Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt is szakad, csakis az én kedvemért (gyenge kapálgatást terveztem mára még gyorsan a beülti előtt...de időjárásfelelős jelezte, hogy nem kellene :roll: )

Breki,
szuper jó hír, végre itt a kezdés :D

Mara,
kitartást a mai naphoz! Ilyen álmosító időben végigasszsisztálni egy érettségit nem lesz semmi!

Csucsu,
drukkjaim mennek hogy kezdhessetek ma!
Laptetőd volt :D Na, gyere a jó hírekkel!

Vaya, Navi!
Gyertek! Mizu?

Zsuzsiknak továbbra is pozitív energia szállítmány a babónövekedéshez :arrow: :arrow: :arrow:
Kispataknak meg a fogidokihoz :arrow: :arrow: :arrow:

Miezának kitartásbogyók holnapig :arrow: :arrow: :arrow:
Gondolom milyen jó lehet most neked, nem elég hogy unatkozol, még az idő is nyomi, szegénykém :roll:
De holnap felszabadít Sz. majd meglátod :wink:

Kép
judit0713

Hűű,az annyát!! :D :D

Egy laptatő!!!!!!Na remélem ez segíta a mai napba.De megosztom ám Navival,Angyallal,Miezával,Judittal,ja és Mindenkivel,akinek szüksége van.

Kubus!!
Tessék jönni,merre csavarogsz????
csucsu99
Budapest

Angyal,
neked is mennek ám a mai drukkhegyek :arrow: :arrow: :arrow:
Bár lehet hogy már alszol :shock:

Mara,
szerintem neked tegnap a 0., én is így szoktam számolni.

Vikus,
neked viszont, ha már tegnap niagara volt (főleg ha délelőtt) akkor az első nap!
Tehát jöhet Vámpiroska holnap :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Bocsi hogy csak most jövök, tegnap még este 8kor egy konfin ültem :cry: már nem volt erőm irni. Minden rendben volt az uh-n, megnéztek mindent amit kell sehol semmi gond hál isten. Itt nincs olyan jó gép mint a magánrendelésen de azért ki tudtam venni a pofikáját szépen nőtt keze lába is. Nagyon édi volt olyan csajos :D amúgy 2 nappal mutatta nagyobbnak a koránál (mint eddig mindig). Képet most nem kaptam.

Eszter Isten éltessen kívánom hogy minél hamarabb teljesüljön a kívánságod :wink: Hol tart Laci a Fer szedésében, mikor lesz vizsgálat?

Kubu neked is bódog szülinapot már rég írtál remélem minden okés. Képzeld szerintem a te dokidnál (Molnár László) voltam vizsgálaton a Jánosban. szimpike volt

Judit ez az sms jó jel drukkokat küldöm a beültihez meg babaragacsokat az utána lévő időszakra. Zsunak és Zsuzsónak is hatalmas drukkok.

Mieza Noémi Zita lesz a kiscsajszi.

Navi mi volt az uh-n? Hátha mondanak megint valamit a neméről és megerősitik hogy kislány vagy nem :)

Csucsu várom a híreket és szorítok hogy jó hireket kapjatok. Én 5. nap mentem és akkor már nem kezdhettük az inszemet de hátha még a 4. nap belefér. Lehet hogy jobb is hogy nem taliztunk ma mert nagyon benne vagyok ebben a takonykórban, lehet ma és holnap inkább ki sem mozdulok hogy kijöjjek már belőle (bár holnap is akartam talizni egy barinőmmel meg jógázni menni, majd meglátjuk). Péntekig már biztos jobb lesz úgyhogy akkor tuti a tali. emailt mindjárt olvasom

Jó sokan próbálkoztok most, vagy indultok tök jó, sokat gondolok rátok. Szerintem a mostani eső is már a babaesőt jelzi előre :lol: :lol: Hajrá, hajrá!

Kép
vayacon

Sziasztok!

Most kaptam sms-t Angyalkától, kért, hogy írjam meg, hogy 7 tüszi lett!!!! :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energy megy fénypostán :)
andrea-1

Navi remélem nem késő, UH-hoz megadrukkok, hogy minden szupi legyen a kisnavival! :arrow: :arrow: Kép

Kisbéka nagyon örülök, hogy végre kezhettek, sok sikert :arrow: :arrow: Kép

Próbálok infókat gyűjteni az amniocentezisről. Van valakinek olyan ismerőse aki ikrekkel volt ilyen vizsgálaton? Nagyon féltem a kicsikéimet :? !

Maccs
vörösmacska

Judit!
nagyon durva volt most is,tegnap reggel ki kászálodtam az ágyból és nem tudtam be pisiltem?!! :?

Senki nem csinálja az Aviva tornát??
vikus82

Sziasztok!

Macsi,
a kolléganőm, akitől az sms-t kaptam az ikrek születéséről, volt amniocentézisen velük, mivel őt is jól beparáztatták a dokik mert már 39 éves!
Nem volt semmi gondja, bár azt mondta, fájt.
Ja, és ráadásul annyira egyformák voltak a skacok, hogy azt mondta neki a doki, hogy két hét múlva, amikor meg lesz az eredmény, úgysem fogják tudni megmondani melyik melyiké :shock: Akkor meg mi a frásznak csinálták meg :?:
Mellesleg minden egyéb eredménye - UH és kombi teszt - is tök jó volt, tehát feleslegesen szúratta magát :?
Ezzel persze nem lebeszélni akarlak, de ő az egyetlen ilyen ismerősöm, és hát ez az infóm van tőle.

