Sziasztok!
Most egy villámbekukk, mert tanulnom kellene a szombati tanfolyásra, rengeteg leckét kaptunk, és még az újdonság erejével hat rám, nos, ez hamar elmúlik
Ági
Lehet ám, hogy a kibújni készülő fogaska miatt nem evett Petici, de lehet, hogy azért, mert fájt a torka. A kedvenceivel kináltam mindig, és husit nem tettem bele. Ja de, csak a brokkoliba.
Próbálgasd Te is, tuti visszajön Matykó étvágya, ha már nem szeditek az antibio-t. Cékla pl. nagyon jó, vitamindús és édes
Ja, és várjuk a vámpirgyurka képet
Ed
Kincsi nagyon aranyos Vámpirmarcsa
Az asztalkáról simán letörölted a céklát? Vagy lekented lakkal?
Pumi, Karmen
Ruhamosás: Én Peti ruháit a gépben mosom, 40 C-on, folyékony babamosóporral, DOMAL a neve. Nem lettek bolyhosak, sem fakók, s ki sem nyúltak (csak az anyós-féle kinaiak...). Szerintem ez a bolyhosodás, fakulás, stb. mosógép és mosópor függő. Meg, hogy mit mosunk össze mivel, nem? Nekem 3 garnitúra mosópor hever a fürdőben, különféle a fehérekhez, a tarkákhoz és a feketékhez. Igy aztán a fehérek bizony évek múltán is olyan fehérek, mint a reklámban. De tényleg. Petiét akkor mosom kézzel, ha pl. nem gyűlik össze fél adag sem, s fogytán vagyok pl. a hosszú bodykból. Amúgy döglusta vagyok kézzel mosni, én vagyok az az elvetemült, aki a nylonharisnyát is bevágja a mosógépbe
Humi
Tudom, elkezdtem, most be is fejezem a mélt
Kocsi-biztosítás: Ha CASCO-ra javittattátok, akkor meg kell nézni a szerződést, hogy amikor megkötöttétek, kértétek-e, hogy kiterjedjen a légkondira (gyári értéke megjelölésével), alufelnikre (értékkel együtt), stb, szóval minden ilyen tartozékra. Ez benne kell legyen a kötvényben. Ha kötelezőre javittattátok, akkor a kárt okozó gépjármű biztosítója köteles minden olyan javitást megfizetni, ami ahhoz kellett, hogy az autó az eredeti állapotára álljon vissza. Ehhez a légkondi is hozzátartozik feltöltéssel, cserével, tokkal-vonóval. Ebben az esetben mindenképpen reklamálj.
Megnéztem a Kismamás naptárt, amiben a baba fejlődését irják hónapról-hónapra, nos ott a 6. hónapra irja, hogy a baba a játékok utáni nyújtózkodásban kezdetben véletlenszerűen majd egyre többször FORDUL MEG. Ebből az következik, hogy a mi Kópé-Krizsónk OLVASTA a nagykönyvet
A mindmegette nagyon jó oldal, rengeteg kedvencünk van, amit onnan lestem le. Végül a padlizsánkrémet is onnan készitettem el. Köszönöm Mely, Pumukli nektek is, leirtam, legközelebb azokkal az izekkel próbálkozom. Nagyon finom lett, s stilszerűen egy eredeti korondi fedeles cserépedényben tálaltam
Mely,
AAAZ, a Vineta!!! Nem jutott eszembe a neve.
Kávé: ez is nézőpont és persze izlés-kivánósság kérdése
Mig Petit vártam sem mondtam le róla, csak a napi két adagomat egy reggeli nagy adagra csökkentettem. Szoptatás alatt sem csináltam belőle gondot, de akkor nem mindennap került az asztalomra kávé, mert a tejjel csinján kellett bánnom. Az általam emlitett habos-babos (asszem ezzel már Erát is megfertőztem, igaz?
) voltaképpen a Caffe Latte: 1 nagy bögre meleg tej, 1 kanál barnacukorral felhabozva, bele pedig egy fél adag lefőzött espresso kávé. Ha finomat szeretnél akkor zsupsz bele 1 kanál méz
Tetején kakaó vagy fahéj. Jóitvágyat!
Na a bebukkhoz képest jól ittragadtam. Ed, én is lomtalanitok
Kipakolom a ruhásszekrényemet, már 2 nagy zsák ruha félre van téve, anyu is kipakolta öcsém szekrényét, ott is lesz vagy 2-3 zsák. Jövő héten elvisszük a kerületi Vöröskeresztnek.
Léptem,
Szilvus