Új privát üzeneted érkezett!

Betti
Genetikai uh a 12. és a 18. héten van, valamint van még egy kötelező teljesenkörű uh úgy a 28-32. hét környékén.
A kombinált teszt (12. hét), integrált teszt (12. és 15. hét), négymarkeres teszt (asszem 16. héttől valameddig) vértesztek.... lehet, hogy attól kombinált, hogy figyelembe veszik az uh-eredményeket az azonos időpont miatt.

Ruhák:
Helyetekben nem sok 56-os darabot vennék :) 62-es szerintem jobb, főleg kényelmesebb, mivel a picik még az első hetekben állandóan felhúzott lábbal esznek-isznak-alszanak (biztos a megszokás:)), úgyhogy szerintem komfortosabb is nekik. A lányom 59 centivel született...

maccs01

akkor mág mindig nem tudom én milyenre megyek..de majd megkérdezem asszem a védőnőt ha megyek.az az egy tuti h genetikai uh és h vérvétel lesz e ,nem tudom.pl pár ével ezelőtt még nálunk nem végeztek down szürést meg ilyeneket,1-2 éve vezették be ingyenesen.ami tök jó,csak igy nem tudom h az integrált teszt és a kombinált teszt,ezeket érdemes e megcsináltatni.

KépKép
bettike83

sziasztok!
Betti,szerintem te is a kombinált tesztre mész 12 hetesen,ami egy uh és egy vérvétel. Ezen nézik a Down-kór és az Edwards-kór lehetőségét, a tarkóredőt és nekem a csontokat is alaposan megnézték,már volt orrcsontja. Ennek az eredménye kb 3 hét múlva lesz meg papíron,de kapsz egy kérdőívet,emit ott kitöltenek és sms-ben megkapod a kódodat,amivela sejtbank oldalán a neten meg tudod nézni az eredményt! Nagyon hasznos és már ingyenes vizsgálat, korábban 25000 ft volt. Nem kötelező,de ajánlott,és ha már ingyenes,megéri!

Az integrált teszt szinte ugyanez,csak később van, és annak meg ennek a vérvételét hasonlítják össze, de az 15000 ft és ha a kombinált rendben volt,akkor nem kell integrált!

Én majd jövő héten AFP_re megyek,de ki kell nyomoznom,hogy hol csinálják,mert 3 fele járok,ebben a rohadt megyében,nehogy minden 1 helyen legyen!

Kép
Kép
k_inga

kinga

köszi :) sztem is azt csinálhatják,mert mondott vmit az uhs nő,meg több helyen úgy olvastam h ingyenesen megcsinálják nálunk is.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Hát nálunk nem csinálnak semmit se ingyen :s
Csak egy sima uh-om volt a 12. héten, a 16. héten volt az Afp, és a 18 héten még egy uh. A kórházban felajánlották ugyan, tizen huszan ezrekért, de mivel a doki nem látott semmi elváltozást, így azt ajánlotta erre ne költsek...
Azért én vettem 56-osakat is egy jó párat, mivel a mi családunkban átlagosan 48-53 centi között születtek a babák... Meg én is 48-al bár mondjuk mi ketten voltunk.... De sogornőm is mpst szült 6 hete, és Rege csak másfél hete hord 62-es bodykat, sőt van amiből még a nagyobb 56-osok is jók még neki....
Szóval sokáig nem hordják, de azért emlékből jó ha van :) Tuti elrakom majd a kihozó rucijait :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

nálam is gondolom mondja majd a doki h kell e.főleg ha a down eredmény rosszabb lenne,akkor biztos kell.

KépKép
bettike83

Kinga a Család és Nővédelmi központban fehérváron már nézted?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ballagás: majd megfőtttem :) este meg jöttek a szúnyogok :) ilyen az én formám, de azért jól viseltük

inkább tegnap volt úgy, hogy komoylan, mint egy kőszikla olyan volt a hasam, mint aki szét akar pukkadni... meleg , vagy a hirtelen kaja, vagy a kaja utáni menés... én már nem tudom..ma puhább, reggeli után meg kicsi Gergőm megmutatta, hogy igen, tud már ő is ALIEN-t játszani a hasamban :) élvezetes volt

Leti: anyudnak ismét sok sok pussszika és sebaj, bébike után majd csoportosan járunk tornázni :) én uramnak szoktam mondani hogy majd kérek egy komplett átalakításra beutalót valami szalonba :) persze ez csak vicc, de jókat rötyögök rajta :) börzén nem voltam sajna...