Vikus,
mi próbáltuk az Avivát a párommal, de aztán amikor hónapok múlva még nem jött a babó abbahagytuk :oops:

Kép
judit0713

Andrea,
köszi az infót!

Angyal,
ügyes voltál, szurkolok hogy minél több meg is termékenyüljön :!:

Kép
judit0713

Vaya,
jó hírek, hurrá! Noémi Zita szépen növekszik :)

Kubu, Woody,
merre vagytok?

Kép
judit0713

Köszi Judit az infót!

Maccs
vörösmacska

Vikus: Én is aviváztam az utolsó két inszem előtt, de nem jött be, így abbahagytam. De van DVD-m hozzá, ha gondolod odaadom. Néhány ismerősöm csinálta, ők esküdtek rá, meg az arwen tornára...

Az érettségi nem vészes, csak ne kellene ennyit ülni. Én az álldogáláshoz vagyok szokva.
Tanítás már nincs, de évzáró csak pénteken lesz. Utána még asszisztálunk egyet a beiratkozáshoz. 28.-án egy évzáró értekezlet, és csak akkor lesz vége a tanévnek.

hofeherke

Mara kitartás!

Verka mi volt tegnap? Minden rendben ment?

Pancsikám, mond minden oké :?: :?: :?: :?: :?: , gyere néha írj magatokról lééccccci!!!!!!

Maccs
vörösmacska

Gyors bekukkra vagyok csak, mert nagyon el vagyok kámpicsorodva :?

Vaya!
Gratulálok az uh-hoz :)
Lac másfél hónapja szedi és még nem teszteltünk a kiskatonákra. Kb asszem majd egy hónap múlva tervezzük! :) remélem jó eredményt hoz :)

Macs!
nekem van kettő ismerősöm is, aki ikres és volt amnion, és van egy babás is több, akik voltak! Hála Istennek senkinél nem volt semmi gond, nem okozott semmi gubancot a vizsgálat! Mindenki azt mondta, hogy nem kellemes, de azért nem nagy fájdalom! Az ikreseket ugyebár 2-szer szúrják! (viszont volt olyan, akinek nagyon jó hogy megcsinálták, mert kimutatta azt amit az egyéb vizsgálatok nem tudtak :? )
Ne idegeskedj, túl leszel rajta hamar és biztosan minden a legnagyobb rendben lesz :)
szerintem neked meg sem fog kottyanni, mert te vagy a bmc-ben az ébren punkciózós hősnő :D

Angyal!
gratu a picikhez :)
szépséges sokan vannak, örülök :)

Judit!
Pihizzél sokat és készítsd a vackot a babóknak! :)
nagyon drukkolok :)

Én napok óta olyan nagyon álmos vagyok :oops:
ma ismét kaptam egy újabb antibiotikumot - mert újra begyulladt a torkom :? , és felajánlotta ma a doki, hogy kikapná a mandulámat, ha nem jön helyre hamar! (na ezt nem igen szeretném, úgyhogy most noszogatom, hogy végérvényesen gyógyuljon meg!!!)
Most az új gyogyótól hányingerem van és egy nagyon hülye kretén ízt érzek folyamatosan :? de rá volt írva, hogy ezek a mellékhatásai :(
próbálok aludni egy picit, mert undorító ez a fémes íz :?

puszi

eszter82
Budapest

Eszterem, küldöm a gyógybogyókat a manduládra :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép
De ha a doki javasolta, hogy kiveszi, akkor lehet, hogy jobb lenne, mert sok gubancot okozhat egy folyton begyulladó mandula góc, akár babásodás útjába is állhat!

Köszi az infókat :!: Akármennyit olvasok, még nem találkoztam olyannal aki vetélésről írna, sem ikres, sem szimpla, megnyugtató, bár nem jelent semmit. :roll:
Igen, félek a szúrási fájdalomtól is, de én is úgy vagyok vele, hogy kibírtam már keményebb dolgokat is :roll: :roll: viszont én inkább attól tartok, hogy a kicsinyeimnek lesz baja, konkrátan, hogy elveszítem őket :( ettől rettegek, éjjel felriadtam kettőkor és nem is tudtam visszaaludni. Persze az meg eszembe sem jut, hogy betegek, vagy ilyesmi.

Maccs
vörösmacska

Macs!

Ne is jusson eszedbe ilyesmi!
Nem betegek, minden rendben velük :) (ráadásul a nemüket is megtudjátok így 100%ra :) )

Tudod, én is gyanakvó típus vagyok és mindent ezer felől csekkolok, de nem gondolom, hogy bármi bajuk lenne az amniocentézistől a Picikéiteknek! :)
Mi csak azért nem csináltattuk meg, mert azt mondta a doki, hogy és ha valamelyikükkel gond van, akkor mi van? Eldobom a másik kettőt is??? Olyan szar emberek pedig nem lehetünk, hogy mindegyiküknek baja legyen, és egyébként se aggódjunk, mert minden eredményünk rendben van! És bár hülye dolog ezt így megfogalmazni, de kiderült, hogy teljesen egészségesek voltak a Picikéink!!! Úgyhogy nem tévedtek a dokik! :)
Mondjuk nekem a korom nem indokolta az amniot!

