Sziasztok,
vszínű azért nem emléxik rám senki (Neeten kívül), mert csak tornázni voltam, nem volt kedvem akkora tömegben ott maradni előadásra. A torna eléggé lefárasztott, csak szuszogtam, és nyögtem egész idő alatt. Aztán elindultam kifelé, és a folyosón Neettel találkoztam, hála a postitnek
. Kinn tébláboltam egy darabig, a beígért csíkos cuccban, biztos ami biztos, felpostitezve. Sokan megnéztek, meg persze én is mindenkire jól ránéztem - tisztára olyan volt, mint valami vak randi, hihi
végül hazakúsztam, mert benn elkezdődött az előadás.
de remélem, legközelebb sikerül összefutni mindenkivel.
Neet, szerintem semmi pénzért ne hagyd ki a holnapit!emléxem, jót mosolyogtam a "kiíráson", amit Monci is idézett: "találkozás a szülésznőkkel (a szülés élménye)". No, ha nem is ekkora, de nekem nagy élmény volt.
de egyszer épp elég volt elmenni - mondanom se kell, mert iszonyú tömeg volt, az előadásosnak kb. a 2x-ese! és vszinű úgyis csak ismétlik magukat. innivalót vigyél magaddal (meg tán hideg élelmet is
)
Greenolive, papás szülés lesz? ha igen, nem árt, ha őt is bevonod a felkészülésbe (kismamaklub, papás tornaóra stb.), ezek havonta 1X vannak, és elég 1x elvinni rá a kispapát. ennyire talán el tud szabadulni. nekem szerencsém van, a párom kötetlenül dolgozik, így a létező összes ingyombingyom vizsgálatra, még a vérvételekre is elkísér - kicsit néha túlzásnak is tartom ezt az elkényeztetést, de persze irtó jól esik
Monci, gratulálok az ágyatokhoz!
Én is voltam délelőtt dokinál. Ildi, neked ki a dokid? Hátha láttalak...
persze megint kiborultam: hájas malac vagyok - no azért a doki finomabban fogalmazott - a vérképem SZ-A-R, a gyerek meg nem jól fekszik, a feje nem középen van, hanem jobbra félrecsúszva -> lehet, hogy mégis császározni kell...???
az első reakcióm persze a bőgés volt, ahogy eljöttem, hogy semmi sem mehet már jól ez alatt a terhesség alatt? a párom is szegény ott görcsölt, hogy a dokimnak nincs más dolga, mint hogy engem kiborítson???
persze azóta megnyugtattam magam - már ebédeltem is
- hogy nem direkt akarok hízni, meg nem zabálok fölöslegesen, és már úgysem tudok lefogyni, csak majd szoptatás után, és akkor meg minek bántsam magam ezzel. a vérképemen meg nem tudok javítani, eszem a vitaminokat meg a vasat rendesen, a többi nem rajtam múlik. aztán meg megpróbálom megbeszélni a kisfiammal, hogy majd forduljon a helyes irányba, és biztos így is tesz, ha majd ki akar jönni, elvégre tudja mi a jó neki
szegénykém, most is olyan kis ártatlanul kalimpál benn, nem akarom egy percig se elrontani a kedvét azzal, hogy itt stresszelek. biztos van oka, hogy még nem fordult be. talán nem is tud? hallottam ilyet, hogy az anya "belső kialakítása" miatt nem tudott befordulni a baba, hiába próbált.
na megyek, jön jóanyám, ágynézőbe
ilyen világhíres ágyunk van, hogy mindenki a csodájára jár
votiv (35)
ui, a kengurust nem felejtettem el, csak a kollégám, de nemsokára meg lesz!