Baba: mindenki , bármilyen méret, cuki kismama! :) bár ezt a köldök körüli szőr növekedést, meg lefelé a csík szőrt nem díjjjazom, de azt mondták hogy ne szedjem ki... tényleg nem jó???

Betti: neke 12. héten uh, meg talán vérvétel, 16. héten afp meg minden hepa izé megnézése, aztán 18. héten uh, és majd gondolom a cukor jön most meg utána a 28-30 vagy fene tudja mikor kb mégegy uh....bár most a dokim hirtelen betoppant a 4D-re, és lemérte a kis drágámat :) már 405 g :)

Kinga: azért pihensz eleget??

Maccs: nekem is mondta uram hogy az 56-os ruhákat ajánljam a családnak ha venni akarnak, mert hogy a fiúk nagyobbak, de látom lánykád sem 50 cm-el születettt akkor ez csak duma!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hahó!
Igen Mares,pihenek eleget! Ha elfáradok ledőlök vagy ücsörgök!
Ma megint olyan hányinger kapott el,már 2 hete nem volt! De ettem pár falatot,azóta jobb. Meg megint fáj a fejem,szerintem eza rohadt front az oka mindennek!

Niki
Oda csak úgy mehetsz,ha fehérvári vagy,mvagy már régóta van ott kartonod,már 2 vagy 3 éve csak úgy nem lehet bemenni,hogy na,jöttem. Sajnos!

Kép
Kép
k_inga

Szasztok Csájék! :lol:

Remélem, aránylag mindenki jól van az időjárástól függetlenül!

Kismamikáim, tessék pihizni, higgyétek el, nem tehetitek már meg túl sokáig, ezt tapasztalatból tudom :lol:

Mares, hű, de nagy már a kis UFO-d :lol: Ne dzsubáld ki a szőrödet, mert télen még jól jöhet :lol: , meg szerintem csak most ennyire bruti, szülés után majd jobb lesz a szitu, ha meg nem, majd akkor kinyírod!

Kisruhákkal mi is úgy voltunk, hogy jó sokat megvettem, mondván, hogy ez tutira kelleni fog, aztán volt olyan, amin még az árcetli is rajta lógott, úgy adtam tovább :roll: . Szóval elég pár db a kicsi rucikból, az évszaknak megfelelően, úgyis úgy nőnek még ekkor, mint a bolond gomba. :P

Rendelhető tesztek:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (25 mIU) kazettás teszt = 300 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1800 Ft/db, csakis előrendelésre, szállítás kb. 1,5 hét.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 9000 Ft (1 db van már csak készleten).

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, csak előrendelésre, 9000 Ft.

Clearblue digitális LH teszt csak előrendelésre, 7500 Ft/doboz (7 tesztelésre elegendő).

AKCIÓ: MINDEN 10. LH TESZTHEZ 1 DB HCG TESZT JÁR AJÁNDÉKBA! (az ajándékot ne felejtsd el megigényelni, amikor leadod a rendelésedet, mert sajna lehet, hogy én elfelejtem :D )

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 325-450 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babateszt, spermateszt más postaköltségű.
A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással tudod teljesíteni.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra.
Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet névvel és címmel privát üziben!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ja tényleg, Maccs, hova lett a 3. vonalzid? :shock: Miért vetted le?