Nyugi!
rendben lesztek!!!
semmi bajuk nem lehet a vizsgálattól! És biztosan sokkal fokozottabban vigyáznak az ikresekre!!!! Pláne a lombikos ikresekre!!!!

puszi

eszter82
Budapest

Macs még neked is akartam írni hogy örülök h minden rendben van a babákkal. Szurizás ügyben nem tudok tanácsot adni, nem értek hozzá, de ha úgy érzed, hogy szükség van erre, akkor csináltasd meg, szerintem sem lesz semmi bajuk. Szoritok hozzá. Novemberiben sokat emlegetnek a lányok, gyere oda is :wink:

Eszter sajnálom a manduládat, és kezet foghatunk, szerintem nekem is arra ment rá valami. Én a helyedben lehet, hogy meggondolnám hogy kiszedessem. Nekem kb 5 éve gyulladt be először elég csúnyán szinte egész télen betegeskedtem miatt állandóan hőemelkedésem volt néha belázasodtam. De nem mertem kiszedetni meg apukám biztatott hogy ő is szenvedett vele régen néhány évig aztán elmúlt. Hát nekem azóta is minden bajom van vele. Most gondolkodom hogy elmenjek háziorvoshoz mert másfél hete kinlódok már, lehet nem ártana ha felirna valamit már ha lehet ilyenkor egyáltalán. Munkát is nehezebben birom most.

Csucsu nem kaptam tőled mailt, gmailesre küldted?

Kép
vayacon

Ja és Eszter természetesen szorítok Lacnak, biztosan segíteni fog a szer, érzem :wink: :lol:

Kép
vayacon

Még nem vagyok otthon, úgy hogy csak gyorsban...
Köszike a drukkokat Csucsunak és MIndenkinek és Macsnak a varázslatot... akkor ezért csak 3/4 11-kor hívtak be :lol Mindent okésnak látott a doki, nézegette elég sokáig és szerinte is kislány! :D Először bementem teli hólyaggal, mert azt hittem úgy kell még ilyenkor is... na ki is küldött pislantani, mert nem látott semmit, csak a marha nagy hólyagomat :lol:
Nagyon kis édes volt, mutogatta a kis kezeit, az ujjai is megvannak :wink: Úgy megkönnyebbültem! Pedig gondolkodom egy 4D-s uh-n, de Zuram szerint tök felesleges és ilyenkor még nem az igazi, inkább később... :oops:

Vaya, zuppa, h. minden rendben nálatok is!!! :lol: A Zita is nagyon szép név :wink:

Macs, ehhez az amniohoz én sem tudok mit írni, de szerintem is csak kellemetlen és hát a babák sem díjazzák, egyrészről mert anyuka fél, másrészről mert baba is érzi, h. piszkálják, de a te döntésed!

Na most mennem kell, majd később....
Páááá!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Egy gyors bekukk:

tul vagyok a fogászaton, kellett a szorítás, köszönöm. Megdicsértek, mennyire birtam a dolgokat, sokáig tartott az volt a rossz, több óra tátott szájjal, de doki is csucs volt.

Macsek: gondoltam rád a klinika előtt. Rendben lesz minden veletek is. Klinikákon csucsteljesítmény van és főleg a Barossban ne izgulj!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Húúúú ezer meg ezer éve nem jártam erre :oops: így azt sem tudom kivel mizujs, bocsi érte, most is csak jelezném, hogy megvagyok!!!!!

De semmi időm nincsen, mert TALÁLTAM MELÓT!!!!!!
Tök jó , nagyon tetszik és a zsé sem olyan rossz :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon szorítok, nagyon sokat gondolok rátok!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Navi, mennek az uhu drukkok, majd mesélj :)

Kisangyal, Csucsu, szorítok értetek! Várjuk a híreket!

Kispatak, drukk a fogacskáidnak :)

Zsuzsó, akkorát nevettem azon, amit írtál :)

Kisbeeka, gratula a kezdéshez.

Hófehérke, hú, érdekes a storytok… Mensid mindig volt, peteérésed pedig nem?

Vikus, ha gondolod, holnap összefuthatunk, meglátogajuk kismamásodó Juditunkat :)

Vaya, szuper hírek. Tudtam, hogy a Noémi mögött van még egy név :)

Angyalka, 7 tüszi!!! HUrrrrráááááá!!!! Na, most gyorsan egy erős megtermékenyülési energiaroham nekik!!!

Eszter, én is fémes ízt érzek és azt mondta a dokim, hogy ez lehet a terhesség egyik jele is, így megnyugodtam, de iszonyú, olyan mint amikor egyszer gyerekkoromban a korlátról a jégcsapot szopogattam, aztán fájt a hasam. Annyira érzem ezt a korlátízt, szörnyű!
mieza

navared: Szerintem nem korai a 4d ilyenkor, csak nem azt látod. Mi nagyon szép képet kaptunk a pofijáról és minden szerve rendesen meg lett nézve jó géppel. Barbus oldalán van tömörített videó, ha érdekel akkor küldj privit és átküldöm a linket. Később is akartunk menni még egyszer, de a kórházi tartózkodás és a fekvés meghiúsította.

macs: Anyunak volt amnio egy babával. Nem volt semmi gond vele.

heni: Gratula a melóhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Na, mára is meg van a feldolgozni való...

Emlékeztek, hogy írtam februárban, hogy van egy barátnőm, akit vert a férje és segítettem titokba elköltözni. És, hogy van egy tündér kisfia, aki mindent látott és, hogy a pasiról már akkor is lehetett tudni, hogy nem normális, amikor eldöntötték (5 hónap együttjárás után!), hogy gyereket szeretnének és nem csak most verte, de a terhesség alatt is végig. Most a költözés után 3 hétre már össze is jött egy sráccal, holott lehet, hogy még egy kicsit fel kéne dolgoznia a történteket... Szóval, vele most sokat lógtam együtt, sokat segítettem neki, felépülni, anyagilag, gyerekvigyázásilag stb...
Aztán kb. 3 hete, a beülti körül eltünt az életemből a lány és nem válaszolt...stb. Nem értettem miért. Ma felhívtam, felvette és sírt.

