Sziasztok!
Ballagás: majd megfőtttem
este meg jöttek a szúnyogok
ilyen az én formám, de azért jól viseltük
inkább tegnap volt úgy, hogy komoylan, mint egy kőszikla olyan volt a hasam, mint aki szét akar pukkadni... meleg , vagy a hirtelen kaja, vagy a kaja utáni menés... én már nem tudom..ma puhább, reggeli után meg kicsi Gergőm megmutatta, hogy igen, tud már ő is ALIEN-t játszani a hasamban
élvezetes volt
Leti: anyudnak ismét sok sok pussszika és sebaj, bébike után majd csoportosan járunk tornázni
én uramnak szoktam mondani hogy majd kérek egy komplett átalakításra beutalót valami szalonba
persze ez csak vicc, de jókat rötyögök rajta
börzén nem voltam sajna...
Baba: mindenki , bármilyen méret, cuki kismama!
bár ezt a köldök körüli szőr növekedést, meg lefelé a csík szőrt nem díjjjazom, de azt mondták hogy ne szedjem ki... tényleg nem jó???
Betti: neke 12. héten uh, meg talán vérvétel, 16. héten afp meg minden hepa izé megnézése, aztán 18. héten uh, és majd gondolom a cukor jön most meg utána a 28-30 vagy fene tudja mikor kb mégegy uh....bár most a dokim hirtelen betoppant a 4D-re, és lemérte a kis drágámat
már 405 g
Kinga: azért pihensz eleget??
Maccs: nekem is mondta uram hogy az 56-os ruhákat ajánljam a családnak ha venni akarnak, mert hogy a fiúk nagyobbak, de látom lánykád sem 50 cm-el születettt akkor ez csak duma!