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!
Bocsi csak gyors bekukk rohanok pakkolászni... Azért jöttem, hogy szóljak most szombatig vagy vasárnapig nem leszek, megyünk picit pihenni, nyaralni :) Idén csak most tudunk elmenni, később sajna már nem... remélem azért ezt is bírni fogom... mondjuk keresztlányom segítségnek eljön velünk Manó mellé, mert Férjecském eközben is fog dolgozni, de legalább együtt is pihenünk majd :) Addig legyetek ti jók, és legyetek jók :P Pusszancs mindenkinek

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Örömünkkel, bánatunkkal jövünk erre a fórumra, kinek mikor mi jut. Nekem ez volt a 4. ivf próbálkozásom, ami úgy tűnik nem jár sikerrel. A 14. napon voltam vérvételen a hcg-m 60 lett. A 17. napon 80-as hcg-m van. Én már feladnám ezt a menetet, de az orvos (Kaáli) még biztat, hogy péntekig szuri és duphaston. Pénteken ultrahang. A jelekből csak a mellfeszülés van, de az rendesen (azt gondolom, hogy a nagy adag progeszterontól.) Maradt még 6 fagyasztott kicsink ez vigasztal egy kicsit, de most ez a semmilyen állapot rosszabb mint a biztos rossz.
Bármilyen hozzászólást szívesen veszek.

Szebb napot mindenkinek.

Zsóka
zsóka1113

BAba : jó pihenést!!!

Zsóka: azért kívánom, hogy legyen ebből valami!!!!!

mentem apával focit nézni :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

baba

de jó lesz nektek,jó szorakozást,kikapcsolódást nektek :)

én sem akarok túl sok 56os rucit venni,1-2 amibe elviszem pl tanácsadásra,vagy amibe haza hozom.ugye akkor nagyin hideg lesz és kell meleg ruci is,meleg sapi,overál,plédecske :)

én el sem tudom képzelni h nekem babám lesz és januárban hozom haza,ez annyira hihetetlen :)

KépKép
bettike83

Hihetetlen és szép :) Ezzel én is így voltam. Amikor már ott szuszogott az ágyában, még sokszor akkor is.

Csillag, kivettem a szeptemberre vonatkozó centim, mert még olyan piszkosul messze van, csak a helyet foglalja. Milyen sas szemed van :lol:

Zsóka, sajnos nem értek hozzá. Remélem, hogy sikerült!

Baba, nagyon jó nyaralást! Élvezzétek ki minden percét! Jó, hogy sikerült a kicsi mellé segítséget szerezni, legalább egy kicsit kettecskén is tudtok lenni.

maccs01

maccs

végülis 9 honapunk van rá felkészülni.meg mikor már készül a szoécskája és mindennap gyönyörködik benne az ember akkor már hihetőbb. :) mikor majd pakolászom a pici rucikat a szekrénybe,meg mosom őket,de ez még messze van,távolinak tűnik :)

KépKép
bettike83

Bettike :) Igazad van!
Egyébként nekünk bejött az angolpólya. Valószínűleg nem sok gyereknek, ugyanis a Brendonban vettük annó jól leárazva.
Ha autóval viszitek haza a picit, nagyon nem kell beöltöztetni, hogy meg ne süljön majd a kocsiban, de egy vastag pléd legyen rajta. Nomeg a sapek fontos, fejről nagyon hamar megfáznak ezek a picik.

Megyek, jóéjszakát!

maccs01

Sziasztok!

Tegnap nem voltam beszámítható állapotban:határidős melóm volt, de megoldottam.

Baba, de jó is nektek! Az viszont veszélyes, hogy a férjecskéd még ott is dolgozik!

Érdekesek ezek az infok az 56-os ruhákkal kapcsolatban. Én tutira bevásároltam volna - eddig csak azokat néztem...:). De van benne ráció amit írtok.

Zsóka: a remény hal meg utoljára. AZ én barátnőm 12 év után (túl minden lehetőségen) spontán lett babás, a napokban fog szülni. Úgyhogy csak nem feladni!

Mares, köszi a puszikat, amiket küldtél. Nézed a focit? Kinek drukkolsz? Én Spanyolország vagy Olaszország! De a teniszt az úszást és a kerékpárt sokkal jobban szeretem nézni!

Én jövő héten megyek a 12. heti UH-ra...a 11.héten . Azon gondolokodom, áttegyem-e másik hétre... Ha már 12. hetesnek hívják, bár a dokim azt írta, hogy 11-12.héten esedékes. Tanácstalan vagyok.

Ana, hová tűntél?

Na szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok Letti! Olvaslak néha titeteket, de egy kicsit lazítok, nem akarok a témára kattani. Pihi van.