A story, hogy terhes lett az új sráctól, aki persze nem akarta, úgyhogy volt műtéten... és szégyellte magát, nem akarta elmondani nekem... félt, hogy megvetném, meg nem akart összezavarni a beülti után lelkileg.
Annyi minden kavarog most bennem...
1. MIÉRT NEM VÉDEKEZTEK??? miért ilyen felelőtlenek az emberek? erre azt volt a reakciója, hogy direkt szólt is a srácnak, hogy vigyázzon, de ő nem akart.
2. A srác nem vállalta, mert még nem elég érett egy gyerekhez (44 évesen!!!). De a csajt szereti és szeretne vele együtt maradni.
3. Ő mindig olyan előítélettel és lenézéssel volt minden terhességmegszakítás iránt, nem lesz neki könnyű feldolgozni
4. biztos ennek is meg volt az oka, hogy ez a baba miért ekkor és miért így érkezett, lehet, hogy neki ennyi volt a feladata... sosem tudhatjuk mi miért történik, de végül mindig beigazolódik, hogy oka van a dolgoknak...
5. Remélem, hogy a mi babánk érzi, hogy mi mennnyire nagyon szeretnénk őt és ő is olyan nagyon szeretne minket!
6. múlt csütörtökön, amikor én azért sírdogáltam a rendelőben, hogy csak legyen ott a petezsák, csak legyen ott, ő a szomszéd épületben kapartatott... nekem 5 hetes, neki 6 hetes volt...
7. tuti tök nehéz lesz neki, hogy ha a mi babánkra néz, mindig látni fogja, hogy egy pont ilyen idős babája lehetne.

Hát, nem könnyú az élet és nagyon jó fej voltam telefonban és értem, hogy ő azért nem jött, mert meg akart óvni...
De annyira bőgtem miután letettem a kagylót.
A világ annyira bonyolult és nekem csak egy olyan egyszerű kívánságom van...
mieza

Heni, gratula a melóhoz!!! Most már majd rakhattok félre a kövekező körre :) Hurrrrrrá!!!
mieza

Maccs, ne olvass róla, mert a neten csak a negatív dolgok vannak fenn. Így voltam a hematómámmal is, a neten csak vetélős vagy 15hétigfeküdnömkellett történetek vannak fenn. A nődokim mondta, hogy sokkal nagyobb arányban felszívódik, minthogy bajt okozna.
mieza

Sziasztok!!!!!

:D :D :D :D Ilyen fejjel jöttünk kia Sz ügynöktől!!!!!

Képzeljétek jók a leleteim,az inhibin és az Amh-m is,szóval nem értem amit a papírra írtak referenciát,Sz azt mondta szuper minden,Apánál is,így a júliusi ciklussal kezdhetjük az inszemet!!!!!!Nem indokolt a lombik,de abba maradtunk,hogy 3-at megcsináljuk,aztán meglátjuk.De ugyis sikerűl az első,és késsz. :wink:

Én olyan boldog vagyok,repűltem kifelé a béjemcéből...Erre várunk már hónapok óta,hogy legyen egy kézzel fogható időpont.És a 3.napon mennem kell uh-ra,aznap fel is írja a gyógyszert,be is adják,megmutatják hogyan kell.

Mire számíthatok???Gyógyszer ügyben??Kinek mit írtak inszemnél????vv-el is van????

Ma bolondok háza volt,1/2 12-re értünk oda,és kerek 3 órát vártunk.Már majdnem mindenki előbb bement mint MI,azok is akik jóval utánunk jöttek.Hogy van ez?????Tuti ahogy felviszik a dossziékat,az aki elsőnek megy oda az lesz at utcsó.
csucsu99
Budapest

Heni!!
De jóó,új munka!!!!!

Angyal!!
7 tüszike??Az nagyon szép??Holnap gyere,ha telóztál!!!!

Mieza!!
AHOGY ELKEZDTEM OLVASNI A TÖRTÉNETET,ANNYIRA TUDTAM MI KEREKEDIK KI BELŐLE!! :roll: :roll: A Ti babátok tuti érzi,hogy mennyien várják,és szeretik,szóval szuper helye lenni a Ti családotokba.
csucsu99
Budapest

Csucsu, szuper hírek!!!

A konzultációsokat általában hátrébb teszik. Mondjuk mi bármikorra értünk be, mindig utsókként mentünk be, volt, hogy ott voltunk 2.nak f8ra és 11 után hívtak be, de volt hogy később is...
Most hogy terhesultrahangra megyünk, elsők vagyunk :)

A múltkor Lujzi recis jó hangosan kérdezte, hogy terhesultrahangra jöttünk? Mondtam hangosan büszkén, hogy igen és amikor mentünk fel az emeletre, akkor láttam a sorbanállókon, hogy milyen vágyakozva néztek ránk, mi meg mosolyogtunk rájuk, hogy nektek is lesz :) Jó vol!
mieza

Szívszaggató volt számomra ott ülni a váróban amikor eredményhirdetésre mentem és a teszt alapján én már tudtam, nekünk sikerült.

Csucsu hajrá!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi mindenkinek az infókat és a biztatásokat. Pusssz.

