Húha, megint jól lemaradtam...
Sajti!
Nagyon lestem ám tegnap az arcokat, próbáltam rájönni, melyikük lehet amolyan sajtkukac-véle
Az ismerősömnek a beszélgetésünkkör már meg volt a baba, asszem 4-5 hónapos lehetett.
Juditnak gratulálok a sejtecskékhez! Éééés, mindjár holnap van!!
Andrea, nagyon sajnálom a balkonodat... tudom, milyen érzés. Nekem is elverte a kertecskémet a jég, amikor ez az esős idő kezdődött, úgy 3 hete. Képzelj el egy banán fát jégverés után... cafatokban lógott a levele. Viszont most már szépek újra a növények! Te meg ültess újakat, biztos hamar beindulnak.
Zsuzsiknak szívből gratulálok!
Mieza,
kérlek fékezd magad és pihenj! Abból még baj nem lett, hogy valaki lógatta kicsit a lábát!
A táblával kapcsolatos meghívást köszönöm, de majd kicsit lejebb meglátod, miért nem iratkozom még fel.
Eszter,
nagyon szép lett a vizsgaeredményed, de ennyi güri után ne csodálkozz hogy fáradt vagy. Jó pihenést!
Macsek,
Nagyon jó lehet most neked! Fantasztikusan mennek a dolgaid, csak így tovább. Csak hallgass a megérzéseidre, és akkor minden rendben lesz.
...kádban fürdés... húúú, lehet hogy ezt irigylem a legjobban
)) 2 éve nem fürödtünk egy olyan igazi ellazulósat. Andrológus letiltotta és ugyebár nőknek sem tesz túl jót. Pedig hogy imádok a forró vízben fekve elvasni.... Most legalább kaptam egy újabb motivációt.
Na, azért pontosítok: azért zuhanyozni szoktunk!!! Nehogy már azt higgyjétek, büzi banya vagyok..
Elnézést, ha vkit kihagytam.
Most akkor essen szó az mi első bmc napunkról.
Eléggé összezavartak az események. Majd seítetek kihámozni, remélem.
Reggel 8ra értünk be, tök jól jött ki, mert alig volt valaki a recepción. Ennek ellenére nagyon sokat vártunk, mire valaki felfigyelt ránk. K2 jött épp arra, kérdezte, hogy intézik-e a beutalónkat, mondtam hogy nem, és akkor szólt, hogy haladjanak a dolgok. Nekünk most katona vizsgálat is lett volna, de amikor 2 hete voltunk K+K2 nél, volt egy kis torokgyuszi, és ki kellett zárni a krónikus bajt, ezért gégészeten voltunk,ahol antibiotikumot adtak a férjemnek. Nos, mivel épp előző este járt le a gyógyszer, ezért nem adhatott mintát.. na, gondoltam ez jól indul. Elmentünk vvre, ez rendben le is zajlott. Előtte láttam, hogy K tanárúr búcsúzik (most lett volna az UH vele) és elmegy... Vki mondta is a recepción, hogy júli végén jön csak... Ez szuper gondoltam, akkor máris lepasszolt, mert végül is Z rendelt csak, ezért hozzá kellett mennem. Kb. 2 óra várakozás közben jót beszélgettem két sorstárssal a váróban, és mindketten azt mondták, hogy Z nagyon alapos, sőt szerintünk alaposabb a nagyfőnöknél. Szóval úgy voltam vele, úgyis meg kell néznem magamnak, mivel az én dokim nincs. Behívott, és jól lecseszett, hogy mi a francot keresek itt... Mit mondjak, elég kellemetlen volt, de valahogy éreztem, hogy ez nem miattam van. Az volt a gondja, hogy ő sosem csinál 3. napon uh-t, engem meg arra hívott K. Jól lebazzsantotta a lányokat a pultnál, aztán visszajött, és elnézést kért. El akart engedni annyival, hogy keressem majd K-t, mert nála voltam. De mondtam, hogy én nem szeretnék még másfél hónapot várni, hogy egyáltalán rám nézzenek. Erre felajánlotta, hogy akkor a 22.napi vvre meglesz minden eredményünk, és ha úgy gondolom, keressem meg aznap, és megbeszéljük a lombikhoz szükséges kezelést.
Most mit csináljak???? Úgy érzem, nem véletlen, hogy így alakult. Talán nekem mégis Z lesz a jobb. Mit szóltok ehhez? Lehet azt csinálni, hogy elkezdjük Zvel, és ha még sem tuti, akkor ha visszajön az öreg, megkeressük őt?
Jó hosszú voltam, bocsi. Várom a tanácsaitokat. Ja amúgy uh, ok: 5-5 tüsző mindkét petefészekben.
Holnap jövök!
Jó éjt Mindenkinek!