Irigylem Babát!!!!!!!!!!!!!!

Szorítsatok jövőhét hétfő kontoll vérvétel, remélem javult a tsh-m!!!!!!

Puszika mindenkinek, vigyázzatok magatokra. Majd jövök........

Kép

Kép
anabana

Ana, Drukkokolok Nagyon!

Leti, 11+ akármennyinél már nyugodt szívvel mehetsz 12. heti uh-ra!
Nekem a legkorábbi 11+2 volt. Akkor menj 28-30-ig valamikor, ha úgy jobban érzed magad! Időben az is nagyon jó.

Pussz

maccs01

Maccs, igen, de én 10+6 leszek akkor éppen :?
Vendég

jaj de izgi, beszéltem a védőnővel - ő volt múltkor is és még emlékezett rám, pedig 1x találkoztunk.
Ő is azt mondta, hogy menjek el kedden az UH-ra, majd ott szólnak, ha nem jókor jöttem.

Olyan kedves ez a védőnő...olyan szívet melengető a kedvessége. Megyek hozzá hétfőn
Vendég

leti

te mész kombinált tesztre?

KépKép
bettike83

Betti, úgy megyek, hogy kedden UH, laborba meg akkor mehetek, ha akarok. Oda majd azutáni héten. Addig még kell szereznem egy kiskönyvet...:)
Vendég

ja értem.én nem is tudom h nálunk hogy van,ingyenes e?!el kell mennem a védőnőhőz de nem akartam délelőtt menni mert akkor van gyerek rendelés is és sok a beteg most is,nem akarom elkapni..jővő hétfőn van délután,és rá egy héttel megyek 12 hetesre.

KépKép
bettike83

Betti, én is hétfőn megyek a védőnőhöz!
Kedden meg UH-ra. Annyira várom már!

Na mi van máááááá hun vagytok lányok és Anyák??????????

Eltűnünk? Eltűnünk??
Ejnye-bejnye...
Vendég

Leti, egy biztos, 12. heti uh-n leginkább az számít, hogy később - azaz 12. héten túl - már nincs értelme (legalábbis a tarkóredőmérésnek)! Van doki, aki szerint még a 13hetes mérés sem késő... nemtom. Inkább korábban, mint később!

maccs01

Maccs, akkor király!
Vendég

hahó!
Megjöttünk a dokitól! Minden rendben,babó szépen nődögél! Nem sokat mozgott,de minden,ami fontos volt,jól látszott! Jövő héten AFP!
Eddig úgy néz ki a sok esőnek megvolt a hatása,megkukacosodott az albérlőm! Legalábbis most így látták,még változhat decemberig...
Apuka el volt ájulva az uh-n, vigyorgott mint a telihold!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

APi uralta a gépet, de most meccs, fontos, ugye, és így van időm, de most minjdárt a második félidőt én is nézem vele.. meg a kicsi Gergőmmel :)

Leti: menj csak uh-ra, majd max mész mégegyszer!

Kinga: ez nagyon jó duma volt, fel is olvastam apinak :) nekem is örült, bár szerintem lányt várt.... sebaj.. .most már mondja sokszor: adtál enni a fiamnak??? meg : hozd a fiamat - magyarul gyere már :)

Betti: hát, én még semmi rucit nem vettem, pedig már elkaphatna a csábííítás!!!

Ana: naná hogy szorííítunk :)

Maccs: na igen, bár csak itt lenne már, de egye fene ezt a 17 hetet már csak kibírom :)

pussszika mindenkinek NEKED IS CSILLAGGGG!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, óriásléptekkel haladsz! Nemsokáraaaa meglesz:)

Kinga
"Eddig úgy néz ki a sok esőnek megvolt a hatása, megkukacosodott az albérlőm!" - ennél szellemesebb szöveggel még nem találkoztam Kisfiú bejelentésére :mrgreen: GRATULÁLOK a Kissráchoz!

Pusszik

maccs01

kinga

úgy látom a fiúk lesznek többségben ezen a fórumon :) :)
bár majd mi letivel kiegyenlitjűk az arányt a lányok terén :D ugye leti? :) én részemről lányt szeretnék :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt!