Maccs
vörösmacska

Szióka! :)

Először is: Köszönöm a kolleginámnak szánt drukkokat, bizony szépen célba találtak, van szívhang! :lol: A szülés 120. :shock: - így lazán... Viszont nem értem, az ügynöke nem kapcsolták be neki a hangot, igaz a monitort megmuttaták, na de hanggal mégis jobb lett volna... Talán rossz volt a hangszórója? :roll: :? Mindegy! A lényeg, hogy rendben vannak és ez maradjon is így, fejlődjön a kis életke szépen, egészségesen! :)

Angyalka:
Mégeccer gratula!!! :lol:

Navi:
Tök jó, hogy rendben vagytok! :) Máshogy nem is lehetne!

Mieza:
Barátnődet sajnálom is, meg nem is. Amiért sajnálom, arról nem írok, ez nyilvánvaló. Viszont azért nem sajnálom, hogy ennyire felelőtlenül viselkedett, ezt nem tudom elfogadni. Úgy érzem, nem volt felnőtt gondolkodása az előző kapcsolatánál sem és most sem. A kis lelkecskéért a szívem szakad meg... :cry:
Léccike javíts a táblicskuban: 2. lombikra készülünk augusztusban (nem harmadikra), köszi! :)
Nálatok nagyon jó helyen lesz a baba, hidd el, hogy szép egészséges gyerkőcöt tarthatsz nemsokára a karjaidban. :D

Kispatak:
Köszi a köszöntést! :)
Fogdokit kiböjtölted rendesen, meglesz az eredménye - az Á betűd már biztosan tökéletes! :wink:

Kisbeeka:
Jaj, de szuper! Hajrá 21-e!!! :)

Mara:
Ti is sokmindene túlvagytok már...
Szerintem is veheted a 0. napnak az esti mensit.

Csucsu:
Csodás hírek, hajrá inszem!!! :lol:

Vikus:
Igen, a barnázást nem szoktuk beszámítani a cn-ok közé.
Nem biztos, hogy pco-dnak, IR-ednek kell lennie - irgum-burgum!!! Ne beszéld be magadnak ezt! Miért ne lehetnél egészsége, lehet, h. vmi más az oka, h. eddig még nem jött össze. Légy pozitív! :) Itt úgyis "meg"csinálnak! :lol: Nem úszod meg te sem a szoárés pelusokat! :wink:

Vaya:
Na végre, már izgultam! Örülök, hogy a kis cunis szépen növöget és rendben van mindene! :)
Köldök egy kis takonyűzőt: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter:
Te is gyógyulj már meg: :arrow: :arrow: :arrow:
A torkod miatt vagy letörve?

Heni:
Dejó, dejó van már meló!!! :lol:
Azért néha kukkants be, mert hiányzol ám! Készülgettek a lagzira? :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu nagyon örülök, hogy minden rendben annyira szupi, hogy kezdhettek. Nekem inszemnél Menopurt és Pregnylt irt fel a dokinő, előbbi elég drága volt, 40 ezer körül utóbbi viszont a tüszőrepik közül ez az olcsóbb változat, nekem ügyeletben kellett beadatni. Én 8 Menopurt szúrtam, utána 2 nappal tüszőrepi majd rá követő nap inszem (remélem mindent jól irtam, már olyan rég volt). Inszemnél nincs vv, pisiből néznek tesztet, azt hiszem csak akkor vesznek vért, ha nem egyértelmű. Nagyon szorítok :D

Navi örülök, hogy minden rendben veletek is. szóval akkor mégiscsak kiscsaj pedig annak idején mindketten inkább fiúra gondoltunk :lol: én már annyira beleéltem magam hogy lányom lesz nem is tudom hogy fogadnám ha kiderül hogy mégsem

Mieza megértem hogy kiborultál de próbáld elfogadni a döntését nem tudhatod mi lehet a lelkében, végül is nem csodálom hogy fél, miután ilyen pasija volt. mondjuk a pasija nagyon gáz hogy ilyen szöveggel jön, de valószinű az sem véletlen, hogy ilyen kreténekhez vonzódik. amúgy szerintem főleg a pasik dolga lenne hogy ilyen esetben gumit húzzanak mert az elég furán venné ki magát ha egy nő szeretkezés közben elkezdené erőszakkal felhúzni rá, a gyógyszert meg sokan nem birják ráadásul csomó egészségügyi gondot okoz. de nagyon sok pasinak derogál a gumi.. nekem is van egy barátnőm aki hülyén áll a gyerek kérdéshez ma is azt ecsetelte hogy teljesen betojt mert egy hetet késett neki és hogy keresztülhúzná egy gyerek a számitásait. mindezt úgy hogy tudja mennyit szenvedtünk a gyerekért. meg ennél durvább dolgai is voltak, most nem ecsetelem. de belegondoltam hogy neki korán meghalt az anyukája, apja sem olyan hogy belé nevelte volna a gyerek szeretetét szóval valahol nem csoda hogy igy áll a kérdéshez. mások vagyunk és ha nehéz is el kell fogadni szerintem a döntését

Kép
vayacon

Vaya!!

Köszi,édes vagy!!!! Gmailre írtam. :roll:

És mindenkinek a drukkokat!!!!
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Sajtikám: milyen igazad van, az Á-t már remekül tudom mondani, de még gyakorolhatom egy darabig - lesz közte azért kis szünet is. Azt hittem Karácsonyra megleszünk, de már biztos nem, de ami késik nem mulik.

Mieza: hát ez a barátnő, tényleg nagyon felelőtlen és sok hasonló ember akad ilyen, ezt én absz nem tudom megérteni. De azt se, hogyan tudja valaki elvetetni, bár az örökbeadás/fogadás sem jó, de még mindig jobb ettől. De a te kisbabód, majd tudja, hová kell érkezni és a többieké is!

