Sziasztok!
Nettke
Most a torokmanduláról van szó, orrából 2 éve szedték ki. Drukkolok, h nálatok ne legyen belőle műtét. Nem nagy ügy maga a műtét, de mint látszik, néha ez sem oldja meg véglegesre a problémát.
Kata
Remélem már jobban vagytok! Képeket tehetnél fel, a fiúk új szobájáról is.
Edit
Jól hangzik, h végre jön a fiúkból a trutyi.
Csak így tovább!
Detti
Még két dolog jutott az eszembe, ha okokat akarunk keresni a bepisilésre:
1. melyikük alszik felül az új ágyon? Ha ő, nem lehet, h éjjel félálomban nem mer nem tud lejönni?
2. nálatok nincs semmi gond az orrmandulákkal? nem horkol esetleg? én arra vezettem vissza Dávidnál, h lassabban ért ezen a téren, h nem jól kap levegőt, ezért fáradtabb, nehezebben ébred- lehet, h ezért nem érezte mindig ha pisilnie kellett. Ő amúgy is konkrétan végigalussza az éjszakát pici kora óta, csak reggel kel fel. De most már bírja a hólyagja is.
szerintem se csinálj belőle nagy ügyet, álld meg nappal is, h kérdezgesd. Oviban szokott gond lenni? Nálunk Niki volt a nappali bepisilős és én se bírtam ki, mindig kérdezgettem, kifejeztem a nemtetszésemet ha bepisilt. Aztán rájöttem, h ezzel egy plusz stresszt rakhattam rá, mert se otthon, se itt nem csinálta az oviban (v legalábbis nagyon néha), csak otthon. Azzal oldódott meg, h egész nap oviban vannak, így nem piszkáltam folyton és szép lassan elmaradtak a balesetek.
szoba amúgy nagyon tetszik!!! gyerekek évek óta emeletes ágyért vinnyognak, nagyon tetszene nekik!!!
ott látom az egyik kép sarkán a golyópályát: hogy jött be nekik? érdemes venni?
Vikó
meg vagy dicsérve!!!
Kiscsajnak úgy néz ki Zoé lesz a neve, de nem maradtál le semmiről, most beszéltük meg 2 napja.
Meme
Kristófnak nagy gratula!!!! Te is vegyél vissza kicsit az iramból! Nyaralni mentek? Zsófi mivel érvelt a mintagyerekségről? Érdekes lehet megtudni ők hogyan látják magukat.
nálunk ilyesmi eddig még nem derült ki.
Dá haja pont olyan színű, mint Nikié, de minél rövidebb, annál világosabbnak néz ki képeken.
Edit
Nem semmi az ovis sztori!!! Azért remélhetőleg legalább ezek után jobban oda fognak figyelni arra a kisfiúra az óvónők. Ki tudja szegény még mi mindent szedett fel a nagytesótól. És nyilván ő se érti jobban mit jelent ez, mint a másik kettő. Nagytesó amúgy hány éves???? Felhomályosíthatod apukát, h a neten is le lehet valahogy tiltani az ilyen oldalakat, h a gyerek ne férjen hozzá.
Amúgy nálunk múlt héten kellett szólni az óvónőnek, h figyeljenek jobban az udvaron. Dávid bedagadt, sebes bokával jött haza, mert az egyik kiscsaj valami bottal odasózott neki.
Nem adott valamit oda ami annak is kellett volna. És Dá néha olyan kis majomka, csak sírt, nem mondta meg az óvónőnek azt se, h bántották. Másnap szóltunk bent és akkor mondta el nekik, h ki volt. Addig fogalmuk se volt róla mi történt.
Ebben az a szép, h egy csoportban 13-an vannak, tehát ált 2 óvónőre olyan max 25 gyerek jut. És ha a szemét bökte volna ki a bottal? Vagy az én gyerekem egy másikét???
Gyöngyi
Atyaég!!! Én valamiért azt hittem, h nektek kb mostanában lesz a szülinap, utánunk 2 héttel, nem előttünk.
Nektek is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Nagyon jó lehetett a Legoland! Mao-ra vajon mikor jut eszébe valakinek egy hasonló kaliberű parkot összehozni??? Csúszdapark, élményfürdő annyi van mint égen a csillag, nem értem vidámpark miért nincs egy normális se????
Saci nagyon nagyot nőtt és nem semmi, h már a járást abszolválja!!!
műtétre még nincs időpont- sajnos nem vagyok meggyőződve róla, h az megoldaná hosszú távon a gondot. Azt meg nem érzem normálisnak, h évente altatgassák, operálják szegényt.