Ma is ilyen gyér lesz a felhozatal? Mármint hogy mindenki hanyagolja majd a babanetet? Na jó, csak vicc, persze, hogy szép idő van, élvezni kell :wink:

Kinga, ez egy frenetikus duma! Nagyon tetszik!

Betti, majd mi ellensúlyozzuk a pasikat - nem tudom miért, de többek szerint lányom lesz. Nekem mindegy, csak már jöjjön és ne legyen baj. Örülni fogok Zsófinak is és Botondnak is.

Kinga, a mostani is hüvelyi UH volt? Én fűzögetem Apit, hogy jöjjön be velem, de teljesen készen van az ötlettől, nem akarja látni a részleteket. Mondtam neki, hogy majd a monitort nézi, de teljesen betrágyált... Mi lesz a szüléskor? Bár szerintem kemény lesz, nem egy puhány emberke...
Vendég

Ja és Kinga, neked is gratula a fiadhoz!
Vendég

Kinga! Nagy grat. Tényleg fergeteges a szöveg, amivel bejelentetted.

Az én véleményem az, hogy azért sikerül több fiú, mert a Csillag tesztjeivel nézzük a pe-t, és mind a pe közeli időpontban szexelünk. Legalábbis remélem jó a teóriám, mert én is fiúra gyúrok! :lol:
De teljesen mindegy, mert mind a két neműre lesz egy rakat cucc. A lányra a lányomról, a fiúra meg a most született fickókról.

Niki! Most láttam egy olyat, hogy a 100. ciklusnapon lett + a terhességi teszt. Super nem?

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

Kép

Kép
anabana

Kinga, gartuláció a kis kukacoshoz!

Képzeljétek anyukámnak tegnap valami ismerőse jósólt. És aztmondta neki, hogy a van a családban valakinek egy betegsége amiből öröm lesz.
Anyu aztán később rájött, hogy hát nekem van pcos-em és nagyon akarunk már babát. Ő erre gondolt,mert milyen betegségből származhat öröm! Remélem bejön a gondolata!

Én is fiura hajtanék, de aztmondják ennél a betegségnél ált. lányok szoktak születni!De azt sem bánnám,ha már jönne és a lényeg hogy egészséges legyen!

Ana, hát az sem semmi! És az mitől, mert olyan lehetséges, hogy később volt pé.(mint nálam a múlkor 40.nap.)
Vagy csak ennyire nem mutatta ki a teszt!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Köszi a dícséretet!
Nekem mindegy,hogy fiú vagy lány,de apa nagyon örült neki,mega család férfitagjai is. Anyukám még kampányol a lány mellett. 1 hónap múlva megyek újra, kíváncsi leszek!
Apu majd felrepült örömében,nincs itthon,telefonon hívtam!
A párom meg boldog,mert jók lesznek a barátnőmtől kapott ruhák,mert mindenen autó meg kamion van! De lassan azért vételezek pár darabot én is! Azért csak lassan...

Letti
Csak akkor volt hüvelyi uh,amikor nagyon kicsi volt és amikor gond volt, akkor is csaka kórházban,az én dokim hasit csinált akkor is,látta is a bajt. Szerencsére felszívódott az a vacak,ami miatt barnáztam! :)
Úgyhogy nyugtasd meg apidat,hogy hasi uh lesz,ez biztos!

Kép
Kép
k_inga

Niki!

Azért mert neki is ilyen problémája van mint neked, késői pe, hosszú ciklus. Látod! Így is teherbe lehet esni.

Segítségedet szeretném kérni. Múltkor azt mondta a nődoki, hogy ő még a tsh mellett 1-2 hormont szeretne megnézni, prolaktin meg még valami amit elfelejtettem. Na most nem tudom mit tegyek, ha hétfőn megyek úgy is 30 km-el arrébb vérvételre, akkor felírassam e ezt még vele pénteken? Vagy várjak még vele? Hátha most már sikerül! Na mit ajánlsz vagy ajánlotok? Múltkor a 14 nap megnézte uh-al a tüszőt, és elfelejtettem megkérdezni, hogy most megint menjek? Vagy ne kérdezzem, csak menjek, mert az igazság, hogy feldobott a jó hír, szó se róla!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anabana

ana

nyugodtan nézetsd meg a többi hormonokat is,ártani nem árt,és ha még valamelyikkel gond lenne akkor kezelik szépen.