Mandula téma:

Nem okos akarok lenni, de bizony, jó alaposan meg kell gondolni, hogy kell-e vagy sem egy mütét. Az se jó ha kiszedik, de még sokkal rosszabb lehet ha marad. Ezt orvosnak és betegnek kell eldönteni. Azt már a fogászat után nem ecsetelem, hogy milyen felnőtt korban egy mandulamütét, én 32 voltam akkor. De ma már altatnak hozzá, én meg anélkül kellett kibirni. Na akkor inkább sok fogászat. Ugyan az orrom kellene még operálni, de azt tuti nem fogják, mert a gégészetből ennyi elég volt egy életre. De bizony a reumám is a későn kivett mandulától lett, szóval sok bajt tud ám okozni!

Na minden jót

kispatak
Vendég

Sajti, ki az ügynöke? a miénk? Csak mert lehet, akkor holnap mi sem fogjuk hallani csak látni? :)

Igen, a barátnőm ha megkérdez, én sem biztos, hogy mondtam volna, hogy tartsa meg. Ebből is látszik, hogy nem elég érett még... Viszont én a helyébe biztos, hogy nem tudtam volna megtenni. De én más tészta vagyok... Biztos nem véletlenül történt ez vele, meg velem sem...

Navi, ha meg lesz a név, majd szólj :)
mieza

Kispatak:
Aztaaa... Akkor nagyon sok kitartást kívánok a fogas kérdéshez.

Mieza:
Nem azt mondom, h. a gyerekneveleéshez éretlen, ill. az anyasághoz. Inkább ott domborítanám ki, hogy a felelősségteljes döntések terén (nem feküdtem volna le a pasival a megfelelő óvintézkedések nélkül). Aztán még ott van számos más dolog is, pl.: minden döntésünk után vállalni kell a következményeket. Nem tudhatjuk mi van a háttérben, csak tényleg bosszantó, h. meg lehett volna előzni ezt a szörnyűséget, az abortuszt és akkor nem kellett volna átélnie azt, hogy elvette egy leendő baba életét... Ez kegyetlen lecke volt neki, remélem tanul belőle és legközelebb óvatosabb lesz.
Asszem ez túl kemény lett tőlem... :roll:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sztem nem túl kemény, én is pont így gondolom. és tudom hogy szenved, de nem hiszem, hogy legközelebb jobban fog védekezni :(((
mieza

Húha, megint jól lemaradtam...

Sajti!
Nagyon lestem ám tegnap az arcokat, próbáltam rájönni, melyikük lehet amolyan sajtkukac-véle ;)
Az ismerősömnek a beszélgetésünkkör már meg volt a baba, asszem 4-5 hónapos lehetett.

Juditnak gratulálok a sejtecskékhez! Éééés, mindjár holnap van!!

Andrea, nagyon sajnálom a balkonodat... tudom, milyen érzés. Nekem is elverte a kertecskémet a jég, amikor ez az esős idő kezdődött, úgy 3 hete. Képzelj el egy banán fát jégverés után... cafatokban lógott a levele. Viszont most már szépek újra a növények! Te meg ültess újakat, biztos hamar beindulnak.

Zsuzsiknak szívből gratulálok!

Mieza,
kérlek fékezd magad és pihenj! Abból még baj nem lett, hogy valaki lógatta kicsit a lábát!
A táblával kapcsolatos meghívást köszönöm, de majd kicsit lejebb meglátod, miért nem iratkozom még fel.

Eszter,
nagyon szép lett a vizsgaeredményed, de ennyi güri után ne csodálkozz hogy fáradt vagy. Jó pihenést!

Macsek,
Nagyon jó lehet most neked! Fantasztikusan mennek a dolgaid, csak így tovább. Csak hallgass a megérzéseidre, és akkor minden rendben lesz.

...kádban fürdés... húúú, lehet hogy ezt irigylem a legjobban ;))) 2 éve nem fürödtünk egy olyan igazi ellazulósat. Andrológus letiltotta és ugyebár nőknek sem tesz túl jót. Pedig hogy imádok a forró vízben fekve elvasni.... Most legalább kaptam egy újabb motivációt.
Na, azért pontosítok: azért zuhanyozni szoktunk!!! Nehogy már azt higgyjétek, büzi banya vagyok..

Elnézést, ha vkit kihagytam.

