... Kép

Petya du is folytatta bömbizős tevékenységét Kép

Holnap kapok chamomillát, kipróbáljuk milyen, mert most egy német foggélt használunk, de azt sem lehet mindig kenegetni, mert alkoholos Kép
A fogacskáit nem nagyon hagyja megnézni... de még meg sincs duzzadva, se pirosodva neki.
Bár hasfájós, de ennyire csak a folyamatosan fújó szél tudná kikészíteni, az meg nem volt...

A Petya fórumába tettem fel új képeket (köztük vannak azok is, amiket már ide feltettem...)

Na, jó éjt mindenkinek. Megyek Apát kényeztetni...
bzsuzska

Sziasztok!

Szinte az egész mai napot az ágyban töltöttem. Szerencsére ma egész nap itthon volt apu, így nekem csak eteni kellett Nádját, meg aludtam vele. Fennmaradó időben ők voltak sétálni meg szórakoztatták egymást Kép

SzilvusKép
Ezek a hanghatások ismerősekKép Én is készülök kreatívkodni, így karácsony előtt 2-3 hónappal már rámjön a kreatívkodhatnék. Most éppen keresztszemes képeslapot akarok csinálni. Találtam is nagyon szép mintákat, fonalat is beszereztem. Már csak idő kéne hozzáKép Az a baj, hogy számolni kéne a mintát, és ugye ahhoz tényleg figyelni kell. Szalvétázással meg az a baj, hogy annyi mindent kell elővenni hozzá (festékek, ragasztók, szalvéta hegyek...), hogy utána nem győzök pakolászni.

A karácsonyi Quelle katalógusban láttam angyal szárnyakat, azt hiszem megrendelem, és így Nádja-angyalkás karácsonyi lap lesz az idén. Bevallom, mindig is szerettem volna angyal szárnyakatKép

MelyKép
Nagyon édi az a nyári ruci, de a sapka sem piskóta!

LénaKép
Milyen ügyi Sára! Csak ámulok. Nekünk még szerintem odébb van míg Nádja felkapaszkodik.

MókiKép
Én is csak azt tudom mondani, forró vizes zuhany, meleg vizes borogatás. Mintha valahol azt olvastam volna, hogy éjszakára jól be kell kenni disznozsírral és reggelig úgy hagyni. Próbáld ki hátha! Én még szoptattam úgy is, hogy Manót az ágyra fektettem, én meg fölé hajoltam. Elég macerás, főleg, ha közbe saját magadon röhögszKép, de használt.

Mariann
tmarianna

Sziasztok

Mariann
Szegénykém, remélem holnapra jobban leszel!
Igen a KVIF-et végeztem, levelezőn, baromi régen, de nem a vendéglátós, hanem az idegenforgalmi szakirányt. Utazási irodában tevékenykedtem akkoriban, igy a szakmai gyakorlat kéznél is voltKép Csak nem Te is?Kép
Képeket szeretnék késziteni szalvétából, karácsonyra szép ajándék lenne. Az IKEA_ban pedig nagyon szép vázák és mécsestartók vannak sima üvegből, gondoltam veszek néhányat és kidiszitem. Barátném nagy mestere mindkettőnek, műtétből lábadozik, idén tuti nem megy dolgozni, hát majd együtt elökörködünk. Muffint sütni is megtanit!Kép...Idén úgyis szegény-Jézuska lesz.Kép Kép Legalábbis én nem veszek senkinek semmitKép

Zsuzska
Akkor bizony drukkolok Neked, hogy Te kapd meg az állást. MegértelekKép Asszem nekem is tudna a cégem olyat ajánlani, amitől már holnap visszamennék. Egyébként Murphy-törvénye itt is igaz! És ezért fogod megkapni az állást!Kép

Léna, Mely
Azért ellent lehet állni...Illetve kell. Ha azonnal kikapkodom a járókából, akkor még akaratosabb lesz. Ha nyilvánvalóan hisztizik, akkor szoktam hagyni egy darabigKép
A nyáriruhás Edina nagyon csiniKép Láthatjuk a kollekció többi darabját is? Egyébként lopom az ötletet, Petit is lefotózom a nyári gönceiben. Csak Ő úúútál öltözni.

Megyek, Apa a Kész átverést nézi és nagyokat röhög.

Puszi és jóccakát!

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

SzilvusKép
Én is levelezőre jártam, csak kereskedelmi szakra. (99-ben végeztem)
Kreatívkodás:
Én vettem agyag cserepeket és azokat dekoráltam karácsonyi szalvétákkal. Aztán potpurrit öntöttem bele és abba szúrtam egy gyertyát. Elég egyszerű és egész jól mutat.

Szülőszobát néztétek? Én még mindig ptyergek a végénKép

Mariann
tmarianna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?