leti

azt mondják h 12 hetes korig van csak hűvelyi.de ki tudja,remélem nem hűvelyi lesz már nekem sem.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Nekem a 12. hétig hüvelyi volt. Azért függ a hasi a hasfal vastagságától. Tehát olyan vékony lányoknál, mint Mares, nem csodálom, ha hasi van - nem tudom, hogy nála mi volt -, de millimétereket jobban lehet mérni hüvelyivel, pontosabb állítólag. Aztán a fene tudja.

Leti, 10+6-nál mész 12. hetire :) Lehet, hogy vissza fognak hívni későbbre, persze nem biztos, de akkor legalább többször látod :):):)

Ana, persze, nézesd meg magadra mindenre. Ha feliratod többi gyógyszert, csak akkor szedd, ha igazolja a labor. Legalábbis, ha jól értettem, amit írtál. Kérdezd azért meg, hogy terhesen tudod-e szedni, mert ha képben vagyok, akkor bármikor jöhet a baba.

maccs01

Kinga, tök jó, hogy így örül a család!

maccs01

Maccs! gyógyszerről szó sincs, nem tudom mit olvastál.

Kép

Kép
anabana

Ana, most mégegyszer elolvastam...hát én sem tudom, hogy jutottam erre a következtetésre... bocsi :)

maccs01

Semmi baj Maccs!

Hoztam egy csomó képet. Nézegettem és úgy döntöttem megosztom veletek.
Karácsonyi gesztenyetorta a Rama receptnaptárból: Mh Jaj de jó lenne!!!

Kép Kép

Halloweenre készített díszeink:

Kép
Kép Kép

Karácsonyfánk sok saját készítésű dísszel:
Zseníliadrót violinkulcsok, a köré tekert hangjegyes szalag, a gömbök eredetileg pirosak, de becsomagoltam. Nem látni van rajta egy csomó kis hegedű és zenélő angyalkák. Mivel zenél a férjem, de már csak nekünk itthon, így ez a fa a zene jegyében készült. Igaz ez a tavalyi, de a mostani is hasonló volt.

Kép

Kép

Kép
anabana

A dátum a képeken szar. Nehogy azt gondoljátok, hogy nekünk a télapó hozza a fát. Mire észrevettem, hogy nem jó a dátum, akkora egy csomó kép elkészült. A nyári képeken meg téli a dátum. Ciki!

Kép

Kép
anabana

ana

szépek a képek,nagyon ügyesek vagytok :)

maccs

akkor nekem biztos hűvelyi lesz mert azért van egy kicsi uszogumi
:)

de ilyenkor még a baba lent helyezkedik el,ott meg nincs háj :D

KépKép
bettike83

Betti
Szerintem biztos,hogy hasi uh lesz már,ennyi idős terhességnél!

Ana
Szuperül néz ki a torta! Ötletes a díszítése! És a fa is nagyon szép! Én is akarok varrni szívecskét meg csillagot,amit tavaly az oviban gyártottunk,piros-fehér kockás anyagból! Nagyon pofás volt! Meg csipeszdíszek voltak,azokat használtam ajándékkísérőnek, kis rénszarvasok voltak facsipeszen! De fadísznek is jó!

Kép
Kép
k_inga

kinga

akkor jó.de végülis mindegy,már megszktam a matatós vizsgálatokat :D

KépKép
bettike83

Ana, nagyon jól néznek ki amiket csináltatok!Eszméletlen kreatívak vagytok!Én is szeretem az ilyen dolgokat csak nekem nem nagyon van rá időm és azért nem mindenbe vagyok kreatív.

Ami a hormonokat ill. jobb,ha már most kéred. Bár vannak olyanok amiket ciklus 3. napján érdemes nézni.Bár a prolaktint nem nagyon tudom mikor kell,de az lh és az fsh arányt ált. a 3. napon szokták nézni.
Ha van lehetőséged elmenni tüszi nézésre szerintem mindenképp menj, de mint kiderült nálad a tüszőéréssel nincs gond.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?