Most akkor essen szó az mi első bmc napunkról.
Eléggé összezavartak az események. Majd seítetek kihámozni, remélem.
Reggel 8ra értünk be, tök jól jött ki, mert alig volt valaki a recepción. Ennek ellenére nagyon sokat vártunk, mire valaki felfigyelt ránk. K2 jött épp arra, kérdezte, hogy intézik-e a beutalónkat, mondtam hogy nem, és akkor szólt, hogy haladjanak a dolgok. Nekünk most katona vizsgálat is lett volna, de amikor 2 hete voltunk K+K2 nél, volt egy kis torokgyuszi, és ki kellett zárni a krónikus bajt, ezért gégészeten voltunk,ahol antibiotikumot adtak a férjemnek. Nos, mivel épp előző este járt le a gyógyszer, ezért nem adhatott mintát.. na, gondoltam ez jól indul. Elmentünk vvre, ez rendben le is zajlott. Előtte láttam, hogy K tanárúr búcsúzik (most lett volna az UH vele) és elmegy... Vki mondta is a recepción, hogy júli végén jön csak... Ez szuper gondoltam, akkor máris lepasszolt, mert végül is Z rendelt csak, ezért hozzá kellett mennem. Kb. 2 óra várakozás közben jót beszélgettem két sorstárssal a váróban, és mindketten azt mondták, hogy Z nagyon alapos, sőt szerintünk alaposabb a nagyfőnöknél. Szóval úgy voltam vele, úgyis meg kell néznem magamnak, mivel az én dokim nincs. Behívott, és jól lecseszett, hogy mi a francot keresek itt... Mit mondjak, elég kellemetlen volt, de valahogy éreztem, hogy ez nem miattam van. Az volt a gondja, hogy ő sosem csinál 3. napon uh-t, engem meg arra hívott K. Jól lebazzsantotta a lányokat a pultnál, aztán visszajött, és elnézést kért. El akart engedni annyival, hogy keressem majd K-t, mert nála voltam. De mondtam, hogy én nem szeretnék még másfél hónapot várni, hogy egyáltalán rám nézzenek. Erre felajánlotta, hogy akkor a 22.napi vvre meglesz minden eredményünk, és ha úgy gondolom, keressem meg aznap, és megbeszéljük a lombikhoz szükséges kezelést.
Most mit csináljak???? Úgy érzem, nem véletlen, hogy így alakult. Talán nekem mégis Z lesz a jobb. Mit szóltok ehhez? Lehet azt csinálni, hogy elkezdjük Zvel, és ha még sem tuti, akkor ha visszajön az öreg, megkeressük őt?

Jó hosszú voltam, bocsi. Várom a tanácsaitokat. Ja amúgy uh, ok: 5-5 tüsző mindkét petefészekben.

Holnap jövök!
Jó éjt Mindenkinek!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Húha, ez a termés! Ma rendesen pörög ez a topik, totál lemaradtam.
Próbáltam még egy kicsit tenni-venni mielőtt totál fekvőbetegnek nyilvánítanak.

Mieza,
nem találok jó szavakat a barátnőd esetére…de ilyenkor én is mindig azt gondolom, mindennek oka van, annak is, ami vele történt. Talán kell még neki lecke az élettől, mielőtt egy babácskát tarthatna a pocijában…Neked viszont már nem kell tanulnod, max. majd a pelenkázást :wink:

Korlátíz? Hát akkorát röhögtem…de nagyon találó kifejezés, szerintem azonnal érezte mindegyikünk mire gondolsz!
Holnap akkor jöttök? Mi 11-re megyünk, aztán majd kiderül hova helyez el Erzsikénk. Próbálok majd felkukkantani az emeleti váróba hogy ott vagytok-e!

Eszter,
szegény, a mandula nagyon gáz tud lenni, totál kiveszi az energiát az emberből. Nekem több éven át minden nyáron előjött, volt hogy olyan erősen, hogy injekciókúrával lehetett csak lenyomni a lázamat meg a gyulladást. Akkor engem is műtéttel fenyegettek, de megembereltem magam, nagyon óvatos vagyok a hideggel és lekopogom most már évek óta nincs rá panaszom!

Macsi,
ne aggódj, nem lesz bajuk a cicusoknak. Ha úgy érzed megnyugtatna, csináltasd meg a vizsgálatot!

Vaya,
nálad is mandula? No akkor jól kikaptátok! Nem tudom, ilyenkor mit lehet rá szedni, szerintem mindenképp látogasd meg a dokit!

Navi,
szóval kiscsajszi lesz? De jó! Én is nagyon örülnék egy leányzónak, bár nálunk apa inkább fiúpárti…na jó, ha most egy pöcsös jön össze, akkor is madarat lehet majd fogatni velem!

Kispatak,
le a kalappal a hős előtt!!!

Heni,
szuper hogy van meló, így aztán lesz zsé a következő (és sikeres!) nekifutásra.

Csucsu,
HURRÁ HURRÁ HURRÁ! Mindjárt kezdtek!
Nekem első stimunál 1 amp. Merional volt és Pregnyl tüszirepesztőnek, ez kb. 40 ezerbe fájt.
Másodiknál viszont Gonal F volt a Pregnyl előtt, ez drágábbra jött ki, mivel szintetikus cucc a másik meg vizelet alapú, 60 körül volt az adag (pedig csak a legkevesebb adag Gonal-t kellett szúrnom!)
Nincs vv, csak pisiviszgálat a végén.

Nálunk is van örömhír: „kis”fiam érett lett, ma befejezte a szóbeliket is.
Az összesítés (alig jutottam lélegzethez):
magyar, töri, szakmai 4, angol (emelt), matek, fizika, informatika (mindhárom angolul :shock: ) 5
Hááát, nemhiába az én fiam! Úgy duzzad a mejjem el se hiszitek!

Kép
judit0713

Verka,
szerintem nyugodtan kezd el Z-vel, hiszen tényleg totál szuper szakmailag ő is. Aztán lehet hogy mire visszakerülhetnél a tanár úrhoz, már úton lesztek a lombik felé és nem is kell átmenned hozzá.
Ha jól számolom, mire visszajönne már a köv. ciklusban leszel, tehát akár már a stimunál is tarthattok :wink:

Kép
judit0713

Jajjj csajok, most kezd el kijönni rajtam a para a honapi nap miatt :shock:
Kérnék szépen sok-sok drukkot, hogy a három kicsi embrióból legalább egy ici-pici babócánk legyen!

Kép
judit0713

Judit, sok-sok drukk fénypostán indul! :arrow: :arrow: :arrow:
Mieza neked is drukk holnapra! :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky, holnap írok privit, de ma már dög vagyok :lol: Most taliztam egyik kedves ismerősömmel, aki szintén Sz-nél, szintén lombikkal 2 hónapos kiscsaj anyukája és a 20. héten volt 4D-sen és ő is meg volt elégedve! Úgy hogy most megy Apa meggyőzése :D

Mieza, ez a korlátíz nekem is tecccik, fúj már érzem is a számban... :P ezek szerint volt hozzá szerencsém a 33 év alatt :lol:
Barátnőd-témában Sajtival és Vayával maximálisan egyetértek, nem is fűznék hozzá semmit... max. annyi, h. az a szomorú, h. nem tanul belőle :roll: de neki ezt az utat kell bejárnia vmiért!
Ahogy így olvasom a hsz-okat ezzel kapcs-ban, az jutott eszembe, h. akármennyi idősek is vagyunk, sokkal bölcsebbek, mint sokan mások akikkel találkozom sokszor nap mint nap! Csak élnek bele a nagyvilágba, semmit nem becsülnek meg, nemhogy egy életet :roll: (tisztelet a kiv-nek!) Na mind1, tényleg mindennek megvan az oka!

Ezek szerint ti is néha úgy érzitek (babások), h. mintha "szégyellni" kellene mert sikerült?! Mikor vki megbámulja a pocimat, sokszor ez ugrik be, h. lehet, ő is mennyire szeretne babát, de nem lehet. De az is lehet, h. ezt csak beképzelem a korábbi gondolataim miatt :?

Csucsu, hurrrrrá! De jó, h. már nem szarakodnak tovább! :lol:

Wikka, szerintem is ugorjatok neki Z ügynökkel, ennek így kellet történnie, aztán majd a továbbiakban, ha még kell egyáltalán, ráértek gondolkodni, h. visszamentek-e!!!
Biztos kellemetlen lehetett, h. kiakadt, de a lényeg, h. bocsánatot kért!

Judit, az én hugicám is ma lett érett! Náluk 3 napos, mert annyian vannak, emiatt még nem tudja a jegyeket, majd csak pénteken, de mindent tudott, úh. nem lesz gond!
Ma el is ment ünnepelni... lehet itt alszik nálunk... képzelem milyen állapotban jön/mászik haza :lol:
Gratula a fiadnak/hoz! :D

Vaya, már én is egészen beleéltem magam, h. kislány... de hazahozzuk akkor is ha kiscsávó! Sőőőőt! :wink: :D

Heni, gratula az új melóhoz! És mi az pontosan, ha szabad...?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Hát nem vagyok én olyan hős, inkább nem félek a fogorvostól, nincs mitől. Másütt már félnék, mondjuk a gégészeten az orrsövénymütétnél - na ez nem lesz, volt helyette mandula és sok-sok fogászat, utóbbi még lesz is, mütét is.

Egyébként én hideget mai napig sem tudok inni, nincs összefüggésben, hogy van-e mandula vagy se.

Más és jobb:

Megvan amit igértem, csak ma már későre jár, de türelem .... t-terem! (holnap meglátjátok!)

jó éjt

kispatak
Vendég

Mieza, szóval ha a kiscsaj verziónál maradunk, akkor: Zorka Léna :D
Ja és holnapra DRUKKKK, Juditnak is! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti!
olvasom azuramnak a szöveged,kész :D :D :D :D :D :D :D
naon birlak

Judit!küldöm energia manókat,h ügyesek legyenek :D :D
rendes a férjed,h aviva-zot nálunk ilyeneket a férjem nem csinálta!

Eszter!próbálj Aloe Vera First fújni a torkodba(ha nem vagy rá allergiás)Nekem is mindig a torkom gyullad be!

Mieza!oké talizzunk :D :D :D :D Én 7-7:30ra megyek mert melóba kell mennem! :cry: :cry: :cry:

fekete táskám van,rövid barna hajam és pici szemem :D :D :D :D
és fekete kabi!jó éjt mindenkinek!
vikus82

Vikus,
te is holnap jössz?
Kár hogy olyan korán, mi csak 11-kor érkezünk, így valószínűleg már nem találkozunk :cry:

Mindenesetre minden jót! Már amennyire egy vv jó lehet...de nyugi, nagyon ügyesen vesznek vért a béjemcés csajok :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Még egy mondat: most tekintettem meg a müremeket a számban, hát rá sem ismerek - de szépségért szenvedni kell, no türelem nálatok is lesz eredmény előbb-utóbb!

üdv

kispatak
Vendég

Navi,
nehogymár úgy érezd mintha szégyellni kellene hogy sikerült!
Igen, persze, mindannyian vágyakozva nézzük, ha valaki már babás, de ott a bmc-ben szerintem mindenki szemében ott az elismerés is, hiszen tudjuk, nem adják "ingyen", sok-sok kűzdelem gyümölcse az a pocak!

Nálunk holnap lesz a skacoknak a bankett, ráadásul pesten, mivel oda járt suliba...hát csak remélni tudom, hogy vagy nem iszik sokat, vagy ha igen, valamelyik havernál megalszik és csak reggel jön haza, mert mi holnap a beülti után tuti nem fogunk érte rohangálni!
Bár szerencsémre nem egy dorbézoló típus, élete 20 éve során össz-vissz kétszer volt nagyon piás, akkor hazamentettem :roll:

Kép
judit0713

Hopp-hopp! Laptető :D

Ugye nem baj, ha - igéretemhez híven - most csak Miezával osztom meg a holnapi napra? :oops:

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?